hiljaisuuden jälkeen alkavat kolistelut

kuunnellutparikuukautta

kerrostalo. pks. kuinka hoitaisitte asian? itse suunnitellut päivän näöllä keskustelua perheen jommankumman vanhemman kanssa. perheellä 1-3 teinilasta? lattialla (laminaatti) hyppely (kuulostaa ihan kengiltä) tavaroiden siirtely ja muu kolina alkaa aina hiljaisuuden jälkeen, välillä hiljaisempaaa mutta siellä ollaan todella yöeläjiä. ja tämä ei ole pientä. elämäntapa näkyy olevan.

11

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jonskuna

      Nukkuisit itsekkin yöllä etkä toisista valittaisi.

      • fafafasfaffffff

        Mites nukut jos vammaiset metelöi? Taidat olla idiootti?
        Poliisit vain paikalle hiljaisuuden aikaan.


    • täysin.kyllästynyt

      Samaan epäkohtaan olen itsekin useasti herännyt, siis miksi pitää aloittaa se huonekalujen siirtely yöllä, pennut heittelee esineitä lattialle (laminaattia) ja siihen jos ei herää niin ei mihinkään.
      Sitten vielä asiaa väheksytään kuten tuo edellinen kirjoittaja teki. Se ei ole ongelman ratkaisu, eikä muuttokaan aina.

    • laminaattikielto

      se laminaatti on kaiken asumismukavuuden surma

      Laminaatti kantaa äänet joka suuntaa moninkertaisena. Se ehkä näyttää kivalta laittajasta, mutta naapureille se on yhtä helvettiä.
      Laminaatti pitäisi kieltää lailla.

      Esimerkki eräästä aso-kämpästä, jonne aso-kodit antoi luvan asukkaalle (itselleen) luvan laittaa laminaatin (vanha rivitalo). Se laminaattiasennuksen jälkeen sieltä asunnosta alkoi kuulua KAIKKI, tarkoitan KAIKKI naapuriin.

      kuulin keskustelut, koiraruokapussin rikkoutumisen (muonat ropisi lattialle), jumpat, loikkimiset, huokailut, pierut kaiken.
      Sitä ennen sieltä ei kuulunut juuri mitään.

      ASO- asunnot päätti, että se ei haittaa. He päättivät mieluummin vaihtaa valittajan kuin korjata lattiaa. Uusi asukas ei tiedä meluhaitasta, eikä sitä, että sitä ei kuuluisi ilman laminaattia.
      Juttu on se, että se laminaattiasukas tuli siihen vuokralle ja piti pitää tyytyväisenä. Kun taas meluhaitan vastaanottaja oli maksanut asiakas. Maksanut asiakas voidaan aina vaihtaa, kun taas vuokralainen täytyy pitää tyytyväisenä poistumiskyvyn ja nopeuden vuoksi.

      Koti/ kameravalvonta: suosittelen hankkimaan. Viimeisten aso- ja vuoranantajakokemusten perusteella; suosittelen.

      AP: suora keskustelu yläkertalaiseten kanssa voisi auttaa. Älä anna niiden perustella, että sinun pitää sopeutua yhteisasumisen pakolliseen melumäärään tai että jos he omistavat sen, "siellä saa tehdä mitä tahansa, milloin tahansa".
      Heidän pitää sopeutua yhteisasumisen yhteisiin sääntöihin.
      Kerro mielipiteesi laminaatista, kysy onko heillä ...mattoja? Onko laminaatin alla pehmikkeitä ja onko laminaatti kiristetty seiniin, vesiputkiin ja keittiön kalusteisiin?
      Sekään ei oikeastaan auta, kun laminaatin pinta on tiheää muovia. Se on luotu äänenvaimentimen vastakohdaksi.

    • ikzutin

      En kyllä ymmärää että miten nuo naapurit voi yleensäkään saada noista ovien paiskomisista lähtemään noin kovaa ääntä. Hakkaako ne niitä täysiä seiniinsä tuolla? Mitään tällaista ongelmaa ei ennen ollut mutta nyt tätä on muutaman kuukauden jatkunut. Aivan mielettömän ärsyttävää joskus illalla mennä rättiväsyneenä nukkumaan vai tietääksee että kohta pitää taas herätä töihin. Ja sitte tuo helkkarin jytinä alkaa.

    • Jankunjankun

      Hankkikaa korvatulpat tai muuttakaa korpeen. Antakaa ihmisten olla rauhassa. Ianikuista jankutusta. Luulisi olevan mukavaa kun talossa on lasten- ja nuorten ääniä. Minua ei ole ikinä häirinnyt.
      Ihmetyttää kun jotkut valittavat pienten lasten juoksemisesta ja leikkimisestä. Mitenpä yrität heitä estää elämästä elämänsä parasta aikaa. Selitä se esim. 3-4 vuotiaille, ettei saa leikkiä ja juosta, naapurin setä tai täti haluaa olla rauhassa. Ei ne sellaista puhetta ymmärrä. Ymmärrys pitäisi tulla aikuisten taholta.

      • herkkäuninen

        Kerrostaloissa on järjestyssäännöt joita kuuluu noudattaa niin omistajien kuin vuokralaisten. Jos säännöt tuntuvat itselle vaikeilta noudattaa niin on syytä muuttaa omakotitaloon. Isännöitsijälle vaan ilmoitus häiriöstä. Meidän taloyhtiössä toimii hyvin.


    • eläkeläismies

      Meidän talossa on hiljaisuus klo 23-07 välisenä aikana, mutta yksi perhe pitää mekkalaa aina vähintään yhteen asti yöllä. Iskelmät ja tango soi lujalla poppikoneesta, välillä soittavat kitaraa ja laulavat, lapset kiljuu ja koira haukkuu. Onneksi olen itse illan virkku,niin se ei häiritse ja olen jo eläkkeellä ja tulen 5-6 tunnin unilla toimeen. Aamulla ja aamupäivällä on hiljaista kun tämä porukka nukkuu yleensä puoliin päiviin. Ja kun heräävät, niin lähtevät melkein heti kotoa mersullaan aamukahville huoltoasemalle.

      • Hagert2

        Hoii, ihan ku meidään perhe.


    • jokaikinenyö

      älkää nyt lässyttäkö aikuiset ihmiset tulpista sun muista. asia on nii että klo 12 minun eikä perheeni sen kummemmin kuin muidenkaan tarvitse odottaa milloin yläkerran ihmeellien meteli ja kolina ja hyppely loppuu. talossa on hiljaisuus ja sitä tullaan noudattamaan myös yläkerrassa. ei tässä niin avuton olla.

      • xadaddddddddd

        Poliisit paikalle. Helppoa ja tehokasta


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe