VIIMEINEN MAHDOLLISUUS

faceboo

Eräs pastori ajoi maantiellä autollaan ja hän näki tien varressa vanhan miehen, joka pyrki päästä auton kyytiin. Pastori otti hänet autoonsa. Kun he ajoivat jonkin matkaa eteen päin, vanha mies sanoi: ”Poikani, tiedätkö mitä tapahtui viime yönä taivaassa?”

Pastori pelästyi ja pysäytti kiireesti autonsa. Hän kysyi: ”Herra, oliko se unta, vai miten saitte tietoa taivaasta?” Vanha mies sanoi: ”Viime yönä Jumala vihastui suuresti ihmiskuntaan ja pyysi enkeleitä puhaltamaan pasuunaan. Enkelit nostivat pasuunansa, ja kun he olivat aikeissa puhaltaa niihin, Jeesus lankesi maahan ja puhkesi kyyneliin. Veri, joka vuosi Hänen käsistään ja kyljestään, oli aivan tuoretta. Hän sanoi Jumalalle: "En ole kuollut turhaan!”

Jumala ei enää siedä pyhien kärsimyksiä ja ihmisten pahuutta. Niin Hän sanoi: ”Annan heille vielä viimeisen mahdollisuuden!” Jeesus kääntyi sitten enkelien puoleen ja käski heitä lähtemään alas maan päälle joukoittain ja kertomaan maailmalle, että ”Loppu on lähellä. Jeesus tulee hyvin pian!”

Pastori kysyi hikoillen ja itkien: ”Kuinka tiedät tämän kaiken?” Vanha mies vastasi: ”Minä olen yksi niistä enkeleistä, jotka on lähetetty maailmaan. Pidä tätä viestiä esillä joka paikassa. Ei ole enää aikaa hukattavana!” Sitten vanha mies katosi.

Tämä tarina on totta. Jeesus on tulossa pian. Tänään on pelastuksen päivä! Minä olen tehnyt osuuteni. Nyt sinun tehtäväsi on levittää tätä sanomaa. Mitään maailman rikkautta ei voi verrata iankaikkiseen elämään taivaassa. Jos olet valmis levittämään tätä sanomaa, sano: ”Amen!”

Saakoon Jumala siunata teitä kaikkia, älkääkä unohtako jakaa tätä viestiä, jotta maailma pelastuisi...

13

191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myösmahdollisuudet

      Kaikki aikanaan.

      • dsdDD

        Nytkin.


    • tiikerimikki

      Olisi syytä kertoa kuka kyseinen pastori oli. On kaikenlaisia pastoreita ja sanomia. Ihmettelen myös miksi pastori hikoili ja itki? Piti silloin vielä miestä ihmisenä ja nyt sitten kyselee: mistä tiedät tämän. Minä kuvittelen seurakuntani saarnaajaa samaan tilanteeseen. Uskoisin, että hän katsoisi miestä ja kysyisi vaikka: mistä voit tämän tietää, mutta tuskin hikoilisi ja itkisi. Näitä enkelinäkyjä ja autosta katoamisia on ollut mennä vuosikymmeninä aika paljon. Jos Herra haluaa puhua, luontevinta olisi ilmoittaa tärkeä asia seurakunnille. Raamattu sanoo : Hän ei tee mitään ilmoittamatta siitä palvelijoilleen profeetoille. Varsinkaan tämänkaltaista asiaa. Meidän on oltava joka hetki valmiina, mutta vertauksessa neitsyistä, puolet jäi maanpäälle. Hyvä herättävä juttu toki on, mutta aika epäuskottava.

    • Tunnettua

      Kyseessä on Jarmon pään sisäiset äänet ja kirjoituksella hän haluaa mainostaa pelastussanomaansa. Huvittava hemmo väärine profetioineen.
      Vastaavia kirjoituksia tulee päivittäin hänen eksytyssanoma sivustolleen

      • hämmästyttävää

        ... käyt siis kuitenkin lukemassa siellä? :)


      • Odottajat

        Olen nähnyt riittävästi, eikä mikään ilmaise että muutosta olisi tapahtunut. Jatkakoon minun puolestani saatanansa ja itsensä palvomista. Jumala ei ketään pakota totuutta noudattamaan.


      • asdfasdfgasdfg

        Teissä lahkojäärissä ja jo liki sukupuuttoon kuolleissa kommunisteissa on ainakin yksi yhteinen ominaisuus: Te molemmat vihaatte toisianne jopa enemmän kuin toisinajattelevia.


      • tiukastisanassa

        Tyypillinen urbaanilegenda tai tässä tapauksessa nyyhkyprofetia, siis epäraamatullinen, koska Jumalan kalenterissa kaikki tapahtuu määräaikana, myös Jeesuksen paluu. Toki parannuskehotusta tarvitaan jatkuvasti, mutta ei meidän tarvitse tehdä itseämme naurunalaisiksi todistaessamme.


    • Herätyys

      Hänhän, Herra Jeesus, on koko jo ajan etsimässä Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muita tähän Oikeasti Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään haluavia.

      Vaan ei ole vielä, yhtäkään löytänyt!!

      Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin herätykseksi.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. mukaiseen, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist vaihtoehtoa rakentavaan krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

      Missä muut?!

    • RikuKoivisto

      Pelkääkö arvoisa pakana tulevansa naurunalaiseksi, jos uskoo totuuden?
      En väitä, että juuri tämä enkeli oli oikeasti enkeli, mutta Jeesus ja Raamattu ovat tosia!
      Pelkäätkö kenties että kaverit nauraa, vai pelottaako se, että opit rakastamaan vihan sijasta vaiko kenties iankaikkista elämää..?!?

      Riku Koivisto

    • 1dsggdg

      Uskovat. Ryhdistäytykää.

    • videoopukkaa
      • kiristääköpäätä

        käykö kateeks ku saa tehdä mitä haluaa välittämättä mistään??? ;)

        -------------------

        Hepr. 6:4-6

        4 Sillä mahdotonta on niitä, jotka kerran ovat valistetut ja taivaallista lahjaa maistaneet ja Pyhästä Hengestä osallisiksi tulleet

        5 ja maistaneet Jumalan hyvää sanaa ja tulevan maailmanajan voimia,

        6 ja sitten ovat luopuneet-taas uudistaa parannukseen, he kun jälleen itsellensä ristiinnaulitsevat Jumalan Pojan ja häntä julki häpäisevät.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe