Volvo v40 koeajo

vulva

8

308

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Premiumiako

      Oli taas kerran Harry Kuuriolta oikein asiantunteva kirjoitus. Ei ole tainu Volvo voidella Harrya tai kutsu jääny saamatta julkistamistilaisuuteen joskus.
      Kritisoi faceliftiä, mutta sama lehti nostaa jokaisen audin ja volkkarin päivityksen aina positiivisesti esille vaikka a4 ei ole muuttunu viimeiseen 12 vuoteen merkittävästi yhtään, sivusta katsoen eroa ei huomaa jos valot peitetty.
      Mitä tulee noihin takatiloihin niin ihan vastaavat kuin esim a3:saa, mutta volvo laadukkaampi kaikilta osin.
      Erikoista jutussa myös se, että Kuurio povaa arvonlaskua nopeasti ja vertaa ranskalaisiin? Mitä kummaa Harryhan on tunnettu vanhojen ranskalaisten puolesta puhuja?
      Autotoimittaja täys nolla.

    • Rahallasaaja
    • Ihantottapuhuu

      Olen ihan samaa mieltä: farkkumallinperästä huolimatta tavaratila on pienehkö. Jopa kuuskymppisessä aika vaatimaton.

      Sitä vastoin auto on miellyttävä ajaa, erittäin energiataloudellinen ja kohtuullisen näköinenkin. Noista moottorivaihtoehdoista suosikkini on D2 juuri säästäväisyytensä takia.

    • Saiturit

      Itse sanoisin polttoaine kulutuksen olevan kohtuullinen, muttaei pieni. Volvo V40 automatic 2016

    • Nyttemmin_takavetomies

      Kun vuonna 2008 ostin uutta autoa, panin merkille senhetkisen V40:n takaosan ahtauden. Valituksi tuli VW Golf Variant, jonka tavaratila (takaistuinten selkänojat alaskäännettynä) oli 5 cm leveämpi, 5 cm korkeampi ja 5 cm pidempi.

      Volvo V40:ssä on toki paljon hyvää, mutta ainakaan tavarankuljetusihme se ei ole! Nähdäkseni takaluukku on uusimmassa korimallissa pienentynyt entisestäänkin.

      Viime vuonna minulla oli koeajossa neljä farkkua, joissa n. 150–160 hv:n bensakone ja automaattivaihteisto. Volvolta mukana V60. Valitsin kvartetin kalleimman ja ainoan takavetoisen, M-B C 180 T A:n (korisukupolvi S205). Senkin tavarankuljetuskapasiteetti jää jälkeen tämän päivän Golf Variantista, mutta V60 on C-Mersuakin ahtaampi.

      Valintaani olen ollut tyytyväinen, en haikaile V90:n perään vaikka osaan arvostaa Volvoa(kin).

    • nylleruu

      minulla on 2013 mallinen v40, mutta tulee kohta uusi ja sekin on v40, 2017 mallia. .Pienet on taka tilat muttei 2 henkilöä tarvi kuin juurkin tommottisen. Takapenkillä ei ole koskaan istunut kukaan , eikä tule istumaankaan jollei joku satunnaisesti ehkä kerran 3 vuodessa, joten etupekit voi olla kokoajan ihan taakse laitettuna niin tulee riittävä tila repsikalle vaikka onkin 155sm mittainen.Paksiin mahtuu kauppakassit oikeinkin hyvin ja muu isompi tavara kulkee sitten peräkärrillä.
      Kävimme katselemassa noita konttiperiä mutta suurin osa oli yhtä pienitilaisia mutta rumemman näköisiä.Tietty jos olisi rahaa pannut palamaan yli50 000 niin olisi jo saanut tilavammankin , mutta rahanpahalainen sanoi jotta 42 000e pitää riittää, joten sillä mennään.Tuossa on mukana kaikki talvipyöristä peräkoukkuun. kilkkeet.

    • nylleruu

      Rumalta tuo konsepti näytti jo aiemminkin....vähän turhan kantikas ...mutta eikös se ole tarkoitus suunnata hiukka nuoremmille käyttäjille, samoin kuin oli se 30 -mallikin mutta metsään meni.Ei sekään mikään kauneuskuningatar ollut ja kovin vähän noita on liikenteessä näkynyt.
      Juuri sen takia se nyt tilattiinkin jottei tuohon uuteen lastentauteja tod.näk. potevaa tarvi alkaa testailemaan. Kokemuksesta tiedän jotta uutuus mallien kanssa on vähän niitäkin ongelmia, mutta kun pysyy jo pidempään valmistetussa niin ne on jo poissa.
      Ja kun sillä malli muutoksella ei ole itselle merkitystä niin parempi se vanha korimalli jo hyväksi havaitulla tekniikalla kuin uusi korimalli jatkuvilla uuden tekniikan korjauksilla.
      Esim. tästä ,erään merkin uutuusmalli v.1998 oli kovinkin näyttävä mutta oli vaarallinen valmistusvika ohjaustehostimessa, yht'äkkiä alkoi tempoa väkisin oikealle.Toki korjasivat ja pikana mutta opinpa varomaan uutuusmalleja.Tosin tuonkaltaisia vikoja mutta lievempinä tuntuu siinä merkissä olevan vieläkin kun noita autopalstoja lukee.Merkki vaihtui tuolloin volvoksi ja tyytyväinen olen ollut.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe