Pakolaisista ollaan aivan liian kiinnostuneita

herrakuopiosta

Mitä heidän asiat kuuluu kenellekään meistä? Keskitytään me vaan omiin elämiimme jatkossakin, antaa kaikkien kukkien kukkia. Ja mitä tulee pakolaisten suorittamiin raiskauksiin niin miksi ette välitä yhtä paljon kantisten suorittamista raiskauksista? Ei ne raiskatut naiset antaisi teille vaikka Suomi olisi kokonaan valkoinen koska mölisijät ovat pienimunaisia luusereita jotka joutaisivat miinanraivaajaksi.

58

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kirjutettaavvuansavvoo

      Niimpä justtiisa! Nyt tul kommentti ihan nappiin!

    • tuhkamunturvatkii

      Aivan yhtä tyhmää kun oltu huolissaan itämafian ryntäyksestä Suomeen sekä siitä jos joku ryssä ostaa maapalan Suomesta. Nämä samat nysvämunat ja eunukit valittaneet niistäkin.

    • reyret

      Valtion ja kuntien taloustilanne vaikuttaa kaikkiin. Yleisten paikkojen turvallisuus vaikuttaa kaikkiin.

      Notta sen verran kuuluu asia kaikille.

    • järkivainseisoonäillä

      On kyllä nuo pienmunaiset luuserit aivan typeriä. Mitä pahaa siinä on jos ryssä ostaa maata Suomesta? Mehän saamme siitä RAHAA! Ei se rasita meidän sosiaaliturvaa, ei siitä tule meille kustannuksia, vaan pelkkää hyötyä ja nyt sitten nämä seisomattomin kaluin varustetut älykääpiöt pelkäävät sitäkin.

      • Kingsize

        On mwitä luusereita sellaisiakin jotka on varustettu kunnon melalla ja joka pelittää.


      • voissa_paistaja

        Et ole sitten seurannut, mitä Ukrainassa ja Krimillä tapahtuu? Venäläisvähemmistö on aina aikapommi ja osa siitä porukasta ei todellakaan ole ikinä oppinut elämään länsimaisten lakien mukaan. Yhteydet rajan yli pelaa ja laiton tavara kulkee. Tietenkin alkoholistit niistä tykkää.


    • Asdfertghj

      Hahah :D

    • kukkoluuruu

      Mitäkö asiat minulle kuuluu. Varmasti kuuluu, koska minäkin osaltani maksan pakolaisten elättämistä.

      • herrakuopiosta

        Saahan kantiksetkin kaiken maailman tukia, jos pakolaisten tuet lakkautetaan niin olisi oikeus ja kohtuus muuttaa peruskoulut, toisen asteen oppilaitokset ja korkeakoulut kokonaan maksullisiksi. Sen lisäksi lapsilisät vasaran alle. Ketään ei saa syrjiä etnisen taustan tai uskonnon perusteella.


      • 3r232r32r

        Ei se syrintää ole vaikka pakolaisille ei rahaa anneta yhtään ne voidaan käännytää jo heti rajalla. Pakolaiset kun ei ole suomalaisia niin ei meillä ole mitään syytä heitä hyysätä rahlliseti tai mitenkään muutenkaan.


    • heitä_volttia

      Turvapaikkaturistit syövät sinunkin pöydässä. Älä itke jos verot nousee ja etuuksia leikataan . Tosin eihän tuollainen pummi ole kuullut työstä.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1455348951454.html
      "Maksetaanko turvapaikanhakijoiden kustannukset velalla vai leikkauksilla? "

      • pettäjäpersut

        Ei Kokoomus ole sillä linjalla kuin persut, että otetaan vain velkaa että voidaan hyyssätä pakolaisia. Heillä se linja että kaikkien velalla eläminen loppuu toisin kuin persut joiden mamutuksella ei ole mitään rajaa eikä piikki koskaan ole mihinkään kiinni.


    • lakieiolesamakaikille

      Lakikaan ei ole sama kantasuomalaisille ja tulokkaille, esim. tulokkaat saavat vapaasti kenenkään puuttumatta jättää auton lämmitysjohdon tolppaan kiinni autoon tulevan pistokkeen jäädessä vapaasti kosketeltavaksi ulkosalle.
      Kantasuomalainen jos tekisi saman niin heti oltaisiin luettelemassa syytteitä yleisen turvallisuuden vaarantamisesta, sähköturvallisuusrikoksesta, taloyhtiön sääntöjen rikkomisesta, jne.
      Ehkäpä tietämäni tapauksen tulokas lienee muslimi joka on ilmeisesti meidän "vääräuskoisten" lakien yläpuolella...

      • Outojatapauksija

        Meidänkin kerrostalossamme oli rappuun jätetty lastenrattaat, vaikka taloyhtiön ojesäännöissä lukee selvällä suomenkielellä että ei saa jättää lastenrattaita rappukäytävään! Nyt pelottaa se että onko johonkin asuntoon muuttanut muslimeja kun oli jätetty lastenrattaat rappukäytävään, vaikka se on taloyhtiön ohjesäännöissä kiellettyä. kun ne muslimet ei tottele kristittyjen kanta-Suomalaisten lakeja, niin ne eivät meidän lakia näköjään tarvitse noudattaa...


      • tilanne.hallintaan

        Onko näistä ilmoitettu viranomaisille? Tämmöset lakia kunnioittamattomat ovat varmasti terroristiainesta ja pitäisi olla seurannassa. Se seuranta kannattaisi aloittaa nyt ensin vaikka naapurien toimesta.


    • Pakolaiset_ensin

      "Turvapaikanhakijoista koituu Suomelle tänä vuonna lähes miljardin euron kulut, selviää Ilta-Sanomien tekemästä laskelmasta. "
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120165.html

      "Yhteensä kunnilta säästetään 400-500 miljoonaa euroa vuositasolla. Hallitus aikoi alunperin säästää noin miljardin euron verran kunnilta."
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001120276.html

      "Näin kunnissa säästetään: vammaiset -61 miljoonaa, pelastuslaitokset -48 miljoonaa..."

      • jdbsjsh

        Mut eikös se stuppi juuri sanonut että on harhaluulo että maahanmuuton kulut olisivat ikään kuin muualta pois. Mitä mitä? Onko meille muka valehdeltu?


      • maksammevelkaanyt

        Stubb sanoi nimenomaan ettei maahanmuuttoa rahoiteta velkarahalla.

        Se kaikki on pois silloin lapsiperheiden, vanhusten ja köyhien asioista. Mutta eihän se mitään haittaa kun olemme niin solidaarisia ja ymmärrämme kun meilläkin on ollut joskus sota ja meitä autettu. Saimme Saksalta kovinkin aseita ja ammuksia millä listiä ryssät. Se ei vain onnistunut pahaksi onneksemme. Jos olisi siinä olisi hävinnyt juutalaisten ja ryssien lisäksi myös ählämit maailman kartalta.


      • sjdkfjklsdfdfdklss

        Stubbi nyt on puhunut muutenkin paskaa:
        https://www.youtube.com/watch?v=BgB_2RLFEJk
        "Mä.oon.siivonnu.paskaa.
        Mä.oon.puhunu.paskaa.eduskunnassa.
        Mä.oon.ajanu.paskaa.traktorilla.
        Mä.oon.ajanu.paskaa.vessassa.
        Mä.oon.ajanu.paskaa.kirkossa.häissä.alttarilla.papin edessä."
        Alex.S.


      • IDDEssssssssssss

        Stubb on Venäjän Mafiassa.


      • ekhjiopehjr

        Vanhanen ajettiin pois Venäjän Mafian tieltä.


    • välittäjä

      Välitänhän mie , välittäisin ne välikäsien kautta kotiin takaisin , jos vielä sais välityspalkkiota 1000 per MATU . Välittäisin niin maan perusteellisesti . Meitä välittäjiä olis äkkiä paljon !!!!!!

    • vtunsuvakit

      Kyllä kiinnostaa pakolaiset sen verran että ne on ihan paskaa. Kun paiunuvat sinne mistä ovat tulleetkin niin sen jälkeen ei kiinnnosta yhtään. Suomeen ei kaivata yhtään vtun pakolaista, eikä yhtää suvakkipaskaa. Toivottavasti pääsemme molemmista eroon, ja pian.

      • Kiikku_auttaa_tuskaasi

        Älä itke, tee kiikku niin pääset kaikesta eroon!


    • ouåbneopu

      Heh... Ei ne pakolaiset veronmaksajana minuakaan häiritse - saati rintamakarkuruus.
      Olen vähän niitä miehiä, jotka ei ajattele vain "islamismin"/naisvihan tuomia etuja, vaan oikeasti SUOMEN tulevaisuutta. Mahdan olla se KORRUPTOITUNUT?

      • obyupeuo

        Ja onko kukaan laskenut mafia-prosentia noin yleensä sieltä tulleista? En ole rasisti, mutta sinisilmäisyys kyllä kyrsii! - Oikeat pakolaiset tulkoon rikastuttamaan ja mafia-taantumus pysyköön loitolla Venäjää myöten!!!


    • Mahumetti

      Sen verran kuuluu, että jo tänä vuonna joudutaan noiden tulevien pitkäaikaistyöttömien elättämissen ja "kotouttamiseen" käyttämään valtion velkarahaa ainakin 800 miljoonaa euroa. Ensi vuonna summa tulee olemaan vielä paljon suurempi, kun niitä jatkuvasti tänne tulee lisää eikä palautuspäätöksiä saada aikaan tai edes jo tehtyjä toteutettua.

      Sitten alkaa pyöriä perheiden yhdistämisrumba, ja elättien määrä ja elättämiskulut moninkertaistuvat.

      Jokainen näihin elätteihin käytetty euro on pois kantaväestön koulutuksesta, terveydenhoidosta ja sosiaalituista. Vastikkeeksi saadaan tänne islamilaisen maailman takapajuisuus, väkivaltaisuus, uskonkiihkoisuus ja terrorismi.

      Tätähän on suvakin sumeilla pikku aivoillaan mahdoton ymmärtää.

      • M.I.Eronen

        Oletko Mahumetti laskenut mikä se tarkka euromäärä tulee olemaan sitten tulevana vuonna, sitä seuraavana ja sitä seuraavana jne, jne...?
        Ja mitä konkreettista niillä rahoilla minäkin vuotena saisi, kuten esimerkiksi montako kanaväestöön kuuluvaa rasistia niillä elättäisi vuoden ajan, tai kuinka moni katupartiolainen saisi vuosittain uuden kerhohupparin tai uudet maihinnoususaappaat?
        Nuo tuollaiset isommat summat kun on niin vaikea hahmottaa ilman vertailukohtaa!


      • grewtwt
        M.I.Eronen kirjoitti:

        Oletko Mahumetti laskenut mikä se tarkka euromäärä tulee olemaan sitten tulevana vuonna, sitä seuraavana ja sitä seuraavana jne, jne...?
        Ja mitä konkreettista niillä rahoilla minäkin vuotena saisi, kuten esimerkiksi montako kanaväestöön kuuluvaa rasistia niillä elättäisi vuoden ajan, tai kuinka moni katupartiolainen saisi vuosittain uuden kerhohupparin tai uudet maihinnoususaappaat?
        Nuo tuollaiset isommat summat kun on niin vaikea hahmottaa ilman vertailukohtaa!

        Noh, jos paljon kohuttu hallituksen säästöpaketti, joka siis jo nyt aiheuttaa paljon leikkauksia siellä sun täällä, on 4 miljardia... siihen kun suhteuttaa 800 miljoonaa, niin se on PALJON ja tulee jatkossa kasvamaan reilusti. Tarkoittaa kaikkien yhteiskunnan palveluiden rajua supistumista ja maksujen kasvamista.


    • igorteretulemas

      Vaikka kaikkia maahanmuuttajia tulisi rakastaa yli kaiken, niin Venäjältä tulevat olisivat parhaita mafiakytköksistään huolimatta. Eivät mafian miehet vaivaudu tekemään puskaraiskauksia. Niillä on naiset omasta takaa ja eivät ne syö köyhän leipää, vaan kiristävät kapitalistin kätyreiltä rahaa. Mikä niille nihilisteille aivan oikein. Turhaan Niinistö nillittää siitä että raja vuotaa. Vanha rasistikääpä urputtaa kun ei enää seiso vaikka nuori vaimo.

    • Suomi_OLI_hyvä_maa

      Niin kauan kun tuppautujien joukossa voi olla ISIS soluttautujia mahdollisine terroriaikeineen, niin kauan pitää tuota joukkoa tarkkailla suurennuslasin kanssa!
      En toivota tervetulleiksi turvapaikkaturisteja, muutenkin tässä maassa on jo liikaa muuta kuin Suomea äidinkielenään puhuvia, naapurissa, työpaikalla, vapaa-ajalla, jne. kuulee ihan liikaa jotain muuta kalkatusta paitsi Suomen kieltä, tunnen olevani kuin jossain miehitetyssä maassa, vieras synnyinmaassani!

    • seppololehmainens

      Kyllä me ollaan ihme rasisteja jos ei hyväksytä rakkaan itänaapurin pakolaisia. Jos pressakaan ei ole tolkun äijä, vaan huokailee rasistihurmiossaan että miten raja ei pidä vaikka ukkoa kuin pipoa valvomassa siellä.

      Tässä kaaoksessa mafia vain rauhoittaisi tilannetta eivätkä he tosiaan vie meidän naisia, eivät edes raiskaa niitä ja oppivat nopeasti puhumaan murtaen suomea. Ja jos tarvitaan muiden turvapaikanhakijoiden suhteen pitää järjestystä yllä, niin näiltä se kyllä onnistuu. Aivan ilmaista se palvelu ei tietenkään ole, mutta se pieni hinta siitä, että eivät vie meidän köyhiltä leivänpalaa suusta eikä miljardeja valtion budjetista, vaan ottavat rahan niiltä joilla on muutenkin liiaksi millä mällätä.

      Suomeen pitäisi perustaa mafianhoukuttelu keskuksia. Tietenkin rasisti urpo mulipää idiootit vastustaa niitä, mutta eihän heillä ole järkeä muutoinkaan mihinkään muuhun kuin psykoottiseen pelkoon ja epäluuloihin.

    • mentättevaikutusvaltanne
      • Tykkääjä

        Tykkään katsoa TV7 :aa, sieltä tulee hauskempia hupiohjelmia kuin miltään muulta kanavalta!


    • kirstikettunen

      Eivät tietenkään muslimit anna kaikkien kukkia. Juuri siitä tämä pakolaiskriisi johtuu, että Syyriassa taistelevat maltilliset ääriryhmät kiihko ääriryhmä kapinallisia vastaan. Sitten on vielä hallituksen joukot. Kukin sitten avustaa mitäkin ja pommittaa toista osapuolta. Se niin sekava soppa ettei sieltä tänne tule ketään täyspäistä ja normaalit ihmisarvot omaavaa yksilöä, vaan niillä kaikilla kieroutuneet käsitykset. Mutta tietenkin me silti rakastamme heitä aivan yhtä paljon kuin oman maamme hörhöjä, jotka sekoilevat Petosella sekä muulla. Aivan yhtä rakastettavia he ovat ja kaikki vähänkin paremmat ihmiset avustavat heitä kilvan etteivät vain olisi rasisteja tai muita nihilistejä, jotka katsovat kanssaeläjiä arvostelevasti ja halveksivasti.

      Pois se meistä, me suvaitsemme kaikkien reikien ritarit ilman rasismiajuntti ajattelua.

    • Kallista_lystiä

      "Yksittäinen palautuslento Irakiin maksaa poliisin mukaan 150 000–200 000 euroa. Yhtä palautettavaa kohti laskettuna kustannukset ovat "massalennoilla" siten 1 500–2 000 euroa.
      Kulut maksetaan veronmaksajien pussissa, sanoo Helsingin poliisin ylikomisario Hannu Pietilä HS:lle.
      Heidän majoittamisensa maksoi karkean arvion mukaan 6840–8550 euroa henkilöltä, jos laskussa käytetään maahanmuuttoviranomaisten ilmoittamaa 57 euron keskimääräistä vuorokausikulua."
      http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/366883-10000-irakilaista-jattaa-suomen-tallaisen-laskun-veronmaksaja-kuittaa


      Minne suomalainen voisi matkustaa täysihoitoon ja paluumatka maksettaisiin?

    • Matutpois

      On se ikävää, kun ihmisiä siirretään vuokra-asunnoista, joissa he ovat asuneet vuosikymmeninä asumaan muualle ja saavat hyvitykseksi yhden kuukauden vuokran. Kehitysvammaisten asuntoja ja sairaaloita otetaan käyttöön pakolaisille, ei normaali ihminen tällaista hyväksy, tai hyväksyy kun se ei satu omalle kohdalle.

      • huuhaapersut

        Pääasia että on kaikenlaista touhua. Stubb sanoi ettei näitä kekkereitä rahoiteta velkarahalla, niin säästämään tässä joudutaan. Lomarahaa pois, arkipyhiä painetaan töitä, köyhiltä, sairailta ja vanhuksilta leikataan. Tämän me saimme kun äänestimme oikeistolaisen jytkyn. Saamme nimenomaan sitä mitä tilasimme.

        Turha on nyt junttien marista että näin kävi, kun itse luottivat persuihin kuin kirkon kirjoihin ja ikävästi kävi.


      • eejdbdjd
        huuhaapersut kirjoitti:

        Pääasia että on kaikenlaista touhua. Stubb sanoi ettei näitä kekkereitä rahoiteta velkarahalla, niin säästämään tässä joudutaan. Lomarahaa pois, arkipyhiä painetaan töitä, köyhiltä, sairailta ja vanhuksilta leikataan. Tämän me saimme kun äänestimme oikeistolaisen jytkyn. Saamme nimenomaan sitä mitä tilasimme.

        Turha on nyt junttien marista että näin kävi, kun itse luottivat persuihin kuin kirkon kirjoihin ja ikävästi kävi.

        Vasemmiston hallitessa tilanne olisi vielä absurdimpi. Tässä katastrofissa ainut positiivinen seikka on, että ei sattunut maailmanparantajat hallitukseen juuri nyt.


      • tulipersulandia

        Miten voisi olla absurdimpi? Ei kukaan pysty mamuttamaan enemmän kuin persut. Kun ne haukutut vihervasurit olivat hallituksessa, mamutus oli kymmenen kertaa vähäisempää. Sitä kritisoimalla persut saivat jytkyn. Ja mitä tekivät. Kymmenkertaistivat pakolaisvirran. Mitään siitä mitä lupasivat ei ole pidetty. Tuollaista takinkääntöä ei ole koskaan nähty eikä persuilla ole varaa enää kritisoida yhtään ketään. Ainoastaan itseään.


      • jwbshsah
        tulipersulandia kirjoitti:

        Miten voisi olla absurdimpi? Ei kukaan pysty mamuttamaan enemmän kuin persut. Kun ne haukutut vihervasurit olivat hallituksessa, mamutus oli kymmenen kertaa vähäisempää. Sitä kritisoimalla persut saivat jytkyn. Ja mitä tekivät. Kymmenkertaistivat pakolaisvirran. Mitään siitä mitä lupasivat ei ole pidetty. Tuollaista takinkääntöä ei ole koskaan nähty eikä persuilla ole varaa enää kritisoida yhtään ketään. Ainoastaan itseään.

        Kaikki nuo asiat ovat toki persujen vallassa :-)


      • persujen_vika

        "Maailmassa on meneillään suurin pakolaiskriisi sitten toisen maailmansodan. YK:n pakolaisjärjestön mukaan kymmenet miljoonat ihmiset ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan sotia, vainoja ja konflikteja."
        https://www.intermin.fi/fi/maahanmuutto/turvapaikanhakijat

        Persujen syytä kaikki on. Syyrian sisällisota, Isis-terroristijärjestö, Persianlahden sota, jne. Kas kun ei vielä J.F. Kennedyn ja Olof Palmen murha. :-)


      • oinoksellepotkut

        Persut saivat jytkynsä haukkumalla vihervasureita siitä että tekevät Suomesta yhä levottoman kuin Ruotsin myöntämällä esim. 2013 alle 2000 turvapaikkaa. Mitä hirveitä kuvia maalailtaan miten käy jos pakolaisvirtaa ei saada vähenemään ja miten he tekevät sille lopun.

        Ja tyhmä kansa uskoi.

        Onko persut läpeensä niin kieroja, että eivät näe tai myönnä omaa valehteluaan?

        Olosuhteet ovat toki olleet vastoin heitä, mutta heidän hallituskaudellaan Suomesta tullut haluttu kohde, me vedämme turvapaikanhakijoita kuin paska kärpäsiä. Olemme avoinna kuin jokisen eväät vaikka ne meidän maahanmuuttokriittiset ovat hallituksessa. Eikä mitään ole tehty väärin. Niin, niin kansainväliset sopimukset. Ei ne määrittele sitä mikä maa houkutteleva kohde tulla kun lähempääkin löytyisi rikkaita ja lämpimiä valtioita. Hallitus toimillaan tehnyt sen että tänne hakeudutaan keinolla millä hyvänsä ja kaikkien rajojen läpi.

        Persläpi persut eivät vain uskalla tätä myöntää eikä sitä että he ovat pelkkää kusetusta koko puolue.


      • 4447
        oinoksellepotkut kirjoitti:

        Persut saivat jytkynsä haukkumalla vihervasureita siitä että tekevät Suomesta yhä levottoman kuin Ruotsin myöntämällä esim. 2013 alle 2000 turvapaikkaa. Mitä hirveitä kuvia maalailtaan miten käy jos pakolaisvirtaa ei saada vähenemään ja miten he tekevät sille lopun.

        Ja tyhmä kansa uskoi.

        Onko persut läpeensä niin kieroja, että eivät näe tai myönnä omaa valehteluaan?

        Olosuhteet ovat toki olleet vastoin heitä, mutta heidän hallituskaudellaan Suomesta tullut haluttu kohde, me vedämme turvapaikanhakijoita kuin paska kärpäsiä. Olemme avoinna kuin jokisen eväät vaikka ne meidän maahanmuuttokriittiset ovat hallituksessa. Eikä mitään ole tehty väärin. Niin, niin kansainväliset sopimukset. Ei ne määrittele sitä mikä maa houkutteleva kohde tulla kun lähempääkin löytyisi rikkaita ja lämpimiä valtioita. Hallitus toimillaan tehnyt sen että tänne hakeudutaan keinolla millä hyvänsä ja kaikkien rajojen läpi.

        Persläpi persut eivät vain uskalla tätä myöntää eikä sitä että he ovat pelkkää kusetusta koko puolue.

        Onneksi edes persut, ei sentään vasurit. Toki, ei ole vakuuttanut hallituksen toimet, mutta vaihtoehto olisi vielä huonompi.


    • speden.kielenkiäntö

      Tulisikohan pakolaisten kanssa toimeen Speden kieliopilla, tyyliin uska daaraa tarkoittaa: usko Saaraa.
      Dar Es Salaam tarkoittaa: darrassa salaa.
      Mullah Allah tarkoittaa: mullan alla.

    • griskisksisi

      Asioita ei voisi mitenkään tehdä huonommin kuin mitä persuhallitus on tehnyt.

      Enempää ei voisi mamuttaa, enempää ei voisi köyhiä kyykyttää eikä yrittää riistää työläisiltä enempää saavutettuja etuja.

      Se kova höyryäminen ennen vaaleja oli juuri sitä, Juuri se oli sitä tilattiin, juuri tätä oli maahanmuuttokrittisyys yms.

      PERSUT ovat maailman suurimpia valehtelijoita!!!11

      • trolli_mikä_trolli

        Jaa koska Timo Soinista on tullut pääministeri?

        "Sipilän hallitus on Suomen tasavallan 74. ja nykyinen hallitus. Se muodostettiin vuoden 2015 eduskuntavaalien jälkeen ja nimitettiin tehtäväänsä 29. toukokuuta 2015.[1] Pääministerinä toimii Suomen Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä,"
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Sipilän_hallitus


      • jfjdjj

        Olen eri mieltä.


    • anne.r

      Miehillä on pelkotiloja mustista,naiset taas tykkää mustasta magiasta

      • sipiläntkös

        Timo Soinilla on ollut erinomainen tilaisuus vaikuttaa Suomen turvapaikkatilanteeseen. Hän hallitusneuvotteluissa piti vain huolen siitä että saa aikaan Lex-Soinin jolla voi säätiöidä puoluetuen vaikka puolue hajoaa.

        Persut ovat hallituksessa pelkästään myötäilleet sen oikeistopolitiikkaa köyhiä ja työläisiä kyykyttämällä. Ja se Kreikan tukeminen mikä oli Soinille ennen vaaleja jumalainen teesi, nyt ei takuita vaadita, vaan lisää velkaa ja entisiä anteeksi.

        Jos joku ei näe että persut ovat petos ja valehtelijoiden puolue, niin hän elää harhoissa ja päiväunissa.


    • 54t6re

      "Asioita ei voisi mitenkään tehdä huonommin kuin mitä persuhallitus on tehnyt."

      Ai? Katsopas Saksan pakolaislinjauksia a'la Merkel, tai Ruotsin menoa.

      • villekallanto

        Vihervasureiden aikaan Saksan sekä Ruotsin linja oli löysempi kuin Suomen. He ottivat avosylin kaiken mitä tarjottiin. Persujen vaalivoiton myötä osat ovat vaihtuneet. Ruotsi syynää rajojaan sekä saksassa ei enää ylenpalttisesti rakasteta näitä läppijöitä. Nyt persujen myötä me taas vedämme väkeä kaikilta rajoilta, sieltäkin mistä ei ennen koskaan ole tullut ketään.

        Jos savolaiset junttipersut eivät ole vielä tajunneet sitä mitä mamuttamista heidän politiikkansa on, niin nyt aika herätä. Ja vaikka liittyä Paavo Väyrysen puolueeseen jos kepu ei kelpaa.


      • jsbsj
        villekallanto kirjoitti:

        Vihervasureiden aikaan Saksan sekä Ruotsin linja oli löysempi kuin Suomen. He ottivat avosylin kaiken mitä tarjottiin. Persujen vaalivoiton myötä osat ovat vaihtuneet. Ruotsi syynää rajojaan sekä saksassa ei enää ylenpalttisesti rakasteta näitä läppijöitä. Nyt persujen myötä me taas vedämme väkeä kaikilta rajoilta, sieltäkin mistä ei ennen koskaan ole tullut ketään.

        Jos savolaiset junttipersut eivät ole vielä tajunneet sitä mitä mamuttamista heidän politiikkansa on, niin nyt aika herätä. Ja vaikka liittyä Paavo Väyrysen puolueeseen jos kepu ei kelpaa.

        Ei muuten ollut. Tänne ei vaan ollut hinkua tulla muista syistä.


    • kukat_kukkii

      "Suomessa kasvavista sarjakukkaisista kasveista erityisesti jättiukonputki on viimeisten vuosikymmenten aikana kerännyt osakseen enemmän inhoa kuin ihailua.

      Alun perin 1800-luvulla Suomeen koristekasviksi tuotu, suotuisissa kasvuolosuhteissa monimetriseksi kasvava jättiukonputki on vaikeasti tuhottava tunkeilija, jonka myrkyllisyys riittää aiheuttamaan tuhoa jo pelkästä kosketuksesta."
      http://www.kaleva.fi/teemat/luonto/jattiukonputki-on-vaarallinen-riesa/95581/

    • herrakuopiosta

      Täällä Kuopiossa on niin paljon sisäsiittoisia juntteja että muutama ulkomaalainen piristäisi Kuopion geeniperimää kummasti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1843
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1406
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1307
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe