Onko Taivas lopullinen Jumalan lapsen koti?

Yksi_meistä

Missä Jumalan Lapsi viettää iankaikkisen elämänsä?

Sunnuntain iltakylässä pohdittiin sitä, kun saarnaaja sanoi, että pääsemme Taivaaseen, eikä siellä ole enää mitään vaivaa, joten kannattaa kilvoitella.

Erikoista oli se, että Hän ei maininnut mitään Raamatun paikkaa asiansa tueksi, mainitsi vain sen, että se kuuluu ainoastaan meille Jumalan lapsille.

Yksi vieras kuitenkin oli lukenut jostain, ettei Taivas ole se paikka, missä ”iankaikkinen elämä” vietetään, vaan se vietetään maan päällä, Jerusalemissa.

Emme löytäneet sitä Raamattuhausta, mutta muualla se tuli kyllä esiin.

Voiko joku vastata, se jäi vaivaamaan.

18

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuivansavallakin

      Vaivansa kullakin.

    • 3r323r33r2

      Tämä on esimerkki kuinka lestadiolaisuus tulee kaatumaan kun nämä ns. puhujat eivät olekaan profeettoja jotka tietävät maailmasta kaiken. Ei pidä ottaa kaikkea omaan ajatteluun mitä he sanovat.

      Taivaassa ei kukaan vietä yhtään hetkeä vaan ikuinen elämä maanpäällä tarkoittaa sitä että ihmiskunta luo olosuhteet joissa on vain hyvyys joka tulee pahuuden ymmärtämisen kautta jonka ihmiskunta on kokenut viimeksi. Pahuus on myös henkisyyden puuttuminen. Uskonnot viimeisten 2000v aikana on ikäänkuin laittaneet ihmiskunnan tilaan josta se herää.

      Jerusalem kuvaa rauhan tietoisuuden asumispaikkaa mikä on israelin (ihmisen sisäinen jumala) pääkaupunki. Uusi jerusalem ilmestyskirjassa kuvaa tämän uuden henkisen tietoisuuden luomista. Tällöin ihmiskunta säilyy ikuisesti olemassa eikä se tuhoa itseään.

    • merj__T

      Minkä Jumala sanoi ihmisen ja maapallon ja eläinten tarkoitukseksi luodessaan ensimmäisen ihmisparin? Sitä ei voi kumota kukaan eikä mikään. Ylimääräinen järjestely tehtiin ihmisten ennallistamiseksi Jumalan lapsen asemaan ja se ilmaisee Jumalan suurta viisautta ja rakkautta.

      • pari.susi

        Ei ainakaa puhunu susipareista mitään.


      • o_tempora

        Ei varmasti, niitä ihmeteltiin kovasti 60- 70-luvuilla, kun talon rappuun tuli oveen kahden henkilön nimet ja nähtiin että asuvat yhdessä muttei ole aviossa. Nyt saa olla hyvin uskovainen ja asua yhdessä ilman aviositeitä ja tehdä mitä ikinä haluaa.


    • 3r323r33r2

      iankaikkinen elämä eli mikä on aika silloin:todellisuus. ihmiskunta elää vain yhdessä ajassa:todellisuus ja tämä hetki..mennyt ja tuleva on sen itsensä keksimiä eli kun ihminen elää menneisyydessä hän on kiinni siinä ja sama tulevaisuudessa. nämä molemmat pois sulkemalla hänelle jää yksi aika eli todellisuus.

      kun olet todellisuudessa läsnä voit tuntea olosi joko helvetilliseksi tai taivaalliseksi. helvetti on paha olo. synnin merkitys on ajatella jotain mikä tuo sinulle pahan olon. lestadiolainen ajattelu esim. menet konserttiin niin se on syntiä koska se tuo sinulle pahan olon. Miksi? Koska se on joku opettanut heille että ääni rytmisenä ihmisten tanssiessa sen mukana tuo pahan olon. Jumalan lapsi=vl ei meikkaa ja laita korvakoruja-->minkä pahan olon se tuo sinulle jos teet näin? Ei mitään vaan saa sinut näyttään erilaiselta kuin ilman. joku on keksinyt joskus että ei saa näyttää samalta kuin muut ihmiset maailmassa. oletko taivaassa eli sinulla on hyvä olla itsesi kanssa.Koet tämän kun menet vaikka päiväksi luontoon jossa aika katoaa ja olet yhteydessä ympäristöön ja itseesi tietoisesti. Mikä on olotilasi eli kuinka rauhassa olet itsesi kanssa: taivaassa vai palat helvetissä tulimeressä.

      ikuinen elämä taivaassa maanpäällä eli jos maailma olisi sellainen paikka että olisi vain yksi aika missä eletään eli tässä hetkessä ja siinä olisi kaikilla hyvä olla itsensä kanssa.

      "Missä Jumalan Lapsi viettää iankaikkisen elämänsä? se vietetään maan päällä, Jerusalemissa." on vastaus.

    • jotain-rotia

      Miten ihmeessä Jerusalem liittyy ikuiseen elämään? Hesekiel paljastaa jotain, että kullekin säilyvälle arvotaan oma asuinpaikka maan päällä. Uusi Jerusalem on Karitsan morsian ja muodostavat yhdessä Jumalan valtakunnan taivaallisen hallituksen, joka ulottaa hallinnan maan päälle.

      • jerikonmuurit

        Jerusalemissahan on niitä arapejaki, ittemurhapommittajia, ei sinne haluais iäksi jäähä


    • valtakunta_on_hallitus

      Dan.2:44 "Noiden kuninkaiden aikana on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka ei ikinä tuhoudu, eikä sitä valtakuntaa anneta toiselle kansalle. Se murskaa lopullisesti kaikki nuo valtakunnat, ja se pysyy ikuisesti, 45 niin kuin sinä näit, että vuoresta lähti vierimään kivi käden koskematta ja murskasi raudan, pronssin, saven, hopean ja kullan. Suuri Jumala on ilmoittanut kuninkaalle, mitä pian on tapahtuva, ja uni on tosi, ja sen selitys on oikea."

    • noei_pitäs_olla

      Ei kai nyt valtakunnan merkitys ole niin vaikeaa?

    • puhuvainen.oulunsalosta

      Jumalan Valtakunnan lopullinen loppusijoituspaikka on Thaimaassa.

      • Jumalan_valtakunta

        Se on taivaallinen hallitus. Jeesus Kristus Kuninkaana ja hänen kanssaan taivaallisessa valtakuntaliitossa olevat eli todella pyhällä hengellä uudestisyntyneet ja voidellut hänen seuraajansa,


    • Srk_tiedotus

      Vl lien vai me oppiin uskovien henkilöiden loppusijoituspaikka on sama mihin sijoitetaan ydinjäte.Posiva rakentaa...

    • Tarkkaväännös

      Ilm.3:12. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin..... Biblia. Joka voittaa, hänen minä teen patsaaksi minun Jumalani templissä...... Ja paikka, on Raamatun mukaan, uusi Jerusalemi.

      • tulevaa_____

        Myös taivaat ja maa luodaan uudestaan, vanhat heivataan olemattomiin.
        Jes. 65:17
        Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää ajatukseen astu;
        Ilm. 21:1
        Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.


    • Mielenkiintoinen, mutta yksikertainen kysymys.

      Jotkut ovat sitä mieltä, ettei Taivaassa kukaan ihminen edes käy?

      Johannes nostetaan Taivaaseen, jossa Hän tekee havainnon lopun ajan väestä.


      Ilm. 7:4
      Minä kuulin myös sinetillä merkittävien määrän. Sinetin sai sataneljäkymmentäneljätuhatta, ja heitä olikaikista Israelin heimoista:
      Ilm. 7:9
      Tämän jälkeen näin suuren kansanjoukon, niin suuren, ettei kukaan kyennyt sitä laskemaan. Siinä oli ihmisiä kaikista maista, kaikista kansoista ja heimoista, ja he puhuivat kaikkia kieliä. He seisoivat valtaistuimen ja Karitsan edessä yllään valkeat vaatteet ja kädessään palmunoksa

      Joten porukkaa on ja tätä ennen sinne on Temmattu Jeesuksen omat, eli uudestisyntyneet Pyhät;
      1. Tess. 4:17
      Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan pilvissä yläilmoihin Herraa vastaan. Näin saamme olla aina Herran kanssa.

      Siellä käy myös Jeesuksen ajan Pyhät, He heräsivät haudoistaan samaan aikaan, kun Jeesus kuoli ja esirippu halkesi. Heidät otettiin ylös Jeesuksen itsensä Ylösnousemisen jälkeen:

      Lopuksi tämän 7 vuosiviikon lopulla (7v) kaksi säkkipukista miestä, Elia ja Hanok, Ilm 11;
      11 Mutta noiden kolmen ja puolen päivän kuluttua tuli profeettoihin elämän henki, jonka Jumala oli lähettänyt, ja he nousivat jaloilleen. Kauhu valtasi kaikki, jotka sen näkivät. [Hes. 37:5]

      12 He kuulivat, kuinka taivaasta huudettiin kovalla äänellä: "Nouskaa tänne!", ja vihollistensa nähden profeetat nousivat pilven kannattelemina taivaaseen.

      Nämä kaikki olivat Taivaassa 40 päivästä aina 7 vuoteen asti.

      Sen jälkeen Jeesus laskeutuu Jerusalemiin Öljyvuorelle, OMIENSA KANSSA ja voittaa maan päällä Harmakedonin Sodan.

      Siitä seuraa millenium, tuhat vuotinen valtakunta, johon myös liittyy Vihan ajan marttyyrit, jotka Hallitsevat Hengen ja Kristuksen neuvolla, Pyhien kanssa.

      Kun paha on voitettu, heitetään heidät jonnekin avaruuteen ja Jumala tulee Jerusalemiin joka on Hesegielin 48 mukaan 2304 km kanttiinsa ja Jumala on heidän valonsa, muualla on yö ja päivä.
      16 Nämä ovat kaupungin mitat: pohjoissivu neljätuhattaviisisataa kyynärää, eteläsivu neljätuhattaviisisataa kyynärää, itäsivu neljätuhattaviisisataa kyynärää ja länsisivu neljätuhattaviisisataa kyynärää.
      17 Kaupungin ympärillä tulee olla avoin kaista, jonka leveys on pohjoissivulla kaksisataaviisikymmentä kyynärää ja eteläsivulla samoin kaksisataaviisikymmentä, itäsivulla kaksisataaviisikymmentä ja länsisivulla kaksisataaviisikymmentä kyynärää.

      Sen suuruinen se, ja sitten laskeutuu Jumala ja ennallistaa maan, paratiisina. Ilm 21;1-6
      1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
      2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
      3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
      4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."
      5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet".
      6 Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.

      Mikään mainitsemani ei ole kuvakieltä, vaan on vahvistettu molemmissa Testamenteissa, Uudessa ja Vanhassa.

      Kes.

      • pelastuksenaika

        Juuri näin. Kirjoitusten mukaista tekstiä.
        " Sen jälkeen Jeesus laskeutuu Jerusalemiin Öljyvuorelle, OMIENSA KANSSA ja voittaa maan päällä Harmakedonin Sodan."
        Jotkut opettavat valheellisesti että Jeesus palaisi kahdesti. Ensin tempaamaan omansa ylös ja sitten vasta Öljyvuorelle, mutta kuten Raamattu sanoo menemme Herraa vastaan. Siis Jeesus palaa kerralla maan päälle asettamaan kaiken kohdalleen. Jeesus tulee tuomarina ja sotapäällikkönä. Armon aika on silloin ohi. Elämän kirjat avataan ja pahat joutuvat Helvettiin.

        Nyt on vielä armon aika. Katukaa syntejänne ja uskokaa evankeliumi niin pelastutte.


      • pelastuksenaika kirjoitti:

        Juuri näin. Kirjoitusten mukaista tekstiä.
        " Sen jälkeen Jeesus laskeutuu Jerusalemiin Öljyvuorelle, OMIENSA KANSSA ja voittaa maan päällä Harmakedonin Sodan."
        Jotkut opettavat valheellisesti että Jeesus palaisi kahdesti. Ensin tempaamaan omansa ylös ja sitten vasta Öljyvuorelle, mutta kuten Raamattu sanoo menemme Herraa vastaan. Siis Jeesus palaa kerralla maan päälle asettamaan kaiken kohdalleen. Jeesus tulee tuomarina ja sotapäällikkönä. Armon aika on silloin ohi. Elämän kirjat avataan ja pahat joutuvat Helvettiin.

        Nyt on vielä armon aika. Katukaa syntejänne ja uskokaa evankeliumi niin pelastutte.

        Se on väärää opetusta, että Jeesus tulee kahdesti.

        Jos katsomme tarkkaan; 1 tess 4;17 Meidät, jotka olemme vielä elossa ja täällä jäljellä, temmataan sitten yhdessä heidän kanssaan PILVISSÄ YLÄILMOIHIN HÄNTÄ VASTAAN. Näin saamme olla aina Herran kanssa.

        Hän ei astu silloin maahan.

        Kes.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1846
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe