paljonko peltopellejä

taatetti990

oli Hämeenkyröstä kärttämäsä sosiaalitukiansa helssinkisä, eiköjän niittenkin pitäis pärjätä omillansa ettei sukupolvesta toisee olisi toisten almujen varas, eihän muitakaan yksityisyrittäjiä rahalla tueta noissamäärin

50

552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Skootterilla

      Hämeekyröstä oli ainoastaan 13 matua vaatimassa tukiaisia Helsingissä. Maajussit oli peltohommissa.

    • vaavi

      Olikoos ne auraamasa

    • silleen

      Hämeenkyrössä me ollaan ylpeitä kulttuurimaisemista ja maajusseista ja nautitaan luomuruokaa:)

    • peltopellejä

      Kyllä kotimainen maanviljelijä on tukensa ansainnut. Taatetti990 onko jotain viljelijöitä vastaan, vaan muuten vaan katkera. Pitäisikö tämäkin ala lopettaa vallan, kun kaikki muukin suomesta myydään ulkomaille. Kyllä tukia pitäisi nostaa ja turvata kotimainen tuotanto.

      • tanskankinkku

        tuet pois tai tukia myös muille esim teollisuuteen ei pelkille maajusseille


    • Taitaapa_sinunkin

      suusi leipää massuttaa. Mietihän mistä se tulee ??
      Ai niin: Kaupasta. Eihän sitä viljelijää mihinkään tarvita, eihän ?

    • Valmet5000

      Kyllä jyväjemmarit on pohjasakkaa ja rahan ahneita paskiaisia. Viljat sun muut on järkevämpi tuoda sieltä missä ne kasvaa ympärivuoden. Voi vittu EU tukia saatana!

      • sxdf

        jOS lopetamme ruuan teon, ei sinullekaan jää muuta syötävää kuin sanasi


    • manninmummu

      Onhan se selvä asia ettei maanviljelystä kannata tukea,ellei hommaa saa kannattamaan on selvästikkin väärällä alalla. Kokeilkaas hampun viljelyä

    • taavi990

      Kyllä olis paree ku laittas noi pellot kasvaan mettää ja sais ne vihroin tuottaan eres pioriisseliä. On meinaa yhtä turhaa mutta jäis tukiaiset valtiolle sekä norjaan menevät apulantarahat peltopellen taskuu

    • mulattimouhijärveltä

      Noinhan se on,pitäis viljellä siellä missä on siihen edellytykset eikä täälä koittaa rähjätä. Eihän ne tolvanat oo koskaan työllään eläny vaa toisten loisina ja kerjuulla,kattelkaas niitten työkaluja ei paljo järki päätä pakota

      • Etpä_taida_tietää

        mitä sana HUOLTOVARMUUS tarkoittaa?
        Ja tykkäät syödä ulkomaista myrkyillä höystettyä paskaa.
        No siitä vaan sitten.


      • enemmän.ammattitaitoa
        Etpä_taida_tietää kirjoitti:

        mitä sana HUOLTOVARMUUS tarkoittaa?
        Ja tykkäät syödä ulkomaista myrkyillä höystettyä paskaa.
        No siitä vaan sitten.

        Kyllä se vaan Roundup kelpaa kotimaisen maajussinkin viljapeltoonsa levitettäväksi. Kotimaisen tuotannon puhtaus on vitsi, jonka ei anneta tulla ilmi. Kyllä jalostajat ja viljakauppiaat tietävät "puhtaudesta". Samoin eläinlääkärit tietävät karjankasvatuksen ongelmista, salmonella ei ole Suomessa harvinaisuus. Jo 60-luvun lopulla porsaat lääkittiin penisilliinillä, systemaattisesti koko pahnue, itse pitelin possua kun eläinlääkäri päästeli pruutalla lääkettä. Nykyään eräs kavereistani on eläinlääkäri: täysin puhdasta maatilaa ei olekaan, ei viljatilaa, ei karjatilaa.

        EUn pykälät ovat samat niin Suomessa kuin esimerkiksi Puolassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa jne.jne. Repikää siitä ja kertokaa miksi suomalainen vilja, kananmunat, sianliha, naudanliha ja mikään muukaan "maailman puhtain" maatalouden tuote ei kelpaa juuri mihinkään muualle kuin Venäjälle (eikä sinnekään juuri nyt, pakotteet).

        Maataloustuottajat omistavat meijerit (Valio suurin rosvo), teurastamot, munapakkaamot ja erilaisten kytkyjen kautta Apetitin, Raision ja monet muut maatalouden lähellä olevat laitokset. Sitten on vielä mainittava metsäpuolen Metsäliitto, mikä maksaa puusta surkeimman hinnan näille maajusseille, jotka omistavat huomattavan osan Suomen metsävarannosta.

        EU maksaa huomattavat tuet, vielä päälle Suomenkin budjetista lahjoitetaan elinkeinolle melkoinen raha. Meno on veronmaksajan kannalta melko siivotonta. Ja älkää nyt kirjoittako, että tuet ovat kuluttajan eduksi hinnanalennuksina. Eivät ole, Suomessa Euroopan ja maailman kalleinta sapuskaa. Helsinkiläiset käyvät jo hakemassa ruokakassinsa Tallinnasta, halpa kalja ja viina tekevät siihen päälle vaikutelman kuin olisi joka reissusta saanut lottovoiton.


      • EUn_pykälät

        on varmaan samat, mutta se mitä noudatetaan on ihan eri.
        Suomessa noudatetaan pilkulleen ja vähän päälle, mutta mitä etelämmäs mennään sitä enemmän röhönaurun noille pykälille päästävät.

        Ja 60-luvulla varmaan muualla maailmassa oli sitten paremmin ja puhtaampaa kuin Suomessa, eikö vain?

        Ja jos maajussilla menee niin tosi hyvin, niin mitäs enää mietit - rupea maajussiksi ja elä tuilla leveästi. Siihen ei erityisiä lupia tarvita, joten anna mennä.


      • ex-olkiporvari
        EUn_pykälät kirjoitti:

        on varmaan samat, mutta se mitä noudatetaan on ihan eri.
        Suomessa noudatetaan pilkulleen ja vähän päälle, mutta mitä etelämmäs mennään sitä enemmän röhönaurun noille pykälille päästävät.

        Ja 60-luvulla varmaan muualla maailmassa oli sitten paremmin ja puhtaampaa kuin Suomessa, eikö vain?

        Ja jos maajussilla menee niin tosi hyvin, niin mitäs enää mietit - rupea maajussiksi ja elä tuilla leveästi. Siihen ei erityisiä lupia tarvita, joten anna mennä.

        Älä selittele turhia. On aivan varmaa, että Suomessa rikotaan jokaista EU-sääntöä siinä missä Etelä-Euroopassakin. Aika pitkälle tuotantokin on eriytynyttä, vai paljonko viljelet oliivipuita tai riisiä tai viinirypälettä tai monia muita tuotteita. Miksi Suomen järvet on rikastettu fosforilla? Miksi Itämeri on maailman saastunein sisämeri? Tällaisia kysymyksiä voi esittää lukemattomia. Huonona satovuonna ei kotimainen vilja tahdo kelvata leivän tekoon. En nyt edes jaksa kysytellä enempää


      • Lässyti_lässyn

        Suomessa valvonta on sitä luokkaa, että karsinoissa ei 5 mm heittoja sallita ja peltoalat syynätään viimeisen päälle. Ihan oikeastikko meinaat, että Italiassa homma pelaa samalla tarkkuudella?
        Ja Itämeren tila johtuu paljolti yhdestä entisestä ja nykyisestäkin suurvallasta, jonka levittämät tehoaineet on surutta päästetty luontoon.


      • lässyti.lässyn

        Et usko itsekään paskapuhettasi. Valvontaa on ollut pakko kiristää koko ajan, koska viranomaisia koetetaan koko ajan pettää kaikilla mahdollisilla tavoilla.


      • Kateus_paistaa

        sanoistasi.
        Rupea maajussiksi ja elä leveästi! Mitä mietit enää ????


    • jarahaatulee

      Kyllä taas on viisautta ilmassa. Ai ei muita yrittäjiä tueta, KILPAILUKYKYSOPIMUS saatana. Mitähän se on???
      Helevetin sossuloiset täällä heittelee

    • mummumannista

      Eihän ne nyhväkkeet auttamatta pärjää (maajussille morsian) sekä totuudenmukainen versio juutupes (peltopellelle pesää)

      • poiskerrostaloista

        Kyllä hyvälle maajussille on ottajia:-)
        Jotain sentään jäänyt taskuun jos on oma tupa!


    • säkittäjä

      mix 5mm pitäs karsinaan heittää veisivät pankkiin siitähän sais mukavat korkotulot

    • taavi990

      Eihän pehtoorit kerkiä näin keväällä olleen tietokonneen ääres ku pitää teettää kerjuulaput EU:n, itehän niit ei tehä vaan teetetään net kirjanpitäjällä joka ymmärtää asiasta kaiken. Jussi itehän ei ymmärrä juur mittä

    • Hyönteisbaari

      Niin kyllä Suomiruoka on hyvää kun sitä kotimaassa tuotetaan.Mutta pellon laittaminen se vasta kestää.Mutta onhan se hieno tilata pizzaa.Ilmankos ne mainostaa alan suurimmissa julkaisuissa,hyönteisten syöntiin.Eli alacarte:kärpäsentoukka, lude,täi,kastemato,leppäkerttu... jälkiruokana satiainen oolalaa.

      • Aikansa_kun

        maajusseja kurmootetaan niin hyönteissyönti on edessä... Itse mieluummin kuitenkin syön Suomessa kasvaneen naudan pihviä.


      • faktaaa

        Jep, sama täällä!
        En ole maanviljelijä, mutta ymmärrän arvostaa heidän työtään ja syön kotimaista ruokaa niin kauan kuin se on mahdollista.
        Kaikki tuethan ovat oikeastaan tulonsiirtoja rikkaimmilta köyhimmille.
        Maataloustukien eteen sentään tarvitsee tehdäkin jotain.. tuskin sekään kaikilta onnistuu. Samalla tuetaan omavaraisuutta, eipä olisi hyvä juttu olla tuontiruuan varasssa. Jokainen jolla ymnmärrystä on tietää mihin se johtaa.


    • Yksiössä

      Saatanan jyväjemmarit, aina on ruokaa pellossa tai laarissa. EU vielä makselee kahvirahat pääle. Kateeksi käy näin työttömän kerrostalo asujan näkövinkkelistä.

      • 43.prossaa

        kokonaisverotulopotista menee sosiaalihuoltoon!
        Pientä kunnioitusta niille jotka tätä lystiä maksavat!
        Vuokrapalstalla voi edullisesti aloittaa kerrostalo asukaskin ja viljellä kesäkauden kasvikset.


      • katkeratyperys

        Kyllä te työttömät nautitte huomattavasti enemmän tukia kuin jussit konsanaan. Tuskin sinä sen valmiimpi olet maajussin hommiin, jos olisit niin olisit jo aloittanut viljelykset jossain tai mennyt lomittajaksi jollekin tilalle.

        Jos Suomesta maataloustuet lopetetaan, niin ei niitä lopeteta esim Venäjällä, USAssa, Brasiliassa, Kreikassa, Espanjassa, Kiinassa, jne. Tämä taas vääristää sitä kilpailua ja tekee Suomen maatalouden kannattamattomaksi. Se miksi maataloutta tuetaan on täysin poliittinen ja patrioottinen tapa varmistaa ruoan saanti kriisitilanteissakin ja taata maatalouden tulotason säilyminen riippumatta siitä onko katovuosi vai hyvävuosi tilalliselle.

        Sinä itseasiassa nautit niistä tukiaisista enemmän kuin ymmärrätkään. Lisäksi tuettu maatalous työllistää Suomessa laskutavatsa riippuen 200 000 - 300 000 henkilöä. Tähän kun otetaan verrokiksi se että tällä hetkellä työttömiä on 273 000 henkilöä, niin käytännössä tukien lopettaminen kaksinkertaistaisi tuon lukeman muutamassa kuukaudessa. Haluat ilmeisesti lisää kaltaisiasi työttömiä?


      • läheltä.katsoja
        katkeratyperys kirjoitti:

        Kyllä te työttömät nautitte huomattavasti enemmän tukia kuin jussit konsanaan. Tuskin sinä sen valmiimpi olet maajussin hommiin, jos olisit niin olisit jo aloittanut viljelykset jossain tai mennyt lomittajaksi jollekin tilalle.

        Jos Suomesta maataloustuet lopetetaan, niin ei niitä lopeteta esim Venäjällä, USAssa, Brasiliassa, Kreikassa, Espanjassa, Kiinassa, jne. Tämä taas vääristää sitä kilpailua ja tekee Suomen maatalouden kannattamattomaksi. Se miksi maataloutta tuetaan on täysin poliittinen ja patrioottinen tapa varmistaa ruoan saanti kriisitilanteissakin ja taata maatalouden tulotason säilyminen riippumatta siitä onko katovuosi vai hyvävuosi tilalliselle.

        Sinä itseasiassa nautit niistä tukiaisista enemmän kuin ymmärrätkään. Lisäksi tuettu maatalous työllistää Suomessa laskutavatsa riippuen 200 000 - 300 000 henkilöä. Tähän kun otetaan verrokiksi se että tällä hetkellä työttömiä on 273 000 henkilöä, niin käytännössä tukien lopettaminen kaksinkertaistaisi tuon lukeman muutamassa kuukaudessa. Haluat ilmeisesti lisää kaltaisiasi työttömiä?

        Laskutavasta riippuen säästän noin 40 prosenttia ruokalaskustamme, kun ostan kaikista kaupparyhmistä vain ulkomaisia tuotteita.

        Mahtaako Suomessa olla enää kuin 50000 toimivaa maajussia. Loput on virkamiehiä, tuilla eläviä ns. viljelijöitä, viljanviljelijöitä, peltonsa vuokranneita pankolla makailijoita, kaikenlaisia loisijoita. Kyllä tulee kaurakilolle hintaa, eikä kelpaa vientiinkään muualle kuin Amerikan hevosille kovilla vientituilla. Kananmunat eivät kelpaa kuin Ranskan leipomoille 30 kilon puntuissa valmiiksi kuorittuina, lihaa eivät huoli muut kuin Venäjä ja sekään ei tällä hetkellä, maito ja jalosteet eivät kelpaa kellekään ulos. Miksi meidät pakotetaan syömään Valion, HKn, Atrian ja monen muun kotimaisen tehtaan sontaa. Miksi saksalaisessa keittokinkussa on lihapitoisuus reilusti yli 90 prosenttia ja kotimaisessa ruhtinaalliset 80 prosenttia? Miksi meille myydään grillimakkaraa, minkä lihapitoisuus on 0 prosenttia, sisältää vain lihaan verrattavaa rustoa, kamaraa, broilerin nahkaa plus muuta paskaa? Mieluummin puren pettua kuin syön suomalaista sontaa. Selitä sinä maajussi nämä seikat! Onko tällainen jotain omavaraisuutta? Ruoan puhtaus on pelkkää valetta. Niin sanotaan joka maassa Euroopassa. Täällä peitellään tilastoja esimerkiksi salmonellasta, antibioottien käytöstä ja monesta muusta epäedullisesta tiedosta elintarvikkeissa.

        Elän sen verran lähellä tätä maataloustouhailua, että on sitten aika turhaa ruveta isommin soittelemaan!


      • Elää_tässä_muitakin

        maatalouden lähellä.
        Että painu vaan sossuun kinuamaan tukea lapsenruokkoihisi.


      • veron.maksaja
        Elää_tässä_muitakin kirjoitti:

        maatalouden lähellä.
        Että painu vaan sossuun kinuamaan tukea lapsenruokkoihisi.

        Hep, tässä tulikin asia kiteytettynä!


    • monettuet

      Meillä ostetaan kotimaista, osta sinä ulkolaista jos se sopii paremmin mieltymyksiisi.
      Varsin simppeliä!
      Samalla logiikallasi; miksi rikkaammat maksaa köyhempien lapsilisät, miksi lapsia ei elätetä omasta pussista?

    • taavi990

      Kyllähän käyhätkin v eroja maksaa ja vielä korkeemmalla prosentilla kun OY:t ja tosirikkaat veroparatiiseihin, mutta suomen ruoka on kallista jauhoilla sekä lihankaltasella paskalla pilattua,ei suomen ruoka sen puhtaampaa ole kun muittenka maitten.Vielä nostaa hintaa tämä yölannoitus jota kaikki luomupelloilla suosii

      • yölannoitteet

        Taidat olla aika kuutamolla!
        Huumeet ovat onneksesi tuontitavaraa.


    • maanviljelijän_lapsi

      Itse asun kerrostalossa vuokralla ja käyn töissä (en aijo isäni tilaa jatkaa). Isäni on maanviljelijä, ja viljeltävää peltoa ei paljoa ole, eli hänellä on pieni tila. Voin siis kertoa, että tukien jälkeen pientilallisen tulot ovat plus miinus pyöreä nolla, ja joutuvat kyllä ihan palkkattyössäkin käymään, eli viljelys on heille vain harrastus ja elämäntapa. Vain satojen hehtaarien viljelijät voivat (huom! ehkä) jotenkuten pärjätä.

      Mikäli maatalaous tuet lopettaisiin, ei olisi Suomessa varaa viljellä, mikä tarkoittaisi sitä, että kaikki tarvisi tuoda ulkomailta. Tässä tapauksessa Suomen velka jatkaisi rajua kasvuaan ja olisimme kohta Kreikan tilanteessa. HUOM! Suomen velka on jo nyt melkein 19 tuhatta euroa per naama.

      velkakello.fi

      Ja hei! Mistä se ruoka tuleekaan... MAASTA!

      Että ajetaan vaan ruuan tuottajat alas, ja maksetaan urheilijoille, näyttelijöille, malleille ja muusikoille ihan turhasta työstä! Ja tietysti niille jotka eivät edes työtä hae, maksamme kaikki verorahoillamme ilmaisen asumisen, ruuat ja ryyppäämiset. Tarvis ehkä ensin laittaa ne sossupummit vaikka 20 ihmisen kommuuniin!

      Onneksi vielä jotkut jaksavat ja viitsivät maata viljellä ja karjaa kasvattaa. Hatun nosto ja kunnian osoitus heille!

    • taavi990

      Ei semmottet mittää kunnioitusta saa eikä tartte jokka pummilla elelee oli ammattinimike mikä tahansa, täsä ny on peltopellejä kehuttu kuinka erinomase työteliöitä sekä viksuja ammattinsa osaajia ovat,eivät vaan osaa tehrä työtänsä kannattavaksi. Loisia ovt

      • Arvostan

        Kyllä saavat myös minun kunnioitukseni.
        Ja meitä on palion.


    • saatanankeinottelijat

      on se kumma juttu kun maajussit valittaa köyhyyttä .ja ajellaan traktoreilla mielen osotukseen ja toitä ei tehdä kun keväällä kuukausi jo syksyllä toinen. kesällä katsellaa ikkunasta ,kun vilja kasvaa pellolla ja hikivirtaa ottalla. ja talvi hytistään pirtissä.


      http://www.iltalehti.fi/uutiset/201503120112020_uu.shtml

    • EiMitäänJärkeää

      Kyllä on peltopellet helpon rahan perässä. EU maksaa hirveät rahat eikä tarvi tehdä mitään kun nostella vuokrarahat pelloista. Kylvetään hirveet lannoiteet maaperään ja vesistöihin vaikka ulkomailta saman viljan saisi halvemmalla.

      • Arvaappas_sitten

        kun mitään kotimaista ei ole saatavilla, että mitähän se ruoka sitten maksaa?
        Ja meinaatko että ulkomailla viljeleevät ilman lannoitteita ja tukia?


      • Mitäs_siinä_kadehdit

        senkus rupeat kanssa peltopelleksi ja elelet leveästi tukiaisilla.
        Ei se ole mikään suojattu ammatti, ja maatiloja on kyllä myynnissä.
        Vai rupesko housut vapiseen, kun työnteosta tuli puhe ?


      • Proletaariköyhä

        Ja minkälaisesta työnteosta? Kyllä joskus työpäivän jälkeen housut tutisevat, ja tarkoitan oikeaa työntekoa enkä esimerkiksi viljatilan isännän hommia, missä puimuria rasvataan lokakuusta heinäkuuhun kuin myös muita maatalouskoneita ja -laitteita. Ja tietysti siinä on ympärivuorokautinen työsarka kuokittavana myös emännällä. Ja molempien tuntipalkka on 4 euroa tunnille, ilman tukia. On se melkoista peltosirkusta. Eihän siinä ole mitään mahdollisuutta esimerkiksi lisätä 24 tuntia työaikaa, koska almanakka ei enää riitä.

        Onneksi Hämeenkyrössäkin on muutamia isojakin isäntiä, jotka ovat lähteneet palkkatyöhön, koska hermot eivät kestä enää olla laiskana kotona. Työnantajien kannalta se on vain hyvä, koska tämä "työläisaines" on oppinut vuosisataisen luterilaisen työmoraalin eikä rettelöi ay-politiikassa. Noudattavat ketterästi porvarillisen hegemonian ja imperialistisen hegemonian parhaita oppeja toimien Troijan hevosena ammattiliitoissa, joita käyttävät hyväkseen sekä keväin että syksyin kun ensin heitetään siementä vakoon ja sitten pidetään kesälomat ja sen jälkeen puida naksutellaan.


    • saatanankeinottelijat

      viljeliä tekee omasta mielestään 24/7 ympärivuoden hommia. olishan se joskus helmikuussa kivakattella kun puimuri menee pellollaXD toisekseen koneet vaatii paljon huoltoo ,elikkä sitte pellolla korjaillaan kun ei ole ikinä huollettu. ai joo sähköön ja polttoaineeseen menee rahaa rutkasti ,mutta suurin osa tulee takasi .

      peltopelle on ainut pelle, joka ei maksa veroja vaan on verojen ja tukien nauttija ,kun maksetut verot ja etuisuudet lasketaan yhteen .

      toisaalta ei se sossupummi saa vuokrarahoja käteen, vaan ne menee suoraan osakkeen omistajalle joka voi olla peltopelle.

      • Siis_edelleen

        Senkus rupeat kanssa peltopelleksi ja elelet leveästi tukiaisilla.
        Ei se ole mikään suojattu ammatti, ja maatiloja on kyllä myynnissä.
        Tarviiko enää miettiä, kun noin leveesti kuulemma toiset elää ja toiset kituuttaa köyhyysrajalla?


      • eukeinottelija

        tais osua arkaan paikkaan ,kun ei enää sanat riitä .vai mitä?


    • rosvoja

      Peltopellet näkyy ruiskuttelevan taas mehiläisiä hengiltä kohta ei kasva mitään vihreetä,eipähän ole sitten muutakuin plankettien täyttö

    • Harmittaako

      Kyllä peltopellet ovat haluttuja miehiä.

    • sateekaariviljelijä

      tunnen muutaman peltopellen hämeenkyröstä joille ei kelpaa nainen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe