Mielestäni juuri Somalit ovat maahanmuttajista

Somaliinhokki

vastenmielisiä,täytyy ihan siirtyä kaduntoiselle puolelle ´kun tulevat vastaan .Mitä mieltä olette `palstalaiset.

33

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palstalainen

      mielestäni juuri sinä edustat sitä Suomen tyhmintä väestöryhmää
      mitä mieltä itse olet tyhmyydestäsi

      • Alkuvoimainensomaali

        Olen palstalaisen kanssa samaa mieltä aloittajan tyhmyydestä ja perustelen sen sillä, että henk koht taloudessani Somaalien täällä olo ei ole millään tavoin muuttanut elin tasoani tai elämän laatuani, ei pienentänyt eläkettäni, eikä muitakaan etujani. Kyllä niillä on syynsä sieltä kotimaasta lähtemiseensä, ei ne oo tänne huvi matkalle lähteny, monella kakaralauma mukana. Somaalia näyttäisi olevan hedelmätöntä viljelykseen kelpaamatonta seutua. Merirosvot siellä pitää valtaa maa on kai hyvin korruptoitunut ja kyllä ne suurimmaksi osaksitäältä lähtee kun kotimaassa olot korjaantuvat. Sitä paitsi Somaalimiehen kalu on kuulemma hyvin suosittu Suomalais naisten keskuudessa antaa nyt naistemme nauttia tästä laatukalusta.


      • Roikkohuulisomali

        Kyllä täytyy olla harvinisen tyhmä nainen että hyppää sänkyyn roikkohuulisomalin kanss,ne ovat niin saatanan rumia ja tyhmyys paistaa että pahaa tekee. Nämä eivät kuulu suomeen maisemia pilaamaan .


      • kotoutusta

        Kyllä aloittaja sanoi sen, mitä valtaosa suomalaisista ajattelee. Mikä kumma tarve täällä on hyysätä Afrikan mustalaisia, joista ei pidetä edes tuolla isolla mantereella? Eihän tuo väki tänne kuulu primitiivisen uskontonsa ja primitiivisten tapojensa kanssa. Eikö meillä ole ihan kylliksi kotouttamista omissa romaneissa?


      • Ennen somali kuin persu.Olen sitä mieltä että persut pitäisi palauttaa takaisin venäjälle,näin saataisiin työtymyys loppumaan kertakaikkiaan .Persu on täysin mahdoton työllistettävä,niin miksi ei toimita suomen parhaaksi.


      • Persulogia
        Viola-Orvokki kirjoitti:

        Ennen somali kuin persu.Olen sitä mieltä että persut pitäisi palauttaa takaisin venäjälle,näin saataisiin työtymyys loppumaan kertakaikkiaan .Persu on täysin mahdoton työllistettävä,niin miksi ei toimita suomen parhaaksi.

        Ookko nää nyt iha oikeilla jälillä "persu" tarkottaa Perusuomalasten puouetta. Ei ne oo tullu Venäjältä taijjat olla niin tyhmä jotta jopa tämän palstan kirjottajatkin sen huomaa!


      • Eikö evakot ole tulleet nykyisestä venäjästä.Tämä on faktaa että persujenkannatus on evakkojen ja heidän penikoiden puolue.


      • TyhmyysOnTauti
        Viola-Orvokki kirjoitti:

        Eikö evakot ole tulleet nykyisestä venäjästä.Tämä on faktaa että persujenkannatus on evakkojen ja heidän penikoiden puolue.

        Kyllä on sairaita ja tyhmiä mielipiteesi - mistäs noinkin järjettömän mielipiteen nyt keksit, että kaikki evakot muka persuja olisivat???? :-o

        Jokainen ihminen on yksilö ja ajattelee myös yksilöllisesti, eikä mitään kansanryhmää tai heimoa voi pistää johonkin samaan karsinaan tai lokeroon.


    • Husupässi

      Somalit tulivat maahamme parikymmentävuotta sitten ,eivät ole sopeutuneet tänne ,tämä Somalipässi Husu Hussein on mielestänikaikkein inhottavin otus ,päänaukoja joka ehdotti että Timo Soini pitäisi piestä .Jos vastaavan olisi sanonut joku Perussuomalaisista politikoista olis huudettu kitalaki punasena anteeksiantoa ,tätä ei noteerattu mitenkään .

      • hähhäähää

        moni persu sitä sisimmässään toivoo
        soini on monelle petturi


    • Uhrina

      Röyhkeitä loisia ne on.. Huutelevat ja uhovat.. Vain täyskusipääsuvakit nitä puolustaa..

      • PökäleMari

        Olen samaa mieltä vetelehtivät kahviloissa ja räpläävät kännyköitä .Ja kohta onkin aika lahteä kesälomalle Somaliaan kymmenenkersaa otetetaan tietenkin mukaan tälle vaaralliselle matkalle ,mista on karkuun lähdetty.


      • sdfghjk
        PökäleMari kirjoitti:

        Olen samaa mieltä vetelehtivät kahviloissa ja räpläävät kännyköitä .Ja kohta onkin aika lahteä kesälomalle Somaliaan kymmenenkersaa otetetaan tietenkin mukaan tälle vaaralliselle matkalle ,mista on karkuun lähdetty.

        Ei Somaliassa enää sotaa ole ollut pitkään aikaan.

        Kaikki somalit voisi lähettää jo vallan hyvin takaisin rakkaaseen kotimaahansa, sillä heidänhän piti muutenkin olla täällä vain "sotalapsina", jotka lähetetään takaisin kotiin, kun sota on ohi.


    • vaikeitaovat

      Olen edellisten kirjoittajien kanssa samaa mieltä. Ne vaikeuttaa bussiliikennettä, kun eivät suostu yhtäkään bysäkin väliä kävelemään lastenvaunuineen ,vaikka olisi kuinka kaunis päivä. Yhteisen edun vuoksi ,heidän olisi joustettava ja seurattava yleistä käytäntöä .

      • delta00

        Tässä on suomalaisen terveydenhuollon seuraava kriisi, kun nämä laahustavat valaat alkavat sairastella länsimaisia hyvinvointisairauksia alkaen mm. diabeteksesta, joka tulee olemaan varmasti näiden keskuudessa varsinainen epidemia.
        Varsin olemattomalla liikunnalla ja jokavuotisella poikimisella tavoitteeseen pääsee taatusti.
        Rahantarve tähän sijoitukseen tulee siis vuosi vuodelta ja aina vain kasvamaan, mutta mitäpä ei kunniakansalaisten eteen satsattaisi ja sen tuntuvat hyvin tietävän itsekin, siksipä ei kannata juurikaan mitään muuta tehdä, kun höylätä korttia, jossa on aina riittävästi katetta.


      • Alennustila

        Voi herranjestas! Sinä kirjoitustaidoton tollojen tollo, juuri ilmoitit olevasi samaa mieltä itsesi kanssa! Olet eri nimimerkeillä tehnyt itsesi kerta toisensa jälkeen naurun alaiseksi. Kaipaan todella niitä aikoja, jolloin mielipiteensä jakaminen edellytti edes jonkinlaisia taitoja, kuten osata kynällä kyhätä paperille ymmärrettäviä lauseita, taittaa paperi kirjekuoreen, liimata postimerkki ja kiikuttaa hengentuote postilaatikkoon.

        Sinä syntymässä ilmeisesti saamapuolelle jäänyt vain jaksat alkeellisia vihakirjoituksiasi naputella vuorokaudet ympäri itseäsi säästämättä! Säälittää. Ehkä.


    • Täysiäkusipäitä

      Kun on tuollaisista kamelinajajista kysymys ei heiltä voi normaalia käytöstä odottaa kaikki pitää valmiina saada,ja oletteko koskaan nähneet Somalia vapaehtoistyössä minä en ainakaan ole mutta ruokajonon jatkeena niitä kyllä näkee .

    • faktaperse

      Somalia on turvallinen maa, joten ei muuta kuin jokainen kipin kapin kotiin takaisin rakentamaan omaa maatansa.

      • Somaliinhokki

        Vaikka noita Somaleita pidetään tyhminä ja ovat laiskaa Afrikkalaista rotua eivät joita ei ole työnteko liienmmin maittanut ,eivät lähde tästä maasta kuin kuuluisa paska junttilantuvan seinästä . Pirttivilvelystä sentään harrastetaan ahkerasti ,ne onkin näitten ainoa työmaa ,kantasuomlaiset painavat pitkää päivää että saavat tämän lystin kustannettua . Lomamatka Somaliaan maksaa varsinkin kun kysymyksessä on aina suuri perhe . . Pienellä eläkkeellä sinnittelevä kantasuomalainen ei matkusta mihinkään kun ei ole siihen varaa.


    • Hallaahonäänestäjä45

      Soinin suvakkitoiminnan tarkoituksena on saada virka mutta hän laski jotenkin väärin ja nyt hänellä on kiire koska VIRKA ON SAATAVA 2019 mennessä eli ennen vaaleja

      siksi maahan on päästetty somaleja ja irakilaisia yli 20 000 ja perheiden yhdistäminen on menossa ja 2016 kesällä tulee runsaasti lisää

      SOININ SUVAKKIMIELISTELY PITÄÄ SAADA LOPPUMAAN

      TERHI KIEMUNKI ja MARIA TOLPPANEN eivät tienneet että Soini mainosti Saksassa, että islamin nälvijät saavat potkut, Suomen media sensuroi sanan islam, mutta Saksan suurlehti Frankfurter Allgemeine julkaisi, islamfeindlichen Sprüchen ... fliegt raus http://www.faz.net/aktuell/politik/euroskeptiker-finnlands-aussenminister-will-keine-neonazis-bei-seinen-wahren-finnen-13871008.html In regelmäßigen Abständen wirft Soini Leute aus der Partei, die mit rassistischen oder islamfeindlichen Sprüchen oder durch Sympathie mit Nazi-Organisationen aufgefallen sind. „Wer die Grenzen überschreitet, fliegt raus“, sagt er = Joka tulee RAJAN YLI, lentää ulos, mutta Soini tarkoittaa suomenmielisiä (islamin arvostelijoita), ei laittomia matuja Suomi-media sensuroi islam-sanan http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/soini-pesee-perussuomalaisia-eu-salonkeihin-kelpaavaksi-pahimmat-pelot-eivat-ole-toteutuneet/5546966

      SOININ SUVAKKIMIELISTELY PITÄÄ SAADA LOPPUMAAN, islam on valistusaatetta kokematon kulttuuri ja tätä on vastustettava tosissaan

      Soini on rakentamassa suvakkiulkopolitiikan verkostoa (vai onko se kultti?), johon ei ole kutsuttu esimerkiksi Halla-ahoa, mutta on kutsuttu mm. koulujakäymätön kommunisti (ei siis osaa englantia), Wallinin feministi-vaimo (vaatii pakkoruotsia) ja SPR:n Kirkkonummen PS-eurovaalivastaava-matuttaja, joita Soini kutsuu keskeisiksi tuntijoiksi http://formin.finland.fi/Public/default.aspx?contentid=345262&contentlan=1&culture=fi-FI Ulkoministeri Timo Soinin koolle kutsuma verkosto koostuu ulko- ja yhteiskuntapolitiikan keskeisistä asiantuntijoista.

      eli kutsuttuja: Niklas Bruun ruotsinkielinen suvakki, Christina Gestrin RKP:n pakkoruotsittaja jo toisessa polvessa, Tarja Kantola SDP:n suvakkisiiven johtajia, Sirpa Kähkönen Suomen PEN:in puheenjohtaja, suvakkifeministi, Kaari Mattila Ihmisoikeusliitto, Niina Laajapuro Amnesty, Sirpa Rautio Ihmisoikeuskeskus, Jani Toivola vihreiden homototeemi, Kari Uotila Vasemmistoliiton korporatiivi-ay-siiven kuntourheilija, ex-SKP, Elina Pirjatanniemi Åbo Akademin suvakki ja Stefan Wallinin vaimo

      • Meidän.sisäministeri

        Toinen inhiókki ovat nämä Irakilaiset jotka lojuvat turvapaikkakeskuksissa päivät menee maatessa harva edes syö noita pöperöitä mitä tarjotaan rahaa tuntuu olevan ravintolaruokaan ja alkoholiin ,en viitsi mainita nimeltä yrittäjää jokatyöskentelee heidän eteensä ,jatkuvat tappelut poliisi käy noissa keskuksissa ja ampulanssi vie tappelun uhreja paikattavaksi . Rahat kun loppuu niin aina joku käy entisessä kotimaasssa hakemassa lisää . Pankit ovat tarkkoja rahansiirroista että siitä koituu tämännäköinen harmi . Me olemme kusetuksen uhreja ,ja sisäministeri Orpo on näitten suojelia ,mies nauttii kansan suosiota ,pistää vihaksi niin saatanasti tuollainen kusipää .


    • käenpojat

      Somppumuija uhosi, että ne synnyttää somppuja Suomen täyteen ja ette voi mitään...

    • sierjeg

      lapsia ne kyllä saa luulis että tulee 2 vuodessa, synnytyskoneita ovat somaliämmät!

    • Hyväaloitus

      Harvinaisen hyvä aloitus kuka nosti ylös sille suuri kiitos.

    • nooo

      Somaleissa on kauniitakin varsinkin jotkut naiset, muuten vailla käytötapoja, asunnot siivottomia, silpovat naisten alapäät, öykkäreitä, laiskoja. Niinkuin afrikassa yleensäkin jos tänään on ruokaa hyvä, onko sitä huomenna kuka tietää?
      Mitään ei suunnitella pitemmän päälle, savimajassa asuminen halpaa.
      Olen muuten itse ollut työkomennus hommissa kuudessa afrikan valtiossa.
      Siellä ei voi luottaa poliisiinkaan oltiin Sierra Leonessa satamassa nostureita asentamassa paikallinen poliisi ryösti 4 kertaa meidät aseella uhaten.
      Valkoihosen saa kuulema ryöstää vapaasti?
      Jos joku sanoo, että suomalaiset ovat rasistisia käykääpä Ugandassa tehkää maaseutukierros huomaatte, että valkoihosen henki on halpaa, silmät pitää olla selässäkin.
      Onneksi hengissä ja eläkkeellä,
      Niikuin sanotaan maassa maan tavoilla toivotaan etteivät tuo huonoja tapojaan suomeen.
      En sano, että kaikki mustat on em. tapaisia

      • dffghjkkll

        Aika outo maku, jos sanoo somaleja kauniiksi - niin no jos pitää kovin mustista kasvoista ja aivan mustista turpeista huulista ja kapeakalloisuudesta.

        Itse en kyllä pidä heitä ainakaan kauniina. Alussa pidin heitä kyllä hyvin erikoisina - nyt lähinnä tympii ne kaavut ja kovaäääninen säkätys ja haluaisin aivan kadun puolta vaihtaa, ettei tarvitse kunnella sitä puhelimeen häsätystä ja lapsilleen rääkymistä.

        Myös somalilapset huutaa kovimmin, kuin kukaan muu lapsi, meinaa hermot mennä aina kaupoissa, kun niiden penskat rääkyy niin kovaa.


    • näinphän

      Ihan samoin sanoivat monet ruotsalaiset silloin 1960-70 -luvuilla meistä suomalaisista, kun meitä oli sinne muuttanut noinpa 400.000. Monet Volvon ruotsalaiset vaihtoivat kadulla puolta, kun meikäläiset tulivat vastaan. Täytyykö aina olla näin, kysyn?

      • ffghjkll

        Vaan nytpä, kuulemma suomalaisia pidetään oikein kunniakansalaisina, kun on vertauskohteina laiskat, röyhkeät ja väkivaltaiset muslimit verrattuna työhulluihin suomalaisiin.


    • Siirtotyöläinen

      Osa suomalaisista teki rikoksia suurin osa on kuiten rehellisiä työntekiöitä joita ruotsalaiset avarvostavat muttta ongelma siellä on suri näistä maahanmuuttajien jälkeläisistä jotka ovat sellainen riesa maalle jokainen joka vähänkin seuraa tätä tilannetta ei varmasti halua meille samanlaista tilannetta.

    • TimonSirkus

      Persut ovat poliitikoista vastenmielisimpiä, täytyy ihan siirtyä kaduntoiselle puolelle kun tulevat vastaan . Mitä mieltä olette `palstalaiset. Vaalilupauksien pettäjät ja majuja suosivan hallituksen jäseninä aika jäävejä arvostelemaan yhtään mitään tai ketään.

    • Talvisodanhenki

      Somalit, irakit ja afgaanit ovat kaikki erittäin epämiellyttäviä, valinta on erittäin hankala koska nämä kolme kansalaisuutta edustaa alinta mahdollista saastaa...en pysty päättämään!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe