SIWA voi voi

voiha

loppuu kärsämäeltä.K-Kaupan paska saa jatkaa.

35

892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oloodotettavissa

      Ka kiitäppä siitä sipilän jengiä joka aukioloajat (pyhtä jne) avaamalla vei pieniltä leivän suusta. Kärsämäen siwakin on pyörinyt tähän asti juuri niillä pyhien myynneillä mutta sitten aukaisi ovensa sokkari ja se siitä sitten. Noin sitä pieniä yrittäjiä tuetaan ja luodaan työpaikkoja jep jep. Kärsämäen aavekaupunkiin lisää tyhjiä seiniä

      • kjfjfjfk

        Voisitko tukea pelkästään siwaa käydessäsi ostoksilla ja unohtaa k-kaupat ja sokkarit. Kyse on kuluttajan valinnoista. Äänestä jaloissasi.


      • ettämitenoli

        Siwassahan ei ole yrittäjää, pientä ainakaan...


      • Pirseestä
        kjfjfjfk kirjoitti:

        Voisitko tukea pelkästään siwaa käydessäsi ostoksilla ja unohtaa k-kaupat ja sokkarit. Kyse on kuluttajan valinnoista. Äänestä jaloissasi.

        Aika vaikea se on jatkossa siwaa tukea koska Kesko (K-kauppa) osti Siwat ja Valintatalot. Pirkka törkyä lidlin vastaavan rinnalle


      • w3e4tyu

        se on sitten hei hei siwalle koska kärsämäessä on jo k-kauppa. Siellä voi jatkossa olla jopa kolme ihmistä yhtäaikaa paikalla työntekijät ja asiakkaat yhteenlaskettuna. Käsittämättömän epäsuosittu ruokakauppa jolle uutinen kaupoista oli pienimuotoinen lottovoitto. Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla . En ymmärrä millä rahalla sitä pyöritetään asikaskato huomioiden? Alakerran rautapuolen olemassaolo vieläkin suurempi mysteeri. EI ketään koskaan


      • katkeraa

        Tämän on pakko olla katkeran ex-siwalaisen avautuminen


      • sitä.on.liikkeellä

        sano mitä sanot se on merkki katkeruudesta heh heh..Tiedäthän tuon katkerana k-kaupan ainoana asiakkaana


      • joopajoo11

        ehtottomasti sipilän jenkin olisi tullut sallia pienissä alle 3000 asukkaan kunnissa vaan ja ainoastaan nuot pikkukaupat,niin kun kärsämäki siwa.Muille liiketoiminta kieltoa.


      • gyyyllä

        Oikeassa olet tuossa asiassa jarruveli kyyyllä.Naurattaa - Ei liiketoimintakieltoa vaan rajoituksia vanha malli OLI hyvä. Sinne meni aukiolorajoituksien poiston mukana monelta yrittäjältä leipä suusta. Suomi nousuun tapetaan pienyrittäjyys.


      • fortumin_tavoin

        Mikäs tuossa jos k-kauppa kasvattaa markkinaosuuksiaan kun hallitus on tekemässä saman tempun sotessa? Laittakaa kalenteriin ylös mikä markkinaosuus yksityisillä sotepalvelujen tarjoajilla on nyt ja laittakaa kalenteri talteen. Kaivakaa se sitten kymmenen vuoden päästä uudelleen esille ja verratkaa miten suuren osan yksityiset pörssiyhtiöt ovat suomen verovaroin tuetusta sotemarkkinoista onnistuneet itselleen kaapata kymmenessä vuodessa? Nyt taitaa osuus olla potista parisen miljardia mutta jos Sipilä tekee sen mitä pelätään vuosien päästä osuus kasvaa ja kauhuskenaariossa valtaa markkinat ja sitten alkaa rahastus. Siinähän se on kun Sipilän soten hintalappu selviää vasta vuosien jopa -kymmenien perästä.


    • Markkinatalous

      Se olisi pitänyt tovereiden käyttää Valintatalojen ja Siwojen palveluja jo vuosia sitten jotta toiminta olisi ollut kannattavaa. Em. liikkeethän vanhoja E-liikkeen perillisiä. Aika on ajanut punapääoman ohi ja nyt eletään 2000 lukua.

    • sivallusta

      Hyvä kun loppuu. Kallis ja aika nihkeätarjontainen kauppa nykyaikaan. K-kauppa ihan jees, mut kyllä S-market paras on. Tää on kuulkaa tätä nykyaikaa. Muuttakaa vielä syrjempään, ellei kiinnosta Kärsämäen kaupat. Vennäillä varmaan on viä sivaakin ankeempia kauppoja jossa voitte asioida.

      • Advokaatti

        Punapääoma meni konkurssiin, mutta porvarikolhoosi SOK menestyy ja on noussut likeltä konkurssia Atlaspankin avustuksella Kuusamossakin.


      • ihmetysss
        Advokaatti kirjoitti:

        Punapääoma meni konkurssiin, mutta porvarikolhoosi SOK menestyy ja on noussut likeltä konkurssia Atlaspankin avustuksella Kuusamossakin.

        en käsitä miten SOK menestyy, kallis ja ei tarjouksia


    • siwaforsale
      • 345678

        Aika heikko myyntiajankohta kun isot sai juuri ovensa auki mm. juhlapyhien aikana mikä oli se k.mäen siwan markkinarako.


    • Sipiläonrouheejätkä

      Voi hyvänen aika kun on pienet murheet. Ruveta nyt tuommosesta purnaamaan ja K-kauppaa mollaamaan. Taitaa viestin aloittaja olla joku peräkylän poikamies ja aatteen kannattaja. Muuta venäjälle, ei oo täällä pakko asua.

      • voiha

        Runkkailehan sinä Sipilän kuva käjessäs eläkä puutu Miesten juttuihin


      • Voihaa

        Nytpä osu arkaan kohtaan :) Sehän on VOIHA koko jutun aloittaja. Peräkylällä asuva Kommariryssä :)


    • MEITÄONPALJON-IKÄVÖIDEN

      Paras kauppa Kärsämäellä ,samoin Lilja Ojalehdossa. Pieni nykyään kaikin voimin yritetään hävittää ja monessa asiassa onnistuvatkin. Suuruudenhulluutta suositaan . Herrat ne tekee niinkuin ne itse haluaa, ei niille oikeastaan voi mitään. Toivotaan ,että niillä joskus silmät aukeis . Omia etujaanhan vaan ajavat. Toivotaan jatkoa muun kyltin alla. HARMILLISTA

    • eionkelmaa

      alamme käymään Liljalla

      • yrittäjienpuollesta

        EIkös sitä sivaa vois ostaa ihan tavallinen yrittäjä, siinähän olisi hyvät tilat jatkaa toimintaa. Tukkuliikeitä löytyy kyyllä jotta voi aiuvan tasvertaisesti kilpailla isompien kanssa, varsinkin kun ei tarvitse kuuta taivaalta odotella. pienemmälläkin kateella alkuun pääsee ja siihen voi vähitellen laajentaa muutakin yritystoimintaa kun käytää mielikuvitusta ei sitä aina tarvitse myydä makkaraa ja kaljaa.


      • henkeenveto

        Vejä välillä henkiä!


    • totuusss

      kyllä se kalja on pitänyt pienet kaupat pystyssä

    • KIITOSSIWALLE

      Elekee kirjoittako paskaa. Kyllä pikkukaupoista ostetaan ruokaakin ja paljon. Nähty on ruoanostajia joka kerta kun käyn ruokaostoksilla ja on hyviä tarjouksia. Olen tyytyväinen.

      • jojoselväse

        onon oikiassa olet ei pikkukaupalla ole vara kiskurihintoihin kuten keskolla


    • vaiha

      Arvoisat Shiwa asiakkaat, protestoimme Keskon junttaamista, ja siirrymme käyttämään ystävällistä jo 10niä vuosia hyvää palvelua antanutta "Siljan kauppaa.

      • nåinonja

        ja kaadamme kämäen k-kaupan ja sen palvelemattoman alakerran


      • ääliöitäriittää

        Ei juma. Kyllä te ootta pikkusielusia. Tämähän onkin vain kookaupan syytä? Syytä hallitusta jos syyllistä haet, jos kesko tekee ostoja se ei ole yksityisen kauppiaan syytä... taas tässä nähdään kuinka ahdasmielistä porukkaa Kärsämäellä on.


    • k-silja

      jospa silja yhtyy k-kaupan kanssa ja k-kauppa siljaan, asiakaskunta laajenee molemmille

    • Noniimpäniin

      Mitenkähän käy siwan tyttöjen???

    • pienitapetantahallan

      Siwassa hyvä palvelu.Ruokatarjouksia on kuin muissakin kaupoissa.Se on monelle harmi,jos loppuu kauppa tuossa paikalla. Toivotaan jatkoa. Liljalle myös jatkoja. Ei ymmärrä kaikkea tätä herrojen kotkotusta.Vapautetaan nyt aukioloajat ,mutta kun nykyään suositaan ja kannustetaan suurta ja mahtavaa. Se on väärin..Niinkuin maatalouskin. Osaa jopa lapsetkin kehua ,meillä on monta uutta traktoria ja paljon maata .Teilläpä ei oo,lällällää.Mihin vielä mennään ,jos tämä hulluus jatkuu. Ja kaiken huippu ,Atte soutaa teeeekoooossa,Sekametelisoppaa kerrassaan. Aika entinen ei koskaan palaa. Olikin se järkevää,toimivaa.Ei kuurotettu verhon takana. Paistoi aina aurinko. Kai ne herrat päättäjät ovat tyytyväisiä, VAAN EI NIITÄ NÄY KYLILLÄ.MISSÄ NE LUURAA.

      • näin-toimii-vasemmisto

        Eikös ne sivat ollu alunperin E-liikkeitä vasemmiston omistamia, vasemmisto ensinmäissä on kaiken hävittämässä?


    • ilimanhilimaa

      varmaan k-kauppa ne työllistää

    • nimimerkki122

      Kuha Hipilä kävi nuolemassa naapurin mummon hersettä ja mummo tykkäsi siitä kovasti,veti takaa päin porkkanalla ahneesti,kuori ja söi sen lopulta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      28
      1387
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe