Ylläritekstarikriisi..

ttttk

Exä ilmoitti ettei halua enää olla kanssani koska ei koe minua riittävän naisellisena (???) ja koska olemme liian erilaisia.
Ei tässä muuten mitään - toki sanat loukkasivat ja satuttivat, ja ero ahdistaa jumalattomasti. Itketty on, ahdistuttu on, vituttaa ja masentaa. Ihan luonnollista tässä vaiheessa, mutta jutussa on pari muttaa:
- elämäntilanteeni on jatkuvasti kinkkinen, ja on aina ollut sellainen. Ainoa henkilö, johon olen koskaan voinut luottaa ja tukeutua, on tämä henkilö. Nyt olo on todella orpo ja tyhjä.
- pelkään miehiä tietyllä tasolla aiempien kokemusten vuoksi ja hän sen ymmärsi käsittääkseni hyvin. Tämänkin vuoksi orpo olo; luultavasti kukaan muu ei tule koskaan ymmärtämään tätä asiaa.
- hän on siis myös ainoa miespuolinen henkilö, jolle puhun muutenkin kuin pakon edessä.

Sitten, tuntemuksia. Menetyksen tunne on järkyttävä, masennus alkoi oireilla jo kuukausia sitten ja tiedän, että tästä on suunta alaspäin. Yritän pitää itseni kasassa, mutta ruoka ei pysy alhaalla, oksennan välittömästi. Vatsaan sattuu, henkeä ahdistaa ja koko ajan pyörryttää. Itkettää välillä enemmän, välillä vähemmän. Miesviha on huipussaan ja elämä tuntuu suhteellisen merkityksettömältä.

Mitä helvettiä tässä voi tehdä?

4

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikkahuutaasille

      pyydä eksää hakemaan apua tissikompleksiinsa, silikonia tästä maailmasta löytyy. Ja jatka itse elämääsi. Parempia kuule riittää, ei oo tosta tilanteesta vaikeetakaan löytää ja mitäs sä itsees vihaat, jospa avaudut tolle syylliselle niin olo paranee mitä kovempaa huudat.

    • Sympatianlähettiläs92

      Täällä toinen vastikään jätetty (mies), jonka nainen jätti aivan yhtä absurdeista syistä ja yhtäkkiä. Olin rikki koko sen viikon, vasta nyt kuukauden jälkeen tuntuu, että järki alkaa pelaamaan kunnolla. Ekat päivät oli surua, sitten vihaa, nyt kostonhimoa ja kyynisyyttä. Mutta huomasin, että paras "kosto" on vain jatkaa omaa elämäänsä välittämättä eksän menemisistä ja tulemisista ja yrittää nauttia elämän pienistä iloista, kuten luonnossa kävelemisestä ja läheisten seurasta. Suosittelen myös poistamaan kaiken, mikä liittyy eksään (kuvat, puhelinnumero, FB-kavereista yms.)

      Minä jos joku siis tiedän, että jätetyksi tuleminen yhtäkkiä sattuu. Tuntuu oudolta ja ikävältä sanoa näin, kun omatkin tunteet ovat vielä melko pinnassa, mutta jos mies ei arvostanut sinua sellaisena kuin olet, niin ehkä parempi että suhteenne ei mennyt enää yhtään pidemmälle. Etsikööt jonkun joka on muka sinua parempi. Itse tajusin vasta eilen illalla, ettei kannata tuhlata elämäänsä sellaisiin ihmisiin, jotka eivät välitä sinusta oikeasti sellaisena kuin olet. Jos ei kelpaa, niin antaa heidän mennä. Kyllä tuolla jossain meitä molempia odottaa se ihana ihminen, joka antaa kaikkensa eikä tuota samanlaista pettymystä. Kannattaa ensin vain toipua rauhassa edellisestä.

      Toipumista ja voimaa sinulle! Kliseistä kyllä, mutta aika parantaa haavat ja huomaat sitten jossain vaiheessa, että kyllä meitä luotettavia ja rakastaviakin miehiä löytyy, ei me kaikki olla kusipäitä! :)

    • pop987

      Herää tietysti kysymys, että oletko naisellinen vai miehekäs?

      Ymmärrän kyllä että mies ei halua olla miehekkään naisen kanssa.
      Yllättävän monet naiset koettavat muuttua miehiksi ja se on pitkä miinus minun ja lähes kaikkien muidenkin miesten mielestä(pl. homot).

      Ole rohkeasti nainen.

    • syyt-seuraukset

      Ainahan niitä vikoja löytyy, mutta mitä on sen vianetsinnän taustalla, sitä hervemmin ihmetellään. Kumppanin loukkaaminen on varmin tapa lopettaa rakkaussuhde. Mutta miksi joku valitsee olla niin julma, sillekin on olemassa joku syy, joka ei välttämättä liity mitenkään puolisoon, josta halutaan erota. Ihminen on monimutkainen olento.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe