Nuorisotalon kohtalo?

vihdoinkin_rempparahaa

Rahat nuokkarin korjaukseen tulee kiintiöpakolaisista saaduista valtiontuista. Ja hyvä niin sillä maahanmuutto on tulevaisuuden NOKIA.

8

300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TissiUkko

      Mitä te nuokkarilla kun ei ole nuoriakaan.. Kaikki muuttaa pois heti kun äitin tissi suusta lopsahtaa. Siihen asti ne on lapsia vielä.

    • Said_Mohammad

      Eiko siita voisi tehda moskeija. Kattorakenteet puretava joka tapauksesa. Kullitetu kupoli olisi hieno ja pari tornia johon laita megafonit. Tulisi rukouskutsu stereona. Megafoni voisi suunnata pitama suuntaan kohti hakatalo.

    • poismuuttava

      Kunnan rakennus agenda ei kestä minkään laista päivänvaloa,joka putiikki hommeessa ja muka korjaillaan,mikään ei onnistu,taas uusi homepesäke ja veronmaksajien eurot vaan kilisee.Mikähän osuus näillä remontti homilla on eläkkeelle jäävällä,toivottavasti h..tin äkkiä,rakennusinsinöörijohtajaäijällä?tyhmempikin huomaa että homma ei toimi,ei

      • KRUUNUNJALOKIVI

        Kruununjalokivenä Jalonkoski nimellä tunnettu 4 100 000 euron rakennelma jossa orastavaa kosteusvauriota rakenteissa. Kaadot osassa kosteista tiloista hassusti seiniin päin. Myös ulkoverhoilu pystytettiin kosteiden/märkien eristeiden päälle.


      • Elli_Pellinen

        Totaalinen laiminlyönti kunnan kiinteistöissä laita luvultaan. Kurimon navettaakaan ei kannata kuulemma korjata kun tulee maksamaan 100 000 euroa. Ei kai katon irronneiden kattopeltien paikoilleen laitto maksa vaivaa enempää.


      • vuotavatvesikatteet
        KRUUNUNJALOKIVI kirjoitti:

        Kruununjalokivenä Jalonkoski nimellä tunnettu 4 100 000 euron rakennelma jossa orastavaa kosteusvauriota rakenteissa. Kaadot osassa kosteista tiloista hassusti seiniin päin. Myös ulkoverhoilu pystytettiin kosteiden/märkien eristeiden päälle.

        Mitä helvettiä tekee kunnaninsinöörillä, teknisellä johtajalla ja muilla virkamiehillä jotka ovat palkatut sitä varten että osaltaan VALVOVAT yhteisen omaisuuden rakentamista ja ylläpitoa!!??? Nyt on tehdä tuherrettu miten sattuu ja mitä sattuu. Onko niin että on valvottu, mutta selviin epäkohtiin ei olla puututtu? Ei uskalleta avautua rakentavan reippaasti näiden tuhertajien teoista.
        Kunnan "luottorakentajat" löytyvät sangen helposti, kun hieman tutkii kuka on mitäkin rakentanut/korjannut. Hyvää ja halpaa ei olla saatu, on saatu huonoa ja luokattoman huonoa.
        Ja ei sovi unohtaa sitäkään, kuka/ketkä on kaiken suunnitelleet. Kenen arkkitehdin/rakennussuunnittelijan visioita on luokattoman huonosti toteutettu, ovatko nämä visiot sellaisia, ettei teknisesti ottaen ole järkeviä rakenteita; räystäättömät katot, oudot "kattokolukat", erikoiset materiaalit, lumikuormien huomioiminen jne.

        Kuntamme ei varmaankaan ole ainoa kunta maassa/maailmassa jossa verovaroilla rakennettu infra on paskasti tehty, paskasti ylläpidetty ja paskasti hyväksytty (kyllä tässä saavat kuntalaisetkin peiliin katsoa, kun kaikki tämä hyväksytään), mutta kyllä tämä Suomussalmen tyyli alkaa olla jo ylivertaisen huonoa. Tiedon ja kokemuksen puutteesta ei pitäsi olla enää kiinni. On vain älyn ja pitemmälle vietyjen ajatuskulkujen-päättelyn puutetta.

        Pieni toivonkipinä sentään on; kunnassa on uusi kiinteistöpäällikkö. Nuori, virkeä ja varmasti tietoa omaava henkilö. Aika näyttää, onko hänellä sitä auktoriteettia/vaikutusvaltaa jota sarvikuonojen valtakunnassa vaaditaan, pystyykö hän osaltaan kääntämään tämä katastrofaalisen kehityksen suuntaa veronmaksajille-kuntalaisille edullisemmaksi.


    • Rytkönenu

      Äläpä ole noin angsti!

      • Ali_Reali

        Ei angsti vaan realisti. Toki lääketehtaat tykkää homerakennuksista kun astmapiippu suussa joka viidennellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe