Mitä voisin tehdä aseksuaalin kumppanin kanssa?

Rakastansilti

Tapasin naisen, jonka kanssa rakastuttiin. Olin hänen ensimmäinen nainen, miehistä vain kokemusta. Aikuinen kuitenkin. No, alkuun meni ihanasti, on edetty hurjan hitaasti, kun kummallakin takana parisuhteet miehiin. Itsellä kyllä naissuhteita myös, ja enää en miestä ota. Niin kuin ei kuulemma toinen osapuolikaan.
Mutta.
Hän ei pysty seksiin, ja suutelukin on epämukavaa. Olimme jo erossa tämän vuoksi, mutta jokin vain veti yhteen. Me vain olemme lähekkäin. Seksittömyyskin ok, mutta muuten haluaisin enemmän...
Mitä tehdä? Osaatteko neuvoa? Annanko vain aikaa?

17

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yhteistuumin

      Hänellä ei ole haluja, joten ne pitää herättää pikkuhiljaa.
      Toisaalta, jos toista rakastaa haluaa tehdä hänet onnelliseksi.
      Tämä koskee tietysti molempia. Jos toinen vain haluaa tehdä kaikkensa, eikä toinen silti syty, antaisin olla.

      Kuinka hyvin tunnet hänet, aiemmat kokemuksensa?

    • Ensinnäkin kysyisin oliko sillä toisella osapuolella seksiä silloin, kun oli yhessä miehen kanssa? Nauttiko hän siitä? Eli et ootteko bi-seksuaaleja tai onko se nainen, johon oot rakastunu biseksuaali? homoseksuaali voi olla aseksuaali tai biseksuaali voi olla aseksuaali tai hetero, aseksuaalisuus kun ei ole varsinainen seksuaalinen suuntautuminen, vaan se tarkoittaa vain sitä, että ei tunne tarvetta seksiin kenenkään ihmisen kanssa(yksin voi siten tyydyttää itseään, jos siihen on tarvetta). Osa aseksuaaleista voi haluta sitten olla muuten lähekkäin, muta kaikilla ei ole tarveta edes siihen. Jos ajattelisin itseni samaan tilanteeseen, niin kyllä minusta olisi vähän ikävää, jos en voisi olla intiimisi yhdessä rakastamani ihmisen kanssa tai edes suudella. Ymmärtäisin kyllä, jos toinen osapuoli ei tuntisi mitään tarvetta seksiin, jo ei tunne niin ei sitä tunetta voi väkisin tuottaa, varsinin jos sitä tarvetta ei ole ollut koskan aikaisemminkaan. Minä en kuitenkaan osaa tämän kummemmin neuvoa. Tilanteesi on vähän hankala. Kuitenkin kirjoituksesi perusteela rakstatte toisianne. Pystytkö olemaan ilman seksiä ja suutelemista ja ajttelemaan että rakkauden voimalla pärjää? Tämä on asia, jota sinun on hyvä kysyä itseltäsi. Jos rakkautenne on tarpeeki vahvaja molemminpuolinen, niin ehkä te voitte päästä eksittömyyden yli ja keskittyä siihen muuhun mikä suhteessane on hyvää. Mutta monet ihmiset ovat kuitenkin pohjimmiltaan aika seksuaalisa olentoja, että kyllä intiimi ansskäyminenkin on ainakin toisinaan tärkeää.

    • Pahoittelen mun kirjoitusvirheitä, mutta sitä kun nopeesti kirjottaa ei eina nää mihin sormet osuu =)

    • Rakastansilti

      Kiitos vastauksista.
      Hän on harrastanut seksiä aiemmin useiden miesten kanssa, nautinnosta en tiedä. Nykyään hänellä itsellään ei ole tarvetta seksiin. Suutelusta ei ole koskaan oikein pitänyt.
      En oikein tosiaan tiedä mitä tehdä. Aikaa annan kyllä, mutta loputtomiin tämä tuntuisi tylsältä. Seksikään ei ole niin tärkeää, mutta läheisyys ja pussailu on. Kai me kumpikin bi ollaan, ei sillä sinänsä väliä. Sehän tässä on, että pitää ajatella riittääkö minulle sellainen kumppanuus että ollaan vähän kuin ystävät vai auttaako aika...jotenkin en usko, että se auttaa... Olen vähän hukassa, ja omat tunteenikin tämän myötä hukassa.
      ap

      • Niin ei sillä ole väliä oletteko biseksuaaleja vai homoseksuaaleja, pääasia, että tiedätte keitä olette ja mistä pidätte ja kaikkein eniten suhteessa kuitenkin merkitsee se, että rakastaa toista. Minä kuitenkin henkilökohtaisesti, jos olisin nyt yhdessä toisen naisen kanssa haluisin joskus sitä seksiäkin. Tosin mulle tärkeintä on se muunlainen läheisyys, että sais olla toisen lähellä ja helliä ja suukotella, mutta valehtelisin jos väittäisin etten yhtään pidä seksistä ja koskaan ajattele sitä.


      • yhteistuumin

        Onnellisessa parisuhteessa tulee olla luottamusta, huolenpitoa ja päivittäistä hellyyttä, joko sanallista tai fyysistä.
        Koskettaminen, kosketetuksi tuleminen on tärkeää, se toimii suhteen liimana.
        Ystävyydessäkin se on hyvin olennaista.


    • Ajatuksiailmoille

      Voisiko tuossa taustalla olla fb-riippuvuus? On tapauksia, että jatkuva fb tsekkailu tuhoaa seksielämän.

    • Sheen

      Ööh mitä hittoa. Jos hän on aseksuaali, hän ei koe seksiä omakseen. Piste. Sori mut aseksuaali tarkoittaa juuri sitä ja siihen on muiden tyytyminen. Jos tämä ei sovi, parempi jatkaa matkaa. Hän on ollut avoin ettei halua/kykene, niin se että SINÄ haluat, ei tee hänen oikeutta olla haluamatta olemattomaksi. Jos saat hänet painostettua seksiin, se on raiskaus. Toista ei _ikinä_ painoteta seksiin, ja se että sinä haluat seksiä aseksuaalin kanssa, ei oikeuta sua loukkaantumaan ja väkisin yrittämään. Aseksuaalisuus on todellista, miksei ihmiset tajua sitä? Eikä suhde tarvitse seksiä ollakseen suhde. Toista voi rakastaa ilman seksiäkin.

      "Mitä tehdä aseksuaalin kumppanin kanssa?" No kuule vaikka mitä. Katsokaa elokuvia, jutelkaa, käykää kävelyllä, leipokaa kakku. Ihan mitä vaan voitte tehdä mikä sopii kumppanille ja sulle. :)

      Mut jos seksittömyys on liian iso ongelma, ja et pääse yli siitä, on sun päästettävä irti kumppanista. Seksi on monille iso asia ja myös sun kumppani varmaan ymmärtää sen. Aseksuaali voi myös sitten löytää aseksuaalin rinnalleen, eikä seksi nouse kynnykseksi suhteessa.

      • Rakastansilti

        Se on totta. Ei hän aina ole elänyt ilman seksiä, mutta ilmeisesti ei enää pysty siihen. Enkä minä tietenkään painosta mihinkään, en ole painostanut enkä tee niin tulevaisuudessa. Mutta on mietittävä, koska tämä ei todellakaan ollut selvillä kun aloimme seurustella, että jaksanko tälläistä lopun elämää. Voin kyllä rakastaa häntä, mutta mikä parisuhde on, jos en voi juurikaan edes koskettaa, edes suudella...seksittömyys on ihan ok, mutta tuo muu ei. Ja kyllä hän sen varmasti ymmärtääkin, itselle on vaan vaikea pala luopua rakkaasta.
        ap


    • Tämävastaus

      Ratkaisu on sinun, mutta voin kokemuksesta kertoa, ettei seksitöntä suhdetta ollut helppo kestää. Itsetunto ja elinvoima alkoivat murentua. Parhaiten yhteen sopivat kaksi aseksuaalia. Tilanne oli sikäli samanlainen että toisella osapuolella oli ollut miessuhteita muttei pystynytkään läheisyyteen naisen kanssa ja kyse oli aikuisesta naisesta. Ehkä hän on heterompi kuin haluaa uskoa? Ehkä kiintymys estää myöntämästä tätä.

      • Rakastansilti

        Niin, ehkä hän on hetero, mutta minä olin sitten poikkeus siinä heteroudessa. Ajattelinkin alkuun, josko tämä on siksi hankalaa, ja vaikka helpottaisi ajan myötä, mutta en taida enää odottaa sellaista...todennäköisesti petyn.

        ap


      • EikiitosAsset

        Kaikille osapuolille parempi, että asset ovat keskenään. Ei tule loukatuksi kukaan.


    • AseksuaaliRajatapaus

      Aseksuaali on aseksuaali. Tuntuu ettei ihmisillä ole mitään tajua täällä siitä, että aseksuaali ei todellakaan voi nauttia seksistä. Se ei johdu kumppanista ja niitä haluja ei voi herättää, niinkun täälä muutama ehdottikin jo.

      • assariassarintuntee

        Jos kerran näin on , niin miksi aseksuaali haluaa parisuhteen?
        Jonkun kanssa ei halua, toisen kanssa haluaa? Harrastaa kuitenkin itsetyydytystä?
        Haaveilee yhdestä ja ainoasta vaikka ikuisesti ja on valmis tuottamaan hänelle nautintoa?

        Rajatapaus hyvinkin tai sitten ailahtelevainen luonne.


      • Ihmetyssentään

        Jos assari tiedostaa tämän tunteen, että ei halua seksiä niin miksi pitää seukata ei assarin kans? Eikö olis helpompaa et assarit olis keskenään?


    • boogie1

      Kantsisko pestä pimppa ja ajella karvat ja katsoa miten homma etenee?
      Itse olen sitä mieltä,kun se oikea kyseessä,seksikin kiinnostaa...muiden kanssa voi olla
      niin ja näin.Tylyä mutta totta!

    • Rakastansilti

      Päädyin siihen etten ole hänelle oikea. Ymmärrän seksittömyyden vielä mutta kaipaan läheisyyttä liian lujaa. Tunteeni vähentyneet pikkuhiljaa, ei tee mieli mennä lähelle kun se ei tunnu olevan toiselle tärkeää.

      Ap

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe