Onnea Eva Wahlström.

Boksari

En olisi uskonut, ennen kuin näin. Eva oli parempi kuin koskaan aiemmin näkemissäni otteluissa.

Noinkin kauan otelleena, hän on Ripan kanssa löytänyt lisää jotain uutta. Mitä se sitten on, on jo vaikeampi saada sanoiksi. Suurin muutos ehdottomasti oli tuo rauhallisuus ja sitä kautta kaikki duuni oli helpon näköistä. Eva ei lähtenyt ns. säheltämään, vaan toimi ammattilaisen tavoin, itseasiassa ensimmäisen kerran koko urallaan.

Oikeasti maailmasta ei naisissa enää tuossa sarjassa montaa ole, jotka olisivat parempia Evaa vastaan, tai onko niitä nyt ylipäätään ollenkaan (lue tietämättömyyteni naismestareista).

Toki täytyy ottaa huomioon miesten kivisempi tie. Naisia ei ole kuin promillen osia tässä hurjassa lajissa ja Eva, joka harjoittelee kuin "mies", on toki hyvin helposti vahvoilla. Joka tapauksessa, mitään ei oteta Evalta pois, upea suoritus, ONNEA.

23

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tsyrppä

      Kyllä siitä ainaki hyvän variksenpelättimen sais. Ei tulis harakat mansikkamualle. Jos pitää tietentahtojaan vielä yrittää tehä itestään ruma, niin siinä on kyllä onnistunu.
      Sitäpaitsi mikä maailmanmestari? Kukahan niistä todellisista huipuista vaivautuu jonnekkin lilliputtivaltion n.s. pääkaupunkiin ottelemaan?
      Mestarit ovat jossain aivan muualla, eivät Helsingissä.

    • Eeeieieieiiei

      Eevaa parempia on ja paljon. Eihän eeva ole otellu ketää maailman kärkinimiä vastaan koskaan. Ja tuskin ottelee..

    • 745435

      Eipä tietenkään, Eva on muuten maailman mestari. Ai että se ottaa Suomalaista sohvaperunaa daijuun.

      • Aikahasssua

        Maailmanmestari mutta miksi eeva ei ottele ollenkaan kärkinimiä vastaan??liittoja on monia.


      • Boksari

        Okei, kun nyt väkisin halutaan viedä jotain Evalta pois, niin mennään hieman syvemmälle. Maailmalla on Evan (WBC) kolme muuta maailmanmestaria. WBA, Etelä-Korean Choi Hyunmi 11-0-1-0. WBO, Saksan Ramona Kuehne 24-1-0-0 ja IBF, Anahi Esther sanchez varmastikin Etelä-amerikan maista. 13-0-0-0.

        Evan lista 17-0-1-0, Choilla yksi ratkaisematon, kuten Evalla ja 11 voittoa. Ramonalla 1 häviö muutama ottelu enemmän. Anahilla 13 voittoa, ei yhtään tappiota. Tässä nää on, kenet haluat vastaan? Täytyy muistaa, että ottelut ratkaistaan vasta kehässä, ei sohvan pohjalla mutuilemalla.


    • Boksari

      Tuohon yhteen epäilyyn vielä, että eivät tule Helsinkiin, eivät tietenkään tule, koska kaikki nämä mestarit ovat otelleet jokaisen ottelunsa omassa maassaan, Eva Suomessa, Choi Etelä-Koreassa, Anahi Argentinassa ja Ramona yhtä poikkeusta lukuunottamatta Saksassa, yksi oli Sloveniassa. Joten tässäkin menee mestareilla puntit aika tasan, niin kuin ottelulistoissa. Eli ei siellä nyt kukaan niin ilmiselvästi Evaa parempi ole.

      Lyökää mieluummin faktoja tiskiin, eikä mitään ylimalkaisia, on siellä jossain joku ja onhan noita liittojakin niin älytön määrä jossakin. Tässä nyt kuitenkin pariin viestiin olen laittanut jotakin todellista tähän Evan mitätöimisyritys keskusteluihin.

      • 8459842

        Hieno homma, että olet taas alkanut ottamaan kantaa. Saadaan taas vähän faktoja peliin.


    • Jyrpä

      Akkojen nyrkkeily on akkojen touhuu. Kaikki kunnia Laila Alille joka tapauksessa. Kaunis nainen ja ennenkaikkea suuren Muhammad Alin tytär. Ali oli ja on hieno mies, nyrkkeilyn legenda ja uudistaja. Rooman olympiavoittaja. Hattu nousee.....

    • gtgthy

      Sinä se jaksat alista, mielenterveysongelmainen mies. Nyt vähän hiljasempi.

    • gbgbnhn

      Vielä, sinäkö se laittelet ammattinyrkkeily.net facebookissa päivästä toiseen juttuja ja kuvia alista? kyllästyttää todella.

    • partaa-pukkaa-vanhempana

      eva ride forrester

    • RonMoss

      Niin, siinäs kuulit Eva!

      Mene ratsastamaan Forresterilla!

      Ridge Forresterilta kyrpää!

      Eva panee muotigurua!

      Niklas kattelee ja kiihottuu!

      Hyvä hyvä!

      EVA RIDE FORRESTER! EVA RIDE TAALASMAA!

    • YLEuutiset

      LONTOO. Tänään varhain aamulla klo 08.48 saarivaltakunnan tunnelma oli yllättäen positiivinen. Huolimatta ISIS-taistelijoiden iskusta Manchesterin Areenalle ja Sir Roger Mooren kuolemasta, Britit olivat iloisella tuulella ja Kuningatar Elisabethiä sekä Prinssi Philipiäkin nauratti.

      Kysyttäessä syystä iloon, vastaukset olivat valmiina:

      - EVA RIDE FORRESTER! Se uusi brändi suomesta. Toimme tämän älykkään miehen suomesta, jolla kasvaa partakin koska hän on riittävän vanha, ja hän kertoi meille brändi-ideastaan. Eli Eva Wahlström ratsastamassa kaikki Forresterien, Ericin, Ridgen ja Thornen mulkkujen päällä logossa.

      - Tuotteita tullaan tekemään kaikenlaisia. Selkäreppuja, astiastoja, julisteita, eväslaatikoita, paitoja, leggingsejä naisille.... uskomme, että tämä eksentrinen idea kantaa hedelmää ja kääntää maailman taloustilanteen ylös. Nyt ei ole aika surra James Bondia tai Manchesterin uhreja, nyt on pakko kääntää katseet tähän ja mennä eteenpäin.

      - EVA RIDE FORRESTER! EVA RIDE FORRESTER! huusivat ihmiset Lontoon Big Benin edustalla keskiviikko-aamuna, kun valonheittimet valaisivat valtavalle kellotornin kylkeen levitetylle lakanalle ensin Ridge Forresterin selällään alasti, ja sen jälkeen ylhäältäpäin lähestyi alastoman Eva Wahlströmin silhuetti, joka putosi Ridgen päälle ja alkoi ratsastamaan hänen sukupuolielimellään.

      Lopulta jopa Kuningattaren itsensä nähtiin huutavan silmät suurina ja hampaat irvessä limusiininsa sivuikkunasta lähtiessään: "EVA RIDE FORRESTER! EVA..... RIDE FORRESTER!"

      Eli tosiaan, nyt ei ole aika surra menneitä!

    • YLEuutiset

      MANCHESTER. Lontoosta aamulla kantanut ilohuuto ylsi päivän aikana myös Manchesteriin. Prinssi Charles oli vierailulla räjähdyspaikalla, mutta käänsi kyselyt terrorismista nopeasti EVA RIDES FORRESTERIIN.

      - Olimme kuin ällikällä lyötyjä. Suomalainen idiootti keksii tällaista aamulla kahdeksan maissa täysin tyhjästä. Yhtäkkiä visiot realisoituivat, ja nyt meillä on jotain mikä siivittää meidät ylös näistä vaikeista ajoista.

      Prinssi, jota on totuttu pitämään melko frigidinä, punastui kysyttäessä hänen omasta innokkuudestaan merkin suhteen.

      - Onhan se... onhan se melkoista. EVA RIDES FORRESTER! Mitä siihen voi muuta sanoa. Forresterin perhettä ja Eva Wahlströmiä on pidetty jo menneen talven lumena, ja nyt he tekevät räväkän paluun otsikoihin. En todellakaan odottanut tällaista.

      Monet brittijulkkikset, kuten David Haye, David Beckham ja Liam Gallagher, on jo nähty hehkuttamassa EVA RIDES FORRESTERIA.

      - Itse en vanhoja alastomia äijiä ota baseball-takkini selkään, joten Eric on poissa laskuista. Valintani on siis Ridge tai Thorne, kommentoi David Haye.

    • J.Huckie23

      EVA RIDE FORRESTER - PAHEMPI KUIN BREXIT?

      LIVERPOOL. Varhain perjantai-aamuna tunnelma Liverpoolissa oli yhtä kaoottinen kuin aiemmin Lontoossa ja Manchesterissa. ISIS ei niinkään pelottanut ketään, jalkakäytävällä rekkaa ajaviin Uzbekkeihin ja Azereihin suhtauduttiin päinvastoin suopeasti ja mummot jakoivat heille suklaarasioita.

      Sen sijaan EVA RIDE FORRESTER, tuotemerkki ja ilmiö Suomesta, on ajanut koko kansan seksihulluuden partaalle. Ihmiset seuraavat keskustoissa tapahtuvia näytöksiä nyrkkiä puiden ja kannattavat Evaa ratsastamaan Forrestereilla. "COME ON EVA! DO IT AGAIN! RIDE THAT FUCKING FORRESTER!!!!" karjui kadunkulmassa Anfield Roadin jalkapallostadionille pystytettyä valkokangasta ja sen esitystä intensiivisesti seuraava vanha silinteripäinen hyvin pukeutunut herrasmies, joka vielä innostui kaivamaan lemmensarvensa esiin, ja peukalo-etusormiliikkeellä onanoimaan Anfieldin edessä olevassa liikenneympyrässä.

      Suomessa ilmiö on jo aiheuttanut Tallinnan-rallaamiseen selvän buustin, kun kuvamanipuloituja EVA RIDE TAALASMAA- ja EVA RIDE TRUMP-paitoja kantavat punanenäiset miehet ovat tapelleet runsaasti suomenlahden lautoilla.

      "Eihän tässä oo mitään erikoista, siis vittu... tommonen nyrkkeilevä rastapää ja joku puol vuosisataa vanha saippuasarja ja sen ukot... Sjöban idea laittaa Reynaldo Minus panemaankin oli parempi... en mä saatana tajua mikä tässä on niin erikoista", kommentoi H. T. Oivari odottaessaan Helsingin lauttaa, samalla kun häntä täysin kuuntelemattomat keski-ikäiset miehet painivat ja tappelevat EVA RIDE FORRESTER-väärennöspornoelokuvista.

    • Evarides

      Kävin ottamassa tatuoinnin, yläselässä teksti "Eva rides forrester" Alaselässä tribali kyrpiä pystyssä ja keskiselässä Ewa ratsastus asennossa.

    • ReimaSopanen

      Itellä on olkavarressa sellanen ohdake, johon on ripustettu kyrpiä. Ja perseen yläpuolella Iso-Britannian lippu jossa keskellä Eva alasti. Sen yläpuolella lukee "BREXIT ONLY" ja alhaalla "EVA RIDE FORRESTER"

      • eihyvääpäiväätaas

        Käytä vaan idiootti samaa nimimerkkiä. Yhtä aivottomia kirjoituksia ei kirjoita kuin yksi ihminen, sinä. Onko sulla paha olla kusipää?


      • kamoonmään

        taas se keskustelee ittensä kanssa....


    • MikaN56

      Nimimerkki "eihyvääpäiväätaas" on nähty viime viikolla Kanarialla EVA RIDE FORRESTER-vyölaukussa, lippiksessä ja pikeepaidassa. Lisäksi hänellä sukat sandaaleiss ja hän ajaa päältäohjastettavaa stigaa pomppien istuimella ja huutaen: "EVA..RIDES...FORRESTER!!!"

    • Anonyymi

      Siis voi ..ttu noiden akkojen lehtilätinöitä,Ewa on jutuissaan aina fyysisesti rikki ja henkisesti myös,yhellä mikäsenyt olikaan hampaat tulee posken läpi sun muut naurettavat lätinät.Musta tuntuu nyt siltä et turvallisissa olosuhteissa vuoden palvellut YK sotilas rinnastaa itsensä Vietnamin viidakoissa vuosia möyrineeseen Jenkkisolttuun.

    • Anonyymi

      Mä spreijasin koko alikulkukäytävän,sain samat kicksit ku Leonardo ku se teki Viimeisen ehtoollisen!

      • Anonyymi

        Kaksi kameratyrkkyä siinä. Niklas ja Ewa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe