Oikeaa tietoa väärän sijaan

rakasta.totuutta

Tämän päivän evolutionistit ylistävät suureen ääneen Charles Darwinia oppinsa isänä ja ainoana kehittäjänä. Tämä on tietenkin tyypillistä kuvainpalvonnasta juontuvaa henkilökulttia. Henkilökultin muodostumisen takana on aina ihmisen kaipuu Jumalansa yhteyteen ja Jumalan alamaiseksi, Jumalan käskettäväksi ja ohjailtavaksi kuin pieni lapsi on rakastavan ja suojelevan isän johdettavana ja ihailee tätä isäänsä yli kaiken. Nyt nämä ihmiset ovat tehneet Charles Darwinista itselleen tällaisen isän, joka on heidät opastanut oikealle tielle.

Mutta onko se tie oikea? Ja onko Darwin todella sellainen ihmeellinen isä kuin evolutionistit haluavat hänet nähdä?

Darwin lainasi selvästikin keskeisen ideansa evoluutio-oppiinsa hinduismin sielunvaellus-opista. Samalla tavalla elämän henki siirtyy aikojen kuluessa lajista toiseen Darwinin opissa kuin se siirtyy hindujen sielun vaelluksessa eläimsetä toiseen.

Toinen keskeinen postulaatti evoluutio-opissa on sopeutuminen ympäristöön. Tämä nähdään nykyisin kaikkein tärkeimpänä keksintönä koko evoluution ideassa. Se selittää kaiken. Se selittää, miksi kaikki näyttää tarkoituksen mukaiselta ja luodulta. Näin väittävät evolutionistit. Ehkäpä niin onkin, mutta keksikö tämän ajatuksen tosiaan Darwin itse?

Ei! Jos tosiaan uskoit näin, niin olet harhautunut tuhansien muiden evoluutioon uskovien kanssa erehdyksen tielle. Erehdyksen tie on synnin tie, joten siltä kannattaa yrittää päästä pois, oikealle totuuteen johtavalle tielle. Mikä on siis totuus tässä asiassa. Jo Hippokrates ja Aristoteles olivat sitä mieltä, että ihmisten erilaisuus johtuu olosuhteista, joissa he elävät. Se ei määrännyt heidän mielestään vain sitä, mitä ihmiset tekivät, vaan senkin, mitä he olivat. Kuulostaako tutulta? Varmasti kuulostaa, juuri noinhan kaikki rotuopit ja sortoteoriat väittivät ja väittävät edelleen. Juuri niitä varten evoluution oppi kehitettiin. Lihaksikkaat Afrikan mustat olivat parhaita orjia, koska he kestivät kuumuutta, joka aina liittyy työntekoon. Mutta kun kristillisen yhteiskunnan keskellä ei saanut ottaa toista orjaksi, oli keksittävä oppi, joka kertoi, etteivät nämä mustat olleetkaan ihmisiä, vaan eläimiä, joita saikin orjuuttaa. Heitä sai kohdella kuin vetohärkiä, koska uuden opin mukaan hekin olivat apinoita!

Tänä päivänä, nyt kun elämme paljon kristillisemmässä ajassa kuin Darwinin päivinä elettiin ja orjuus on poistettu, tänä päivänä tuntuu todella ihmeelliseltä, miten koskaan ikinä tuollainen hirveä, brutaali ja luonnonvastainen oppi koskaan hyväksyttiin. Miksi ihmiset uskoivat siihen? Miksi Darwin uskoi siihen? Vastauksena ovat tietenkin tieteelliset perusteet. Niiden takia oppiin uskottiin ja sen julmuus ja epäinhimillisyys hyväksyttiin. Hyvä, siis kaiken takana on nyt tämä tiede. Tämä erehtymätön ja ikiaikainen viisaus, jota vastaan ei saa koskaan eikä missään sanoa mitään. Tämä ihmisten luoma evankeliumi, jota on velvollisuus kuunnella ja niellä kaikki sen epäloogisuudet sanomatta niistä ääneen mitään.

Mutta tälläpä kertaa emme jätäkään sitä tähän, vaan menemme syvemmälle. Etsimme ne perusteet, joille evoluutio-oppi on rakennettiin. Ne löytyvät. 800-luvulla islamilainen tiedemies Al-Jahiz keksi, että ihon väriin vaikuttaa auringonvalo. Ja hän perusteli tämän sillä, että pohjoisessa Najdin alueella, jossa ihmiset olivat tummaihoisia, myös basalttikivi oli mustaa!

Voitteko te uskoa, hyvät ystävät. Voitteko te uskoa, että tähän oppiin uskottiin! Että siihen uskoi koko Eurooppa. Että tämä oli se peruste, jonka avulla orjaliikenne saatiin kulkemaan? Eikö ole naurettavaa. Naurettavaa ja samalla iljettävää. Me emme onneksi enää nykyisin usko tuollaisiin selityksiin ja siksi tänä päivänä evoluutio-oppi onkin väistymässä ja tämä tieteeksi kutsuttu höynötys joutumassa taka-alalle ja häpeään.

Voitte vain kuvitella, että kun aikanaan selitykset olivat tuollaisia, mitä häpeää ne herättivät niissä, jotka pakottivat itsensä uskomaan niihin. Suuret olivat ongelma yrittää saada selityksistä yhteinäisiä ja uskottavia. Vasta kun kristinusko saapui ja nämä ihmiset saattoivat lukea Raamatusta, he saattoivat ymmärtää MIKSI ihmiset ja eläimet asuvat ympäristöissä, joihin ne sopivat. KOSKA JUMALA ON lUONUT HEIDÄT SINNE. Koska Jumala on tehnyt kustakin lajista ja jopa yksilöstä juuri oikeanlaisen siihen paikkaan ja aikaan, jossa hän on!

Aika menee eteenpäin ja maailma kehittyy edelleen. Kristilllisyys leviää yhä laajemmalle maailmassa samalla kun harhaopit väistyvät ja nykyisin jo useat tiedemiehtetkin kääntyvät kristinuskoon, vaikka voivat menettääkin siinä virkansa. Tiedemiehen virkaanhan on tähän saakka päässeet vain ateistit, mutta nyt ovat ovet alkaneet avautua, kun esteenä olleet pelkäävät EU:n syrjinnän kieltäviä lakeja.

Näin siis lopulta Jumala voittaa. Hänen suunnitelmansa osoittautuu taaskin aukottomaksi.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

        Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
        Jyväskylä
        59
        1937
      2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

        Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
        Maailman menoa
        49
        1682
      3. Ei luottoa lakko maahan

        Patria menetti sovitun ksupan.
        Suomen Keskusta
        52
        1604
      4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

        Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
        Ikävä
        5
        1537
      5. Sinäkö se olit...

        Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
        Ikävä
        6
        1515
      6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

        Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
        Vaipat
        6
        1435
      7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

        Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
        Tunteet
        8
        1316
      8. Lepakot ja lepakkopönttö

        Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
        12
        1291
      9. Revi siitä ja revi siitä

        Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
        Varkaus
        4
        1173
      10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

        Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
        Hämeenlinna
        4
        1158
      Aihe