Natsismi ei ole tieteellistä

NäennäistieteellistäVain

Uskovaiset sanovat usein että natsismi osoitti materialistisen ja tieteellisen maailmankuvan tuhoisuuden mutta natsismi on kaukana materialistisesta ja tieteellisestä ideologiasta. Kansallissosialismi eli natsismi oli pullollaan uskonnollisuutta ja näennäistiedettä. Uusnatsit usein ajattelevat uskovaisten tavoin kansallissosialismia tieteellisen maailmankuvan edustajana. Natsismia sanotaan usein äärioikeistoksi mutta se on oikeasti vasemmistoa. Esimerkiksi Nolanin kartalla kansallissosialismin ajatuksilla sijoittuu alanurkkaan vasemmistolaisena, totalitaarisena ja arvokonservatiivina politiikkana. Samalla tavalla arvokonservatiivin kommunistin tai minkä tahansa arvokonservatiivin sosialistin ajatuksilla sijoitutaan Nolanin kartalla alanurkkaan. Tällaisen politiikan vastakohta on oikeistolainen politiikka silloin kun se on arvoliberaalia. Se sijoittuu Nolanin kartan ylänurkkaan. Esimerkiksi Kokoomus ja RKP edustavat tällaista politiikkaa. Perussuomalaisetkin sijoittuu vasemmisto-oikeisto-akselilla enemmän vasemmalle päin, vaikka sekin edustaa nationalistista ja arvokonservatiivista politiikkaa natsismin tavoin.

http://www.talouselama.fi/uutiset/perussuomalaiset-olemme-vasemmistopuolue-tai-sitten-ei-3465100

Uskonnollinen huuhaa oli vahvaa natsi-Saksassa. Niin kristinusko kuin muutkin uskonnot olivat paljon esillä ja vain pieni vähemmistö natseista oli ateisteja. Itse asiassa ateisti-järjestöt olivat kiellettyjä natsi-Saksassa. Taisteluni-kirjassa Hitler kirjoittaa myös jumalasta. Kaikenlainen propaganda oli vahvaa natsi-Saksassa kuten myös Neuvostoliitossa. Kansallissosialistinen rotuoppi on näennäistiedettä ja huuhaata aivan kuten lysenkolaisuus-oppi oli Neuvostoliitossa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialistinen_rotuoppi

https://fi.wikipedia.org/wiki/Lysenkolaisuus

Oikea tiede ei tue rasismia. Sen väittäminen että jokin olento on kehittynyt yksiselitteisesti muita paremmaksi tarkoittaa vain ettei ymmärrä evoluutioteoriaa. Esimerkiksi kuuluisa ateisti ja evoluutiobiologi Richard Dawkins sanoi suoraan että kansallissosialismin rotuoppi on epätieteellinen. Hän on myös yleensä sitä mieltä että ei ole olemassa ylempiä tai alempia elämänmuotoja koska kaikki olennot ovat evoluutiossa kehittyneet sopiviksi omiin elinolosuhteisiinsa. Jos vaikka valkoisia verrataan mustiin niin keskimäärin valkoiset ovat älykkäämpiä mutta mustat taas ovat vaikkapa pikajuoksijoina geneettisesti lahjakkaampia evoluutiohistoriansa ansiosta. Itse asiassa juutalaiset ovat erittäin lahjakkaita tieteissä ja ovat saaneet pieneen väestöönsä nähden enemmän aikaan kuin ketkään muut tieteiden osalta. Esimerkiksi yksi maailman arvostetuimmista tiedemiehistä, Albert Einstein, oli juutalainen. Sitten natsismi väittää homoseksuaalisuutta epäluonnolliseksi ja haitalliseksi. Nykytieteen mukaan biseksuaalinen käyttäytyminen syntyi eläimille koska siitä oli evolutionaarista hyötyä. Se on monille lajeille täysin normaalia.

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/homoseksuaalisuuden_synty_oli_eduksi_lajille_

Uusnatsismiin kuuluu myös käytännössä aina holokaustin kieltäminen vaikka usein uusnatsit itse haluaisivat hävittää kaikki vihaamansa ihmisryhmät. Niin myös natsi-Saksassa kansallissosialistit halusivat ja sitä he aktiivisesti tekivätkin. Sama tapahtuisi nykyäänkin jos uusnatsit saisivat vallan. Holokaustista todistavat natsi-Saksan omat kirjalliset ja kuvalliset arkistot, miehityksen alla olleiden valtioiden tilastollinen kirjanpito, keskitysleirejä vapauttaneiden sotilaiden ja hengissä selviytyneiden silminnäkijälausunnot jne. Holokausti on tosiasia kuten evoluutio tai ilmastonmuutos joita myös uusnatsien kaltaiset uskonnolliset tai poliittiset denialistihörhöt vastustavat. Holokaustin kieltäjä ei voi uskoa edes omia silmiään.

http://activehistory.ca/2010/10/a-forgotten-story-the-race-against-time-to-unearth-the-holocaust-by-bullets-1941-1944/

Seuraavassa linkissä käydään läpi holokaustin kieltäjien väitteitä:

http://historianet.fi/sota/toinen-maailmansota/holokausti/holokaustin-kiistavat-teoriat-leviavat-verkossa

Linkistä tulee helposti mieleen TalkOrigins jossa kumotaan evoluution kieltäjien väitteitä:

http://www.talkorigins.org/indexcc/list.html

Tieteellisenä ja kaikkea huuhaata vastustavana järjestönä tunnettu Skepsis ry muuten myönsi vuoden 2011 Huuhaa-palkinnon uusnatsien Magneettimedia-lehden kustantamisesta.

"Ensimmäistä kertaa Suomessa on ilmaisjakelussa oleva mainoslehti valjastettu näin vahvasti uskomuslääkinnän, salaliittojen sekä virheellisen ja näennäistieteellisen tiedon levittämiseen."

http://www.skepsis.fi/toiminta/huuhaajasokratespalkinnot/huuhaapalkinnot.aspx

Uusnatsit silti pitävät Magneettimediaa luotettavana lähteenä ja uskovat todeksi kaiken huuhaan mitä siellä lukee.

Natsi eli kansallissosialisti on lyhyesti sanottuna arvokonservatiivinen vasemmistolainen näennäistieteilijä ja salaliittoteoreetikko.

20

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tunnista_faktat

      Kyllä, natseilla eli kansallissosialisteilla oli käsitys tieteellisestä kansallissosialismista.

      Yksi tälläinen tieteellisen tutkimuksen virasto oli nimeltä Ahnenerbe.
      Peenemundessa suoritettiin aseteknologista tutkimusta (mm. V1 ja V2 aseet)
      Kruppin ja Thyssenin terästehtailla suoritettiin metallurgista tutkimusta.
      IG Farbenissa suoritettiin kemiallista tutkimusta (mm. Zyclon-B jota käytettiin keskitysleireissä)
      Keskitysleireissä harjoitetiin lääketieteellistä tutkimusta.

      Kyllä, natsit harjoittivat tieteellistä ja teknistä tutkimusta.

      • NäennäistieteellistäVain

        Mitä tulee kansallissosialismin tärkeimpään asiaan eli rotuoppiin niin kyseessä on vain ja ainoastaan näennäistiede.


      • hmhmhmhmhm

        Saksassa harjoitettiin tieteellistä ja teknistä tutkimusta kyllä myös Natsien aikana, mutta niin tehtiin myös ennen ja jälkeen natsien.

        Natsien valta-aikana myös moni merkittävä tiedemies lähti maasta, eikä Hitler maan johtajana ymmärtänyt useidenkaan keksintöjen merkitystä sotastrategian kannalta.

        Eli kysymys kuuluu, että miten tämä todistaa Natisen hirmuvallan aikana tapahtuneet asiat juuri erityiesti tieteestä tai teknologiasta johtuviksi?

        Tiede ja teknologia ovat pikemminkin välineitä.


      • NäennäistieteellistäVain

        Natsien pahat teot johtuivat heidän mielettömästä ja näennäistieteellisestä ideologiastaan. Kansallissosialismin ideologian näkökulmasta holokausti oli itsestään selvä ja luonnollinen asia.


      • natsithölmöjä

        Ahnenerbe oli huuhaalafka, jonka tarkoitus oli todistaa että valkoiset olivat ennen muinoin hallinneet koko maailmaa. Epätieteellisempää saa hakea.


      • > Keskitysleireissä harjoitetiin lääketieteellistä tutkimusta.

        Ööö, ei.


    • surullistavääristelyä

      Natsit olivat kiinnostuneet kehitysopista.
      Hitler meni nukkumaan ihmease kaavioita tutkien.
      Vasemmiston kaikki saman arvoisia, ei ole natsismia.
      Uskovainen vain lisää valheellisen uskonsa alamäkeä.

      • ATEISTI4

        Natsit saattoivat olla kiinnostuneita kehitysopista mutta eivät siinä tapauksessa siitä mitään ymmärtäneet. Kehitysopin mukaan kaikki olennot soveltuvat omiin olosuhteisiinsa luonnonvalinnan vaikutuksesta, joten mikään rotu ei ole yksiselitteisesti muita parempi. Kehitysoppi ei ole rasistinen oppi vaan täysin päinvastainen rasismille.

        Mitä tulee natsismin vasemmistolaisuuteen/oikeistolaisuuteen niin natsismi on vasemmistoa. Vasemmistossa kaikkien ei todellakaan tarvitse olla saman arvoisia. Esimerkiksi Neuvostoliitossa homoja vihattiin ja kommunismi on kuitenkin äärivasemmistoa. Myös kansallissosialismi eli natsismi on vasemmistoa ja menee selkeästi vasemmisto-oikeisto akselilla vielä Perussuomalaisia vasemmalle. Perussuomalaiset on arvokonservatiivinen vasemmistopuolue. Eivät arvoliberalismi ja arvokonservatismi ole mitenkään sidottuja vasemmistoon tai oikeistoon.


      • totuuson

        Natsit kielsivät tieteellisen kehitysopin.

        https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20091101002636AAOtWUu

        Suomeksi miksi natsit kielsivät Darwinin teokset !

        My feelings as a Christian points me to my Lord and Savior as a fighter.
        - Adolf Hitler

        As a Christian I have no duty to allow myself to be cheated, but I have the duty to be a fighter for truth and justice... And if there is anything which could demonstrate that we are acting rightly it is the distress that daily grows. For as a Christian I have also a duty to my own people. - Adolf Hitler

        The folkish-minded man, in particular, has the sacred duty, each in his own denomination, of making people stop just talking superficially of God's will, and actually fulfill God's will, and not let God's word be desecrated. For God's will gave men their form, their essence and their abilities. Anyone who destroys His work is declaring war on the Lord's creation, the divine will. - Adolf Hitler

        Secular schools can never be tolerated because such schools have no religious instruction, and a general moral instruction without a religious foundation is built on air; consequently, all character training and religion must be derived from faith ...we need believing people. - Adolf Hitler

        We were convinced that the people need and require this faith. We have therefore undertaken the fight against the atheistic movement, and that not merely with a few theoretical declarations; we have stamped it out. - Adolf Hitler

        Hence today I believe that I am acting in accordance with the will of the Almighty Creator: by defending myself against the Jew, I am fighting for the work of the Lord. - Adolf Hitler


    • Kaikkearandomia

      On totta että myös pakanatunnukset olivat yleisiä. Esim: SS sieg riimut ja SS sormukset

    • tiedeyhteiskunnanluonti

      Natsien päätavoite oli hyvinvointi valtio, luokittelemalla ihmiset kansallisuuden mukaa. Se oli ristiriidassa kapitalismin, lainaa köyhälle rahaa, kun muut takaa lainan.
      Korkeamman yhteiskunnan luonti, ei onnistu ilman tiedettä.
      Usko itseensä ja kykyihin oli ainoa uskonto kansallissosialisteilla.

    • WASD0
    • Nazi

      Saksa oli silloin maailman johtavin valtio tieteen ja teknologian saralla.
      Valkoinen rotu on säilyttämisen arvoinen vaikka sitä nyt yritetään tuhota.
      Ehkä voimme Venäjälle perustaa viimeisen toivon linnakkeen.

      • 111115

        Kansallissosialistisen rotuopin tieteellisyys.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialistinen_rotuoppi

        http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/holokausti_miten_natsit_loivat_helvetin

        Lainausta viimeisestä linkistä:

        Rotuopista rotumystiikkaan

        Saksalaisen veren puhtautta vaalimaan tarvittiin myös tieteen apua. Tiede kaikissa muodoissaan puettiin kansallissosialistiseen pakkopaitaan todistamaan arjalaisen rodun ylivertaisuutta ja juutalaisten sille aiheuttamaa uhkaa.Natsien toiveista huolimatta erityisesti luonnontieteilijät joutuivat umpikujaan todistellessaan rotuteorioita oikeiksi. Nopeasti todistamisen taakka siirtyikin yhteiskuntatieteilijöille ja humanisteille. Rotuoppi muuttui rotumystiikaksi, jossa Führerin tai natsipuolueen kanta ratkaisi, jos tieteen tulokset osoittautuivat ristiriitaisiksi.


      • Nazi

        Niin. Nämä lauseet ovat kirjoittaneet voittajavaltiot.
        Sodan voittajien yksi suuri etuoikeus on se että saa kirjoittaa historian.


      • kirjoitahan
        Nazi kirjoitti:

        Niin. Nämä lauseet ovat kirjoittaneet voittajavaltiot.
        Sodan voittajien yksi suuri etuoikeus on se että saa kirjoittaa historian.

        googlen kuvahakuun "holocaust mass shootings". holokausti ei ole huijaus.


      • medianvalta

        Kellä valta on se totuuden vääristää.


      • medianvalta kirjoitti:

        Kellä valta on se totuuden vääristää.

        »Kellä valta on se totuuden vääristää.»

        Ettekös te natsit huomaa ollenkaan, että tuo on tuommoinen ns. "häviäjän argumentti", mikä pystyy tuottamaan natsisympatioita (sikäli kuin ylipäätään jonkin verran edes pystyy) korkeintaan tässä tapahtuneessa skenaariossa mutta ei muissa? Eli jos tilanne olisikin toisin päin, että natsit olisivat voittaneet, ja siten olisivat nyt vallassa, niin silloinhan he viimeistään olisivat itsekin niitä, jotka totuutta vääristävät.

        Eikö tuo ole aika selkärangatonta? Pointtini on se, että aatteen tai näkemyksen pitää pystyä seisomaan omissa kantimissaan oli tilanne mikä hyvänsä; jos se sen sijaan onkin riippuva siitä kuka voitti mitäkin, niin sitten siitä ei ole mihinkään selittämään totuuksia kenellekään, vaan se on vain propagandaa. Totuus on löydettävissä historian tuhkistakin.

        Sitä en tietenkään kiistä, etteivätkö voittajat pyrkisi kirjoittamaan historiaa. Sen sijaan oleellista on tämä, että tuolla häviäjän argumentilla natsit samalla epäävät itseltään kaiken kunnian siinäkin hypoteettisessa skenaariossa, missä he olisivat olleet voittaija. Mitä muuta tuo on kuin helvetin hyvä esimerkki natsismin epätieteellisyydestä; kun sillä ei ole mitään oikeaa, tosiasioihin perustuvaa yhtenäistä linjaa, vaan kaikki onkin vain joko häviäjän tai voittajan propagandaa?


      • mkdg


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe