Mormoonit. JUMALA ON TÄLLAINEN!

IhmettelenSuuresti

Elämämme riippuu hänen tuntemisestaan. Mutta kummallista kyllä, on olemassa paljon hämmennystä sen suhteen kuka hän on, sillä nykyään niin kuin menneisyydessäkin eri maissa palvotaan MONIA jumalia. Raamattu osoittaa kuitenkin selvästi, että on vain YKSI tosi Jumala
1. korinttolaisille 8: 5 - 6

6

78

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IhmettelenSuuresti

      Mitä Raamattu itse kertoo meille Jumalasta? Se kertoo meille, että Jumala on HENKI
      Johanneksen 4:24

      Henki koostuu lihasta eikä verestä eikä muustakaan aineesta, jonka ihminen voisi aistiensa välityksellä nähdä tai tuntea.
      1. korinttolaisille 15:44 ja 50

      Jumalaa ei ole siksi koskaan nähty ihmissilmin.
      Johannes 1:18

      Hän on paljon ylempänä kaikkea, mitä silmillämme voimme nähdä. Vuorten majesteettisuus, auringon kirkkaus ja edes tähtitaivaitten loistokaan ei ole mitään häneen verrattuna.
      Jesaja 40: 25 - 26

      Ei ihme, että taivaissa lauletaan laulua:
      Johanneksen ilmestys 15: 3 - 4

      Jumala, iankaikkisuuden kuningas on kaiken Luojana ollut olemassa ennen kaikkia muita. Hän on iankaikkisesta iankaikkiseen, joten hänellä ei ole ollut alkua eikä hänellä koskaan tule olemaan loppua.
      1. Timoteukselle 1:17
      Psalmit 90:2

      Miten oikein niin ollen onkaan, että meidän palvontamme tulee kohdistua ainoastaan häneen ! Tarkatessamme hänen luomistöitään mekin voimme sanoa:
      Johanneksen ilmestys 4:11

      Hän ei suorittanut luomistyötään senlaatuisilla työkaluilla, joita ihmiset käyttävät, vaan pyhän henkensä välityksellä, mikä on hänen näkymätön voimansa
      1. Mooseksen kirja 1:2
      Psalmit 104:30

      Saman pyhän hengen välityksellä hän kirjoitutti myöhemmin Raamatun, jota me voisimme tietää hänen tahtonsa ja päätöksensä maan päällä olevien ihmisten suhteen.
      2. Pietarin kirje 1:21

      Koska siis kaikki luotiin Jumalasta JUMALAN TAHDOSTA, niin silloin kaiken ymmärryksen mukaan kaikkien täytyy palvella Jumalan päätöksiä. Jumala ilmoitti ensimmäiselle miehelle (Aadam)ja naiselle (Eeva), mikä hänen päätöksensä oli heidän suhteensa, ja hän piti heitä vastuullisina siitä, että he toimisivat sopusoinnussa sen kanssa.
      Olemmeko mekin vastuussa Jumalalle ? Olemme, koska Jumala on elämämme Lähde, ei vain siksi, että me polveudumme ensimmäisestä ihmisparista, jolle Jumala antoi elämän, vaan myös siksi, että jatkuva elämämme riippuu JOKA PÄIVÄ auringosta, sateesta, ilmasta ja ravinnosta, mistä Jumala jatkuvasti antaa meidän NAUTTIA.
      Psalmit 36:10
      Matteus 5:45

      Missä määrin me sitten elämme sopusoinnussa sen päätöksen kanssa, joka Jumalalla on meidän suhteemme ?
      Meidän tulisi ajatella tätä vakavasti, koska tilaisuutemme ikuisen elämän saamiseksi on kysymyksessä.
      Onko meidän todellisuudessa pelättävä Jumalaa ?
      On, mutta terveellä tavalla, pelättävä, ettemme vain KAPINOISI hänen tahtoaan vastaan, koska hänen tahtonsa on OIKEA.
      Emmekö tavallisissakin asioissa pelkää ottaa riskejä, jotka voisivat aiheuttaa vahinkoa tai hengen menetyksen?
      Kuinka paljon enemmän meidän tulisikaan pelätä olla miellyttämättä jumalaa, Kaikkivaltiasta !
      Me voimme olla ILOSIA siitä, että hän on kaikkivaltias, sillä Jumalan "silmät tarkkaavat kaikkea maata, että hän voimakkaasti auttaisi niitä, jotka ovat ehyellä sydämellä antaneet hänelle
      2 Aikakirja 16:9
      Jesaja 40:29 - 31

      Jumala käyttää AINA voimaansa oikeaan tarkoitukseen ja niiden hyväksi, jotka rakastavat sitä, mikä on oikein, sillä Jumala on rakkaus
      1 Johannes 4:8

      Jumala ei sen tähden ole sortava Jumala, kaikki hänen tiensä ovat oikeat
      5. Mooseksen kirja 32:4

      On totta, että hän on yksinomaista antaumusta vaativa Jumala, mutta hän on myös laupias ja armahtavainen jumala, pitkämielinen ja suuri armossa ja uskollisuudessa
      2. Mooseksen kirja 20:5
      2. Mooseksen kirja 34:6

      Sillä hän tietää minkälaista tekoa me olemme: hän muistaa meidät tomuksi
      Psalmit 103:14

      Voimme siis olla todella ONNELLISIA siitä, että meillä on niin oikeudenmukainen ja kuitenkin myötätuntoinen Jumala ylimpänä Tuomarinamme, Lainantajanamme ja kuninkaanamme.
      Jesaja 33:22

      Jumalalla on viisaus ja voima, hänellä neuvo ja ymmärrys
      Job 12:13

      Todistus hänen viisaudestaan on nähtävissä hänen kaikissa luomistöissään niin taivaassa kuin maassa. Voimme siis hyvällä syyllä Kysyä:
      Miksi kukaan EPÄILISI koskaan Jumalan viisautta ?
      Raamattu osoittaa, että hänen vaatimuksensa koituvat meidän HYÖDYKSEMME, sillä niiden silmämääränä on Iankaikkinen HYVINVOINTIMME. On totta, ettemme ehkä toisinaan tiedoiltamme ja kokemukseltamme puutteellisina ihmisinä täysin ymmärrä, miksi jokin Jumalaa säätämä laki on niin tärkeä tai miten se todella koituu hyväksemme. Mutta luja uskomme siihen, että Jumala tietää paljon enemmän kuin me, että hänen kokemuksensa on niin paljon suurempi kuin meidän ja että hänen tekonsa koituvat Iankaikkiseksi hyödyksemme, saa meidät halukkain sydämin TOTTELEMAAN häntä.
      Psalmit 19:8 - 12
      Miika 6:8

    • IhmettelenSuuresti

      " Tämä oppi oli tuntematon heprealaisille profeetoille ja kristityille apostoleille. Iso Tietosanakirjan myöntää hakusanan " kolminaisuus " kohdalla:
      " Varsinaista kolminaisuus oppia EI OLE Raamatussa. Kolminaisuusdogmin kehittäminen suoritettiin pääasiallisesti loppuun 300-luvulla. Länsimailla se valettiin Athanasiuksen tunnustuksen kaavoihin. "
      Niin ikään katollinen tietosanakirja myöntää, että tämä oppi SYNTYI vasta noin 350 vuotta Jeesuksen Kristuksen kuoleman jälkeen. Jeesuksen suoranaisesti opettamat varhaiskristityt eivät siis uskoneet siihen, että Jumala olisi " kolmiyhteinen ".
      Maan päällä ollessaan Jeesus ei varmastikaan ollut yhdenvertainen Isänsä kanssa, sillä hän sanoi, että on asioita, joita ei hän eivätkä enkelit tienneet, ainoastaan Jumala tiesi ne
      Markuksen 13:32
      Lisäksi hän rukoili Isältään APUA k oetuksessa ollessaan.
      Luukkaan 22:41 - 42
      Hän itse sanoi myös Isästään:
      Johannes 14:28
      Tämän vuoksi Jeesus puhui Isästään:
      Johannes 20:17
      Johannes 17:3
      Jeesuksen kuoleman jälkeen Jumala herätti hänet jälleen eloon ja antoi hänelle suuremman kirkkauden kuin hänellä oli ollut aikaisemmin. Mutta vieläkään hän ei ollut yhdenvertainen Isänsä kanssa.
      Mistä me sen tiedämme?
      Koska Myöhemmin henkeytetyt Kirjoitukset sanovat, että Jumala on yhä KRISTUKSEN PÄÄ.
      1. Korinttolaisille 11:3
      Raamattu sanoo myös, että Jeesus on hallitseva Jumalan määräämänä kuninkaana, kunnes Jumala on pannut kaikki viholliset hänen jalkojensa alle, ja että silloin " itse Poikakin alistetaan sen valtaan, joka on alistanut hänen valtaansa kaiken, että Jumala olisi kaikki kaikissa "
      1. Korinttolaisille 15:28
      On siis selvä, ettei Jeesus Kristus ole ylösnousemuksensa jälkeenkään yhdenvertainen Isänsä kanssa.
      Mutta eikö Jeesus sanonut eräässä tilaisuudessa " Minä ja Isä olemme yhtä " ?
      Johannes 10:30
      Sanoi kyllä. Mutta tässä lausunnossa ei ole vihjaustakaan " kolminaisuuteen ", koska hän puhui vain kahden yhteydestä, ei kolmiyhteydestä .Jeesus ei varmasti puhunut vastoin niitä raamatunkohtia, jotka olen jo tässä aikaisemmin tuonut esille. Myöhemmin hän itse selvitti, mitä hän näillä sanoillaan tarkoitti, rukoillessaan seuraajiensa puolesta, että " he olisivat yhtä " niin kuin me olemme yhtä "
      Johannes 17:22
      Jeesus ja hänen Isänsä ovat " yhtä " siinä mielessä, että Jeesus on täysin sopusoinnussa Isänsä kanssa. Ja Jeesus rukoili, että kaikki hänen SEURAAJANSA olisivat samoin sopusoinnussa hänen Isänsä, hänen ja toistensa kanssa.
      Entä mitä on sanottava:
      Johannes 1:1
      Joka puhuu Jeesuksesta " Sanana ". Eikö tämä todista " kolminaisuuden puolesta ? EI.
      On HUOMATTAVA ensiksikin, että vain KAKSI persoonaa mainitaan jakeessa, ei kolmea. Saman luvun toisessa jakeessa sanotaan lisäksi, että Sana oli " alussa Jumalan tykönä " jae sanoo, että " ei kukaan Ihminen ole Jumalaa milloinkaan nähnyt " ja kuitenkin ihmiset ovat nähneet Jeesuksen Kristuksen.
      Johannes 1:18
      1. Mooseksen kirja 1:26 ( Jumala puhui Sanan kanssa, TEHKÄÄMME....)
      Sananlaskut 8: 22 - 36
      2. Mooseksen kirja 6:3
      Apostolien teot 2:36
      Matteus 6:9
      Johannes 12:28
      Johannes 16:28
      Kolossalaisille 1:15 - 19
      Näistä SYISTÄ se on TÄYSIN sopusoinnussa kreikkalaisen tekstin kanssa, se ei opeta kolminaisuutta.

    • IhmettelenSuuresti

      Totesin jo aikaisemmin, että Pyhä Henki ei ole niin sanottu " kolminaisuuden kolmas persoona ", vaan Jumalan toimiva voima:
      Tuomarien kirja 14:6
      Johannes kastaja sanoi, että Jeesus kastaisi pyhällä hengellä samoin kuin Johannes oli kastanut vedellä. VESI ei ole persoona, eikä pyhä henkikään ole persoona
      Matteus 3:11
      Johanneksen ennustus täyttyi, kun Jumala pani Poikansa Kristuksen vuodattamaan pyhän hengen apostoleihin ja opetuslapsiin helluntaipäivänä vuonna 33, niin että " he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ",
      " Täytyivätkö " he persoonalla ?
      EIVÄT, vaan Jumalan toimivalla voimalla,
      Apostolien teot 2:4 ja 33
      Mitä nämä edellä esitetyt siis osoittavat " kolminaisuudesta " ?
      Raamatussa EI OLE tällaistä sanaa enempää kuin tällaista AJATUSTAKAAN. Tämä oppi ei ole Jumalasta.
      Iso tietosanakirja tietää kertoa:
      " Babylonian pakanat uskoivat sellaiseen, jopa palvoivat useita jumalten kolminaisuuksia. "

    • IhmettelenSuuresti

      Ennen kuin kukaan voi rakastaa ja kunnioittaa mitään persoonaa, hänen on tiedettävä, millainen tämä todellisuudessa on. Voidaksesi omistaa Jumalalle hänen ansaitsemansa yksinomaisen antaumuksen sinun on TUTKITTAVA hänen Sanaansa ja VARMISTAUDUTTAVA siitä, mikä on Jumalan hyvä ja otollinen ja täydellinen tahto.
      Roomalaisille 12:2
      Tärkeää ei ole se miten IHMISET haluavat palvoa Jumalaa, vaan MITEN Jumala haluaa itseään palvottavan.
      Uskonnolliset menot ja " hartaudenharjoituksen apuvälineet " voivat näyttää kauniilta niiden silmissä, jotka niitä käyttävät, mutta miten Jumala suhtautuu niihin ?
      Haluat varmasti tietää sen, koska HALUT saada siihen Jumalan hyväksynnän. Jumalan oma Poika sanoo meille, että " tosi palvojat palvovat Isää hengessä ja totuudessa "
      Johanneksen 4:23
      Onko esimerkiksi niin sanottu jumalankuvien käyttö palvontaa " hengessä ja totuudessa ?
      Miellyttääkö se Jumalaa ?
      Yhdessä kymmenessä käskyssä, Jumala itse sanoo:
      2 Mooseksen kirja 20:4 - 5
      Jotkut ihmiset pitävät jumalankuvia vain APUVÄLINEINÄ Jumalan palvomisessa, koska he voivat kuvan ja koskettaa sitä. Mutta Jumala henkeytti apostoli Paavalin kirjoittamaan:
      2 Korinttolaisille 5:7
      Jumala on hyvin suora tässä asiassa. Hän sanoo meille, että Jumalan kuvien käyttö ei millään tavoin kuulu tosi palvontaan, vaan että sellaiset kuvat ovat PETOSTA.
      Jesaja 44:14 - 20
      Psalmit 115:4 - 8
      Vaikka joku voisikin sanoa, että jumalankuvalle annettu kunnia on vähempiarvoista kuin jumalalle annettu, jumala ei jaa kunniaansa ja ylistystään sellaisten kuvien kanssa.
      Jesaja 42:8
      Apostoli Johannes varoittaa meitä rakkaudellisesti, kavahtakaa epäjumalia:
      1. Johannes 5:21
      Miksi et siis silmäilisi ympärillesi kodissasi ja kysyisi itseltäsi, teetkö sinä näin
      5. Mooseksen kirja 7:25
      Saattamalla elämäsi ja palvontatapasi sopusointuun Jumalan kanssa voit saada hänen iankaikkiset siunauksensa.
      1. Korinttolaisille 10:14

      • Maunoylivieskasta

        Amen.
        Kiitos!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2082
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe