Mikä AUDI sopisi minulle

euroopanomistaja

Olen harkinnut AUDIn hankkimista, koska uskon sen olevan itselleni sopivin automerkki.
Olen tämmöinen kompleksinen pikkupäällikkö, Key account manager. Poikamiehenä säilynyt. Naisten kanssa en keksi juteltavaa, eikä ne ole kiinnostuneet tällaisesta synnytyksessä vaurioituneesta "DannyDeVito" tyyppisestä kaverista. Tanssiessa minulla on kaksi vasenta jalkaa. Oon kestävä ainoastaan juomaan viinaa, mutta aika pian silloinkin huono itsetunto nousee pintaan, ja alan painimaan ja rähisemään muun seurueen kanssa.
Mutta nyt siis korjaan sosiaaliset puutteeni ja katu-uskottavuuteni kuntoon, etsimällä itselleni sopivan AUDIN.
Kävin tutustumassa liikkeessä tarjolla oleviin malleihin. Myyjä ei ensin noteerannut saapumistani, mutta huudettuani pää punaisena että "Eikö sieltä tiskin takaa rupea VITTU tulemaan palvelua, SAATANA: Luuletteko ettei minulla ole RAHAAAA VAI?", niin myyjä saapui vierelleni.
Hitsin vaikeaa oli kuitenkin löytää juuri minulle sopivaa mallia. A3:ssa jalkani ylettyivät sopivasti polkimille. Mutta vasta Q7:ssä mahduin hyttiin istumaan sombrero päässä. Siinä taas en ylettynyt kaasupolkimeen.
Että mikä nyt neuvoksi?

19

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ostasemmoset

      Suosittelen A4 tai octavia malleja. Ne ovat hyviä audeja monelle.

    • Audistitorsenilla

      Ehkä Kia tai Toiota toisi lahjakkuutesi paremmin yleiseen tietoisuuteen. Jostain vuosituhannen vaihteen tienoolla kilvitetystä koslasta voisit aloittaa etsimään sitä hyvää ja vähän ajettua..myyjääkin on helpompi lähestyä verkkoaidan ympäröimällä sepelillä, kiiltävä Audikaupan lattia on ikävän liukas Lidl-lenkkareille.

    • NoLawAndOrder

      Noissa saksalaismerkeissä on Opelia lukuun ottamatta se hyvä ominaisuus, että ne on rajattu liikennesääntöjen ulkopuolelle. Eli voi siis huoletta kaahailla, jättää vilkuttamatta, hinkata toisten autojen hanurissa, tehdä ohitettavan auton keulaa hipovia takaisin omalle kaistalle tapahtuvia ohituksia, ja kaikkea muutakin kivaa....

    • euroopanomistaja

      Sen on oltava AUDI. Uusi AUDI. En ole mikään mobilisti tai muu romunkerääjä. Ja ehkä tää pointti ei korostunut riittävästi, joten toistettakoon: RAHAA LÖYTYY ja luottotietoja. Oon koko suvun ainoa lapsi. Rintamamiestaloja ja lautakesämökkejä on tulossa perinnöksi liian kanssa. En ole kummastakaan kiinnostunut. Mua kiinnostaa näkyminen, päteminen, se että olen varmana ekana jonossa punaisissa liikennevaloissa. Myös vasemmalle kääntyessä koukkaseminen suoraan ajavan edestä. Vittuako eivät saa niitä roppeitaan lähetetyksi kun valo vaihtuu. Oikealle kääntyessä on kiva seurata, kun pyöräilijä vauhkoontuu, kun leikkaa siitä ihan läheltä.

    • Eurooppalainentyhjätasku

      Jassoo.Amis pojun päiväunet senkuin paranee.Sovitaanko luuseri niin että ajat vaan edelleenkin sillä 80-luvun mopautollasi jos sinulla nyt edes on sellaistakaan.

      Unohda ihan suosiolla uudet Audit koska kolikkosi eivät tule ikinä riittämään sellaisen hankintaan!

    • Audipoju

      A3 Sportback 1.0 TFSI. Raakaa voimaa tuhannen kuution edestä ja seksikäs perä, etenkin punaisena <3

      • Audipoju

        Ja tuon ku otat vielä ääs-tronic vaihteistolla, niin voin sanoa että se pistää ihan sukat pyörimään sun jaloissas. On noi pikku-audit kyl niin ihanii autoi <3


      • marimekonlaukkupuuttuu

        Homoille sopivia.


    • AudiKurko

      Aloittaja taitaa olla homo, eikä ymmärrä, että me todelliset Audi-miehet emme halua tuollaista vammakkoa seurapiireihimme. Me A6-miehet olemme ylemmän tason pomoja, ja kusemme köyhien päälle.
      Aloittaja voi ostaa (fattan rahoilla) invamopon, ja ajaa sillä vaikka junan alle. Maailma tuskin menettää mitään.
      Lycka till, pelle.

      • diudihompsut

        Homolla yhmm siis ylemmän tason pomolla taitaa olla sitten aika kiireiset aamut ja yöt kun on aikaa tarinoida pitkiä juttuja suoli24 uumenissa? Jakeleeko ne palkankorotuksia nykyään suoli24?


      • AudiKurko

        Te työttömät ette varmaan ole koskaan kuulleet etätyöpäivistä, vuosilomista, jne. Eipä kai, ainoa tärkeä asia teille on aamun leipäjonon aikataulu, ja seuraavan Lippuviinapullon haku. Jos rahanne riittää siihenkään. No, tyhjät pullot Lidliin, sillä saa jo pienen viinin.


      • painusossunluukulle
        AudiKurko kirjoitti:

        Te työttömät ette varmaan ole koskaan kuulleet etätyöpäivistä, vuosilomista, jne. Eipä kai, ainoa tärkeä asia teille on aamun leipäjonon aikataulu, ja seuraavan Lippuviinapullon haku. Jos rahanne riittää siihenkään. No, tyhjät pullot Lidliin, sillä saa jo pienen viinin.

        Kokemus puhuu puolestaan jälleen eikö? En sano että olisin itsekkään mikään "hyvä"tuloinen mutta tuo sinun ruikutus päivästä toiseen se on jotain todella säälittävää. Tosin se on hienoa miten sinä tuot tuon kusipäisyyden kaikkien audikuskien puolesta mitä audikuskit on suurinosa koko ajan esille mitä parhaimmalla tavalla. Ota kuitenkin huomioon se että et sinä täällä esittäisi jos sinä oikeasti olisit hyvätuloinen tai sua ei joku asia kyrpisi audin dissaajissa. Niin ja audikusipääkuskihan ei KOSKAAN palauta pulloja eijeii.


    • Audipoju

      Taitaa alottaja tosiaan olla syvällä kaapissa, ku noin epävarmasti käyttäytyy. Ja sanoki vielä ettei oikein naisten kans tuu juttuun. Ei vaan haluu myöntää homouttaan, vaan yrittää piilottaa heikon itsetuntonsa räyhäämällä humalassa ja ostamalla jonkun hirviöauton egonsa jatkeeksi. Toi on just niin tyypillistä käytöstä piilohomoille. Mut pelko pois, euroopanomistaja. Sun pitää vaan hyväksyy ittes ja tulla pois sieltä kaapista, ennen ku sun peppus jäätyy Narnian pakkasissa.

    • ylihintainenhalpiskärry

      Audihan on oikeasti Skoda vain eri ulkonäöllä. Vaan tuplahintainen sellainen VW romu.

    • Samatautut

      Varsinkin uuden audi A4 perä on todella samanlainen kun uudessa skoda superbissa. Muutenkin ovat hirveän samanlaisia

    • auditulva

      Nyt kannattaa odotella Audin ostamista, koska piakkoin on tulossa suuri määrä edullisia "tulva-Audeja" markkinoille. Tehdas joutui tulvan alle ja valmis tavara pitää saada markkinoitua kun konsernin rahat ovat muutenkin hupenemassa päästömanipuloinnin takia.
      Pieniä vikoja saattaa esiintyä, kuten tielle pysähtymisiä, mutta VAG:n auton ostaminenhan on aina ollut riski jo sinänsä.

    • AudiKurko

      Lälläslää, persaukiset Kia-kuskit. Meilläpä on Audit. Vituttaako, vituttaako, kuuntelen?

    • audipoweri

      Audi a3 1.6 vuosituhannen alkupuolelta riittää sinunlaiselle vastakortinsaaneelle räkänokalle ensi autoksi, todennäköisesti saat senkin mutkalle jonkun puun ympäri.

    • Eurooppahomolle

      Itsellä audi A6 2.8l v6.....taitaapi olla sulle vähän liian tehokas peli...ajappas takasin sen moposkootterin kanssa kotiin.Itket ja runkkaat sitten siellä...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe