Haluaisin kumppanin

yksinäinenelämä

Mutta naiset ei koskaan vastaa. Pitää kai olla tosi komea ja menestyvä että tavis naiset saisi vastaamaan tavis miehelle. Olen kokeillut kiakkea ja kaikennäköisiä naisi amutta kukaan ei vastaa yhtikäs mitään. Mitä pitää tehdä ja millainen pitää olla että pääsee treffeille? Ymmärrän että naiset on nirsoja mutta ei naiset ole mitään ihmellisiä itsekkään mutta vaatimus listat tuntuu olevan kilometrin mittaisia.

38

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Beenthere69

      Olen itse kokenut usein samalla tavalla. Ratkaisin asian niin, että avasin profiilin usealla sivustolle samaan aikaan. Aina joltakin sivustolta tärppäsi. Tosiasia on se, että miehistä on ylitarjontaa deittipalstoilla ja jos haluaa kiinnittää kiinnostavien naisten huomion, saa todella pistää parastaan:)
      Useamman vuoden kokemuksen jälkeen täytyy sanoa, että on ehkä helpompiakin tapoja tavata joku: ikävä kyllä on tosi harvinaista, että kumpikin kiinnostuu toisistaan ja vieläpä samaan aikaan..

      • kolmenollavee

        Sinäpä sen sanoit, sen tärkeimmän pointin; Ikävä kyllä on tosi harvinaista että molemmat kiinnostuvat toisistaan yhtä aikaa.

        Ylipäätään jos asiaa miettii syvällisemmin, sitä vain ihmettelee miten deittipalvelut on niin suosittuja ja miehiä aina vain riittää tuplana.
        Oikeasti, jos ajattelee ensin pitää luoda profiili - huolellisesti.Sen jälkeen alat kirjoittelemaan naisille ensin yhden, ja sitten toisen jne. kunnes toteaa että on tullu väännettyä 40 lähestymistä saamatta itse mitään takaisin. Tuon jälkeen päätät ettet luovuta ja 41 lähestyminen tuottaa tulosta.Olet tietysti tyytyväinen että nainen kirjoittelee kanssasi ja parin viestin jälkeen alkaa saamaan mielikuvaa toisesta.Mutta, sitten kolmannen viestin jälkeen et saakaan enää viestiä takaisin vaan valitsee täydellinen hiljaisuus ja saat todeta että "ei se vastaa".
        No taas yritetään ja toivotaan jokunen kuukausi kunnes joku vastaa ja mahdollisesti sama kuin edellä tai sitten tapaat naisen todeten että ei sittenkään.

        Jos siis järjellä miettiii niin onko vaivalloisellisempaa tapaa deittailla vastakkaista sukupuolta - ei ole! Ja joo, ennen kuin joku kiirehtii kertomaan että Olen löytänyt Rakkauden netistiä niin kyllä! Monennäköistä sankaria ja sankaritarta on liikenteessä ja rakkaus laaja käsite. Itse en usko että näistä ihmisistä ketkä netissä pyörivät, elävät oikeasti Happy End- tyllisesti loppuelämänsä yhdessä. Suurin osa kun etsii ymmärtäjää, "kunhan nyt joku on", edustusparia, panopuuta tai tossun alle laitettavaa työmyyrää.

        Ne jotka tuolla ovat oikeasti älyllisellä, elämästä jotain ymmärtävällä - syvälliselläkin - asenteella liikenteessä on 1% luokkaa.Valitettavaa on vielä se että tuosta 1 % 0.7% asuu puolen suomen paikkeilla.

        Näin, tästä syystä en siis enää nettideittaa ikinä. Se että elämänrakkaus menisi jossain tuolla ohi, on lottovoiton tasoinen riski jonka otan! ;)


    • keisarihannu123

      Hohhoijaa, hakekaa se nainen IRL jos sen naisen haluatte. Itse olin joskus komea nuori mies, eikä netin kautta löytynyt yhtään mitään, baarissa sen sijaan sai hätistellä naisia pois kimpusta... tästä nyt on jo 15 vuotta aikaa ;)

      • jh799

        Baareissa kukaan ei ole lähestynyt ikinä, vaikka ihan tavan kaveri olenkin... Kirkjastokin on kokeiltu huonolla menestyksellä..


    • Win-win-analisation

      Älä tuhlaa ruutia. Kokeileppa oman sukupuolesi edustajia. Ttuollaisena tyttömäisenä fagottina löydät itsellesi taatusti nopeasti sellaisen macho-miehen itseäsi panemaan.

    • sinkkumies--

      Tosiaan pitää olla komea ja menestynyt että tavis naiset vastaa sulle. Jos olet vaan tavis ja teet raksatöitä niin et saa ketään naista kiinnostumaan. Jos olet julkkis ja axl smith niin naiset anta heti pillua, jos olet väkivaltainen juoppo niin olet heti kiinnostava ja naiset haluaa heti kanssasi suhteeseen, jos olet rauhallinen kalastusta harrastava mies joka ei ryyppää joka viikonloppu niin olet tylsä niin sinun kanssasi naiset ei halua olla. Naiset haluaa elämäänsä draamaa, itkua, pettämistä, väkivaltaa ja kaikenlaista pahaa.

    • Tuttua toi vastaamattomuus, niin naiset yleensä pakkaa tehdä, alussa menee kaikki hyvin, sitte lopetetaa vastaaminen ja ei oteta itse yhteyttä, turhautuu tosi paljon kun joutuu aina itse laittamaan viestejä ja ottamaan toiseen yhteyttä, niin ainaski itelle monien naistenkaa käynyt.

    • Beenthere69

      Nettideittailu perustuu siihen, että on valmis ottamaan vastaan lukemattoman määrän pettymyksiä suhteessa onnistumisiin. Onnistumisten eteen pitää tehdä todella paljon töitä. Itse kyllästyin jatkuvaan huomion kalasteluun ja hyväksynnän hakemiseen. Monet saa vastaamaan muutamalla viestillä, mutta pitempi keskustelu ja puhelinnumeron kalastelu vaatiikin jo aika intensiivistä kirjoittelua. Ei kannata jättää mitään yhden kortin varaan alussa, vaan kannattaa jutella mahdollisimman monen kanssa.
      Ihan työstä tämä käy, jos jonkun sopivan ja itseä kiinnostavan tapauksen kanssa haluaa treffeille asti päästä. Tsemppiä yritykseen:)

    • pippelipomo

      Seiskan naiset hakevat liian usein kympin miestä

      Sinkkujen jatkuvasti kasvava määrä johtuu osin miesten ja naisten epärealistisista odotuksista kumppaneille.

      Rakkausvalmentajat Mia Halonen ja Mervi Makkonen ovat siitä yhtä mieltä. Suomalaissinkkuja on aika vähän herätellä. Kaksikon mukaan toiselta vaaditaan hirveästi erilaisia juttuja, mutta ei ollenkaan katsota täytetäänkö itse ne kriteerit.

      Näin kärjistäen sanottuna seiskan naiset hakevat kympin miestä ja päinvastoin.

      Kuulostaa ihan hirveän pinnalliselta, mutta nämä ulkonäköjutut ovat monelle tärkeitä. Nyt tuntuu siltä, että ihmiset eivät hallitse itsetuntemusta kovin hyvin, Halonen toteaa.

      Yksi esimerkki on se, että kirjoitetaan toiveita siitä unelmien kumppanista. Siinäkin näkyy usein todella kovat odotukset. Eräskin kuvaili jopa tarkkaan, millaiset samettihousut hänen unelmakumppanillaan on.

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/297898-deittigurut-seiskan-naiset-hakevat-liian-usein-kympin-miesta

      Deittigurut: Seiskan naiset hakevat liian usein kympin miestä

      Mervi Makkonen ja Mia Halonen olivat kurssikavereita heidän opiskellessaan rakkausvalmentajaksi. Nyt he auttavat suomalaisia löytämään rakkautta. Johanna Erjonsalo

      RAKKAUS???Epärealistiset odotukset ja haave jalat alta vievästä rakkaudesta pitää yhä useamman sinkkuna.

      Sinkkujen jatkuvasti kasvava määrä johtuu osin miesten ja naisten epärealistisista odotuksista kumppaneille.

      Rakkausvalmentajat Mia Halonen ja Mervi Makkonen ovat siitä yhtä mieltä. Suomalaissinkkuja on aika vähän herätellä. Kaksikon mukaan toiselta vaaditaan hirveästi erilaisia juttuja, mutta ei ollenkaan katsota täytetäänkö itse ne kriteerit.

      –?Näin kärjistäen sanottuna seiskan naiset hakevat kympin miestä ja päinvastoin. Kuulostaa ihan hirveän pinnalliselta, mutta nämä ulkonäköjutut ovat monelle tärkeitä. Nyt tuntuu siltä, että ihmiset eivät hallitse itsetuntemusta kovin hyvin, Halonen toteaa.

      Seiskan naiset hakevat kympin miestä.”

      Sekä Halonen että Makkonen ovat vuosia auttaneet ihmisiä löytämään rakkauden rakkausvalmentajina. Samalla heille on muodostunut käsitystä siitä, että mikä menee pieleen. Halosen mukaan nykykäsitys romanttisesta jalat alta -rakkaudesta on liian ahdas.

      –?Kuka vielä 30 vuotta sitten ajatteli niin, että puolison tulee viedä heti jalat alta. Tällainen romanttis-seksuaalinen hullaantuminen on ihan viime vuosikymmeninä tullut juttu, joka johtuu paljon Hollywoodista ja meille myydyistä unelmista.

      –?Muualla maailmassa länsimaalaisia pidetään ihan hulluina, kun ajattelemme tekevämme sen elämämme tärkeimmän päätöksen sen perusteella kuka kiinnostaa eniten baarissa kello yhden aikaan yöllä.

      Deittivalmennuksilla on kysyntää. Makkonen kertoo käyvänsä usein luennoimassa ja pitämässä kursseja työväenopistossa. Asiakkaita hänellä on vuosien mittaan ollut satoja.

      –?Asiakkaat ovat eronneita, pitkäaikaisia sinkkuja tai jopa pariskuntia. Joskaan en tee pariterapiaa, vaan valmennan ainoastaan toista osapuolta. Yhteistä kaikille on, että he ovat omaan elämäänsä kyllästyneitä ja haluavat muutosta.

      Makkonen aloittaa uuden asiakkaan kanssa aina kartoittamalla asiakkaan elämäntilanne ja menneisyys. Mitä on tapahtunut ja mistä mahdolliset ongelmat voisivat johtua.

      –?Yksi esimerkki on se, että kirjoitetaan toiveita siitä unelmien kumppanista. Siinäkin näkyy usein todella kovat odotukset. Eräskin kuvaili jopa tarkkaan, millaiset samettihousut hänen unelmakumppanillaan on.

      Usein tuntuu, että ihmistä skannataan päästä varpaisiin ja sitten tehdään päätös.”

      Makkonen neuvoo parisuhdetta haluavia lähtemään liikkeelle isoista kokonaisuuksista, kuten arvoista. Molemmat kehottavat ihmisiä olemaan rohkeampia ja keskustelemaan enemmän, vaikka toinen ei heti sytyttäisikään.

      –?Usein tuntuu, että ihmistä skannataan päästä varpaisiin ja sitten tehdään päätös. Miksi ei voisi jutella 15 minuuttia ja katsoa lähteekö se juttu liikkeelle. Ylipäätänsä sinkkujen suurimpia syntejä on pelko tehdä aloitteita. Sen purkamista yritämme valmennuksessakin tehdä.

      Ps.jos tänne asti jaksoit lukea...katso peiliin ja mieti oletko seiskan nainen vai alle,koska kympin ihmisiä ei ole ollenkaan..ei miehiä eikä naisia..

    • perttuuu

      rittää että muistuttaa perttua :3

      • eki64_

        Nykypäivän naiset ovat laiskoja sottapyttyjä! Kuorivat perunan ja sipulin kuoret suoraan tiskialtaaseen, jättävät likaiset astiat tiskipöydälle tai sohvalle sekä puputtavat taffeleita. Kaikista pahimpia ovat naiset, jotka ovat hairahtaneet uskon pariin. Tosin jos olet ilman tavaraa, niin suosittelisin jehovien todistelijoita tai ehkä hellureita, varsinkin ensimmäisestä saat vaimon tosiantaumuksella heti järjestettyä itsellesi ja hyvällä tuurilla myös ison perinnön !


    • ikuinen-sinkku

      Suurin osa naisista on niitä seiskan tavis naisia mutta ne hakee kympin miestä. Eivät ne edes katso muita kun axl smithin näköisiä julkkiksia tai niitä komeita unelmien poikamies miehiä joita telkkarissa näkee.

    • ikuinen-sinkku

      Joskus 20 vuotta sitten riitti että oli kohtelias ja hyvä käytöksinen mies että pääsi treffeille mutta nyt naiset katsoo pelkkää ulkonäköö ja vaikka mies olisi minkälainen pettäjä hakkaaja niin naiselle kelpaa kunhan on komea.

    • 16151234

      Alat valehtelemaan silmät ja suut täyteen. Sillä pääsee yhteen tavoitteeseen, mutta ei sillä parisuhdetta saa. Ja varaudu siihen, että jos valehtelu ei ole luontaista se kuluttaa tosi nopeasti loppuun. Toimii, mutta minä en jaksa enää.

    • kuukkuuuu

      toi on kyllä itsekin tullut todettua että aika monet naiset tekee" katoamistempun" ja eikä kuulu mitään!!. voisivat sanoo että ei kiinosta!!. tosin kyllä vastaamattomuus tarkoittaa sitäkin kyllä myös!!. tietenkin tapauskohtaista. kyllähän miehetkin varmaan sitä tekee!

    • Juu ei mullekkaa pahemmi naiset vastaile, en oikee sillain ymmärrä. Saati ota ees mitää yhteyttä.

    • ihminenminäkin

      Pitää olla komea pelimies jännämies joka huijaa naista koko ajan. Tavikset ei ole edes ihmisiä naisten mielestä eikä ne vastaile taviksille mutta sellaisille johnny deppille ne vastaa koska se on komea ja rikas eikä haittaa jos se hakkaa naista koska kuitenkin mies on komea niin nainen kestää hakkaamisen ja pettämisenkin. Jos on luonnetta alkaa pahaksi pojaksi niin heti on naiset kimpussanne.

    • Tiedän, että näihin keskusteluihin ei pitäisi lainkaan sotkeutua mutta sorrun silti. On liian yksinkertaistettua sanoa, että komeus (tai raha) on ainoa asia, jolla on väliä. Heittäisin tähän sellaisen näkökulman, että jos on huippu jollain osa-alueella, niin siitä on apua. Jos on esim. älykäs ja sujuvasanainen, se kolahtaa joihinkin, kun sieltä kymmenen "mitä kuuluu" -viestin joukosta löytyy joku ajatellumpi (jossa jopa viitataan omaan profiiliin osoituksena siitä, että viesti ei ole copypastettu.)

      Toiset sitten tykkäävät ulkonäöstä, ja sillä alueella poikkeuksellisen edukseen erottuva saa heidän huomionsa. Jne. Uskon kuitenkin, että jos on joka mittapuulla siellä keskiverron kieppeillä, niin vaikea laji nettideittalu on.

      • PalstanRuminMies

        Kummasti vaan ne komeat miehet pariutuu vaivatta ja vähemmän komeat ei. Jos jostakin "huippu" asioista tms se olisi kiinni olisi minullakin sen mukaan valttikortteja. Olen työssäni hyvä ja kehuttu, saan keskiverto liksaa, takana 16 vuoden yhtäjaksoinen työhistoria. On hyviä sosiaalisia harrastuksia jossa väitän olevani erinomainen. Koko ikäni tuoma kokemus pohjaa hyvän ja mielekkään harrastuksen. On oma velaton elämä, ystäviä yms mutta naisista ei ole tietoakaan. Yritetty on ulkomaailmasta, netistä ja jokapaikasta vuosia ja vuosikymmeniä kohta. Normaali ihminen olisi tässä ajassa saanut naisen ja perheen. Itse heitin lapsihaaveet kun täytin 35. Siihen saakka 15v elättelin toiveita omasta lapsesta. Tavalliset kaverini vaan saivat naisen ja kohta pukkas lapsia. Jos suhde kariutu oli taas kuukauden päästä uus nainen ja hyvällä lykyllä parinvuoden sisään taas akalla vatsa pömpötti. Jos minun elämääni eläisi komea mies olisin tällä hetkellä perheellinen. Koska naiset karttavat rumuutta on aivan sama millainen olen persoonaltani muuten.


      • Pimpimpimpiu

        Ehkä sinulla vaikuttaa olevan kaikki ns.liian täydellistä.. elämässä. Äkkiä sitä ajattelisi ettei itsellä naisena mitenkään rahkeet riittäisi olla kelvollinen kumppaniehdokas sinunkaltaiselle. :)
        Moni kun on asuntovelallinen ja keskinkertainen tyyppi, silloin on varmasti helpompi pariutua. Harvemmin nainen haluaa tuntea mitään alemmuudentunnetta kumppaniinsa nähden. Jotkut myös tekevät selväksi, että toisin eläneet ovat ns.epäonnistujia..
        Oletko kenties vaikeasti lähestyttävän oloinen?

        Tiedän tuollaisia tyyppejä ja ompa niitä suvussakin. Luultavimmin jokainen jää poikamieheksi mikäli eivät suostu hakemaan vaimoa esim. Thaimaasta, siellä varmasti nuo velattomat talot ymym olisi kuumaa valuuttaa.
        Eivät ole mitenkään rumia, osalla on kyllä aikamoiset vaatimukset kumppanin suhteen eli velaton omistusasunto alle kolmekymppisenä ja omaisuutta oltava vähintään samanverran mitä heillä itsellään jne. Bruttotulot min.80k vuodessa..
        Noh onhan niitä hyvin elämässään onnistuneita naisiakin vaan heillä sitten voikin olla ne omat kriteerit aivan älyttömät, sen myönnän.

        Voit olla oikeasti oikein mukava ja sympaattinen, välittävä mies mutta valitettavasti ihmisillä on aina ne alitajuiset ennakkoluulonsa.

        Oletko kokeillut Eliittikumppani-sivustoa vai mikä nyt olikaan? Ehkä siellä voisi olla samanhenkisiä naisia?

        Moni tykkää syyttää naamaansa mutta kehtaan väittää, että se on vain surkea tekosyy johon on mukava käpertyä. Tuskin omaat mitään sairauden aiheuttamia epämuodostumia kasvoissasi tms? Moni pelkästään epäsiistillä olemuksella rumentaa itseään mutta vaikutat tekstisi perusteella siltä ettet kuulu siihen ihmistyyppiinkään.


      • PalstanRuminMies kirjoitti:

        Kummasti vaan ne komeat miehet pariutuu vaivatta ja vähemmän komeat ei. Jos jostakin "huippu" asioista tms se olisi kiinni olisi minullakin sen mukaan valttikortteja. Olen työssäni hyvä ja kehuttu, saan keskiverto liksaa, takana 16 vuoden yhtäjaksoinen työhistoria. On hyviä sosiaalisia harrastuksia jossa väitän olevani erinomainen. Koko ikäni tuoma kokemus pohjaa hyvän ja mielekkään harrastuksen. On oma velaton elämä, ystäviä yms mutta naisista ei ole tietoakaan. Yritetty on ulkomaailmasta, netistä ja jokapaikasta vuosia ja vuosikymmeniä kohta. Normaali ihminen olisi tässä ajassa saanut naisen ja perheen. Itse heitin lapsihaaveet kun täytin 35. Siihen saakka 15v elättelin toiveita omasta lapsesta. Tavalliset kaverini vaan saivat naisen ja kohta pukkas lapsia. Jos suhde kariutu oli taas kuukauden päästä uus nainen ja hyvällä lykyllä parinvuoden sisään taas akalla vatsa pömpötti. Jos minun elämääni eläisi komea mies olisin tällä hetkellä perheellinen. Koska naiset karttavat rumuutta on aivan sama millainen olen persoonaltani muuten.

        Pieni ajatusleikki: Olet sängyssä naisen kanssa. Onko sinulla päällimmäisenä mielessä "uuh, tuolla on 16v katkeamaton työhistoria?" Ei taida olla. Eivät naiset ole tässä asiassa kovin erilaisia. Työpaikka on kiva juttu ja hyvä olla olemassa, mutta eihän siitä itsessään kukaan mihinkään syty.


      • Keski-ikä
        PalstanRuminMies kirjoitti:

        Kummasti vaan ne komeat miehet pariutuu vaivatta ja vähemmän komeat ei. Jos jostakin "huippu" asioista tms se olisi kiinni olisi minullakin sen mukaan valttikortteja. Olen työssäni hyvä ja kehuttu, saan keskiverto liksaa, takana 16 vuoden yhtäjaksoinen työhistoria. On hyviä sosiaalisia harrastuksia jossa väitän olevani erinomainen. Koko ikäni tuoma kokemus pohjaa hyvän ja mielekkään harrastuksen. On oma velaton elämä, ystäviä yms mutta naisista ei ole tietoakaan. Yritetty on ulkomaailmasta, netistä ja jokapaikasta vuosia ja vuosikymmeniä kohta. Normaali ihminen olisi tässä ajassa saanut naisen ja perheen. Itse heitin lapsihaaveet kun täytin 35. Siihen saakka 15v elättelin toiveita omasta lapsesta. Tavalliset kaverini vaan saivat naisen ja kohta pukkas lapsia. Jos suhde kariutu oli taas kuukauden päästä uus nainen ja hyvällä lykyllä parinvuoden sisään taas akalla vatsa pömpötti. Jos minun elämääni eläisi komea mies olisin tällä hetkellä perheellinen. Koska naiset karttavat rumuutta on aivan sama millainen olen persoonaltani muuten.

        Ei pidä paikkaansa.Älä luovuta.


    • Sad-But-true

      Nainen ei lähde treffeille ellei mies ole komea. Eli 99% naisista valitsee kumppanin ulkonäön perusteella vaikka miehen luonne olisi todella kamala niin nainen hyväksyy sen jos mie son vaan komea. Naisen pitää myös näyttää kavereilleen että on löytänyt komean miehen, koska muuten kaverit käskisi eroamaan jos mies ei ole komea.

      • hohhoijjaajäkätijäkä

        Onneks miehet ei ikinä valikoi naisia ulkonäön perusteella :D


      • Pimpimpimpiuu

        Pitäähän sen oman puolison miellyttää omaa silmää. :) Makuja on sitten taas monia mutta niinhän on miehilläkin.
        Ei se, että et miellytä jotain tiettyä naista tarkoita ettet olisi jonkun toisen naisen silmissä "komea". Yleensä sitten rakastuessa ne ulkoiset tekijätkän muuttuu varsin omaa silmää miellyttäviksi.. Toki alussa kukin viehättyy varmasti jostain ulkoisesta tekijästä toisessa.

        On muuten omakohtaista kokemusta siitä, että miehen suku ja kaverit pitivät minua aivan liian huonona (liian hoikka, lauta, epänaisellinen kun hauikset pullisteli, suonet näkyi kun alhainen rasva% ym..) vaimoehdokkaana. Sairaudestahan ne johtui enkä kyennyt edes lihottamaan itseäni, jotta olisin suvulle kelvannut.. Alkuhuumassa mies ei toki siitä välittänyt mutta vuosien jälkeen se alkoi närästämään.. erohan siitä tuli, pahoittelee vieläkin sitä toisinaan.

        On tässä itselläkin tietyt jutut, mitkä miehessä viehättää. Vaalea iho on tärkein. Ruskeita silmiä karsastan myös.. Mutta lopulta kun miettii niin ainoastaan sairaalloinen ylipaino olisi tyrmäävä tai huono hygienia.. mutta jos toinen olisi vilpittömästi halukas tekemään sille jotain niin ei sekään olisi mikään este lopulta.


      • KieliPoskella

        ... jep miehille kelpaa ihan minkänäköinen nainen...
        kunhan on min 10 vuotta nuorempi ja kaunis :-D


    • oleomaittes

      lyhyt ja tavallisen näköinen mies voi olla naisten suosikki, jos muuten mukava eikä kovistele.

      • Kittimies

        Just, mutta kun se hakkaava juopporenttu kuitenkin kiehtoo naisia enemmän kuin kiltti mies.


      • justjust_
        Kittimies kirjoitti:

        Just, mutta kun se hakkaava juopporenttu kuitenkin kiehtoo naisia enemmän kuin kiltti mies.

        mutta kun toi nyt vaan edelleenkin on yhden nirson katkerikon omaa pakkomielteistä harhaluuloo.


    • ihminenminäkin
      • ikuinen-sinkku

        Tavallinen mis ei voi kilpailla sellaisen miehen kanssa joka kohtelee naista kuin roskaa. Olemme paljon hierarkiassa alempana ja nainen näkee vain miehen komeuden eikä sitä miten naista kuuluisi kohdella.


    • Nettipalstat

      Suomessa ovat täynnä nirsoja, ylipainoisia ja ylipitkiä (yli 180cm) tai rumia naisia. Vain muutama prosentti siellä olevista naisista on normaaleja. Sen takia sieltä on niin vaikea löytää naisia.

    • NäinTänään

      Aikaisemman kirjoittajan kanssa samaa mieltä: näihin provoihin ja huonon olon purkauksiin ei pitäisi vastata... mutta sohaisen silti muurahaiskekoa...

      Kyllä se nyt vaan niin on, että meillä kaikilla on oikeus valita puoliso ihan millä kriteereillä vaan.
      Se nyt on selvää, ettei nämä kirjoitukset ole muuta kun pahan olon purkauksia ja säälipisteiden hakua.... mutta siitä huomatta: ei se ihan oikeasti ole naisten tai kenenkään muun vika etteä aloittaja tai joku muu on sinkku.

      Voin vaan omalta osalta todeta, että seuraavista syistä olen aikanani sanonut nettideitissä ei kiitos
      - en hyvälläkään tahdolla ymmärtänyt mitä toinen halusi sanoa: rivi slangisanoja, joista en kyennyt muodostamaan ymmärrettävää lausetta
      - pyytää puhelinnumeron, ennen kun edes kertoo oman nimensä
      - ei saada keskustelua aikaiseksi. kysymyksiin max yhden pelkistetyn lauseen verran vastausta
      - ei osoittanut minua kohtaan niin paljoa kiinnostusta, että olisi halunnut kysyä jotain
      - niin epäsiisti habitus kuvassa, että herää kysymys pitääkö itsestään huolta (vaihtaa alushousut, pesee hampaat, osaa pitää kodistaan huolta)

      • fdsgfdsg

        Samaa mieltä. Naiset kyllä rakastavat nallekarhumaisia, herkkiä ja kunnollisia miehiä. Eivät nämä miehet täällä ole mitään taviksia -haluavat vaan viimeiseen asti uskotella itselleen niin. Olen itse käynyt monien tavisten kanssa treffeillä -kaikille on riittänyt seuraa ennen minuakin. Jotain häikkää kuvassa / tekstissä on, jos ei kenellekään kelpaa.


    • ulkonäkö-on-kemia

      Ei se ole provoa jos kirjoittaa totuuksia naisista. Tutkijatkin on sanoneet että naiset on todella nirsoja ja niille merkkaa vain miehen ulkonäkö ja lompakon paksuus. Nykyään yhä enemmän miehiä jää ikisinkuiksi koska naisten vaatimukset nousee eikä ne kutosen naiset halua kutosen miestä vaan kympin miehen. Naiset on tehneet tutustumisen lähen mahdottomaksi ja luonne ei merkkaa enää mitään.

    • eliiinaaaa

      Tottakai ulkonäkö pitää miellyttää omaa silmää. Ei se silti täydellisyyttä tarkota vaan jotain mikä ittiä nappaa:) Luonne ratkasee loppujen lopuksi. Uskollisuus on kaikki kaikessa. Muut asiat ovat toisarvoisia. Rakkaus ei oo mulle valikointia. Siihen kun lähdetään niin yhdessä pysytään tuli mitä tuli. Kaikenlainen toisen loukkaminen on kammottavaa..Ja toisen hylkääminen. Oikea rakkaus ei hylkää eikä lakkaa välittämästä. Vai voisitko hylätä oman äitisi?

    • Sad-But-true

      Pitää joo ulkonäkö miellyttää mutta sitte naisilla on tuhat muuta kriteeriä että ei ole mitään jakoa päästä treffeille ja tutustumaan. Suomessa on miljoona sinkkua ja miehet ja naiset ei kohtaa koska naiset on todella nirsoja vaikka eivät ole sen kummempia kuin miehetkään.

    • helena98

      Sehän on ihan biologista et naiset valitsee sen parhaamman näkösen miehen kumppaniksi ja lasten isäksi. Turhaa murehtimista ja tuulimyllyjä vastaan taistelua naisten nirsoiksi haukkuminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe