Miten äärioikeistolainen vaikuttaa,

SuomalainenEuroopassa

kun tulee valituksi Itävallan presidentiksi?

Millaisia ajatuksia uutinen herätti sinun mielessäsi?

Mitä Euroopassa tapahtuu?

20

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korppis1

      Pitäähän sinun jo tietää mitä Euroopassa tapahtuu. Kansainvaellusten jaloissa ollaan. Yhä useamman valtion sisällä leviää muukalaisviha. Ääriliikkeet nostavat päätä vaikka niitä yritetään tukahduttaa. Itävalta avasi pelin. Itävaltalaiset saivat johtajan, joka kuuntelee omaa kansaa. Itävalta sulkee rajansa. Viisaasti valittu vaihtoehto.

    • Osviittaa antava kehitys. Historia toistaa itseään. Nyt olemme taas matkalla kohti 30-lukua. Huono muisti ihmisillä.

    • hghk

      Yle uutiset nosti tällä viikolla verkkosivullaan pinnalle tutkimuksen, joka tukee sen omaa maahanmuuttoagendaa. Jutussaan Raportti: Pakolaisiin satsattu raha palautuu nopeasti ja lähes kaksinkertaisena Yle antaa kritiikittömästi puheenvuoron rajattoman vapaakaupan ja maahanmuuton puolestapuhuhujan, Open Political Economy Network (OPEN) -ajatushautomon perustajalle Philippe Legrainille.

      Hänen laatimansa raportin mukaan "pakolaiset hyödyttävät uusien asuinmaittensa talouksia monilla tavoin: työpaikkoja syntyy ja palvelujen ja tavaroiden kysyntä lisääntyy, ja heidän palkoistaan karttuu veroja ja eläkemaksuja". Yhdenmukaista globaalia monokulttuuria ajavalle poliittisille-, taloudelliselle- ja mediaeliitille Legrainin puheet ovat sopivaa tilaustyötä, johon vetoamalla saadaan "perusteet" ei vain Euroopan, vaan kaikkien kansallisvaltioiden alas ajamiselle. Sen tilalle voidaan sitten synnyttää epädemokraattinen, globaali, yksilöatomistinen kulutuskulttuuri, jossa kaikki kulttuurinen ja etninen diversiteetti on vähintään vesitetty. Tuon ideologian levittämisessä ei paina edes se fakta, että menestyvien kansankuntien kannalta osaamattomien ja kognitiivisesti haasteellisten kehitysmaalaisten rahtaaminen tänne ainoastaan rasittaa kansantaloutta. Juuri siksi globalistit hyökkäävät tätä ilmeistä ja monissa tutkimuksissa todistettua havaintoa vastaan. Heille Euroopan demografian myllääminen peruuttamattomasti ei-eurooppalaiseksi noudattaa täsmälleen vapaamuurarikreivi Richard Nicolaus Coudenhove-Kalergin visiota, jossa mikä tahansa kansalle esitetty suostuttelu kuten talouskasvu käy välineeksi sekoittaa ja tuhota alkuperäiset kansat. Tässä ei ole mitään salaliittoa, sillä kaikki tämä tapahtuu täysin avoimesti kaikkien silmien alla.

      Maahanmuuton tuomia negatiivisia talousvaikutuksia on tutkinut mm. tilastotieteilijä Samuli Salminen, jonka perussuomalaisille tekemän laskelman mukaan maahanmuuttajat tulevat maksamaan Suomelle vuodessa 700 000 000 euroa. Laskelmansa hän perusti vertailemalla Suomea Norjasta saatuihin tunnuslukuihin. Kaikkialla Euroopassa tulokset ovat samansuuntaisia, mutta silti globaalieltiin juoksupojaksi ryhtyneellä Legrainilla on otsaa väittää toista:
      – On iso harhaluulo, että pakolaiset olisivat taakka. Siihen uskovat jopa ihmiset, jotka hyväksyvät pakolaisten vastaanottamisen, koska katsovat, että niin pitää tehdä menoista huolimatta. Kotouttaminen rasittaa julkisia menoja aluksi, mutta samalla se lisää välittömästi myös taloutta virkistävää kysyntää. Pitkällä tähtäyksellä tulokkaiden maksamien verojen määrä kasvaa, ja myös Euroopan ikärakenteelle tulokkaat ovat hyvä uutinen, Legrain sanoo
      Norjassa ja Ruotsissa kotouttamista ja integraatiota on harrastettu vuosikymmeniä, mutta kehitysmaalaisten maahanmuutto ei ole ollut niille edes taloudellisesti hyödyllistä puhumattakaan muista yhteiskunnallisista vaikutuksista. Entä väite, että siirtolaisinvaasio on ikärakenteelle eduksi? Varmasti, jos pitää kansan vaihtamista, kansanmurhaa, kannatettavana asiana. Kuinka kolmannen maailman uusi invaasio voisi olla taloudellisesti hyödyttävä, kun vastaavat muuttovirrat eivät ole olleet sitä aikaisemminkaan?

      OPEN:in raportti on jo lähtökohtaisesti harhaanjohtava, sillä se ei ota huomioon maahanmuuttajien laatua. Jos keskivertopakolaiseksi on otettu korkeasta työmoraalista tunnetut vietnamilaiset, tutkimus lähtee heti väärille raiteille ja lopputulema on sen mukainen:
      Raportissa on myös useita esimerkkejä aiemmista suurista väestönsiirtymistä, ennen muuta 800 000 ihmisen asuttamisesta Yhdysvaltoihin Vietnamin sodan jälkeen. Nyt muutamia vuosikymmeniä myöhemmin Yhdysvaltain vietnamilaisilla talouksilla on paremmat tulot ja vähemmän työttömyyttä kuin kantaväestöllä.
      Vietnamilaisilla on todistetusti huomattavasti korkeampi työmoraali ja keskimääräinen äo kuin nyt Eurooppaan tunkeutuvilla arabeilla, somaleilla ja neekereillä. On selvää, että OPEN:in raportin tekijät tiedostivat tämän asian, mutta sen huomioonottaminen olisi muuttanut raportin lopputulosta oleellisesti. Esimerkiksi Suomessa vietnamilaiset ovat työllistäneet yleensä itsensä kun taas afrikkalaiset, jos ylipäätään työskentelevät, toimivat lähes poikkeuksetta verorahoitteisella julkisella sektorilla. Samalla he kilpailevat alhaisen koulutuksen työpaikoista suomalaisten kanssa. Useimmiten kilpailu on nollasummapeliä eli työllistämällä ulkomaalaisen, viet suomalaiselta työpaikan. Ylimääräisen työvoimareservin maahan tuottaminen alentaa suuren tarjonnan vuoksi väistämättä myös palkkatasoa, jonka vuoksi ns. paskaduunista jää entistä vähemmän käteen. Pitääkin kysyä, Cui bono, kuka hyötyy?

      Suomen valtion ensisijainen tehtävä on ajaa suomalaisten etua, jonka vuoksi on moraalitonta, että se ajaa aktiivisesti globaalin enemmistön etua haaliessaan maahan kehitysmaalaisia maankiertäjiä. Maassa on jo nyt laskentatavasta riippuen 300-400 000 työtöntä, jonka vuoksi on mieletöntä, että maahan tuotetaan konfliktihakuisia, lähes luku- ja kirjoitustaidottomia muslimeja,

      • hdft

        - joille ollaan heti järjestämässä työpaikkoja suomalaisten nenän edestä.
        Missä vaiheessa valtiosta tuli suomalaisen suurin vihollinen?


      • expimot

        Hienoa että natsi hävisi, huonoa että niin niukasti.


    • 46547458756

      23.5.2016 HS:
      Viholaismuurahainen tukkii rajat vaikka omalla päällään
      “Eräät trooppiset muurahaiset ovat kehittäneet todellisen rajat kiinni -ratkaisun maahanmuuttokysymykseen.”
      Tämä korkeatasoinen tiedeartikkeli selvästi nojautuu ekologian ja evoluutiobiologian professori Lotta Sundströmin tuloksiin, joiden mukaan muurahaistutkimusta voi hyödyntää tutkittaessa ihmisyhteisön ongelmia. Arvostettu tiedetoimittaja vertaa rajat kiinni -poliitikan kannattajia trooppisiin muurahaisiin.
      “Cephalotes-muurahaiset eivät ole kovin hyviä taistelemaan, ja niitä uhkaavat paitsi muut muurahaiset, myös pesään munivat loiskärpäset.”
      Kirjoittaja ei kuitenkaan juuri tuossa ole halunnut tehdä rinnastuksia mihinkään ihmisryhmiin, mutta lukija saanee sellaisen ihan itse niin halutessaan aikaan. En estä. Wikipedian mukaan loiskärpäset (Tachinidae) on "kärpästen heimo, jonka lajit ovat selkärangattomien eläinten, erityisesti hyönteistoukkien, ehdottomia loisia, tarkalleen ottaen parasitoideja."
      Ongelma on kuitenkin siinä, että Poliisihallitus on todennut, että turvapaikanhakijoita voidaan yhteiskunnallisen asemansa vuoksi pitää lain tarkoittamana suojaa tarvitsevana kansanryhmänä. HE 317/2010 mukaan rangaistavaa on, kun tietyn ryhmän ihmisiä verrataan mm. loisiin, tai ryhmään kuuluvia yleistäen esitetään muita alempiarvoisiksi. Oikeuskanslerin tuoreen päätöksen mukaan tällainen vihapuhe on siinä määrin tiettyä ihmisryhmää alentavaa, että syytä epäillä -kynnys alittuu ja poliisin tulee aloittaa teosta esitutkinta.
      “Niiden yhteiskunta on todellinen Impivaara.”
      Eli kaikki on aika hyvin? Fiksuja murkkuja. ‪#‎jesuiscephalotes‬
      “Eteläamerikkalaisilla Forelius pusillus -muurahaisilla maahanmuuttokriittisimpiä ovat puolestaan työttömät. Työvoimasta syrjäytyneet vanhemmat muurahaiset kaapivat joka ilta hiekkaa pesän tulpaksi, vaikka mitään todellista uhkaa ei olisikaan.”
      Siis sulkevat ovet yöksi? Ja ihan varmuuden vuoksi? Miksi? Eihän muumitalossakaan suljeta ovia. Mitä tämä voi muuta olla kuin sitä pahinta, rakenteellista rasismia – me/he -jaottelua.
      Toisin sanoen vanhuksillakin on paikkansa tuossa yhteiskunnassa, vaikka ne eivät enää pystykään samanlaisiin työsuorituksiin kuin nuoremmat. Tyhmempi luulisi, että näiden “syrjäytyneiden” ennaltaehkäisevä työpanos olisi evoluution aikana karsiutunut vallan pois, mikäli se olisi tarpeetonta. Ja mitä edes on eteläamerikkalaisuus? Vanhusten kunnioittamisesta meillä olisi Forelius pusillukselta paljon opittavaa.
      “Näinpä siis muurahaisyhteiskunnassa rajoja on ensimmäisenä sulkemassa onneton vatipää, jonka ainoa tehtävä elämässä on toimia tulppana.”
      Tärkeä kysymys kuitenkin on, että toimiiko se? Koska näitä muurahaisia on vieläkin, miljardien vuosien evoluution tuloksena olemassa, enpä hirveästi lähtisi naureskelemaan.
      En oikein tiedä, että mitä ajatella. Yrittääkö tiedetoimittaja nyt kertoa, että muurahaisetkin voisivat avata pesänsä rajat loiskärpäsille ja muille tulijoille? Kaikki voivat tykönään arvuutella, kuinka kävisi jos muurahaisyhteiskuntaan integroitaisiin nykyinen maahanmuuttopolitiikka. Mahtaisi muurahaisilla olla rikastunut olo:
      “Useimmiten naaras munii yhden tai muutamia munia isäntäeläimen pinnalle, mihin munat kiinnittyvät liimamaisella aineella. Kuoriutuvat toukat porautuvat terävillä suuosillaan isännän ihon läpi ja elävät isäntäeläimen sisällä syöden aluksi hemolymfaa, mutta myöhemmin myös elimiä ja aikaa myöten toukka syö isännän elävältä. Kärpästoukka koteloituu tavallisesti isännän ulkopuolelle. Erityisesti kovakuoriaistoukissa loisivien lajien toukat elävät kuitenkin aluksi vapaina ja kaivautuvat maaperään etsien itse isäntänsä.” (loiskärpänen, Wikipedia)
      “Pesäänmuutto on rikkaus, ei mulla muuta” – Cephalotes varians
      Ilman monikulttuurisuutta emme tietäisi, miltä hemolymfa maistuu. Tachinidae welcome – loiskärpänenkin on muurahainen. Eikä niillä ole pahat mielessä. Mobiilisovelluksella ne oppii olemaan.
      Mihin Eurooppa on oikein ajautumassa, kun samaan aikaan kun Suomen suurin ja arvostetuin, sananvapauden rajoja koetteleva ja lain harmaan alueella liikkuva lehti lähestyy tiedeartikkelissa sellaista, jota voidaan luonnehtia vääräksi, Itävallassa äärioikeistolaisen äärioikeistopuolueen äärioikeistolainen ehdokas Norbert "äärioikeisto" Hofer sai 51,9 äärioikeistolaista prosenttia äärioikeiston äärioikeistolaisista ääriäänistä äärioikeistopresidenttivaaleissa.
      Vielä tärkeämpi kysymys on, pitäisikö tiedetoimittaja Niko Kettuselle antaa 20 vai 30 päiväsakkoa tiedeartikkelistaan - ja onko Sundströmin tutkimus Helsingin yliopiston arvojen vastainen.
      Lähteet: wikipedia, oikeuskansleri, poliisihallitus, hesari ja http://www.aka.fi/fi/akatemia/media/Tiedotteet1/2015/muurahaistutkimusta-voi-hyodyntaa-tutkittaessa-ihmisyhteison-ongelmia/

    • Kolmoisvoltti

      8,5 miljoonaa väkiluku ja 30.000:lla äänellä hävisi kakkoseksi tullut.
      Tämän populistisen Vapauspuolueen nokkamies murhattiin vajaa 10 v sitten, joten en ihmettele tämän ehdokkaan aseenkantoa. Suvakkien taholta kun voi odottaa mitä vaan...

      • sjarin

        Tarkoittaa sitä että hieman yli puolet maan asukkaista on järjissään.
        Eräs Itävallan armeijan korpraali sai aikoinaan paljon pahaa aikaan....


    • Lukasin nopeesti jostain mielipidetutkimuksesta että n. 40% äänestäjistä äänesti Van Der Belleniä ainoastaan siitä syystä että natsit ei pääsisi valtaan. Itävallassa on vanhastaan kansallissosialismiperinnettä jota kannattaa pitää kurissa: sen yhden korpraalin lisäksi esim Haider ja jopa Waldheimilla oli nuoruudessaan natsitausta.

      Kuten tossa yläpuolella sanottiin, vielä puolet kansasta on järjissään ja eivät ole heittäytyneet terroristien (jihadistien) lietsomaan epätoivon ansaan.

      Euroopassa on tosin näillä uusnatseilla vahva kannatus ja jää nähtäväksi seuraavien kymmenen vuoden aikana (jos elämme vielä) voittako järki vai epätoivo ja pelko. Euroopan tulevaisuus on vaakalaudalla. Linnoitus Eurooppa ei ole enää mikään kauhuskenaario vaan mahdollinen vaihtoehto joka tuntuu yhtä epämukavalta kuin ainaisessa pelossa eläminenkin.

      • expimot

        Merkille pantavaa on myös se, että Van Der Belleniä äänestivät kaupunkilaiset, he jotka eniten näkevät ja kokevat maahanmuuttajia arjessaan.

        Natsia äänestivät maaseudun ihmiset, jotka muodostavat käsityksensä jollain muulla perusteella.


      • expimot kirjoitti:

        Merkille pantavaa on myös se, että Van Der Belleniä äänestivät kaupunkilaiset, he jotka eniten näkevät ja kokevat maahanmuuttajia arjessaan.

        Natsia äänestivät maaseudun ihmiset, jotka muodostavat käsityksensä jollain muulla perusteella.

        Näin se on täällä meilläkin päin. Mitä vähemmän onomakohtaisia kokemuksia maahanmuuttajista/pakolaisista/siirtolaisista, sitä enemmän vihanlietsojien propaganda puree. Kaikkein vakuuttuneimmat maahanmuuttajia vastustavat ovat ne jotka eivät ole koskaan nähneet elävää maahanmuuttajaa, paitsi televisiossa ;)


      • Paloma.se.co kirjoitti:

        Näin se on täällä meilläkin päin. Mitä vähemmän onomakohtaisia kokemuksia maahanmuuttajista/pakolaisista/siirtolaisista, sitä enemmän vihanlietsojien propaganda puree. Kaikkein vakuuttuneimmat maahanmuuttajia vastustavat ovat ne jotka eivät ole koskaan nähneet elävää maahanmuuttajaa, paitsi televisiossa ;)

        Höpöhöpö, korvessa ollaan kokoaikaisessa tekemisissä mamujen kanssa niitä on liikaa. Eilen Lidlissä asioidessani kolme mustaa nuorta miestä tukki yhden kassan pennosiaan laskiessaan ja isoon ääneen kailottaessa. Kailotus oli sitä luokkaa, että kassaneiti antoi ilmeellään ymmärtää, että mistä näitä oikein sikiää.


      • jäätelösulaakäteen
        korppis kirjoitti:

        Höpöhöpö, korvessa ollaan kokoaikaisessa tekemisissä mamujen kanssa niitä on liikaa. Eilen Lidlissä asioidessani kolme mustaa nuorta miestä tukki yhden kassan pennosiaan laskiessaan ja isoon ääneen kailottaessa. Kailotus oli sitä luokkaa, että kassaneiti antoi ilmeellään ymmärtää, että mistä näitä oikein sikiää.

        Olen huomannut eri kaupoissa asioivan henkilöitä ikäryhmässä 60-kuolema.
        Yhteistä heille on kassalla sählääminen. Tomaatit on punnitsematta,lottolappu väärin täytetty,ym,ym. Maksu vaiheessa aletaan etsimään kukkaroa, sitten ilmoitetaan että "minulla on se 25 senttiä",etsitään taas aikansa löytämättä ko.summaa. Mistä näitä sikiää ??


      • KiinnostaaTässäKetjussa
        jäätelösulaakäteen kirjoitti:

        Olen huomannut eri kaupoissa asioivan henkilöitä ikäryhmässä 60-kuolema.
        Yhteistä heille on kassalla sählääminen. Tomaatit on punnitsematta,lottolappu väärin täytetty,ym,ym. Maksu vaiheessa aletaan etsimään kukkaroa, sitten ilmoitetaan että "minulla on se 25 senttiä",etsitään taas aikansa löytämättä ko.summaa. Mistä näitä sikiää ??

        Juu, kerro seuraavaksi miten Nigerian kaavailema devalvaatio vaikuttaa Brasilian talouteen...


      • Korppis1
        jäätelösulaakäteen kirjoitti:

        Olen huomannut eri kaupoissa asioivan henkilöitä ikäryhmässä 60-kuolema.
        Yhteistä heille on kassalla sählääminen. Tomaatit on punnitsematta,lottolappu väärin täytetty,ym,ym. Maksu vaiheessa aletaan etsimään kukkaroa, sitten ilmoitetaan että "minulla on se 25 senttiä",etsitään taas aikansa löytämättä ko.summaa. Mistä näitä sikiää ??

        En ole huomannut ainakaan itsestäni, mutta voihan se noinkin olla kun mennään hieman vanhempiin ikäryhmiin.


      • aivotkesälomalla
        KiinnostaaTässäKetjussa kirjoitti:

        Juu, kerro seuraavaksi miten Nigerian kaavailema devalvaatio vaikuttaa Brasilian talouteen...

        Ehkä kannattaisi lukea viesti johon vastataan.......


      • korppis kirjoitti:

        Höpöhöpö, korvessa ollaan kokoaikaisessa tekemisissä mamujen kanssa niitä on liikaa. Eilen Lidlissä asioidessani kolme mustaa nuorta miestä tukki yhden kassan pennosiaan laskiessaan ja isoon ääneen kailottaessa. Kailotus oli sitä luokkaa, että kassaneiti antoi ilmeellään ymmärtää, että mistä näitä oikein sikiää.

        Sinä olet kuitenkin vasta ensimmäistä korven sukupolvea joka on joutunut asioimaan samoissa kaupoissa näiden ulkomaalaissyntyisten kanssa jotka "kailottavat" ja eivät häpeä yhtään puhua omaa kieltään lujaa ja nopeesti maanmiestensä kanssa vaikka ovatkin muualta kotoisin. Ei niinkuin meitä suomalaisia on yritetty saamaan olla puhumatta suomea keskenään ihmisten ilmoilla ettei naapurit häiriintyisi meidän "kailotuksesta". Hiljaa ja vaatimattomasti ja myssy kourassa. :))
        Ei se molemminpuolinen "kotouttaminen" tapahdu hetkessä. Siihen menee ainakin yksi sukupolvi jos ei kauemminkin. Sinun lapsenlapsesi tuovat kotiin (sitten joskus) tummaihoisia kavereita ja sittemmin rakastettuja ja puolisoja....
        ***
        ja korpi muuttaa muotoaan eikä tule ikinä koskaan olemaan samanlainen kuin lapsuudessasi.
        Pelkokin tulee katoamaan. Tai sitten pelätään jotain muuta asiaa joka yhdistää ihmisiä ja tekee vanhoista vihollisistakin liittolaisia.


    • @korppis:
      sinä kysyit tuossa poistetussa ketjussa että pelkäänkö minä enemmän natseja kuin muslimeja.
      En pelkää oikeestaan ketään enkä mitään, paitsi kaatumista kivikossa, halvausta ja ettei kukaan näe eikä tule apuun.
      Kaikki fanaattisuus, fundamentalismi ja ekstremismi, poliittinen ja uskonnollinen, on pahasta ja vaarallista koko ihmiskunnalle ja aiheuttaa sotia, sortoa, kärsimyksiä ja epäoikeudenmukaisuutta kaikkialla. Muslimit eivät kuulu noihin kategorioihin sen enempää kuin kristitytkään,
      Kansallissosialismi on poliittinen idea joka on todistetusti vienyt Euroopan ainakin kerran tuhon partaalle, sodan, nälänhädän ja siviilien joukkomurhien muodossa.
      Ainoa johon sitä voi edes verrata on jihadismi ja dayesh ja muut samantyyppiset terroristijärjestöt.
      Elikkä kysymyksesi on huonosti asetettu eikä siihen voi vastata suoralta kädeltä. Ryhmät eivät ole vertailukelpoisia.

    • henrjii

      Niiin kuin Suomessa, rikkaa rikastuu köyhät köyhtyy. Talous sakkaa kun ostovomaa ei ole köyhillä, lapsiperheillä, eikä eläkeläisillä.
      Työ muuttuu orjatyöksi, ja loput lahdataan

    • Tättärää.pippijuu

      Heh-heh, onpa kato käynyt viesteissä.

      Vaalivilppiepäily Itävallassa. Maaseudun pikkukylän äänet menivät kummasti Van der Bellelle ja tehokasta sikiämistäkin esiintynyt http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016052421613297_ul.shtml
      Viherkommunistit osaavat sarkasmin. Paljonkohan näitä on vielä piilossa...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe