Suomalaisten vaihtoehtoinen kohtalo

Leijonakoruton

Monilla suomalaisilla on edelleen se käsitys, että Adolf Hitler näki suomalaiset tasaveroisina aseveljinä saksalaisten kanssa. Tämä luulo on kuitenkin täysin väärä. Jos Natsi-Saksa olisi voittanut toisen maailmansodan, niin arviolta ainakin kolme neljäsosaa suomalaisista olisi kaasutettu tai tuhottu jollain muulla tavalla natsien toimesta. Saksalaiset lääkärit tutkivat suomalaisia sodan aikana mm. hius-, silmäväri ja kallomittauksilla todeten monien suomalaisten lukeutuvat rodulliseen roskaluokitukseen. Suomenruotsalaiset ja muut Ruotsin tai Norjan sukuiset kansalaiset olivat lähimpänä arjalaista ihannetta, muut lukeutuivat slaaveihin ja mongolien sukuisiin lajeihin. Romanit ja juutalaiset olivat toki itsestään selvästi kuolemanlistalla. Saksa tarvitsi Suomea liittolaisekseen sodassa Neuvostoliittoa vastaan, ihan samalla tavalla kun se nautti liittolaisuudesta itsensä lisäksi kahden muun akselivallan Japanin ja Italian kanssa. Etenkään japanilainen rotu ei ollut lähelläkään arjalaista standardia, eivätkä kyllä italialaisetkaan. Onkin spekuloitu että jos akselivallat olisivat sodan voittaneet, niin lopullinen taistelu olisi käyty Japanin ja Saksan välillä. Saksa olisi aseteknolgiansa avulla voittanut, mutta japanilaiset olisivat taistelleet kuolemaansa asti tai tehneet itsemurhan ja vieneet monta vihollista mukanaan ennenkun olisivat antautuneet. Italialaiset olisi osittain orjuutettu ja osin kaasutettu. Sodan jälkeen olisi alkanut kylmä sota Natsi-Saksan ja Amerikan välillä. Molemmilla olisi ollut huomattava arsenaali ydinohjuksia Atlantin molemmin puolin. Hitelr olisi likvidoitu ja Saksan johdossa olisi ollut taktisia valtiomiehiä joilla vastuullisuutta hallita ydinaseita. Eurooppa olisi jakautunut arjalaiseen eliittiin ja sitten alemman kastin orjiin, koe-henkilöihin ja muuhun materiaalisesti hyödyttäviin henkilöihin.

21

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nokuselenigradjäi

      Käyttäisit edes kappalejakoa, niin saisi jotain tolkkua horinoistasi.

      • Tarkentaja

        Sitä Manneheim ei kertonut että tulevassa Suur-Saksan provinssissa, "Suur-Suomessa", olisi asunut ruotsinkielinen väestö. Elinkelpoinen (länsisuomalainen) osa ugreista olisi asutettu Uralin alueelle.


    • kaukanareunalla

      liikaa jossittelua,,,,
      mutta muistakaa että, ennen ja nykyään suomi on raja-aluetta,
      pohjoista kaukaista,,, ei merkitystä kun katsoo moskovasta, brysselistä, berliinistä, tms,,, jne....

    • Avaus-on-pötyä

      Ei ole mitään todistetta siitä, että Saksan voittaessa Suomelle olisi varattu muu kuin arvostetun liittolaisen rooli.

      Suomalaiset katsotiin pohjoiseen rotuun kuuluviksi ja aluetta luvattiin Jäämerta myöten.
      Saksalla olisi tietysti ollut Euroopan yliherruus.

      • Leijonakoruton

        Suomalaiset eivät ole koskaan kuuluneet skandinaaviseen rotuun siinä missä norjalaiset ja ruotsalaiset. Tämä on tiedetty jo ennen maailmansotia. Geneettiset yhteydet itään ovat olleet selvillä jo vuosisatoja ja yleisessä tiedossa.
        Suomalaisilla itsellään on harhakäsitys omasta puhdasrotuisuudestaan ja arjalaisuudestaan, mutta se ei voisi harhaisempi käsitys olla. Erityisesti itä-Suomen ja kaakkoisen Suomen alueilla näkyy kantasuomalaisissa vahvasti lyhytkasvuisuutta, matalapäisyyttä, korkeita poskia ja silmän mongloliluomisuutta.
        Slaavilaisuus on myös vahvasti suomalaisessa perimässä.
        Tämähän ei sinänsä ole mitenkään tavatonta kun ottaa Euroopan kartan käteen ja katsoo Suomen sijaintia joka pitkältä matkalta kiinni Venäjässä, olemme enemmän itä-Eurooppaa kun esim. Puola.


      • Leijonakoruton

        Ja missä se on todettu että suomalaisille olisi varattu joku erityisasema Saksan voittaessa, muualla kun suomalaisten omassa mielikuvituksessa? Saksalaiset osasivat vakuuttavasti ylistää suomalaisia koska hyötyi tästä maasta monessa mielessä Neuvostoliittoa vastaan käytävässä sodassa.
        Saksa olisi todennäköisesti hyvin tehokkaasti hyödyntänyt monia luonnonvarojamme johon suomalaiset eivät pysty edes vielä vuonna 2016. Lisäksi suomalaiset olisi pantu tosissaan raatamaan kaivoksissa ja teollisissa laitoksissa Saksan valtakunnan hyväksi.


      • babyla
        Leijonakoruton kirjoitti:

        Suomalaiset eivät ole koskaan kuuluneet skandinaaviseen rotuun siinä missä norjalaiset ja ruotsalaiset. Tämä on tiedetty jo ennen maailmansotia. Geneettiset yhteydet itään ovat olleet selvillä jo vuosisatoja ja yleisessä tiedossa.
        Suomalaisilla itsellään on harhakäsitys omasta puhdasrotuisuudestaan ja arjalaisuudestaan, mutta se ei voisi harhaisempi käsitys olla. Erityisesti itä-Suomen ja kaakkoisen Suomen alueilla näkyy kantasuomalaisissa vahvasti lyhytkasvuisuutta, matalapäisyyttä, korkeita poskia ja silmän mongloliluomisuutta.
        Slaavilaisuus on myös vahvasti suomalaisessa perimässä.
        Tämähän ei sinänsä ole mitenkään tavatonta kun ottaa Euroopan kartan käteen ja katsoo Suomen sijaintia joka pitkältä matkalta kiinni Venäjässä, olemme enemmän itä-Eurooppaa kun esim. Puola.

        Valehtelet. Kellään kantasuomalaisella en ole nähnyt mongoliluomisuutta. Hanki
        hyvät rillit nyt. Suomalaiset kuuluvat pisimpiin kansoihin euroopassa. Lisäksi vaalein kansa maailmassa. Se on tutkittu.


    • TyperääJossittelua

      JOS

    • JosVonHitler

      Jos Hitler olisi ollut homo, olisivat SS-miehet käyttäneet mustia nahkatakkeja ja koppalakkeja.

      Jos Hitler olisi ollut homo, olisi hän kovasti tykännyt isoista paraateista, joissa nuoret miehet marssivat ryhdikkäästi.

      Jos Hitler olisi ollut homo, olisi hän jäänyt lapsettomaksi.

      • Hitler-ei-ollut

        homo. Hänellä oli vakinainen naisseuralainen, jonka kanssa hän lopulta meni naimisiin.

        Homot eivät käytä koppalakkeja muualla kuin Tom of Finlandin piirroksissa.

        Suuret paraatit ovat ennen kaikkea kommunistien suosiossa. Nykyisinkin niitä nähdään Moskovassa.


    • Josjosjos

      Hitler olisi likvidoitu?? Hehe.

      Jos Saksa olisi voittanut sodan Neuvostoliittoa vastaan, Hitler olisi valinnut seuraajansa sen jälkeen, kun olisi järjestänyt vakavampien kilpailijoidensa likvidoinnin. Likvidoitavaksi olisi joutunut ainakin Göring, joka olisi todettu kavaltaneen taideaarteita ja muuta omaisuutta miehitetyiltä alueilta. Himmler olisi hoidettu jo sodan loppuvaiheessa jossakin epäselvässä tilanteessa.

      Hitlerin seuraaja olisi ollut luultavasti taitava propagandisti, jota olisi tarvittu vakiinnuttamaan sodan jälkeen rauhankriisissa Saksan polittinen tilanne. Tähän tehtävään olisi sopinut Josef Göbbels. Hänet Hitler valitsi valtakunnankansleriksi myös 1945 ennen itsemurhaansa.

      • Leijonakoruton

        Saksassa ymmärrettiin jo pitkän aikaa että Hitler koituu heidän maansa tuhoksi. Ennen pitkää hänestä olisi pitänyt hankkitua eroon. Hitelrin takia eteneminen Moskovaan meni munille, sillä hän ei suostunut kuuntelemaan asiansa osaavia taktikoita ja strategeja, käski vaan hyökätä hyökätä hyökätä.
        Adolf oli täysin tasapainoton hermoraunio jolla ei ollut tippaakaan todellisuudentajua. Sodan loppuvaiheessa tämä korostui. Saksalaisen kulttuurin ongelmana vaan oli se että siellä oltiin niin tinkimättömän johtaja-uskollisia, niinkun diktatuureissa ollaan. Yksilöllinen ajattelu ja järjenkäyttä jäi kollektivismin jalkoihin.


      • Hitler-määräsi

        seuraajakseen suuramiraali Dönitzin, koska muita sisäpiirin jäseniä ei ollut enää jäljellä.
        Diktatuuri hajosi omaan mahdottomuuteensa.


    • Ksnsldod

      Hotler itse sanoi yksityissä keskusteluissa että suomalaiset ovat alempiarvoista rotua ja oli jyrkästi mm saksalais-suomalaisia avioliittoja vastaan jotta suomalaisten alempiarvoinen perimä ei sekottuisi saksalaisten geeneihin.

      Sodan jälkeen Suomi olisi ollut Saksan siirtomaa jossa suomalaiset olisivat raataneet saksalaisten tiloilla ja tehtailla tuottaen ruokaa ja raaka-aineita saksalaisille. Sopivan tilaisuuden tullen olisi suomalaisia alettu lähettää savupiipusta ylös. Suomalaiset itse luulevat olevansa jotain hyvää rotua vaikka ovat oikeasti sekasikiö kansa joka on sukua mongoleille.

      • babyla

        Suomalaiset ovat maailman vaalein kansa. Hanki hyvät silmälasit. Mongolit ovat tummia ja pikisilmäisiä.


    • PoisViikinkihölynpöly

      On se kumma kun Ruotsin roduntutkimusinstituutin viikinkihölynpölyn levittäjiä vielä riittää. Kaikki kansat ovat sekakansoja, mutta geenitutkimuksen perusteella tiedetään että olemme hyvin läheistä sukua Pohjoiseuroopan muille kansoille. Kokonaisuutena olemme läntisen Euroopan alkuperäiskansa, saamelaiset lienee alkuperältään läntisin. Myös kielemme on Euroopan alkuperäiskieli, mistä voimme olla ylpeitäkin. Germaanit ovat tulleet myöhemmin ja idempää, kuten heidän alkukielensäkin. Samoin slaavit.

      Jos ette vaivaudu lukemaan edes jotenkin tuoreita kirjoja aiheesta, ei kannattaisi kirjoitella hölynpölyä tänne.
      En tiedä mikä on tuorein esitys asiasta, mutta kannattaa lukea Kalevi Wiik : Suomalaisten juuret (2004) ja Kyösti Julku : Itämerensuomi - euroopalainen maa (1997). Muissakin maissa on yhtä lailla hylätty typerät arjalaissadut (paitse ehkä meidän ja länsinaapurien "viikingit", joita ansaitsemattoman kunnian menetys kirpaisee). Esimerkiksi Stephen Oppenheimer : The origin of the British (2006) on aivan samoilla linjoilla ja suomalaiset ovat heillekin läheinen vertailukohta.
      Suomen ns. ruotsalaisten perinnästä on luokkaa 20% Ruotsista, muu osuus on Suomesta (luokkaa 50%), Tanskasta, Venäjältä, Puolasta, Hollannista, Ranskasta jne.
      Samoin ruotsalaisten perinnästä lienee ainakin 30% Suomesta.
      Mongolit puolestaan ovat kunnollisia ja lahjakkaita ihmisiä, mutta heidän perintäänsä ei meissä valitettavasti ole, on vain vanhassa ruotsalaishölynpölyssä.

      Niin, jos Hitler olisi voittanut, meille olisi kansallisuutemme puolesta käynyt ihan kelvollisesti. Hitler arvosti Talvisodan jälkeen Suomea Pohjolan johtavana maana.
      Toki norjalaisnatsit yrittivät isotella, mutta heidän pelkurimaallaan ei ollut arvostusta.

    • babyla

      Mutta suomalaisethan ovat yleensä vaaleita ja sinisilmäisiä. Enemmän lukumäärällisesti kuin saksassa. Ja vieläpä suurikalloisia.,että sen puoleen meidän ei pitäisi olla alempirotuisia. Ihmettelen taas?

    • Himmeleri

      Onhan olemassa se Himmlerin kuuluisa lausunto: "Suomalaiset ovat vain likainen täikansa josta tulee päästä eroon heti kun heistä ei ole enää hyötyä".

      Että tämä ratkaiskoon riidan.

    • Historiantutkija

      Natsien jälkeen jättämien asiakirjojen mukaan, jos natsit olisivat voittaneet, niin Suomeen oli siirretty muutama miljoona saksalaista uudisasukasta. Ainakin puolet suomalaisista olisi karkoitettu Venäjälle tai murhattu. Korkeintaan puolet, jotka olisivat olleet natsien epätieteellisen rotuopin mukaan kelvollisia, olisi sulautettu saksalaisiin uudisasukkaisiin.
      Suomalaisten vaaleus johtuu suurimaksi osaksi "itäbalttilaisesta rodusta," joka natsien epätieteellisen rotuopin mukaan oli "ylempiini ali-ihmisiin kuulunut rotu."
      Slaaveille ja venäläisille suomalaiset eivät ole mitään sukua.

      • ollaanmesukua

        -----Slaaveille ja venäläisille suomalaiset eivät ole mitään sukua.-----

        Miten sen nyt ottaa. Ainakin Pohjois-Venäjän venäläisinä pidetyt ihmiset ovat geneettisesti lähinnä suom.-ugrilaisia ja tarkemmin sanoen mareja. Siis venäläistyneitä suom.ugreja.


    • olen-turaani

      Suomalaiset ja sukukansamme luettiin turaanilaisiin kansoihin eikä turaaneilla ollut sijaa Suur-Saksan lähialueilla. Poishävitettäviä ne olivat ja sitä on turhaa alkaa kiistämään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe