Miten käy Priuksen taksina?

muotoilu.epäilyttää

En ole livenä uutta Priusta nähnyt mutta valokuvien perusteella takaoven aukko näyttää matalalta ja katto kaartuu takaosassa voimakkaasti alaspäin. Lyövätkö asiakkaat päänsä helposti oviaukkoon? Jos näin on, ei menestystä taksina tule.

16

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eiammatgikäyttöön

      Terot lupaa että tolpilla ei kohta muuta näykään.

      Tosiasiassa meillä oli ekaa Prius- mallia ajossa vähän aikaa. Ei tykätty alkuinnostuksen jälkeen. Sekä takapenkki että tavaratila oli vähän ahtaita taksikäyttöön, eikä vehje ollut normi automaattia mukavampi ajaa, pikemminkin päin vastoin. Lopulta todettiin että luvatut säästöt ei ihan toteutuneet. Myyntiin meni. Luotettavaa oli kyllä uusi teknologia, mikään itse hybridisysteemissä ei hajonnut.

      • Toyota-palstan

        trollipojulla on nyt uusi sivupersoona:taksimies. Hienoa poju, skitsofreenikon sivupersoonien kirjo alkaa olla jo kattava millaiseen trollaukseen tahansa. Taksimies, niinpä niin. Niinpä tietenkin. Olet sinä poju kyllä toivoton pelle.


      • dsdfsdfasd

        Satusetä kirjoitti Terot lupaa, että......... Myyntiin meni paljastaa valheeksi.


    • Helppo_nakki

      Mikäpä ettei kelpaisi taksiinkin? Taksimiehen pitää vain ottaa priuska ote asiakkaan päästä ja sulloa hänet määrätietoisesti sinne takatuhdolle. Niinhän nuo näkyvät tekevät poliisitkin TV-sarjoissa.

    • TaksimiesTane

      Kiitos kysymästä. Oikein hyvin käy.

      • Toyota-palstan

        trollipojulla on nyt uusi sivupersoona:taksimies. Hienoa poju, skitsofreenikon sivupersoonien kirjo alkaa olla jo kattava millaiseen trollaukseen tahansa. Taksimies, niinpä niin. Niinpä tietenkin. Olet sinä poju kyllä toivoton pelle


    • maalimaanähäny

      Nykissä ja Losissa käydessäni näin aikas monta Priusta taksina, niitä oli Camry hybridin ja Ford Crownin kanssa likiman yhtä paljon. Honda Odysseita oli myös tilataksina Amerikassa.

    • Ekotakseja

      Kyllä noita Prius-takseja on Helsingissäkin, eilenkin sattui kolme olemaan liikenteessä samalla suunnalla. Tukholmassahan se taitaa olla Volvon jälkeen suosituin taksiautomerkki.

    • hintaaalasnikäy

      Vantaalla ei ainakaan kovin montaa ole, olisiko syynä, että kuskit lähtee mieluummin ajaamaan muita merkkejä, ei riitä tojon ominaisuudet työympäristöksi. Isännäthän harvemmin ajaa, mutta työkalun pitää olla sellainen, että rengit suostuu tulemaan töihin. Kyllähän se itteekin hiukka vituttaa, jos taksin tilatessa paikalle kurvaa mersun sijaan prius, kyllä kyyti on aivan toisenlaista, samaan hintaan. Jotenkin sitä olettaa, että hirmuhintaan (mitä taksikyyti tänäpäivänä maksaa) saa mukavan kyydin. 55% hinnoista pois, niin jo vain istuu japsikiikunkin takapenkillä mielen mustumatta.

    • kukapasitäpaskaa

      Huonosti.

    • Väheneehänne

      Vähenee tosiaan koko ajan. Ei ole aikoihin näkynyt. Ehkä kulutusljpaukset jää toteutumatta, ja toisaalta, onhan se pieni, kapea itäauto. Ei kai kukaan tosissaan läjde Helsinki-vantaalle tarjoamaan kyytejä autolla, jonka matkatavaratilaan mahtuu korkeintaan kabiinilaukku. Ja kuskien vaihtuvuus on varmasti suurempi kuin jollain mukavammalla autolla.

    • Onsiinätollollavirka

      On siinä lapsellisella ikäpojulla virka, haukkua nyt Toyotaa päivästä päivää, viikosta viikkoon, kuukaudesta kuukauteen, vuodesta vuoteen. On siinä virka.

      • huomenta.hönö

        On siinä hönö, vuodesta toiseen ihan sitä samaa.


      • Ei_auto_vaan_jotkut

        Eihän Toyotassa mitään haukkumista ole – tasapaksun keskinkertainen auto siinä missä muutkin! Jos lieneekin kohtalaisen varmatoiminen, niin ominaisuuksista ei löydy kerta kaikkiaan mitään hurrattavaa.

        Vähintään yhtä älyvapaata on moisen keskinkertaisuuden posketon ylistäminen. Sille jos mille sopii ilkkua avoimesti ja äänekkäästi.


    • Tojottaa

      Ei kai hänestä kannata välittää, tuskin erottaa auton etupäätä takapäästä ja ajamaan ei liene päässyt polkuautoa kummemmalla jos silläkään. Jokaisella meillä on kuitenkin unelmamme ja mielikuvamme, mutta Toyotan todelliset arvot näkyvät ostotilastoissa ja tyytyväisinä omistajina.

    • LaatuRatkaisee

      Skoda on kasvattanut taksi myyntiään huimasti, mistähän se kertoo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe