Naisten deittiprofiilit usein negatiivisia

grd

Ihmetyttää että miksi monen naisen deittiprofiilit on usein niin negatiivissävytteisiä. Sen sijaan että nainen kertoisi itsestään ja siitä mitä on hakemassa, niin aika monessa on tiukka lista siitä kaikesta mitä mies ei saa missään tapauksessa olla. Eipä paljon tee mieli vastata tällaiselle naiselle, vaikka ei olisikaan mikään sohvalla kaljaa kittaava urpo. Tällaisesta ilmosta saa kuvan jostain vihaisesta ja ehkä katkerastakin naisimmeisestä...

8

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • teräsjää

      Minä on tällaisen kiukkuisen proffiilin rustaaja. Sillä yritetään häätää pervoja. Ei auta voin todeta. Lisäksi omalta kohdalta voin todeta, että se määrä mitä paskaa on saanut kokea miehiltä tekee kärttyisäksi. Minäkin menettänyt yhden toimesta työkykyni pysyvästi niin että jäin kolmekymppisenä eläkkeelle. Selitäppä se sitten deitille, että on eläkkeellä koska ex on kiduttanut mielenterveysongelmaiseksi ja että kärsit samoista traumahäiriöistä kuin kidutuksen ja sodan uhrit. Että kannat seurauksia lopun ikääsi siitä väkivallasta ja olet menettänyt työkykysi lisäksi omaisuutesi ja maksat exäsi velkoja? Että sinut on raiskattu, yritetty tappaa, pahoinpidelty ja totaalisesti ryöstetty ja sitten tulee joku varmasti ihan kiva mies ihmettelemään jonka suurin kriisi on elämässä ollut armeijan hernekeittopäivät ja tikku sormessa. Meillä keski-ikäisillä naisilla on jotenkin ihan eri elämänkokemukset ja haasteet ja minä en ainakaan halua miestä joka ei ole myös kävellyt helvetin läpi ja selvinnyt siitä. Ne ei säiky vihaisia profiilejakaan. Sitten kun tutustuu niin selviää, että olen huumorintajuinen, rento ja hauska pilke silmäkulmassa ja positiivisesti elämään suhtautuva empaattinen nainen jolla on paljon antaa hellyyttä. Ennen kuin tuohon pääsee välissä on teräsmuuri.

    • KuopatkaaMenneisyytenne

      En vastaa minäkään. Kuten edellisestä vastaajasta huomasit on hyvin monilla naisilla se edellinen elämä niin käsittelemättä ja heti pitäisi löytää uus joten se mennyt elämä pilaa jo alkuunsa tulevat. Tämä huokuu monissa profiileissa kilometrien päähän ja totaalisesti karkoittaa varmaan kaikki normaalit. Pelkkää seksiä vailla olevat nyt tuontaivaallista välittävät niistä naisten valituksista. Olen itsekin kokenut suhteissani pettämistä, jättämistä, väkivaltaa jne mutta olen ne läpikäynyt. En halua tuoda niitä katkerasti mahd tulevalle kumppanilleni saati idioottimaisesti kirjoittaa siitä vielä profiiliini joka on tae karkoittaakseen ne potentiaalisetkin kumppani ehdokkaat.

    • normijamppaa

      Mä ainakin skippasin sellaiset profiilit yleensä tehokkaasti, joissa luki jotain sellaista että ei sitä eikä tota, eikä varsinkaan tätä. Vaikka en siihen kuvaukseen olisi sopinutkaan. Miksi aloittaa niistä negatiivista turnoffeista? Ennemmin voisi vain kertoa mitä itse haluaa?

      Ja jos jollain akalla nyt oikeasti on "ongelma" siinä että viestejä tulee liikaa, ja sen takia pitää kirjoittaa niitä turn offeja, niin kuva pois tai ainakin pois profiilikuvista, ja sisällyttää sen vaan niihin jotka näkyvät kun avaa profiilin. Ja tadaa.... Viestejä ei enää tule liikaa. Aika simppeliä. Mutta kun ei... Tykätään pönkittää egoa niillä viestimäärillä, vaikka tuolla saisi pahimmat runkkarit karsittua suoralta kädeltä pois.

    • SanaseppoSuppo

      Samaa olen ihmetellyt minäkin. En tiedä yrittävätkö jotkut vain olla sarkastasia, mutta metsään menevät. Jokunen osaa kuitenkin kirjoittaa negatiivisesti, mutta hauskasti ns. mustalla huumorilla höystettynä. Siitä minä tykkään.

      Yleensäkin kauhea lukea yhdensanan listauksia. Jos sen kirjoittaa tarinan muotoon niin heti näyttää paremmalta.

    • trudie83

      Mun profiilissa ainakin kerron itsestäni positiivisesti ja etsinnässä olevasta miehestä totean sen verran että olisi kiva jos tykkäisi tehdä samanlaisia asioita kuin mä. Muita vaatimuksia en miehelle profiilissa esitä. Hurjan harva silti lähestyy ja lähes kukaan joille itse kirjoitan, ei vastaa. Kysyntä ja tarjonta ei vain kohtaa nettitreffeissäkään

    • keski-ikänenukko

      Omalla elämänkokemuksella sanoisin, että kannattaa vältellä ihmisiä joilla ei tunnu ole mitään hyvää sanottavaa mistään, vaan pelkkää kielteisyyttä ja epäluuloisuutta. Oli sitten kyse deittiprofiilista tai jostain muusta elämän osa-alueesta.

    • Negatiivisuus.tarttuu

      Olen täsmälleen samaa mieltä. En ole itsekään mikään ylipirteä ilopilleri jonka mielestä jokainen päivä on ihana, mutta sellainen negatiivissävytteinen profiiliteksti kyllä karkottaa minut nopeasti.

      Nettitreffeillä pelataan paljon mielikuvilla. Kukaan ei voi tietää että onko se kiukkuisen, negatiivisuutta huokuvan profiilitekstin kirjoittaja oikeasti mukava, rento ja huumorintajuinen nainen, jos tekstistä tulee mieleen lähinnä nainen jonka mielestä elämä on paskaa ja hän aikoo kostaa sen kaikille miehille. Ei kiitos.

      Monella ihmisellä on elämässään paljon huonoja kokemuksia. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki muut ihmiset olisivat hänelle jotain velkaa, tai pitäisi olla pahoillaan siitä jos ei itse ole joutunut pahoinpidellyksi, raiskatuksi yms. Minulla ei myöskään ole mitään kiinnostusta kestää jotain jatkuvaa kiukuttelua ja ärhentelyä vain siksi että kenties joskus se nainen laskee ne muurit ja sieltä löytyykin se hyvä tyyppi.

      Olen huomannut moneen kertaan, että negatiivinen ja kiukkuinen ihminen levittää sitä myös ympäristöönsä. En halua sellaista negatiivisuutta elämääni. Yksi kaverini on ollut pyörätuolissa lapsuudesta asti. Hänen vanhempansa olivat alkoholisteja ja muutenkin on elämä kolhinut pahasti. Hän on silti yksi positiivisimpia ihmisiä jonka tiedän. Hän ei myöskään esitä että nuo asiat olisivat opettaneet hänelle elämästä enemmän kuin kukaan hänen kavereistaan tietää, vaan sanoo vain että hänellä on ollut huono tuuri ja vaihtaisi mielellään ne kokemukset ns. normaaliin elämään.

    • Pahka

      En tiedä miten voisi olla tietoinen naisten oikeista tarpeista. Pidän seksistä mutta se ei tarkoita sitä että se olisi pääasia. Voi sitä vaikka jutella esim. Kahvikupin ääressä elämästä. Siitähän kyllä riittää juttelemista. Itse olen kokenut monenlaista tuskaa ja olisin valmis syvällisempäänkin keskusteluun. Se on monesti lohduttavaa elämän ihmiselle. Seksi on parempaa jos siihen päätyy mutta se ei ainakaan mulla ole "listan" kärjessä. On tärkeämpää olla muuten lähellä ja antaa olkapää sekä lämmin syli. Sitä ainakin minä miehenä tarvitsen. 53 vuotta ja lìian monta kolhua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe