onko suomeen tullut vihan ilmapiiri...

..hallitus on koko ajan puhunut epätoivosta, kauheasta tilanteesta, onnettomuudesta, jne,jne. Palkansaajat nimettiin syylliseksi. Pääministeri aloitti hallitustyön kummalllisesti julkisella kiristämisellä. "jos ette tuo muuta ehdotusta esiin, niin minä toteutan nämä ja nämä pakkolait."
Hallitus on lietsonut painostavaa ilmapiiriä suomeen.
Monet yritykset ovat saaneetkuitenkin miljardi voittoja.

Euroopassa muslimit murhanneet satoja ihmisiä, terroria tapahtuu jatkuvasti.
Muslimeita tulee sadointuhansin maista, missä he itse ovat saaneet aikaiseksi tuhoa ja epätoivoa.

Euroopassa alkanyt nousta natsiliikkeitä ja vihaa. Suomessa nyt murhattu rasistin ja poliittisin syin ensimmäinen suomalainen, nuori mies. Rasismi nousee suomessa.

Nationalismi korostuu joka maasssa. Kreikassa murhattu kymmeniä ihmisiä rasistisin syin.

Onko niin, että on vaikeaa luoda lakia jolla estetään rasismin kasvu? Kysymyksessä on vielä marginaali ilmiö. Mutta, Saksassa on valtava ulkomaalaisvastainen liike-joka ei ole vielä natsi tai rasismin alainen.Ranskassa puolue suurimpia.Englanti erosi EU:sta pohjimmiltaan asian vuoksi. Puola ei ota vastaan muslimi pakolaisia jne.
Ihmiset pelkäävät....

118

845

    Vastaukset

    • Airriver
      • tässäyhteydessä

        Raivo on oikea sana


    • Usa-Hyväksyi-isisin

      New York:in uusimmat pommi-iskut eivät enää olleet terrorismia. Onko USA jo antanut periksi.

      • dfgsdgf

        Suomen persuhallitus on syyllinen eriarvoisuuden kasvuun


      • Mitä.vikiset

        Mikä on aatteeltaan "demarien vihollinen 1", kepu, vassari, kok? Ajaa nwo-politikkaa,


    • nukkuvakansalainen

      Meikäläinen ei ole saanut unen päästä kiinni enää vuosikymmeniin pieraisematta eduskunnan ilmansuuntaan.

    • rauhakaduille

      Lyhyt vastaus: on tullut vihan ilmapiiri. Kun tavallinen siviili ei voi viettää iltaa rauhassa tai kävellä kadulla vapaasti pelkäämättä uusnatsien kuten Odinin soturien tai vastarintaliikkeen hyökkäävän kimppuunsa niin voidaan puhua vihan ilmapiiristä. Itse en alistu pelolle enkä anna kenenkään puuttua vapauteeni liikkua kadulla, joten olen aseistautunut vastustaakseni isänmaallisia tarvittaessa pysäyttävällä voimalla heti.
      Vastarintaliike ylitti tietyn rajan tappaessaan ihmisen potkaisemalla katuun kuoliaaksi. Jatkossa vastarintaliikkeelle ei tuota minkäänlaista vaikeutta tappaa ihan kuka hyvänsä mistä syystä tahansa. Odotettavissa on lisää kuolemia, jopa äärioikeistolaista terrorismia tästä eteenpäin ellei yhteiskunta puutu tilanteeseen nyt ja kiellä kaikki isänmaalliset järjestöt ja sellaisiin kuulumisen.
      Näille natsipaskoille hyvä vastaveto voisi olla nostaa punakaartit takaisin pystyyn ja valvomaan katujen rauhaa vasemmistolaisesta näkökulmasta tavallisen kansan hyväksi. Logoksi palvelustakkiin vaikka Che Guevaran kasvot mustina punaisella pohjalla.

      • äitiihminen

        Minä en vastarintaliikettä tai uusnatseja pelkää vaan enemmänkin näitä kähmiviä maahanmuuttajia! Samaten pelkään tyttärieni puolesta, enkä uskalla päästää heitä enää kaupungille. Olen joutunut alistumaan pelolle ja joutunut rajoittamaan liikkumistani näiden mamujen takia. Harkitsen myös kaasun hankkimista käsilaukkuuni, se olisi jonkinlainen turva mamuporukan kähmiessä.


    • ..kun yhteiskunnassa asiat alkavat menemäänn huonosti luikertelee tapettien välistä aina! esiin henkilöitä ja aatteita, joilla nopeasti ratkaistaan ongelmat ja AINA väkivalloin.
      Tietysti olisihan voitu jo ennalta tehdä asioita toisin.
      Mutta, näin se myös vallan taholta menee. Nyt ajetaan politiikka loppuun joka taas tekee lopun väärästä politiikasta, Sen tienpäässä on levottomuuksia ja ongelmia.
      Soppaa keittää myös Idän rikolliset johtajat-heille epämääräiset olot aina hyvä asia.

      Ja ongelmien ratkaisuissa ne hölmöimmät ovat siellä kirveen varressa myös ensimmäisenä.
      Sen vuoksi pitäisi miettiä ehkä jonkinlaista sensuuria näille palstoille, idiootit saavat vaikutteita. Pitäisikö netti lopettaa? Kiinan tyyliin?

      Amerikassa tapahtuu terroria koko ajan, mutta siellä ei ole kuluxklan tai joku muu natsi järjestö ryhtynyt muslimien tappamiseen puhumattakaan nyt omien kansalaisten murhaamisesta. Vaikka aseita on hillittömästi.Sama Ranskassa, ihmiset eivät ole ryhtyneet suoraan toimintaan.
      Väkivalta on määrättyjen ihmisten tasolla, vielä...

    • realismi

      eriarvoisuutta on kasvatettu suomessa 90 luvulta lähtien ei kyse ole pelkästä maahanmuutosta?

    • RIKOSRIKOS

      Rikos ! kun maahamme päästetään yli 35.000 paperitonta, joukossa mahdollisia rikollisia.

      • Ammattirikolliset

        Kaikki ne ovat rikollisia ja poliisia paossa.


    • demnarienvihollno1

      ..muslimien maahantulo olisi estettävä euroopan laajuisesti.

      Suomessa on kansanedustaja oikeudessa siitä, että hän on kirjoittanut: "kaikki muslimit ovat terroristeja".
      syyte: vihan lietsonta kansanryhmää vastaan.

      No kaikki terroriteot ovat muslimien tekemiä. Ai niin se norjalais hullu, jakomielitautinen mielipuoli, murhasi vastaavalla tavalla ihmisiä.
      Mutta, mielenkiintoiusta nähdä oikeuden päätös.

      Pohjois-Afrikassa,Israelissa, lähi-idässä, Indonesiassa, euroopassa ,USA:ssa, on jatkuvasti muslimien tekemää terroria.
      Muslimit antaneet maailman laajuisia tappokäskyjä sananvaputtamme vastaan-monet niistä toteutuneet.
      Tuhannet muslimit lähteneet euroopasta erillaisiin terroristi järjestöihin osallistuakseen murhaamiseen ja lähi-idän valtioiden ryöstämiseen.He saavat rahaa siellä! Muslimit siis.

      Muslimien kritisointi alkaa olemaan suomessa kiellettyä. LAIN NOJALLA. Toivottavasti PS:n kansanedustaja tekee asiasta ihmisoikeuskysymyksen euroopan oikeudessa.

      Juuri näin natsimaiset järjestöt ja muu viha porukka saa itselleen syyn toimintaansa.
      On kyllä ihan varmaa, että taas yksi askel siihen vihan yhteiksuntaan. Vihan hedelmät -steinbeck kirjoitti amerikan köyhyydestä ja kuinka köyhät ottavat oikeuden itselleen.

      Ei sentään tuomita sitä joka kritisoi tuohtuneena muslimien jatkuvasta terrorista. Muslimit tekevät kaikki terrori teot , on ainakin totta...ja toisekseen, sanokaa onko maailmassa yhtään muslimia joka olisi esim. Israelin valtion ja Israelilaisten ihmisten puolella ja tukemassa heitä? Onko yhtään muslimia joka olisi USA:n kannalla maailman asioissa?
      Onko siis jokainen muslimi kuitenin potentiaalinen terroristi? kun he tulevat saamaan aina samanlaisen kasvatuksen ,joka antaa heille "uskonnolliset oikeudet" vääräuskoisia kohtaan, jopa tapaa, heittää happoa tyttöjen päälle, jotka menevät kouluhihin , kunniamurhiin jne.jne. Onko terrorismia tai rasismia pakottaa tytöille kotona laittamaan huivia päälle ja vaatteita uimahalleissa?

      Maailmassa on 1,5 miljardia muslimia. Jotka hyväksyvät maailmanlaajuiset tappokäskyt, terrorismin, happohyökkkäykset jne. mutta jos joku piirtää pilakuvan, koko lauma saadaan vauhkoon ja tekemään mielenosoituksia maissa, missä muslimin sivistystasom on 0. He eivät tajua mistään muusta kuin siitä, että joku mullahi käskee kadulle riehumaan.
      Jos muslimi ajaa väkijoukkoon autolla jne. nostellaan vaan olkapöitä, eikä ryhdytä murhaamaan tekijöitä! tai kieltämäänn heitä!...

      • Laiton

        Eurooppalaiset eivät voi edes ylittää rajan , jos passin tai henkilökortin on vanhentunut ja miksi laittomat maahanmuuttajat voivat ylittää rajat ilman mitään asiakirjoja ? passin ja henkilökortin ?


      • MitenSanoi

        Hakkarainen ei kirjoittanut: "Kaikki muslimit ovat terroristeja", vaan, "kaikki muslimit EIVÄT terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja". Hän oli tietenkin väärässä, vain 96% viime vuoden terrorismista oli muslimeiden tekemiä.


    • demarienvihollno1

      ..murhaaman tekijöitä-tarkoittaen siis muita kiihko muslimeita. Miksi ei ole tavalista, että esim. Belgiassa ja Ranskassa "lainkuuliaiset"m uslimit ilmiantaisivat terroriuhkaajat. Päinvastoin, heitä pidettiin turvassa...

    • mitään.ei.saa.kirjoittaa

      Nyt kun mielipiteen ilmaisuvapaus kohta loppuu, herää kysymys, saako kansalainen lukea jotain tekstiä, joka oltaisiin hetikohta poistamassa kiellettynä?
      Jos se mv-lehti vielä esim. voisi jatkaa kirjoittelua, voiko niitä lukea, vai syyllistyykö rikokseen, jos tekstejä lukee? Entä jos vain pikaisesti selailee, se kai on lievempi rikos, kun ei tuottamuksellisesti lue.

      • SANAVAPAUSEUROOPPAOIKEUS

        "Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa."
        - Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin


    • Ztöötpööt

      Joo kansaon vihainen hallitukselle joka ei kuuntele kansaa vaan yrittää saada kansan taipumaan tahtoonsa. Luulevatko ne ministerit toimivansa demokratian hengen mukaisesti? Jos luulevat niin silloin pohjoiskorea on demokratia.

    • OmassaMaassaVainoa

      Suomalaiset pitää hakea turvapaikkaa koska syy on pelätä Suomessa vainoa !

      • ei.islamillee

        Aionkin hakea, idän suunnasta. Sitten kun riittävästi asiat huononee.


      • kumpatietäski
        ei.islamillee kirjoitti:

        Aionkin hakea, idän suunnasta. Sitten kun riittävästi asiat huononee.

        On vaikeaa tietää turvallista maata kun ei tiedä mihin ne yenkit seuraavaksi ryhtyvät pommejaan pudottelemaan.


    • demarienvihollno1

      ..muslimeilta kielto tulla eurooppaan. Autetaan kotimaissaan. Mutta, jos sinne mennään ovat vääräuskoiset tapettavien listoilla.
      On humaania kieltää muslimien tulo eurooppaan ja rakentaa lähtömaihin "sosiaaliturvaa"....totuus on se, että muslimit ovat sekaisin uskonnollisesta hurmios ajasta. Mikään ei ole muslimi ukolle mieluisampaa kuin pyöriä ympyrää ja päivitellää kovaan ääneen asioita! ja välillä huutaa allahia apuun!
      Eivät nämä asiat heille niin vakavia ole. Nyt ollaan toteuttamassa pyhien miesten tarkoitusta ja levittämässä Islamia eurooppaan. Ukot täällä riehuu ja kakarat ja akat kotosalla...

    • HävetkääHävetkää

      Salakuljetetaan laittomia maahanmuuttajia Eurooppaan ilman asiakirjoja! Suurin huijaus on auttaa heitä ja ottaa koko epäpuhdas liike ja bisnes. Poliitikot tietävät, että se on laiton ja perusteeton! Mutta itse osallistua tähän? Raha ja valta ne maistuvat hyvältä! Varmasti jonakin päivänä se melko ratkaistaan ,koska tällaista toimintaa olisi rangaistava ankarasti!

    • efwfwefewf

      Suomessa nyt murhattu rasistin ja poliittisin syin ensimmäinen suomalainen, nuori mies.

      Missä tälläinen on tapahtunut?

      • schaumanjabobrikov

        Se on varmaan se Eugen Schaumann. Tieto Suomessa on yleensä n 25-120vuotta matkalla lukijoille.


    • herkules777

      Ei tämä kuulkaa mitään sattumaa ole. Tämä on ihan tarkoituksenmukaista toimintaa. Hallitus yms viranomaistahot ovat vain välikappale, joka tottelee USA:sta tulevia komentoja. Meneillään on Euroopan laajuinen hyvinvointimaiden alasajo. Miksi? Siksi, että globaalisella tasolla, Eurooppa ei ole kilpailukykyinen muun maailman kanssa. Yksinkertaisesti rahnaa on liian vähän. Keskiluokka tienaa liian hyvin. Tarvitaan kapea eliitti, sekä laaja orjaväestöpohja, jolloin kilpailukyky nousee Kiinan yms tasolle. Miten se onnistuu? No siten, että masinoidaan tarpeeksi halpatyöväkeä Eurooppaan, jolloin kantaväestö joutuu kilpailemaan halpatyöväen kanssa, kuka tekee pienimmällä palkalla töitä. Tämä synnyttää halpatyömarkkinat, eikä siihen mene kauan aikaa. Tavoite on se, että 1% kansasta on ns hyväosaisessa työssä, ja 99% halpatyössä. Se on tulevaisuuden kuva.

      Ne jotka tänä päivänä kovaan ääneen haukkuvat duunareita ja ay-liikkeitä, ja ovat tällä hetkellä jossain valkokaulustyössä. Niin tulevaisuutta on heidänkin osalta suurimmaksi osaksi taistella niistä 1% paikoista, joita ei valitettavasti suurelle osalle riitä, jolloin heidänkin osaksi jää kuulua siihen 99%:iin, jolla ei varaa lämpimään ruokaan.

      Eikä tämä tosiaankaan ole näiden Irakilaisten tai Syyrialaisten vika. Että heidän maa on masinoitu sekasortoon, ja heitä masinoidaan siirtokuljetuksilla Eurooppaan. Kaiken takana on USA, joka tämän kuvion on Euroopassa järjestänyt. USA tarvitsee tätä, oman talouden turvaamiseksi. Eurooppa pitää saada kilpailukykyiseksi, jolloin se hyödyttää USA:nkin taloutta, koska se kaikki on pois Kiinalta ja Venäjältä. USA saa tehtyä helpommin sopimukset Euroopan kanssa, jolloin se saa omat prosenttiosuudet Euroopan kilpailukyvyn parantumisesta. USA vetää Eurooppaa kuin pässiä narussa tässä asiassa, pankit ovat suuresti mukana tässä talouspelissä. Paljon virtaa tälläkin hetkellä rahaa Euroopasta USA:aan, koska USA:n pankit pitää pistoolia Eurooppalaisten ohimolla.

      Pakolaistulva on vain seuraus. Syy on aivan jossain muualla. Tällä hetkellä kaikki näkee vain seuraukset, mutta monikaan ei tajua syytä.

      • Maailmasta.rahat.loppu

        USA:n pankit lypsää muuta maailmaa vain sen takia kun ryssivät oman taloutensa tosi pahasti,heidän hallituksen velka on nelinkertaistunut v.2008 tasosta joka tuolloinkin oli jo huikeaa tasoa. Romahdus siitä tulee,enää mikään raha maailmassa ei voi estää sitä. Mutta ennen sitä yrittävät tietenkin paikata ongelmaa minkä pystyvät. Hullut jenkki demokraatit. Konservatiivien käsissä homma ei olisi karannut käsistä näin pahasti.


    • vastatkaajo

      Mitkä hlvetin ulkomaalaiset täällä kirjoittelee, näkee että ovat google- tai jollain muulla kääntäjällä kääntäneet tekstinsä. (veikkaan googlea, se on sen verran paska)

      Kysynkin vielä kerran:
      Saako kansalainen lukea vihakirjoituksia, saako lukea mvlehteä, saako lukea magneettimediaa????
      Minkälainen rangaistus tulee jos lukee intensiivisesti, entä jos vain selailee??
      Entä jos kertoo kaverille lukeneensa?

      Vastaa sinä Fobba, kun kuitenkin näitä lueskelet.

    • 2000KansaneläkeVas

      Rasismikorttia nöyristelevien äärioikeistosuvakkien äänillä, PersKokoomusKepujen EK-Veroparatiisihallitus on MONINKERTAISTAMASSA MAAHANMUUTTOA, halpatyövoiman ja vaaliäänten tuonnin, sekä ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella.

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3608090-kommentti-kokoomus-ei-edes-peittele-sote-royhkeyttaan

      Äärioikeistoporvarihallituksen ministerit rypevät korruptiossa ja virka-asemien väärinkäytöksissä, joutumatta mihinkään vastuuseen lainrikkomisesta ja kansalaisten varojen väärinkäytöksistä, antamisesta veropakolaisyrityksille lahjaksi.

    • eiuskalleta

      Miksei KANSALTA kysytä haluaako se pois EU:sta? Varmasti haluaa! Mutta ei uskalleta antaa kansan äänestää EUsta, kun poliitikot tietävät, että kansa äänestää:KYLLÄ. Ulos EUsta.

    • PennutJaKakarat

      Mitä kummia tässä ketjussa on kirjoitettu kun mode on noin kovin ahkeroinut???

      • HysHysHys

        On kirjoitettu totuuksia siitä kuinka huonosti todellisuudessa maassa asiat ovat,joten ne pitää sensuroida jotta kansa saa elää edelleen asuntokuplassa ja illuusioissa..Ei asioita voi kertoa rehellisesti kaikille se voi olla rasistista...


    • tasaraha-arvo

      Ei Suomeen ole tullut vihailmapiiriä vaan se on ollut koko ajan. Se on vaan kytenyt pinnan alla ja putkathaa aika-ajoin esiin, yleensä talouden ja hyvinvoinnin huonotessa hallitusten kiristäessä ja omistajien riistäessä kansaa!
      Muinaisesta isovihasta, nuijasodista ja kansalaissodasta lähtien vihailmapiiri on ollut olemassa - jos kansa tappaa omiaan ei ole muuta kuin suunnatonta vihaa.
      Tässä taloudellisessa tilanteessa jonka hallitus on saanut aikaan viha kohdistuu aina
      ensimmäisenä ulkomaalaisiin ja vieraaseen kulttuuriin. Muuten tapeltaisiin normaalisti keskenään, sellainen on Suomen metsäläinen kansa!
      Sen näkee pelkästään tuolla tien päällä liikenteessä!

      • SuomiOnKreikka2

        Ei tien päällä ole mitään vikana suomessa muuta kuin jatkuva kyttääminen ja valvonta.Todelliset rikolliset vetävät kiky sopimuksilla maata suohon minkä ehtivät arkadianmäellä.Kuinka kansa voi luottaa eduskunnan pelleihin jos sieltä käsin pitää valvoa kansaa? Luottamus on kaksisuuntainen asia ja sitä ei suomessa ole enää ollut aikoihin,kiitos maanpettureiden jotka myivät suomen EU:lle!


    • EnKaipaaSuomea

      Jos kerran suomi on demokraattinen maa niin silloinhan saa olla pitämättä ulkomaalaisista jos niin haluaa eikä siinä ole mitään rasistista.Itse en pidä edes naapurista joka on selvästi 100% suomalainen.Ihmeellinen asenne tullut EU:n jälkeen suomeen että jos jostakin et pidä niin olet heti täysi rasisti,todella outo maa suomi nykyään. Ei tosiaan tarvitse enää paljon miettiä kun mahdollisuutta suomesta poismuuttoon tarjotaan ensi vuonna...ei näin tyhmästi hoidettuja asioita ole missään euroopan maassa kuin suomessa.Ei tosiaan ikävä tänne takaisin tule.Katsotaan kuka teitä "viisaita" tulevaisuudessa hoitaa kun ajatteleva työväki muuttaa pois suomen verohelvetistä....maa romahtaa kovaa vauhtia ja porukka yrittää velalla pönkittää itsetuntoaan.....tuhon tie sanon minä.

    • ijkljkmkllk

      Niin Ruotsi on malliesimerkki rasismista pyssyt paukkuu ja käsikranaatit lentää raiskaukset Afrikan tasoa on eriasia ketä rasismista kärsii.......

    • ikävä.kyllä

      Vihan ilmapiiri, fasismi, pelon lietsonta ja natsismi ovat kapitalistien työkaluja, joita he käyttävät nyt kun paskansa on lentämässä tuulettimeen, eli finanssikapitalismi tekee kuolemaa. Kapitalistit koettavat saada sodan aikaiseksi!

    • törkeetä
    • RAUHAEINATOLLEVAS1

      Rasismikorttia nöyristelevien äärioikeisto-alamaishyysäreitten äänillä, PetosjytkyKokoomusKepujen äärioikeistolainen EK-Veroparatiisihallitus, on MONINKERTAISTAMASSA MAAHANMUUTTOA, halpatyövoiman ja vaaliäänten tuonnin, sekä ilmaisen suomalaisen orjatyövoiman tavoitteella.

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3608090-kommentti-kokoomus-ei-edes-peittele-sote-royhkeyttaan

      Osakekuorihuijarit, poliittisten virka-asemien törkeät väärinkäytökset, korruptiot, pahaveli-verkostot ja veropakolaisyrityksien rahoittajat kansan rahoilla = porvarihallitus on laitettava pois viralta. Rikollista toimintaa maan johdossa, EI saa hyväksyä.

      Poliisin talousrikosyksikkö, verohallinto ja sisäministeriö vastuuseen, kun katsovat läpi sormien verojenkiertoa ja törkeitä oman ja ahtaan lähipiirin osakkeitten edistämisiä hallituksesta käsin.

    • beethooven

      Siksi juuri laitoin äsken pari riviä illan eurojackpot kierrokseen ou jee.

    • MrJuha82outolintu

      Onneksi minä olen sentään hyvä ihminen.
      Ah mä oon niin itserakas, mutta itserakkailla on juuri se puoli, että he pystyvät rakastamaan myös muita ja vaalivat usein pehmeitä arvoja ja monet sivareita heistä.
      Minä en kuitenkaan rakasta natseja.

    • MrJuha82outolintu

      Mm tän Siitoimen pärstä ärsyttää.
      Ruma ja ilkeä olemus.
      Hyvä, että kuoli silloin 2000-luvun alkupuolella.
      Oli tunnettu suomalainen natsi, joka nautti jos ihminen kärsi, ei tuntenu sääliä, hänen natsikaveri kidutti kuoliaaksi kissoja keittäen ne vedessä.
      Pekka oli myös vankilassa.
      Ois pystyny tappamaan ISON määrän ihmisiä halutessaan.

      Jos samalle hautuumaalle eksyn, jossa Pekan hauta, niin en katso sinnepäinkään, jos vahingossa näkisin sen haudan, niin sanoisin ääneen "tossa on sen hullun natsisekopään hauta, en kyllä anna arvoa"

      • MrJuha82outolintu

        Oon samaa mieltä, mut onko nyt jotkut uudet Pekka siitoimet siihen oikea ratkaisu?
        Ei vittu vieköön hahhah.
        HOHOHO.
        Mä pistän monet asiat huumoriksi ja nauruksi.
        Ehkä väärin, sillä hieman halpamaista nauraa vakavilla asioilla.

        Mutta tuomitsen kyllä terroristit, raiskaajat ja tuomitsen myös suomalaiset rasistit.
        Jotkut menee niin pitkälle natsiudessaan, että alkavat hakkaamaan kuoliaaksi ihmisiä.
        Ei välttämättä natsien kohdalla oo kyse aina mamusta, joka tapetaan vaan saatetaan tappaa eläin tai vaikkapa potkiktaan kuoliaaksi joku homoseksuaali, koska esim Siitoimen mukaan homot pitäs kuopata suohon, siis sillon kun tää rumilus oli vielä hngissä.

        Naurattaa LOL.
        HAHAHAA.

        Joidenki ratkaisumallit vaan naurattaa.
        LOLOLOLOLO.


    • No sieltä se on tullut ja peräisin Suomen mistä nuo pakoloisetkin . Vuosisatoja kestäneet vihapuheet ja teot ovat ihan aitoa tuonti tavaraa. Että silleen.

    • Ei.kiinosta

      Aloittaja on vapaa muurari?

    • munakko

      Suurin syyllinen sippilä lestujen oppien mukaan rakastaa mamuja ja vihaa kantasuomalaisia: on siinä meillä siionin virsien laulaja?? Suomi on suomalaisille eikä sippilän allaheille?? häpeä sippilä mitä olet saanut aikaan, älä yhtään ihmettele vihapuheita jota eukkosi on saanut?? ne tulevat varmaan lisääntymään!!!

    • Vapaussoturinjälkeläinen

      Minusta olisi tärkeä tietää ovatko nykyisten riitapukarien, suvakkien ja nationalistien, isoisät samoilla linjoilla jälkeläistensä kanssa. 100 vuotta sitten suomalaiset todella vihasivat ja tappoivat toisiaan ja vain muutama hörhö pyöri siinä välissä.

      Suomenruotsalaiset olivat 2018 kaikkein kovimpia valkoisia fanaatikkoja, nyt suvakkeja. Nykyisten vasemmistolaisten ja anarkistien isoisät olivat epäilemättä punaisia. Persuissa voi olla paljonkin entisten punaisten jälkeläisiä. Minä olen ehdoton nationalisti kuten isoisänikin, joka oli valkoisen talonpoikaisarmeijan huippusoturi. Eljas Erkko oli 100 vuotta sitten valkoinen taistelija ja toisessa maailmansodan tiukasti isänmaallinen ministeri. Nyt Erkot ovat suvakkien puolella.

      Ketä te olette? Oletteko te uskollisia isoisienne perinnölle?

    • xfkjfrxkxfrkxfr

      " Kun tavallinen siviili ei voi viettää iltaa rauhassa tai kävellä kadulla vapaasti pelkäämättä uusnatsien kuten Odinin soturien tai vastarintaliikkeen hyökkäävän kimppuunsa niin voidaan puhua vihan ilmapiiristä"

      Edellinen kommentti kertoo kaiken siitä miten epätoivoinen maan tilanne jo on. viher-vasemmistolainen kupla on noussut median avustuksella joka paikkaan ja ajaa sairaita (taloudelle myrkyllisiä) ideologioitaan piittaamatta yhtään todellisista ongelmista- velasta tai veroista jne koska itse saavat tulonsiirtoina elämässään kaiken toisten työstä väkisin perityistä veroista.

      vihervasemmiston mielestä "Odinit hyökkäilee kansan kimppuun"..!!!!!!!!? Voiko absurdimpaa väitettä olla enää olemassakaan! Monet kyllä jo tietääkin ketkä kansan kimppuun kaduilla hyökkäilee mutta viher-kupla ei luovuta..

      • EUROXIT

        Kun tavallinen siviili, lapsi, nainen ei voi kävellä vapaasti kadulla pelkäämättä natsien matutulva ja turvapaikanhakijoiden fasismia ja rasismia on silloin katastrofaalinen ilmapiiri .


    • breakevenmeni

      Ongelmahan on se että Suomessa kaikki puolueet ovat vasemmistoa kokoomuksen johdolla. Tästä parhaana osoituksena julkisen koneiston ja velan holtiton kasvattaminen jatkuvasti. Koska omista eduista ei haluta luopua niin käytännössä teollisuus/ investoinnit katoaa ja vain jakokaarti kasvaa samaa aikaan kun maksajat häviää alta pois. Nyt pitääkin jo em. johtuen kajota kansan omaisuuteen jotta juhlat voi jatkua ja kannella musiikki soida vielä hetken.

    • ...Maahanmuuton salliminen on edesauttanut miljardi bisnestä, jonka turkkilaiset ja kreikkalaiset ovat rakentaneet. Ja myös lähtömaiden henkilöt rahastavat sillä.

      On jotenkin käsittämätöntä, että lähdetään jopa ilman papereita matkaan, kävellen, maksetaan kymmeniä tuhansia matkoista. Ihmisiä kuolee tuhansin matkoilla. Lapsia pahoinpidellään ja pidetään heitä pääsylippuina rajoilla jne.

      On kauhean tyhmää tehdä kuten Saksa teki, ottaessaan satojatuhansia pakolaista.
      EU:n järjetön suhtautuminen maahanmuuttoon ja ongelmiin lähtömaissa on todella huono asia.
      Muslimi miesten invaasio on surkea näyttö moraalista ja koko asian luonteesta muslimi väestössä.
      Ehdoton ei maahanmuutolle näillä perustein. Eurooppa pitää rauhoittaa muslimi terrorismista ensiksi, ottaa vastaan "isiksen" luoma paine, joka laukeaa kohta. jne. maahanmuutolla aiheutetaan vain sisäisiä ongelmia ja luodaan sairaita natsi ilmiöitä....

    • SotaakoPropagandaEtsii

      Suomeen on tullut valheen ilmapiiri. Kritiikkiä kutsutaan rasismiksi totuudesta välittämättä ja käytetään termejä ja sanontoja, jotka itsessään eivät tarkoita oikein mitään, kuten esimerkiksi "maahanmuutto on rikkaus". Mielettömyyttä pitäisi kutsua viisaudeksi pelkkien hokemien perusteella.

      • ValkoinenJaMusta

        Rasismi ?!Tämä epäilyttävä argumentti on vain loukkaus toiselle henkilölle. ! on vain loukkaus toiselle onko se rasismi tai jotain ?!


      • Nationalistinro1

        Rasistikortin heiluttuja on yhtä paha luuseri kuin natsikortin heittäjä. Kun äly ei riitä keskusteluun, alkaa mollaaminen.


    • sierjeg

      Ei kumma jos on ,omat kansalaiset ovat työ-orjia ,rahaa valtio tarvii että mamut saa kaiken,hallitus näyttää meiltään omia kansalaisia vastaan ???!!

      • Suomi ei ole koko maailman sossu PISTE. Että silleen.


    • LaitonMatupolitiika

      Suomen matu-muuttopolitiikassa laittoman maahantulon järjestäjän avustamana on paikalliset !!!. Matua on salakuljetettu maahan ja ylittänyt rajan laittomasti ,ilman mitään asiakirjoja tai väärennetyin henkilöllisyysasiakirjoin ja oleskelevat laittomasti Suomessa.
      Suomeen saapuneet laittomat on irakilaisia , afgaaneja, somalit- afrikkalaisia ja he tulivat Ruotsista. Tsetseenitaustaisia Venäjän kansalaisia laittoman maahantulon tullut Suomeen Venäjän kautta.
      Laittoman maahantulon pääreitit on Turkki. Miksi sopimuksen mukaisesti ei lähetetä takaisin ? Täydellinen pesä laittomien maahanmuuttajien joka asui siellä vuosia, ja sitten rajan yli Eurooppaan. Miksi ei rajat ovat kiinni? vain jatkaa tätä liiketoimintaa edelleen. Se, me kaikki tiedämme, ainoa yllätys on miksi niitä ei vielä ole rangaistu? ja kaikki ne, jotka ovat mukana tässä koko liiketoiminnassa on paikalliset jatkaa tätä liiketoimintaa edelleen? Miksi he eivät lähetä takaisin laittomat maahanmuuttajat ? Miksi ei rajat ovat kiinni? ja miksi tämä laiton liiketoiminta ei lopeteta ?
      Kuinka kauan tämä helvettiin ja diktatuuri kestää ?

    • RAUHAEINATOLLEVAS1

      Kaikki väkivalta on aina väärin. Kaikki väkivallantekijät ovat aina väärässä.

    • suomalainen2345666

      On erittäin, erittäin hyvä asia, että nationalismi viimeinkin nousee, koska muuten Euroopasta tulee nopeasti islamilainen maanosa, emmekä senjälkeen voi kuin alistua sharia-hirmuvaltaan!

    • Karhuntytär

      Me suomalaiset olemme ainakin 10 000 vuotta vanha kansa ja me eurooppalaiset vielä vanhempi.Minun esiäitini suoraan alenevassa polvessa oli Ursula (karhunaaras), joka eli noin 40 000 vuotta sitten Kreikan vuorilla. Hänen esi-isänsä olivat valloittaneen Euroopan neandertaalilaisilta jo tuhansia vuosia aikaisemmin. He veistivät Willendorfin Venuksen ja piirsivät Ranskan kuuluisat luolamaalaukset. He olivat kantaeurooppalaisia.

      Kun mannerjää suli, Ursulan klaani suuntasi heti takaisin pohjoiseen riistan ja peuran jäljillä ja valtasi Euroopan pohjoiset osat takaisin omalle klaanilleen. Heistä kasvoivat myös ensimmäiset suomalaiset. Heidän älynsä ja yhteistyökykynsä veivät voiton vaikeista luonnonolosuhteista. Matujen vanhemmat istuivat silloin vielä puun alla odottamassa banaanin putoamista käteen. 40 000 vuotta erottaa minut, Ursulan tyttären, matuista. He eivät kuulu tähän meidän eliittijoukkoomme.

      http://www.douglashistory.co.uk/history/articles/7duasofeve.htm

    • bundet_suojassa

      Hallitus nipistää sotaveteraaneilta.
      Kyllä Insinööri on viisas mies, se tietää mistä otetaan.

      • RahaJaValta

        He vain aina huolehtia heidän paksu lompakot !


    • liisa_simpsonson

      olen kuullut teidän haukkuvan toisianne ja puhuvan pahaa toisistanne

    • asiatyyli

      eikö se ole realismia? vai olisiko mielestäsi parempi kertoa asiasta tyyliin miten ihanaa, mahtavaa, fantastista, suorastaan upeaa kaikki on? kuinka olisi parempi ja uskottavampi tapa kertoa asioista? tyylistähän lie paljolti kerrontakin kiinni

    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      Draaman varjolla äärioikeisto, luulee saavansa jatkaa kansan kurjistamista ja väkivaltaa puolustuskyvyttömiä ihmisiä kohtaan. Ei tule tapahtumaan.

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3610289-suomeen-kahden-kerroksen-vakea-oleskeluluvan-saaneille-ehdotetaan-pienempaa-korvausta

      Asialla on monta puolta. Se on varma, että hoitamaton köyhyysongelma, puuttuva perusturva, puuttuva aito terveydenhoito ym tärkeät hyvinvoinnin tekijät, pitää kuulua jokaiselle suomalaiselle ja myös sille halpatyövoimaksi tai vaaliääneksi äärioikeistoporvareille tuodulle.

    • yrtcviuhbn

      Jaakko Iloniemi kiinnittää huomiota tärkeään asiaan

      Suomen perustuslaissa on kolme pykälää, joissa käsitellään Euroopan Unionia; 1. pykälä, jossa mainitaan Suomen olevan Euroopan unionin jäsen sekä 93. ja 96. pykälä. Jaakko Iloniemen mukaan nämä perustuslain pykälät pitäisi muuttaa, jotta Euroopan Unionista voitaisiin erota. Se, että perustuslakia voitaisiin muuttaa, vaatisi joko 5/6 enemmistön yhdessä eduskunnassa tai 2/3 enemmistön kahdessa eduskunnassa. Iloniemen mukaan tällaista enemmistöä ei Suomesta löydy, eli EU:sta eroamisesta puhuminen on hänestä turhaa vauhkoamista.


      Jaakko Iloniemi voisi myös kiinnittää huomiota miten EU:hun ja euroon mentiin

      Kun Suomi liitettiin Euroopan Unioniin, olisi myös se vaatinut perustuslain muutoksia jo senkin osalta, että perustuslakimme mukaan Suomi on täysivaltainen tasavalta, siis itsenäinen valtio, joka ei voi luovuttaa kansalle kuuluvaa valtaa rajojensa ulkopuolelle vieraisiin käsiin.

      EU:hun mentäessä olisi siis tarvittu myös sama menettely, josta Iloniemi nyt eroamisen kohdalla kertoo; eli perustuslain muuttaminen niiltä osin, joilta Suomen perustuslaki oli ristiriidassa Unionin jäsenyyden kanssa, sillä Suomen perustuslaki sanoo myös, että mikään laki ei saa olla perustuslain kanssa ristiriidassa.

      Suomalaisilla unionisteilla ei ollut näihin muutoksiin silloin, eikä sen jälkeenkään, tarvittavaa poliittista tukea Suomessa, mutta unionistit jättivät poliittisen voiman puuttuessa nämä laillisuuskysymykset niikseen ja liittivät Suomen EU:hun yhdessä eduskunnassa vain 2/3 enemmistöllä, vaikka olisi tarvittu se Iloniemenkin mainitsema 5/6 enemmistö, taikka vaihtoehtoisesti 2/3 enemmistö kahdessa eduskunnassa.

      Ja tämä ei ole tyhjänpäiväistä puhetta, että näin meneteltiin. Faktat voi jokainen tarkastaa ja ihmetellä millaiselle tielle Suomi on unionistien toimesta viety. Unionistit siis pyyhkivät Suomen perustuslailla takalistonsa; siinä he näyttivät kuinka paljon he arvostavat Suomen kansaa ja sen oikeuksia turvaavaa perustuslakiamme.

      Unionistien toimesta Suomen perustuslakia muutettiin vasta jälkeenpäin ja mm. pykälään 1. liitettiin kohta "Suomi on Euroopan unionin jäsen". Tällä tietysti yritettiin pestä menneisyyden mustia tekoja valkoisiksi. Tässä kohtaa on unionistien osalta käytetty siis vain erittäin poikkeuksellisiin tapauksiin kuuluvaa takautuvaa lainsäädäntöä, vaikka mitään valtuuksia unionisteilla siihen ei ole ollut, eikä ole.

      Samoin Suomen rahayksikkö, markka, muutettiin euroksi ilman lakia (pelkällä eduskunnalle annetulla tiedonannolla), vaikka perustuslaissa vielä luki, että Suomen rahayksikkö on markka. No, kun unionistit kerran turvautuivat laittomuuksiin, oli jatkossa se tietysti yhä houkuttelevampaa ja helpompaa, kun tälle tielle oli jo ennenkin astuttu.

      Lyhyesti sanottuna unionistit ovat tehneet kiihkossaan tästä paljon enemmän kuin politiikkaa; EU-jäsenyydessä on kyse myös perustuslaillisista kysymyksistä.



      Käytännössä Iloniemen puheet voidaan sivuuttaa

      Suomen kansa ei tarvitse EU:sta erotessaan 5/6 enemmistöä eduskuntaan taikka 2/3 enemmistöä kahteen eduskuntaan. EU:n kannattajien on turha elämöidä tällaisilla lakipykälillä, sillä juuri unionistit astuivat laittomuuden tielle omia poliittisia päämääriä ajaakseen ja pakottivat Suomen kansan seuraamaan perässä.

      Kun tarvittava Suomen kansaa ja Suomen perustuslakia kunnioittava poliittinen voima on kasassa ja sillä on enemmän edustajia kuin unionisteilla, niin peli on unionistien osalta selvä.

      Suomi julistetaan itsenäiseksi valtioksi ja unionistien laittomasti Suomen perustuslakiin tekemät muutokset mitätöidään.

      Taistelu ei tule olemaan helppo, mutta itsenäisyysvoimat tulevat sen voittamaan ja sen myötä Suomi on taas meidän suomalaisten omissa käsissä ja perustuslakimme mukaisesti kansan vallan ohjaama.

      Tulevaisuuden itsenäisessä ja puolueettomassa Suomessa tulevaisuuskin saadaan taas näyttämään valoisammalta kuin nyt unionistien johtamassa velkakierteeseen tuomitussa EU-Suomessa, joka on ajettu surkean taloudellisen tilanteen lisäksi myös ulkopoliittisesti hataraan ja vaaralliseen asemaan.

      http://nikokauko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223866-jaakko-iloniemi-kiinnittaa-huomiota-tarkeaan-asiaan

    • No ja ei ainakaan Suomen kansan aiheuttamana. Että silleen.

    • No on tullut sellainen ilmapiiri, että Suomalaiset eivät saa edes puhua vihaisesti näistä vihatekojen tekijöistä. Vihainen puhe on päättäjien mielestä paljon vaarillempaa, kun nämä vihateot joissa on kuollut ja vammautunut jo useita Suomalaisia. Että silleen.

    • eräillekusipäille

      Tarkotus oli vain virnuilla, mutta ette tainneet tietää edes sen vertaa kuin kuvittelin.

      Kyllä, te hevonvitun natsit voititte sodan tässä ja nyt. Pohjois-Korea tulevaisuudessa.

      Kovin kauan ette haudallani tanssi. Persesuomalaisille nauraa sen sijaan moni jo nyt, moni vakavasti otettava ääliö.

      Se jumalaton viha kaikkea ajattelua kohtaan. Älkää sitten itkekö. Itse sitä kerjäsitte.

      Se halpamaisuus oli jotakin, en lakkaa sitä ihmettelemästä.

    • ihme.porukkaa

      Demarit tänään loivat vihan ilmapiiriä eduskunnassa, mikä niitä nyt noin ahdistaa... Ahtisaariko?

    • demarienvihollno1

      ..toissapäiväinen eduskunnassa käyty "keskustelu" rasismista oli omituinen tilaisuus.
      Demarit haukkuivat perussuomalasisia "irtisanoutumaan rasismista", kommunisteista kerrotiin ja äiteistä, kuinka heidän "murhattiin", orjista jopa!! puhuttiin.
      heheh, uskomatonta.

      Niin, kysymyyksessä oli se, kun nuori mies murhattiin asemanaukiolla, tekijänä suomalainen natsi järjestö.
      Ikävää nähdä, mutta murha veti puolue rajat; vasemmisto ja vihreät katsovat että vain oikeisto murhaa ja oikeisto taas katsoi ,että kaikki väkivalta on kiellettävä?? niinkuin se ei jo nyt olisi sitä?!

      Totuus on lopulta se, että suomessa annetaan liian pinet rangaistukset väkivalta rikoksista, tätä ei kukaan sanonut.

      Tai nyt annetaan maahanmuuttaja muslimeille opetusta pari tuntia siitä, että suomessa ei saa raiskata naisia porukalla tai yksin. siitäkään ei pahemmin puhuttu!

      Vihreät ja sdp, vasemmistoliitto, olisi kauhea hallitus. Vaikka sipilän hallitus on tehnyt vääryyyksiä palkansaajia kohtaan, on se sentään yhdessä tekemässä asioita.

      Muka muistaa kun sdp, vasemmistoliitto ja vihreät pelleilivät Kataisen hallituksen jopa niin, että vastustettiin omia ehdotuksia!

      Onhan se myös totta, että afgaani muslimi murhasi poltti nuoren tytön , tällaisia hirvittävyyksiä tekevät maahanmuuttaneet turvapaikanhakijat. Kyllä se luo vihan hedelmät suomeen...

    • huihaipoiu

      Ei olla lain edessä tasaarvoisia, ei ainakaan suomessa, valitettavasti,

    • hävettää

      Koska vihervasurit tai rkp ois tuominnut islamistien tekemät terroriteot maalimalla, ei koskaan, joissa sentäs kuollut useita satoja ihmisiä, mutta kun yksi mies sai surmansa tai kuoli jonkin muun asian johdosta hessassa, vieläkään ei ole julkisuuteen tullut mikä kuoleman aiheutti jostai kumman syystä tätä tietoo pimitetään, epäilykset herää????????mikä kuoleman aiheutti, joka tapauksessa laitetaa marssit pystyyn tämän tapauksen johdosta, ja vielläpä mukana muutamia kansanedustajia kiekumassa,

    • OnkoLeijonatAvotValmis

      Olemme hyvin pettyneitä hallituksen ja Poliisiin toimintaan . Kaikkein epäkunnioittava on se meille, että Poliisi ja hallitus auttaa aiheettomasti laiton hyökkääjät .On erittäin outo ilmiö ?

    • OviOnLukossa

      Todetaan, että meidän on hyväksyttävä laittoman hyökkääjät!
      Jokaisella meistä on oikeus oman mielipiteensä ja omat päätöksensä.
      Kenelläkään ei ole oikeutta pakottaa meidät !
      Onko joku niin typerää kutsua huligaanit, varkaat, raiskaajia, rosvot, terroristit koteihinsa ? Ovi on lukossa! Päättää kuka on ystävämme?

    • spörjeg

      Monta viestiä poistettu???? MIKSI ?? onko sanavapaus hävinnyt Suomessa??? Eikö saa arvostella ??? mihhin päättyy tämä kontrolli ??

    • ihmekulttuuri

      Suomalaisilla miehillä on aina ollut vakavia vihaongelmia. Ja viha projisoidaan sitten milloin mihinkin kohteeseen. Järkevät ihmiset osaavat käsitellä tunteitaan, mutta suurin osa suomalaisista miehistä on tässä suhteessa kuin autisteja. Ja sitten vielä ihmettelevät, etteivät saa naisia. Kukaan fiksu nainen ei ota ristikseen vihaista miestä.

    • HeiPaHeiPa

      Jos luulet , niin sitten sinun täytyy mennä itään! siellä löydät mitä etsit.

    • VALTAVAkulttuurinenEro

      Valitettavasti eurooppalaisen identiteetin ja lähi-idän on valtava kulttuurinen ero !!!

    • TotuusOnettä

      islamilaisista maista tulevat maahanmuuttajat eivät sopeudu Suomeen !

    • demarienvihollno1

      ..katsokaapa amerikan presidentin vaaleja. Aivan uskomatonta solvaamista ja törkeyksien tonkimista!
      Suomessa ei sentään alennuta tuohon, mutta, miksi kukaan ei puhunut presidentin vaalien alkaessa, kuinka Halonen on ollut lasten aivopesuporukoissa jne. sosialisoimassa suomea, vastustamassa länsimaita jne.
      SDP ja kepu ovat kasvattaneet suomeen katkeruuden kansalaisiin.Se on sitä suomen vihaa...maailmassa on vihapuheiden ja tekojen aika...

    • TrumpinVoito

      Sunnuntaina oli toinen keskustelu ennen presidentinvaaleja Yhdysvalloissa. Siihen osallistui republikaanien ehdokas Donald Trump ja demokraatti ehdokas Hillary Clinton. Keskustelu oli erittäin vilkas ja terävä ehdokkaita puheenjohtajuuden Yhdysvaltojen sinkosi solvauksia. Oli jopa uhkia.

    • TrumpinVoito

      Kova taistelu on jo ilmoittanut alusta Keskustelun kun ehdokkaita puheenjohtajavaltion Yhdysvallat ei ravistele käsiään. Trump varoitti Clinton että jos hän tulee Yhdysvaltain presidentti nimittää erityisen syyttäjä, joka tutkii tapaus posti ajalta, jolloin Clinton oli ulkoministeri.

    • MatuBisnesIsoRaha

      Toimiiko tämä liiketoiminta markkinaehtoisesti normaalin kilpailun mukaan kuten yritystoiminta normaalisti toimii? En usko koska rahat eivät tule asiakkailta, vaan veronmaksajien taskusta. Tämä business tuntuu todella oudolle, tulot tulevat veronmaksajilta ja varmasti sovittuna päivänä.

    • HÄVETKÄÄ
      • HyvinvointiSuomi

        Hyvinvointi ???
        Suomella ei ole ainakaan varaa laittomasti maahan tulleiden elättämiseen, kun Suomi ei pysty pitämään huolta omistakaan avun-tarvitsijoistaan.


    • PaljonRahaMatusta

      Yritystoiminnassa kansainvälinen turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskustoiminnan puuttuu vielä Viittakivi Oy ja lukuisia muita yrityksiä

    • Vihainenveronmaksaja

      Yle lietsoo vihaa joka päivä matutuksellaan. Hyvin tehoaa.

    • Turvallisuus

      Länsi-Balkanin turvapaikanhakijoiden reitti suljettu ! Suomella ei edelleenkään ole rajatarkastuksia käytössä ? ryhmä, joka puolustaa Isis terroristi jihadi ja uskonnollinen kultti pakenevat Eurooppaan ja ovat maahanmuuttajien piilossa. Keski-Euroopassa se on jo kauan sitten tehokas torjunta laittoman maahanmuuton ja suljettu kokonaan kaikki rajat.

    • VEROPARATIISITKIINNIVAS1

      Äärioikeisto = Viha ja väkivalta. PersKokoomusKeput = EK-Veroparatiisihallitus. Rasismikortti = halpatyövoiman ja vaaliäänten tuontia, sekä ilmaista suomalaista orjatyövoimaa:

      http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3616485-rikkaat-kauhovat-sosiaalietuudet

      MITÄ YRITTÄJIÄ NE SELLAISET OVAT, JOTKA EIVÄT KOSKAAN TULE OMILLAAN TOIMEEN ?

      Rikkaiden sossupummien "yritys- ja maatalous"tuet kokonaan pois. Perintöprinssien, siskojenhakkaajien ja muiden verojenkierto-tukipummien loisiminen kansan kustannuksella, on aika lopettaa.

      • IsänmaammeSuomi

    • LaittomiaTuloja

      Laittomat maahanmuuttajat ottaen ei ole mitään tekemistä kansainvälisen sopimuksen ja ihmisoikeudet .Se on vain ainoastaan ​​etuja oman liiketoiminnan ansaita suuria käteistä rahaa . Se ei kuulu mihinkään humanitaarista apua, ja tämä on juuri ihmisten salakuljetuksen ja ihmisten kauppaa. Nämä ovat laittomia tuloja !

    • HuolestuttavaaAivopesu

      Huolestuttavaa on tämä länsimaalainen aivopesu, missä ihmisten luonnollista mielipiteenmuodostamista pyritään ohjailemaan tiettyyn suuntaan ? Lehdistö valehtele vaikka näkee totuuden-ja se on tietysti huolestuttavaa ! Viiranomaiset pimittää ongelmia , josta päättäjät
      ovat vastuussa ja salaa taustassaan turvapaikanhakijoiden olevia haitallisia tietoja.

    • Onko niin, että on vaikeaa luoda lakia jolla estetään rasismin kasvu?

      Ei, se ei ole vaikeaa, mutta eu:n mielistelemisen lopettaminen on ylivoimaista. Ilmeisesti verkoston edut ovat sitä luokkaa, että meillä ei ole enää omaa maata, jossa on päättäjät, jotka osaavat/haluavat/uskaltavat sanoa EI.
      Sen sijaan ajetaan kansaa mm. sananvapauden rajoituksilla (se laki luotiin pikana) nöyriksi islamin alamaisiksi ja vieläpä kirkko etujoukoissa on myynyt kaikki "aneensa" vallitsevan politiikan pönkittämiseen.

    • TohtoriLettunen

      Tämän täytyy olla nyt sitä EU:uuhun liittymisen tuomaa onnen aikaa?

    • TURVALLISUUTTA

      Valitettavasti tämä ei ole EU:un vain ja ainoastaan ​​Suomen hallitus joka ei välitä kansalaisten turvallisuutta !

      • SuomenVika

        mammutelua korruptio, valheita, petosta, ja ansaita nopeasti paljon rahaa jne.


    • Liiketoiminta

      se on vain ja ainoastaan ​​liiketoiminnan ja ansaita rahaa!

    • TriplaX

      Kyllä Suomessa on vihan ilmapiiri, tosin osaksi luulen että syynä on sosiaalinen media joka on muuttanut asetelman sellaiseksi, että Esson baarin limaiset jutut ovat tulleet kaiken kansan näkyville. Aikoinaan pieni porukka turisi rasisti-juttujaan kaljalasin ääressä eikä kukaan muu kuulut niitä. Nyt se sama porukkaa turisee niitä juttuja somessa, sillä seurauksella että syntyy vastakkainasettelua niiden kanssa joita nämä rasistiset jutut inhoittaa. Vastapuolet provosoivat toisiaan aina suurempaan vihaan ja siksi viha leviää. Some synnyttää samalla myös illuusion siitä että kun roikut jossain ryhmässä jossa esim. 100 saman henkistä rasistia turisee juttujaan, niin alat luulla että tämä porukka edustaa enemmistön kantaa.

      • uliuliuli

        Orpo Verkkouutisissa: Suomen rajat voitaisiin sulkea pakolaiskriisin vuoksi



        Sisäministeri Petteri Orpo (kok.) sanoo, että Suomi voisi sulkea rajansa pakolaiskriisin vuoksi. Orpo sanoo Verkkouutisten haastattelussa, että jos kriisiin ei löydetä eurooppalaista ratkaisua, Suomen pitää itse piirtää rajat hallitsemattomalle maahanmuutolle.

        Orvon mukaan Suomen täytyy kantaa vastuunsa, mutta tietyn rajan jälkeen rajojen sulkemista voitaisiin harkita.

        – Se olisi raja, jossa Suomi voisi perustellusti sanoa kantavansa vastuunsa ja osuutensa, mutta jonka jälkeen Suomi voisi harkita rajojensa sulkemista. Tämänkin jälkeen Suomi siis kantaisi vastuunsa ottamalla kiintiöpakolaisia Etelä-Euroopan hotspoteista ja pakolaisleireiltä, Orpo sanoo Verkkouutisille.

        Orpo pohtii ratkaisuksi kriisiin Euroopan tasoista sopimusta turvapaikkakiintiöistä. Hänen mielestään ratkaisun etu olisi se, että Euroopan maat tietäisivät toistensa kiintiöt ja myös turvapaikanhakijat olisivat niistä tietoisia.

        Ministeri ei ota kantaa, mikä voisi olla Suomen kiintiön suuruus.
        -Kiintiön pitää olla riittävä, jotta Suomi voi perustellusti sanoa hoitavansa vastuunsa, mutta se ei voi olla kantokykyä korkeampi.

        Äänestys
        Pitäisikö Suomen rajat pitää auki?
        kyllä 12%
        ei 88%
        ääniä 29069 kpl


    • realismi

      eikö tätä vihan ilmapiiriä oikein luomalla luoda suomeen päättäjien toimesta?

    • ennenoliennen

      Suomeen tuli 2011 vihan ilmapiiri, sitä ennen kaikki oli hyvin ja rauhallista.

    • SitäPorvariVoiTietää

      Se ei kyllä lopulta aja kenenkään asiaa kun kaikki ovat kiinni toistensa kurkuissa

    • Taisiollakysymys

      Kermapersuke kultturellit ei taidakkaan enää rakastaa Eurooppalaista viinikulttuuria kun ykkös aate heille on tänään raivoraitis Muslimi?

    • Kultturimmekärsii

      Halvattu näiden viisastelijoiden kanssa

    • HyvinHuolestunut

      Suomalainen on aina ollut kiero ja epäluotettava. Katsotaan nytten vaikka miten hän ylisyöttää pakolaisia. Siitähän tulee diapeettes jos syö enemmän kuin kuluttaa

    Ketjusta on poistettu 382 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe