DEMONIEN KÖYTTÄMISRUKOUS

aarteenmetsästäj

Katuminen

Jumala, anna minulle anteeksi ne teot, jotka eivät olleet Mielesi mukaisia ja missä olen epäonnistunut tekemään tahtosi mukaan. Jeesuksen nimessä, kiellän kaikki luvat meidän sortamiseen. Kutsun Pyhiä enkeleitä rukoilemaan tämän rukouksen kanssani.

Kiroukset, taiat, loitsut ja linnakkeet

x3 Rikon ja ainaisesti teen voimattomaksi jokaisen kirouksen, taian, pahuuden, toiveen, loitsun, sinetin, yhteyden, pidätyksen, tehtävän, paholaismaisen kikan ja linnakkeen meitä ja meidän enkeleitämme vastaan Jeesuksen nimessä, sillä on kirjoitettu ” Jokainen ase, joka valmistetaan sinun varallesi, on oleva tehoton, ” (Jes54:17)” x3
Jeesus, rukoilen että sen minkä Sinä sallit, me voitamme Sinun suosiollasi. ”Toiset turvaavat vaunuihin, toiset hevosiin, mutta me tunnustamme Herran, Jumalamme, nimeä.” (Psalmit20:8)

Anna anteeksi ja siunaa vihollisiamme koko sydämellämme

Isä, annan anteeksi ja siunaan koko sydämestäni niitä, jotka ovat valinneet olla vihollisiamme ja rukoilen että sinun rakkautesi parantaisi ja saisi heidät uskomaan Sanaasi. "Isä, anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä, mitä he tekevät" (Luuk23:34)

Jumalan suojelu

Jumala, lupasit että meidän varallemme valmistettu ase on oleva tehoton. Minä vetoan nöyrästi Sinuun: vahvista tämä maapallo meitä ympäröivällä taivaallisella suojelulla ja lähetä Pyhät enkelisi pyyhkäisemään täydellisesti jokaisen demonin ja pahanharjoittajan pois ja estämään jokaisen projektin, tekemään kykenemättömäksi jokaisen kirotun esineen ja pahuuden välineen. Linnoita tämä maapallo vihollisen lävistysvoiman yli, tilkiten/sulkien jokaisen portin: ilman, maan, tulen, veden ja muut ulottuvuudet Jeesuksen verellä, antaen tämän suojelun myös mihin vain me tai eläimemme menemmekin. Jumala, lähetä Pyhät enkelisi seisomaan vartiona ja pysäyttämään vihollisemme tai kirottujen esineiden ja pahuuden voimien lähestymisen.

Anon Jeesuksen veren päällemme ja enkeleidemme ja sielujemme, mielemme, sydäntemme ja ruumiimme päälle. Ja pyydän että jokainen pimeän aineen ase tarkoitettu meitä vastaan tai kuka tahansa meihin, pappeihimme, perheisiimme ja eläimiimme liittyen keskeytettäisiin välittömästi tai tuhottaisiin Sinun Pyhien enkeleittesi taholta. Jumala, vapauta meidät pahalta, hiljennä kaikki piinaavat äänet, muistojen alistavuudelta ja katkaise pahan köydet ja heijastukset.

Eksytyksen henget

Jeesuksen nimessä vapautan meidät ja enkelimme jokaisesta demonista ja pahasta esineestä. Teen kyvyttömäksi ja köytän heidän johtajansa, taustajoukot ja koston voimat, jokaisen henkivoiman, joka aiheuttaa Väärinymmärryksiä, Tuomitsevuutta, Pikkutarkkuutta, Pelkoa, Paniikkia, Ahdistusta, Masennusta, Epäuskoa, Apatiaa, Juoruilua, Herjausta, tai Valheita Jumalan Olemusta vastaan. Mukaan luettuina ovat kaikki Jezebelin (1Kun16:31), Valheen, Uskonnollisuuden, Kirjanoppineiden, Kiihkoilun, Viekoittelevat, Viivyttävät, Harhaanjohtavat ja Viettelevät henget, jotka on lähetetty meitä tai meidän pappejamme vastaan saadakseen meidät lankeamaan syntiin.

Jeesuksen Kaikkivoivassa nimessä ja Hänen tahtonsa mukaan vapautan meidät ja meidän enkelimme jokaisesta demonista ja pahasta esineestä. Teen kyvyttömäksi ja köytän heidän johtajansa, taustajoukot ja koston voimat, erityisesti ne jotka liittyvät Hajamielisyyteen, Keskeytyksiin, Sabotointiin, Kapinaan, Tottelemattomuuteen, Omapäisyyteen, Valehteluun, Tuskaan, Pelkoon, Ylpeyteen, Mustasukkaisuuteen, Arvosteluun, Vihaan, Laiskuuteen, Lannistukseen, Ahneuteen, Ylensyöntiin, Himoon, Sairauteen, Kipuun ja Valehteleviin Oireisiin; jotta ne eivät yllytä meitä tai toimi meitä, meidän vapaaehtoistyöntekijöitä, (uskon)ystäviä, lemmikkejä eikä perheitä vastaan.

Jeesuksen nimessä köytämme jokaisen demonin ja siihen liittyvät demonit aiheuttamasta kieroutunutta kommunikointia, hämmentynyttä puhetta, kuulemista, kirjoittamista, lukemista jokaisella kommunikoinnin alueella jokaisen ihmisen kanssa. Pyhä Henki, me rukoilemme että välittäisit kunnollista ymmärtämistä kaikilla kommunikoinnin alueilla, kaikkien kanssa. (Voit lisätä asioita lopun listasta)

Jeesuksen nimessä köytän kaikki Vastustuksen voimat: Kaikki ulottuvuudet, Henkiset, Tunteelliset, Hengelliset, Fyysiset ja Pimeät aineet vaikuttamasta meihin tai enkeleihimme. Köytämme heidät saavuttamasta vahvistusta tai kostoniskuja meitä, meidän enkeleitä, ystäviämme, vapaaehtoistyöntekijöitämme, perheitämme, lemmikkejämme ja apukeinojamme vastaan. Ja jokainen pahuuden voima ja kaikki niihin liittyvät pahuuden voimat, heidän johtajansa, taustajoukkonsa, koston voimat ja pahan välineet, jotka toimivat meitä vastaan tai on mainittu tässä köyttämisrukouksessa, laitettakoon Pyhien enkeleiden toimesta menemään Helvettiin eikä ikinä vapautettaman.

4

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parantuminen synneistämme ja hyökkäyksistä

      Pyhä Henki, rukoilen että tulisit yllemme koko olemukseemme: ruumiiseen, sieluun ja henkeen Sinun Kunniassasi ja lisäisit ja säilyttäisit intomme Jumalaan, rakkautemme toisiimme, mielemme ja muistomme, terveyden, tarmon, sietokyvyn, keskittymisen, uskon, rauhan ja ilon asioihin, jotka vihollinen, maailma ja oma lihamme on tahrannut. Jumala, ne asiat, joita et ole palauttanut ennalleen, me tarjoamme Sinulle toisten ihmisten käännyttämistyöhön.

      Nimi ja veri

      Kiitos Jeesus nimesi voimasta. Peitä ja tee pyhäksi meidät verelläsi mukauttaaksesi meidät Sinun nöyryytesi, kuuliaisuutesi, hyväntekeväisyytesi, puhtautesi ja rohkeutesi kanssa. Rukoilen että vahventaisit, ylläpitäisit ja siunaisit voimallisesti enkeleitämme ja heidän taistelunsa pahaa vastaan.

      Kunnia

      Jumala, pyydän nöyrästi Sinua vapauttamaan kunniasi ja suojeluksesi, jonka lähetit Israelin kansallesi, tulen heidän keskellänsä mihin he menivätkin. Pyydän palauttamaan seitsemänkertaisesti kaiken, minkä vihollinen on meiltä varastanut.

      Palvelus

      Pyydän Ikuista ja Yliluonnollista palvelusta, Kaksoispalvelusta, Lisäpalvelusta, Ylitsevuotavaa palvelusta, Laajennettua palvelusta päällemme ja töillemme Jumalalle.

      Jeesus, luotan Sinuun. Jeesus, luotan Sinuun. Jeesus, luotan sinuun.

      (Sano tämä kerran elämässäsi varmistaaksesi, että kaikki, mikä on tehty salassa sinua vastaan, on rikki.) Jeesuksen nimessä, paljastan ja rikon kaikki omistautumiseni Saatanalle, kohdussa tai sen jälkeen. 3x

      Vastustuksen voimat
      Lista: Ihmistenpelko, posttraumaattinen stressihäiriö, läheisriippuvainen käytös, musertuminen, kiusaaminen, paniikki, hämmennys, taistele tai pakene kemiallinen ja tunteellinen reaktio, kaikki alistamisen ja apatian dynamiikat; aivojen tasapainottomuus, kipuvaste, ahdistus, pelko, viha, masennus, epätoivo ja itsemurha; epäterveelliset mieliteot, ylensyönti, painonnousu, epäily ja epäusko, väärä syyllisyydentunne, itseviha, katkeruus;
      pakonomainen valehtelu, hengelliset ja fyysiset loiset, tulehdukset, vanhuudenheikkous, kuolema, raskaan tunteen henget, väsymys, hengellinen haaleus, heikkous ja uni; ahneus, ylpeys, kapina, vastustus, itsesääli; keskeytykset, levottomuus, uteliaisuus, pakonomainen riippuvuutta aiheuttava käytös; seksuaalinen virittyminen, aviopuolison tai lasten hyväksikäyttö, insesti, porno ja kaikki seksuaaliset riippuvuudet; torjuminen ja hylkääminen.

      Hengellinen kuurous-tyhmyys-sokeus ja sumennus; apatia, laiskuus, mustasukkaisuus, kateus, arvostelu, tuomitsevuus ja juoruilu itsestä ja muista; valehtelu ja harhaanjohtavat äänet, ennustaminen, viettelys, kieroutunut kommunikointi; kiistanalaisuus, jakautuminen, syrjäytyminen: Julistan kaikki te meitä vastaan tulevat ja teidän johtajanne ja sijaisenne ja ne jotka ovat liittyneet teihin tai teidän käytössä köytetyiksi ja pysyvästi kyvyttömiksi Jeesuksen Pyhässä Nimessä, koskaan palaamatta.

      • musiikkia_

      • musiikkia_
        musiikkia_ kirjoitti:

        Sound Of The Shofar

        https://www.youtube.com/watch?v=j8t1r2DSxsg

        penis penis


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe