Näin Kemissä

Jäävuorenhuippuko

Kemin kaupunginvaltuutettu Harri Tauriaisen kirjoitus "Ilmaiseksi Sampolle?"Lounais-Lapissa 18.5 2016 oli mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä. Otteita kirjoituksesta: " Kemin kaupunginvaltuustolle järjestettiin 18.4.2016 ilmainen risteily kaupungin omistamalla matkailujäänmurtajalla.Useamman tunnin kestänyt tapahtuma alkoi klo 17 kemin Ajoksen syväsatamasta.
Mielestäni tällainen toiminta ei kuitenkaan ole mitään kaupungin ydintoimintaa.Valtuutetuilla luulisi olevan sen verran papua päällä että kykenevät muutoinkin menemään risteilemään jos tarvetta on.
Luulisi,että olisi varaa maksaa järjestetystä risteilystä vaikkakin jonkinlainen omavastuu osuus.Tietääkseni näin ei ole ollut."
Kun kaupunginvaltuuston jäsenet osallistuvat kaupungin omistaman matkailuyhtiön järjestämälle risteilylle ilmaiseksi niin seuraavanlaisia kysymyksiä tulee mieleen: kuka teki aloitteen tuollaisen risteilyn järjestämisestä?Tuliko aloite matkailuyhtiöltä?Jos tuli niin millä perusteella se tehtiin? Kun matkailuyhtiö toimii liiketaloudellisin perustein ja sen tulee pyrkiä kannattavaan toimintaan niin miksi valtuustolle järjestettiin risteily ilmaiseksi? Paljonko tuollaisen risteilyn "listahinta"/asiakas on?
Kun risteilyn tilaamisesta on tehty päätös niin kuka tai mikä elin sen teki? Istuiko risteilyyn osallistuneita tilaajan ja järjestäjän ominaisuudessa kun risteilystä sovittiin!
Harri tauriainen:"Lopuksi vielä kerrottakoon,että en osallistunut tälle kyseiselle ilmaisristeilylle.En pitänyt sitä moraalisesti oikeudenmukaisena."
Tällaista suoraselkäisyyttä toivotaan muillekin Kemiläisille päättäjille!

64

932

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onkosuhmurointia

      Miksi kaupunginhallitus ei ollut tuolla risteilyllä mukana?

    • wrhwehweh

      Olihan, hallituksen jäsenet kuuluu valtuustoon

    • Länkkärivaltuutettu

      Nissan Patrol kruisailee taas. Mies ja länkkärihattu.

    • Heplalainen

      Tuo Tauriainen on oikein mallipersu Timo Soinin tapaan: jeesustelua ja pöyristelyä fanikuoron miellyttämiseksi riittää, tekoja ei sen ensimmäistäkään. Onnea vaan kaikille tätäkin minisoinia äänestäneille.

      • Jäävuorenhuippuko

        Et keksinyt sitten muuta kuin haukkua henkilöä?Tuo risteilyltä pois jättäytyminen oli ryhdikäs teko. Sinä fanitat joitakin risteilylle osallistuneita? He miellyttävät sinua? Vai osallistuitko sinäkin?


      • Jäävuorenhuippuko

        Tuon asian tuominen julkisuuteen oli oikea teko. Vai tiesitkö sinä tuosta risteilystä ennen sen toteutumista? Onko risteily ja siihen osallistuminen kirjattu johonkin valtuuston kokouspöytäkirjaan?


    • Kirkkovene

      Tauriaista ei saa solvata. Hänellä on huomattavia poliittisia ansioita. Merkittävin aloite, jonka hän teki ja joka johti kiivaaseen virkamiestyöhön sekä positiiviseen lopputulokseen, oli kirkkoveneen etsiminen ja löytäminen. Kaupunkilaiset kiittävät.

    • Hyvä_Harri

      Kommareilla ja demukoilla näyttää ottavan päähän kähmintään puuttuminen. Vasemmiston perinteinen mulle ja mulle-mentaliteetti on mennyttä.

      • Koira_älähti

        Kalikka taas kalahti.


      • Ahhhahahhaha
        Koira_älähti kirjoitti:

        Kalikka taas kalahti.

        Mihin se odininreppana nyt kalahti?


      • Heiurpo

        Siihen että kommunistia ottaa taas päähän.
        Mees välillä halailemaan.


      • Jäävuorenhuippuko

        Kähminnät eivät paljastu? Siis kähmintää on? Etkö halua että kähmintä paljastuisi? Ymmärtänet että kähminnän,jos sitä on,maksat sinäkin Kemiläisenä muita Suomen kaupunkeja korkeampina veroina ja maksuina. Ja,jos kähmintää siis on,siitä hyötyvät varmaan hyvin monet tahot ja henkilöt. Ja ne,jotka mahdollisesta kähminnästä hyötyvät,pitävät hyvin matalaa profiilia asiassa.
        Selittäisikö mahdollinen kähmintä Tauriaisen esille nostaman asian ympärillä olevan hiljaisuuden?


    • Öhm

      1400 suojatyöpaikkaa kemi hyvävelijärjestelyissä. Katsomalla kpkin asioiden hoitamattomuutta rahaa ovista ja ikkunoista syydetään. Täytyy olla taustalla korruptio ja silti samat tzompit tulee aina valituksi valtuustoon...

      • Ahhahhahahahah

        Rahaa syydetään myös ootipoikien sossutukiin ja ryhmän vähämielisten jäsenten aiheuttamiin oikeudenkäynteihin. Olisko nämä mahdollista karkottaa jonnekin, esim Ruotsiin mistä matu-fuhrer on kotoisinkin?


      • Jäävuorenhuippuko

        Tässäkin ketjussa paljastuu kuinka hyväveliverkosto iskee takaisin.Kun Tauriainen tuo salakähmäisen asian suuren yleisön tietoisuuteen niin johan alkoi .askan heittäminen. Itse asiaa ei arvioida vaan hyökätään henkilöä vastaan. Kun jopa mahdollisen tutkintapyynnön mahdollistava toiminta hyväksytään näin laajasti niin kuinka paljon vastaavan tyyppisiä asioita jää pimentoon?


    • eimitäänlaitonta

      http://keminwww.kemi.fi/d5web/kokous/20163085-17.HTM

      Näyttää Kemin kaupungin 100 % omistamat tytärosakeyhtiöt kutsuneen päättäjät vain keskustelemaan ko. yhtiöitten tulevaisuudesta. Päättäjiä istuu näitten yhtiöiden päättävissä elimissä, sekä ohjaavat muutenkin yhtiöitten rahavirtoja ja kehitystä. Eihän tuossa kutsussa puhuta mistään risteilystä tarjoiluineen ?

      • Flfkfkdkdk

        Aku Ankassa kyllä luki että risteilystä on kyse ja puurotarjoilut maksaa 10000 euroa.


      • Kiinnostaamitenseon

        Kenellä oli valtuudet esittää tuo kutsu? Onko noiden yhtiöiden säännöissä määrätty henkilöt joilla on annettu oikeudet tuollaisen keskustelutapaamisen,johon sisältyy risteily ja ilmeisesti runsas tarjoilu,järjestämiseen?
        Miksi piti järjestää erillinen,räätälöity risteily kun varsinainen kaupallinen risteilykausi oli jo loppunut?

        Miksi tuota keskustelutilaisuutta ei järjestetty esim. kaupungintalon tiloissa?Olisi tullut järjestäjille elikkä tässä tapauksessa Kemin omistamille yhtiöille huomattavasti halvemmaksi.

        Tuollaisen risteilyn hinta laivan miehistö,polttoaine,satamamaksu,tarjoilu ym kuluineen,paljonko se oli?

        Risteilyvieraiden kuljetukset satamaan/risteilyltä kotiin,millainen kuljetus,kuka sen maksoi?

        Kun valtuusto viimekädessä on se elin joka ilmeisesti päättää esim. kyseisten yhtiöiden mahdollisesti tarvitsemista taloudellisista tuista niin muodostuuko tässä tapauksessa mahdollisesti joitain eturistiriitoja järjestäjien ja osallistujien välilä? Tai jääviysongelmia?
        Kuka sellaisen asian selvittäisi ja kertoisi? Yhtiöiden omistajia eli Kemiläisiä veronmaksajiahan tuo asia kiinnostaa.


      • Kuntalakijayhtiölaki

        Yhtiöillä on hallitus jonka pitäisi hoitaa tälläisen keskustelut ja hallituksen jäseninä kuuluisi olla kunnan valtuutettuja ja virkamiehiä.

        Tämän jälkeen asiasta pitäisi keskustella valtuustoissa yhtiön hallituksen esityksestä ja yhtiön hallituksessa olevien pitäisi jäävätä itsensä päätösten teon ajaksi.

        Itse en pidä Tauriaisesta. Puhuu ja puhuu, mutta mitään ei tapahtu.

        Kannattaa aina käydä keskustelemassa ehdokkaan kanssa jota aiot äänestää. En halua maksaa Hakkaraisen kaltaisille poliitikolle veroistani palkkaa.


      • n.-.-.-.-m
        Flfkfkdkdk kirjoitti:

        Aku Ankassa kyllä luki että risteilystä on kyse ja puurotarjoilut maksaa 10000 euroa.

        Muistutettiinko asiallisesta kemiläisestä pukeutumisesta?


    • Siionin_Soini

      Kuinkahan paljon CIA on rahoittanut tuon idioottipuolueen toimintaa? Populismilla noustiin valtaan ja sen jälkeen tehdään juuri päinvastaista politiikkaa kuin lupailtiin. Pussaillaan perseitä Washingtonissa ja puolustetaan EMUa. Soini kehuskelee olevansa katolilainen, taitaa kuitenkin olla juutalainen.

    • peruskemiläinen

      Se , miten joku on mahdollisesti rahoittanut perussuomalaisten toimintaa ei liity mitenkään siihen, miten KEMISSÄ asioita hoidetaan. HARRI TAURIAINEN on ainoa, joka yrittää tuoda epäkohtia esiin. Muut ovat hiljaa kuin kusi sukassa.

      • Kiinnostaamitenseon

        Just näin se on. Tämäkin risteilyasiakin yritetään vaieta unohduksiin. Keitä osallistui tuolle risteilylle? Virkamiehiäkin?


      • asfgafsdgasfg

        Kyllä 10000 euron joulupuuro on räikeä epäkohta, hienoa että tämä ajatusten akkunus on tuonut sen esiin!


      • m........n
        Kiinnostaamitenseon kirjoitti:

        Just näin se on. Tämäkin risteilyasiakin yritetään vaieta unohduksiin. Keitä osallistui tuolle risteilylle? Virkamiehiäkin?

        Eipä tuollainen risteily suurta huvia ole, monilla olisi ollut varmaan parempaa tekemistä. Mutta velvollisuudentuntoiset menivät saadakseen tarjotun opin, laiskat jäivät maihin lukemaan AkuAnkkaa.


      • tehtävätTiedossa

        Älä valehtele, ei ole ainoa. Minä olen tuonut esiin monia epäkohtia, Harri Tauriainen jonka kuuluisi korjata epäkohdat, ei tee mitään. Voisi aloittaa vaikka siivoamalla lasten leikkipuiston vieressä olevan pujo- ja mahdollisen punkkipesän Etelärantakatu 2, vuodesta vuoteen samassa sotkussa.


      • Kiinnostaamitenseon
        asfgafsdgasfg kirjoitti:

        Kyllä 10000 euron joulupuuro on räikeä epäkohta, hienoa että tämä ajatusten akkunus on tuonut sen esiin!

        Joskus voi tulla hieman virheellinenkin tieto,sitä sattuu jokaiselle.

        Mitä epäkohtia on ihailemasi vasemmistoporukka tuonut koskaan esille? Sitähän minäkin,ei koskaan mitään.


      • asfgafsdgasfg
        Kiinnostaamitenseon kirjoitti:

        Joskus voi tulla hieman virheellinenkin tieto,sitä sattuu jokaiselle.

        Mitä epäkohtia on ihailemasi vasemmistoporukka tuonut koskaan esille? Sitähän minäkin,ei koskaan mitään.

        "Hieman virheellinen tieto" mahtoi olla Aku Ankasta peräisin? Joillekin tuntuu sattuvan vähän enemmän kuin muille.

        En ihaile kommareita, päin vastoin. Onneksi niiden määrä vähenee koko ajan. Persujen kannattais silti pysyä siellä ulkohommissa ja jättää ajattelutyöt muille.


    • peruskemiläinen

      Taas ollaan sivuraiteella, piti keskustella risteilystä, AKU ANKKA ei liity tähän mitenkään. Risteily on vissiin liian arka aihe joillekkin.
      Se koira älähtää jne. Kerropa, miten yksi mies voi epäkohtia poistaa, kun muut ovat vastaan. Kilvenhän pitääkin kiillottua, kun uskaltaa suunsa avata. Kaikista ei vain näytä olevan siihen vai onko kysymyksessä kenties tuppisuilla muut intressit? Miksi pitäisi piilotella veronmaksajilta epäkohtia ellei niissä ole jotain hämärää ??

      • LuottoPersu

        Jos asioita toisi esiin joku sellainen joka ei lue valtuustossa pääasiassa Aku Ankkaa niin asiat saattaisi ottaa joku tosissaankin. Ei kukaan ota tosissaan sellaista joka löpisee mitä sattuu ja esiintyy julkisena pellenä.


      • Jäävuorenhuippuko
        LuottoPersu kirjoitti:

        Jos asioita toisi esiin joku sellainen joka ei lue valtuustossa pääasiassa Aku Ankkaa niin asiat saattaisi ottaa joku tosissaankin. Ei kukaan ota tosissaan sellaista joka löpisee mitä sattuu ja esiintyy julkisena pellenä.

        Miksi mielestäsi "joku sellainen joka ei lue valtuustossa Aku Ankkaa" ei ota esiin asioita jotka vaativat selvitystä? Siksikö,että selvitettäviä asioita ei mielestäsi ole?
        Vai siksikö ettei "tunkioita",joita ovat itse ehkä olleet rakentamassa, haluta avata vaan halutaan unohtaa koko asia?
        Tuollainen tapa päättää asioista on maksanut ja maksaa Kemin veronmaksjille paljon.
        Sen todistaa Kemin rapakunnossa oleva vekselivetoinen talous.
        KunTauriainen nosti tuon omituisen risteilykuvion päivänvaloon niin astuiko hän asiasta säikähtäneiden varpaille?
        Ainakin tämänkin palstan henkilöön käyvä parjaus sellaista todistaa.


    • peruskemiläinen

      AKU ANKKAA lukeva ei ole ainakaan mikään tiukkapipo, osaa suhtautua asioihin rennosti tilanteessa kuin tilanteessa. Valtuuston kokoukset voivat olla pitkäpiimäistä jaarittelua, ei ihme jos välillä haluaa lukea esim. aku ankkaa.TOTUUSHAN ei pala tulessakaan. FAKTA on FAKTA riippumatta siitä kuka sen julkituo.













      S

      • VilliLänsiRonaldJaHarri

        Tiukkapipo? Miehellähän on länkkärihattu ja lätkäpaita!

        Onko muuten Timo Soinin auton ovessa Perussuomalaisten teippaus? Tauriaisen Patrolissa on. Onko auto Tauriaisen oma vai puolueen leasingauto?


      • LuottoPersu

        Miksi pyrkiä valtuustoon jos ei ymmärrä niin vaikeasta kielenkäytöstä mitään? Kyllä silloin onkin paras pysyä Aku Ankassa, mutta ei siinäkään liian pitkiä tarinoita kannata aloittaa.


    • peruskemiläinen

      Kuka puhui vaikeasta kielenkäytöstä. Lueppa teksti tarkemmin vai onko tekstin ymmärtämisen vaikeus. Voihan olla, että on parempi , ettei ymmärrä valtuustossakaan liikaa, joutuu vielä ajojahdin kohteeksi. Ilmeisesti vielä parempi, että hommaa korvatulpat, näin ei ainakaan kuule sellaista , mikä on liian tulenarkaa VERONMAKSAJILLE julkaistavaksi.

      • adfasdfasdf

        Luulen että on aika liioiteltua pelätä että ymmärtäisi liikaa.


    • iiiiiiiiiii1818

      Mitäs täällä kyselet Tauriaisen autosta. Otappa luuri kätöseen ja pirrauta henkilölle itselleen.

    • Melusaaste

      Sampo tarjosi risteilyn ilmaiseksi. Tottahan arvon herrat ja rouvat osallistuvat innoissaan kuin pienet lapset. Harva ajatteli oikeellisuutta asiaan. Yksi tuo asian esille. Tauriainen. Nostan hattua hänelle. Näille haukkujille sanon että menkää kotia kasvamaan. Olette häpeäpilkku Kemille. Opetelkaa lukemaan ja ymmärtämään, mistä keskustellaan. Ylläpidon tulee poistaa kaikki asiattomat pois sivulta.

      • Patrol_pickupiin

        Helvetin haloo jostakin ruokailusta. Tätä propagandaa ovat jakaneet niin Milton Friedman kuin Irving Goodman. Molemmat ovat kuolleita. Eikö olisi aika lopettaa tuo ainainen marmatus veronmaksajien rahoista ja siirtää katse veroparatiiseihin ja niihin jotka oikeasti ovat varastaneet tämän maan rahat.

        Ai niin, sehän on vaan joku vitun kateellinen kommari joka valittaa kun miljonäärit eivät halua maksaa veroja. Ei ole Perussuomalaisista ollut viemään talousrikosten torjumista eteenpäin. Saatanan punaniskat.


      • Jäävuorenhuippuko
        Patrol_pickupiin kirjoitti:

        Helvetin haloo jostakin ruokailusta. Tätä propagandaa ovat jakaneet niin Milton Friedman kuin Irving Goodman. Molemmat ovat kuolleita. Eikö olisi aika lopettaa tuo ainainen marmatus veronmaksajien rahoista ja siirtää katse veroparatiiseihin ja niihin jotka oikeasti ovat varastaneet tämän maan rahat.

        Ai niin, sehän on vaan joku vitun kateellinen kommari joka valittaa kun miljonäärit eivät halua maksaa veroja. Ei ole Perussuomalaisista ollut viemään talousrikosten torjumista eteenpäin. Saatanan punaniskat.

        No kuinkas innokkaasti vihervassarisossukommarit on näitä talousrikoksia olleet torjumassa?


    • Oikeinko

      Valta sokaisee. Meitä edustavilla pitäisi kuitenkin jääviysasiat ja oikeustaju olla hanskassa. Helposti ajatellaan, että kaikkea saa tehdä, kunhan ei vaan jää kiinni. Tämäkin pitäisi selvittää, miten oli ennenkuin painuu unholaan ja kähmintä ja oman edun tavoittelu ehkä vain jatkuu.

      • Patrol_pickupiin

        "Tämäkin pitäisi selvittää". Haluatko käyttää 100 000 euroa veronmaksajien rahoja jonkun valtuutettujen ruokailun laillisuustutkintaan?

        Miksi et halua tutkia esim. yritysten jakamia matkoja Leville kännäämään ja naiskentelemaan? Näiden matkojen kustannukset ovat pois verotuloista.


    • Oikeutus

      Joku täällä kyllä pelkää liikaa ymmärtäjän julkituloa. Hyökkäys on paras puolustus sanotaan. Se kyllä näkyy täällä. Hyeenalauma oli heti kimpussa käyttäen keinoa MITÄTÖINTI.

      • Patrol_pickupiin

        Minusta tuo Tauriaisen pitämä Suomi on uusi maailmanmestari, maailmanmestari, maailmanmestari... -lätkäpaita on paljon vakavampi juttu kuin tuo valtuutettujen ruokailu Sammolla.


      • Raastupako
        Patrol_pickupiin kirjoitti:

        Minusta tuo Tauriaisen pitämä Suomi on uusi maailmanmestari, maailmanmestari, maailmanmestari... -lätkäpaita on paljon vakavampi juttu kuin tuo valtuutettujen ruokailu Sammolla.

        On sulla höpinät.Olitko risteilyllä mukana vai mikä närästää?Hermostuttaako risteilyyn osallistuminen,sinuakin?


    • jjlkk

      Oman kaupungin VEROÄYRIT tietenkin kiinnostaa, niiden käyttö ja valitsemiemme valtuutettujen toiminta. Ei tässä ole kahta sanaa. Miksi olet noin tuohtunut ??????

      • RPE

        Luettuani aloituksessa mainitun asian kehoitan Kemiläisiä joita asia vaivaa tekemään virallisen tutkintapyynnön asiasta ao. viranomaiselle. Viranomainen päättää pyynnön saatuaan antaako asia aiheen aloittaa esitutkinta ja saattaa tutkinnan tulos syyttäjälle. Taustaksi senverran, että Kemin Matkailu Oy ja Kemin Satama Oy näyttäs olevan Kemin kaupungin 100 % omistamia tytärosakeyhtiöitä. Kyseisiä yhtiöitä valvoo kuntapäättäjät, kuten kunnanvaltuusto joka valvoo ja ohjaa toimintaa ja osoittaa niille kaupungin rahallisen välittömän ja välillisen tuen. Päättäjiä toimii myös kyseisten yhtiöitten hallintoelimissä. Tässä tapauksessa kyseeseen tulee lähinnä se onko Kemin Matkailu Oy ja Kemin Satama Oy syyllistyneet lahjoman tarjoamiseen/antamiseen virkamiehille johon päättäjät laissa rinnastetaan. Sama koskee kunnan omia viranhaltijoita jotka mahdollisesti ovat osaliistuneet ko. risteilylle tarjoiluineen ja siten ottaneet vastaan lahjuksen.Rikoslaissa määritellään tarkasti virkamieheen kohdistunut lahjonta ja sen vastaanotto. Samoin eri kuntasäännöksissä asia tulee esille. Vaikka kyse ei ole rahallisesti merkittävän suuresta summasta per/henkilö on asia kuitenkin vakava, kuten myös seuraamukset mikäli asiaa etenee tuomioistuimeen ja sieltä tulee tuomio syyllisyydestä edelläkerrottuihin syytekohtiin. Näillä palstoilla on turha ketään tuomita etukäteen ja heitellä arvioita. Virallinen tutkintapyyntö on oikea tie asian selvittämiseksi. Koska kyseessä ei ole asianomistajarikos, kuka tahansa voi tutkintapyynnön esittää.


    • Oikeustoimii

      Vaasassa on ryhdytty sanoista tekoihin,saapa nähdä miten moni joutuu lopulta oikeuteen epäillyistä lahjusasioista.

    • Osallistumismaksuko

      Onko talvikauden aloitusristeilyyn jo kutsu esitetty tai saatu?Kun rahaa sataman kehittämiseen on tulossa niin millainen siivu parista miljoonasta on mahdollisesti "jyvitetty" matkailun tarpeisiin?

      • Osallistumismaksuko

        Eikös sitä rahaa matkailu sitten tarvinnutkaan?


      • Kurssiinkonko
        Osallistumismaksuko kirjoitti:

        Eikös sitä rahaa matkailu sitten tarvinnutkaan?

        Kalixin matkailujäänmurtajan tulo sotki matkailuväen visiot? Tuli paniikkijarrutus investointeihin? Kuihtuuko lumilinna/sampo yhdistelmä entisestään? Miten matkailuväki aikoo vastata Kalixin haasteeseen? Lisää kemin veronmaksajien rahaa visioiden suunnitteluun?


      • kemionkemi

        Ei vaikuta mitenkään. Kemi myy jo ei oota kun on niin kova tungos. Kalixin paatti on riisuttu versio eikä siinä oo ees ravintolaa joten se ei oo uhka Kemille.


      • Osallistumismaksuko
        kemionkemi kirjoitti:

        Ei vaikuta mitenkään. Kemi myy jo ei oota kun on niin kova tungos. Kalixin paatti on riisuttu versio eikä siinä oo ees ravintolaa joten se ei oo uhka Kemille.

        Onko tuo "ei oo" matkailuväen kertomaa? Miten sen voi todentaa?Kun Kalixin vetovoimaisuus huomataan niin luuletkos ettei sitä paattia varustella myös ravintolan osalta?Myös turistit tulevat tulevaisuudessa suoraan Kalixiin. Ja ajatteles tätä:Kalixin lähellä on toimiva lentoasema! Turistin ei tarvitse istua yhtä lomapäiväänsä bussissa kun lähtee risteilylle.


    • jkll

      Kiusa se on pienikin kiusa.

      • näinsepelaa

      • Osallistumismaksuko

    • Kiinnostaatietää

      Oliko tuon viime keväisen risteilyn kesto 4 tuntia ja hinta 24000 vai 25000 euroa? Vai joku muu summa? Kenelle lasku risteilystä lähetettiin?Kuka sen kuittasi maksetuksi ja millä valtuuksilla?

    • Jäävuorenhuippuko

      Tuo Tauriaisen kirjoitus oli hyvä ja avasi monen silmät näkemään Kemin poliittista toimintaa. Kuitenkin Tauriainen hiljeni kirjoituksen jälkeen,ei minkäänlaisia näkyviä kannanottoja. Mitä tapahtui? Kävikö poliittinen painostus muista puolueista liian suureksi?
      Kunnallisvaalit ovat keväällä. Persuilla on vielä aikaa ryhdistäytyä. Kemin taloudessa ja henkilöstöpolitiikassa,esimerkiksi,on kosolti veronmaksajia kiinnostavia asioita joista saa lisää kemiläisten mielenkiinnon herättäviä vaaliaseita.

    • wywy

      Jos kertoo totuuden saa haukkumaryöpyn niskaansa. Ei siitä pitäisi kenenkään säikähtää. Hyvä vain, että tulee ilmi kaikenlainen mädännäisyys, mitä täälläkin puuhastellaan VERONMAKSAJIEN rahoilla, ei muuta kuin uuttaa pökkyä pesään aina kun on aihetta kaikki vaan julki. Vaalitkin on muuten kohta, perästä kuuluu !!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe