Karttunen ei kuollut vastarintaliikkeen potkuun

oliko-oma-syy-sittenkin

vaan ihan johonkin muuhun

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001265006.html

Karttunen on nähty ja todettu terveeksi kun päästettiin kotiinsa. Mitä tapahtui sen jälkeen, sitä ei tiedetä, kenties uusi kaatuminen.

Miksi kuolemansyyn tutkiminen kestää näin kauan? Mitä tapahtui torstain ja perjantain välillä, kun Karttunen näki aiheen palata sairaalaan, jossa hänet oli todettu terveeksi kotiin palautettavaksi.

Ei voida syyttää sairaalaa hoitovirheestä ...

71

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käännetään.kivet

      Ehkäpä nappasi amfetamiinia tuhdin annoksen? Jos oli joutunut olemaan monta päivää ilman, niin ihan ymmärrettävää narkomaanin toimintaa...

      Amfetamiininkäyttäjillä (ja myös ns. "piristävien" bilehuumeiden) käyttäjillä yleisin kuolinsyy on massiivinen aivoverenvuoto. Jotkut jäävät joskus henkiinkin, mutta petipotilaiksi.

      Heroiininkäyttäjilä (ja muilla lamauttavien opiaattien orjilla) kuolinsyy on yleensä joko sydämenpysähdys tai tukehtuminen omaan oksennukseen.

      Oikein mielenkiinnolla odotan kuolemansyyn selviämistä, koska media on jo leiponut SVL-miehestä tappajan, vaikka edes kuolinsyy ei ole selvillä...Eli syyllinen on, vaikka rikoksesta ei ole varmuutta.

      Ja mikäli oikeuteen asti mennään, niin mielenkiintoni vain kasvaa. Tahdon nähdä, tuleeko mahdolliseen tuomioon alennusta "tapauksen saaman runsaan mediahuomion vuoksi", kuten tuli Tapanilan raiskaajille. Tässä skeittaripojan, 28-v, tapauksessahan on julkisuutta tullut ihan yhtä paljon, ellei enemmänkin. Media on kaivanut _oletetusta_ syyllisestä jopa taustat esiin ja julkaissut ne, ja sitä ei media tehnyt Tapanilan raiskaajien kohdalla.

      • The_Real_J

        Se osoittaisi ainakin johdonmukaisuutta ja tasapuolisuutta oikeuslaitokselta. Jos yhden henkilön tuomiota alennetaan runsaan mediahuomion takia niin saman pitää päteä kaikkiin muihinkin tapauksiin.


    • aapeesee

      "käänetään.kivet" trollaa täyttä paskaa. Karttusen huumeiden käytöstä ei toistaiseksi ole muuta tietoa kuin MV-lehden alullepanema huhu, joka muka perustuu jonkun nimimerkillä kirjottavan blogiin, jos siihenkään. Asiallinen media ei ole edes vihjannut huumeisiin.

      • käännetään.kivet

        Odotetaan patologin lausuntoa.

        Katsotaan sitten, kuka trollaa paskaa.


      • Helvettiin.täältä

        Käräjäoikeus ei olisi julistanut päätöksessään että jätkä tulee vankita jollei siihen ole perusteltua syytä.Vajakit yrittää harjata moninkertaista väkivaltarikollista puhtaaksi.Mieleen tulee onko tämä maa sittenkään tarkoitettu heille.


    • J-K-L

      Otsikko on soopaa. Toistaiseksi uskottavinta on, että kuoli potkun seurauksena. Kun asia on lisäselvittelyn alla, ei täysjärkinen ala mölistä tuollaisia.

      • kerro.meille

        Eli mielestäsi Karttune kuoli potku seurauksena.

        Ja millä perustein se on toistaiseksi uskottavinta. Saisiko lähteeet? Normaalin järkevän suomalaisen suurin uhka ja islamin kannattaja iltalehti ei kelpaa.


      • K-G-B

        Lähteenä poliisin tiedote, joka perustuu lääkäriarviointiin. Siksi asiaa tutkitaan törkeänä kuolemantuottamuksena. Jos Karttunen olisi tunnettu narkomaanina, olisi huumeet mahdollisena kuolemansyynä varmasti jo tsekattu ja tieto annettu julkisuuteen

        Jos osaat lukea, niin nimenomaan kirjoitin, että asia on lisäselvittelyn alla. Jos siinä paljastuu joku muu kuolemansyy, niin asia muuttuu, mutta toistaiseksi on turha puhua muusta.

        Islamin kanssa tällä ei mitään tekemistä muualla kuin hörhöjen korvien välissä: ainakaan muslimien toimesta ei Karttunen kuollut.


      • hengitä.välillä

        "Normaalin järkevän suomalaisen suurin uhka ja islamin kannattaja iltalehti ei kelpaa. "

        Ihan vain sivuhuomiona: sinunlaisesi ovat hyvin kaukana "normaalista järkevästä suomalaisesta".


      • minäpä.kerron
        kerro.meille kirjoitti:

        Eli mielestäsi Karttune kuoli potku seurauksena.

        Ja millä perustein se on toistaiseksi uskottavinta. Saisiko lähteeet? Normaalin järkevän suomalaisen suurin uhka ja islamin kannattaja iltalehti ei kelpaa.

        "Eli mielestäsi Karttune kuoli potku seurauksena. Ja millä perustein se on toistaiseksi uskottavinta."

        Sillä perusteella, että ilman potkua hän olisi vieläkin hengissä. Ja potkaisija vapaana.


      • opiksi

        Yllä on esitetty erilaisia mielikuviin perustuvia olettamuksia Karttusen kuolemaan johtavista tapahtumista. Meistä kukaan ei tiedä totuutta, joten on varmaankin parasta odottaa poliisitutkimuksen tuloksia ennen kenenkään tuomitsemista.
        Tiedämme varmuudella, että henkilö on toimitettu tapahtumapaikalta sairaalaan tutkimuksiin. Jos henkilöä ei ole tutkittu asianmukaisesti vaan on kotiutettu terveenä, tilanne mutkistuu, koska silloin kysymyksessä on hoitovirhe. Päävamma on kuitenkin aina tutkittava tarkkaan ja huolella.
        Toinen näkökohta on tietenkin se, että jokainen tietää, että toisen herjaaminen mielenilmaisussa aiheuttaa aina tappelun. On harkintakyvyttömyyttä mennä "isottelemaan" taksijonoon tai kapakkaillan jälkeen nakkarille. Aivan sama varovaisuus tulisi olla poliittisten mielenilmaisujen tapahtumapaikoilla.
        Jokainen kuolema on aina turha menetys ja siksi toivoisin jokaiselta itsesuojeluvaistoa, ettei mene tyrkylle aatteellisiin mielenilmaisuihn. Jokainen on myös itse vastuullinen omista toimistaan ja menemisistään.


    • ÄläNytViitsi

      Persutrollaaja yrittää epätoivoisesti kääntää mustaa valkoiseksi äärioikeiston parhaiden perinteiden mukaisesti. Turhaan. Et onnistu.

      • qwfghjk

        poppajoe Sulla sitten on näyttöä näille diileri varas väitteillesi.Jollei syylistyt törkeään rikoksee Mulkku mistä väitteesi löytyy mulkku.


    • qe45y

      melkonen efekti ollu potkulla kun vasta viikon päästä ja lääkäristä päässeenä kuolee seurauksiin häähää

      • vitun.typerys

        Sinä sontiainen olet kyllä niin hullu, että sinulla ei ole mitään toivoa.Asiantuntija ilmoitti että aivoverenvuoto voi tällaisessa tapauksessa tulla jopa kuukauden päästä.joten hähhäh hää idiootti


      • effwefwe
        vitun.typerys kirjoitti:

        Sinä sontiainen olet kyllä niin hullu, että sinulla ei ole mitään toivoa.Asiantuntija ilmoitti että aivoverenvuoto voi tällaisessa tapauksessa tulla jopa kuukauden päästä.joten hähhäh hää idiootti

        Oliko se niitä kuuluisia ylen "asiantuntioita"? Näitä joka alan asiantuntioita meillä suomessa riittää.


      • JUANKOROTE123

        ge45y Uskoisin ,että esim. Olli Tenovuo on sinua pätevämpi henkilö kertomaan aivoverenvuodoita, Jos hän kertoo ,että on mahdollista saada a ivoverenvuoto jopa kuukauden päästä


      • JUANKOROTE123 kirjoitti:

        ge45y Uskoisin ,että esim. Olli Tenovuo on sinua pätevämpi henkilö kertomaan aivoverenvuodoita, Jos hän kertoo ,että on mahdollista saada a ivoverenvuoto jopa kuukauden päästä

        Aivoverenvuodon voi saada koska tahansa, mutta kyse onkin siitä, kuinka pitkään se on esim. tässä tapauksessa laitetavissa "pahoinpitelyn" syyksi. Aivoverenvuodon kun voi saada ihan "ilman syytäkin", varsinkin jos on esim. päihteiden väärinkäyttäjä, narkomaani yms.


    • päässäsi.vika

      Miksi sinulla on lukihäiriö.Ai niin sinä olet natsi persu ,sehän on teillä geenivika.

    • eikökiinnosta

      Torilla ei kukaan kuollut.. Oneksi ei vihreiden bussimurhapoltossakaan Vantaalla..

      • liitemukaan

        Koskas tämmöinen bussimurhapoltto on tapahtunut.Montako siinä palossa sitten kuoli


      • kummatollo
        liitemukaan kirjoitti:

        Koskas tämmöinen bussimurhapoltto on tapahtunut.Montako siinä palossa sitten kuoli

        Etkö tollo sitä tiedä?Vantaalla bussivarikolla. Rakenuksessa nukkumassa olevat , kuljettajat oli hengenvarassa. Miksi sinua ei nämä viheraktivistien murhayritykset ei kiinnosta?


      • LIITEMUKAAN
        kummatollo kirjoitti:

        Etkö tollo sitä tiedä?Vantaalla bussivarikolla. Rakenuksessa nukkumassa olevat , kuljettajat oli hengenvarassa. Miksi sinua ei nämä viheraktivistien murhayritykset ei kiinnosta?

        kummatollo Siis se rakennusko paloi jossa kuskit nukkuivat,Kumma kun yksikään tiedoitus ei ole moista kertonut,ei edes MV- LEHTI


    • A-Celle

      Persujen natsi-siipi yrittää selitellä ja vähätellä tapaväkivaltarikollisen tekoa, koska hän on heidän aateveljensä. Tämä paljastaa erinomaisesti persujen oikean karvan.

      Suomen hallituksessa istuu natseja sympatiseeraava puolue!

    • Fhklljgddhkk

      Poliisi ja lääkärit selvittävät ja voi harmi jos kuolinsyyksi paljastuukin hoito virhe. Natseja ei tarvita mutta ei myöskään lynkkaajia...

      • PersunatsitValehtelee

        Vaikka kyseessä olisikin hoitovirhe, sitä ei olisi tapahtunut ilman natsipersun lentopotkua. Tästä eivät persut nyt vaan pääse irti vaikka selittäisitte kuinka. Faktat puhuvat puolestaan.


    • Mätäpaise1

      Aika vaikea on näyttää toteen viikontakaista tapahtumaa ,mistä ei edes tehty rikosilmoitusta kyllä tässä jutussa on niinpaljon mätää että taisi tulla mahalasku laakista.

    • KansallisankariOikein

      Natsi on Suuri Sankari Urhojen Urho Hän uskalsi potkaista vajaakuntoista. Uskaltaisi varmaan hyökätä mummon 80 vuotta kimppuun on se niin rohkeamies.

      • Kansalliskonkari

        Nythän oli kyseessä melkein lapsen pahoinpitely ,ainakin jos uskomme Iltalehteä, joka julkaisi uhrista rippikoulukuvan. Muu media puhui nuoren miehen (28v.) kuolemasta Rautatientorilla, mutta tekijä ei enää ollutkaan nuori mies (26v.),vaan joku iätön natsi.
        Miksi tämä "nuori mies" uhri olisi ollut vajaakuntoinen, oliko ehkä vajaamielinenkin?


      • miuyger

        Kansansalliskonkari Ettekös te persut ole päiväkausia vakuutellut ,että uhri olisi ollut huumeissa silloinhan tämä natsi pahoinpiteli vajaakuntoista tollo


    • AlexUbergood

      Merkillistä, että koko Suomen poliittinen eliitti on hereillä, kun kaksi rikollista ottaa yhteen Rautatieasemalla?
      Vastarintaliike oli muuten aivan rauhallinen, kunnes narkkari räki päälle.
      Harva ihminen ottaa räkää päälleen hermostumatts. Narkkari aloitti.
      Median maalaama kuva "runopojasta". On väärä. Yhteiskunnan tuella elävä lois narkkari on totuus.

      • doogrebuxela

        AlexUbergood Miten tämä uhri sai räkäklimpin lentämään yli kymmenen metrin päähän.Kas siinä pulma


      • AlexUbergood
        doogrebuxela kirjoitti:

        AlexUbergood Miten tämä uhri sai räkäklimpin lentämään yli kymmenen metrin päähän.Kas siinä pulma

        Räkä lensi ensin ja siitä hermostui potkaisija. Joutui juoksemaan 10 metriä, kun ensin pyyhki räät pois silmistä.
        Runopoika oli kirjoittanut lempeän viestin FB sivulleen.
        Juutalaisen on lämmin olla, ainoastaan uunin lämmössä.
        Mielenosoittajat lienevät antisemitistejä.


    • ohanna49

      Kokemuksesta tiedän, että sairaala ei kotiuta kuin terveen miehen.
      Jos tutkimuksissa muuta ilmenee, on kysymys hoitovirheestä tai laiminlyönnistä. Toivottaasi totus tulee esille ja julkiseksi.
      Epälty on ilmoittautunut poliisille a tulee saamaan oikedenmukaisen rangaistuksen.

      • ohanna49

        Toisaalta kotiutti sairaala minutkin avohoitoon.


    • lekurifossiili

      "Kokemuksesta tiedän..." Höpö höpö, yli 30-v sairaalatyökokemuksella voin kertoa, että kyllä sairaala voi kotiuttaa liian aikaisin ja epiduraalivuoto voi tulla tai pahentua päävammoista juuri kuten Jimillä monen päivän viiveelläkin. Silloinkin ratkaisevaa on, ymmärretäänkö tajuttomuuden ja vamman syy-yhteys heti jolloin nopea leikkaus voisi vielä pelastaa, vai viivästyykö hoito. Alkuperäinen vamma on joka tapauksessa peruskuolinsyy ja pahoinpitelijä vastuussa kuolemasta, vaikka osasyy olisikin hoitavan tahon virhearviossa tai esim väärään päivystysyksikköön joutumisessa. Vakavan miettimisen paikka sairaalasysteemillekin silti.

      • Sairaalan siistijän tieto on sekin tietysti oleellista, mutta lääketieteellinen arvio on varmaan syytä jättää asiantuntijoille.
        Vuotoja tosiaan voi tulla ja mennä, mutta mikäli sellaisen vaara, tai sellainen on, näkyy se magneettikuvissa, eikä potilasta kotiuteta.
        Mikäli taas kotiutettu palaa normaaliin käytökseensä siviilissä, esim. amfetamiinin käyttöön, tai muiden päihteiden käyttöön - on vaikeaa, tai ei ainakaan kovinkaan järkevää syyttää kuolemasta edes "uusnatsia".
        Tosiasioita, toivottavasti tällä kertaa poliisit saavat tutkimussaan selville, tai toivottavasti julkaisevat ne myös. Ettei tästä tule taas yksi Auer-tutkimus.


      • onirotnas
        Santorino kirjoitti:

        Sairaalan siistijän tieto on sekin tietysti oleellista, mutta lääketieteellinen arvio on varmaan syytä jättää asiantuntijoille.
        Vuotoja tosiaan voi tulla ja mennä, mutta mikäli sellaisen vaara, tai sellainen on, näkyy se magneettikuvissa, eikä potilasta kotiuteta.
        Mikäli taas kotiutettu palaa normaaliin käytökseensä siviilissä, esim. amfetamiinin käyttöön, tai muiden päihteiden käyttöön - on vaikeaa, tai ei ainakaan kovinkaan järkevää syyttää kuolemasta edes "uusnatsia".
        Tosiasioita, toivottavasti tällä kertaa poliisit saavat tutkimussaan selville, tai toivottavasti julkaisevat ne myös. Ettei tästä tule taas yksi Auer-tutkimus.

        Sanntorino Tunnet siis henkilön joka kommentoi.Tarkoitan henkilöä jonka mainitset sairaalan siistijäksi. Oletko varma ettei kyseessä ole fossiililekuri


    • sfghjkuytr

      oliko-oma-syy-sittenkin Saatanan persu paskiainen.Eikö silloinitoikeutta hakea apua jos tuntee vaivoja,Karttunenhan vietiin sairaalaan ambulanssilla tajuttomana

    • Santarino

      Vanhanan natsina tiedän meidän porukan potkivan pehmeillä tossuilla.

    • tinki

      Tinkimätön periaate on seuraava. Ihmisiä ei saa potkia! Ihmisten päälle ei saa myöskään sylkeä! Potkijat ja kasvoille sylkijät ovat idiootteja. Tämän lisäksi on miljoonia muita idiotisimin muotoja mm. viherpunasini-suvakkius. Suvakit paskovat suuressa hulluudessaan Euroopan päälle. Todellinen tuhovoima Euroopassa on rajat -auki -musluille-porukka. Suurempaa rikosta ihmiskuntaa kohtaan ei voi tehdä. Islam on historiansa alusta saakka ollut tiukasti järjestäytynyt ja kollektiivinen ja globaali rikollisryhmä. Joka muuta väittää on täydellinen idiootti. Islamin kieltäminen on Euroopassa edessä.

      • MelkoineKehäKukkanen

        Huonot on sullakin nuo perustiedot vai yritätkö vaan saada vastapuolesta syyllistä kyllä tää ongelma on ihan USA aikaansaannoksia, jonka laskun eurooppa maksaa tosin sen myöntäminen voi tietty sun ihanteille olla liikaa.


    • mitenmahtaaolla

      Tuo on ihan järkeenkäypä selitys ettei kuollut potkuun.

      Ko henkilö oli käynyt lääkärissä jossa todettiin täysin terveeksi kun kerran päästivät kotiin.

      Tai sitten on käynyt niin ettei ko henkilölle ole osattu tai viitsitty tehdä tarpeellisia tutkimuksia lääkärissä. Jos niin on niin vastuu ko henkilön kuolemasta on lääkärin joka on ilmeisesti ollut epäpätevä.

    • A-Celle

      Jos joku vielä väittää, että Karttusen tappaja oli "ykittäistapaus" eikä asiaan liity politiikkaa ja vielä vähemmän persupolitiikkaa, niin voi tulla lukemaan tämän palstan ja tämän keskustelun.

      Persujen tukijat keksivät mitä uskomattomimpia selittelyjä mitätöidäkseen ja kiistääkseen julman väkivallan. Kaava on tyypillinen: "Ei Karttusta tapettu ja vaikka tapettiinkin, niin ei se ollut mitenkään poliittista ja jos olikin, niin ei se liity persuihin ja vaikka liittyykin, niin oikea ongelma on ihan muualla."

      Persuissa on paljon niitä, joilla on natsisympatioita, pesuissa on paljon niitä (jopa kansanedustajia), joita natsien rikostausta ei mitenkään haittaa, vaan tekevät heidän kanssaan "ylpeänä" (lainaus Olli Immosen fb-päivityksestä) yhteistyötä.

      Oikea ongelma on se, että Suomen hallituksessa istuu puolue joka nojaa osaltaan natsien tukeen.

      • idiotismthere

        Voi vittu mikä aivopieru. Syylistä nyt persutkin tuohon. Todellinen pässi siellä taas viisatelee.


      • A-Celle
        idiotismthere kirjoitti:

        Voi vittu mikä aivopieru. Syylistä nyt persutkin tuohon. Todellinen pässi siellä taas viisatelee.

        Miksi persuilla on tarve kieltää se, että Karttusen tappoi tapaväkivaltainen natsipaska?


      • daijuCelle
        A-Celle kirjoitti:

        Miksi persuilla on tarve kieltää se, että Karttusen tappoi tapaväkivaltainen natsipaska?

        Nimeä yksikin persu joka niin tekee


    • mitäihmettä33

      Kauhea into persuilla puolustella asema-aukion potkijaa ja tappajaa. Jotkut jopa on näköjään sitä mieltä, että uhri sai mitä tilasi, eli tappo oli oikeutettu ja ihan ok. Tämä ei nyt kyllä sada persujen laariin, tuollaiset puheet kauhistuttaa jopa joitakin persuja äänestäneitä. Näillä puheilla takaatte vain sen, että persut tulee putoamaan satiaispuolueeksi seuraavissa vaaleissa.

      • kaikkeanähnyt

        Hirveitä selityksiä ja järkeistyksen yrityksiä yrittää sepittää, ettei potkimisen uhri kuollut potkimisen seurauksena.
        Tosiasia on, että aivot ovat herkkä elin ja esim. heti tai muutaman päivä kaatumisen jälkeen näy tutkimuksissa hälyyttävää, aivoverenvuoto voi käynnistyä myöhemmin. Kuten tuon uhrin tapauksessa näyttää käyneen. Voi tietysti jossitella, että olisi pitänyt jatkaa tarkkailua sairaalassa, mutta sairaalankin resurssit ovat rajalliset potilaskuormituksien suhteen.


    • juoppokepulainen2

      Karttusen kuolinsyy on varmaankin ahdistus tai huimaus tai huimausaiheet
      HUOMAATTEKO MITEN SUVAKKIELEHDISTÖ JA HESARI JA YLE JA MUU VALEHTELUMEDIA ON VAIENNUT KUN

      HEILLE ON SALAA ILMOITETTU ETTÄ KARTTUNEN EI KUOLLUTKAAN POTKUUN

      MUTTA SOMALIT TAPPOIVAT SUOMALAISEN SAMALLA PAIKALLA POTKIMALLA JA RASISTISIN HUUTELUIN JA PÄÄSIVÄT EHDONALAISELLA

      • MelkoineKehäKukkanen

        Yle on nykyään poliittisesti persujen hallussa, eli miten avautumisesi niinkuin omasta mielestä meni?


    • Ylen_TOWERITUOMISTUIN

      Ei tarvitse minkään oikeuslaitoksen tutkia riittää kun Ylen ToweriTuomioIstuin Tuomitsee mitään faktoja tutkimatta

    • VaiMitä

      Niin kaikki persuthan kannattavat näitä kuuttakymmentä rikollista väkivaltaista uusnatsia tietenkin, sehän on ihan päivänselvää koska jokainen isänmaallinen Viherkommunistihan sen tietää. Maahanmuutto politiikkakin on näiden uusnatsien sanelemaa. Varsinkaan kun persut eivät halua islamisoida Suomea näillä ikuisestielätettävillä sopeutumattomilla ahdasmielisillä radikalisoituvilla väkivaltarikoksia tekevillä turvaa hakevilla kehitysmaamuslimeilla kaapuakkoineen. Kyllä silloin täytyy olla vähintään fasisti natsirasisti.

      • NäinhänSeOn

        Pitää paikkansa. Miksi näitä itsestäänselvyyksiä pitää edes kerrata? Persu on persu vaikka öljyssä keittäisi.


    • Hvghyt5

      Ettei vaan siellä sairaalassa antaneet jotain.......Kun se rkp ja vihreät TARTTEE marttyyri jota sitten rkp läiden media REVITTELEE.....Poliisi varmaankin tutkii tätä mahdollisuutta ?? ! no ei nyt sentään.

    • bukerosi

      Alkaa olla meneillää sellainen vyörytys valtamedian taholta, että kansalaisten täytyy vaatia kaikki aineisto julkiseksi. Valvontanauhat, sairaalan epikriisit ja molempien osapuolten taustat sen varmistamiseksi, ettei uhria kuljetettu provosointitarkoituksessa tapahtumapaikalle syljeskelemään. Tämä ei olisi varmaankaan ensimmäinen järjestetty provosointi.

    • Opiksi

      Olen mielenkiinnolla lukenut näitä kirjoituksia, jotka ovat osaksi hyvinkin asiallisia. Osaksi ne täyttävät rikollisen herjaamisen ja kunnianloukkauksen piirteet, mutta ainakin ne ovat harkitsemattomia perättömiä lausumia.
      Missään tutkimuksen vaiheessa ei ole tullut tietoa siitä, että perussuomalainen puolue olisi Karttusen kuoleman takana. Täytyy ymmärtää, että perätön ilmianto tai syytös on lainvastainen. Onhan meille jokaiselle opetettu jo kotona käytössäännöt, vai onko?
      Ei tuomita ketään ennakkoon! Tosiasia oli, että Karttunen oli väärässä paikassa väärään aikaan! Rauha hänen muistolleen!

      • SuomenKisu

        Persut ovat hyväksyneet uusnatsien toiminnan puolueen sisällä, ja sitä kautta he ovat antaneet tukensa tällaiselle ajattelulle ja toiminnalle. Soinin sopertelut siitä, ettei muka ole tiennyt puolueessaan olevan mukana uusnatseja on täyttä puppua. Propagandalla persut eivät tästä selviä - ja hyvä niin.

        Jos oikeusprosessaja ajatellaan, veikkaisin, että on aika helppo osoittaa uusnatsien toiminnan ja persujen yhteydet. Julkisuuteen on tullut vasta murto-osa tähän liittyvistä faktoista.


      • paskanjauhajaOlet
        SuomenKisu kirjoitti:

        Persut ovat hyväksyneet uusnatsien toiminnan puolueen sisällä, ja sitä kautta he ovat antaneet tukensa tällaiselle ajattelulle ja toiminnalle. Soinin sopertelut siitä, ettei muka ole tiennyt puolueessaan olevan mukana uusnatseja on täyttä puppua. Propagandalla persut eivät tästä selviä - ja hyvä niin.

        Jos oikeusprosessaja ajatellaan, veikkaisin, että on aika helppo osoittaa uusnatsien toiminnan ja persujen yhteydet. Julkisuuteen on tullut vasta murto-osa tähän liittyvistä faktoista.

        Todiste siitä että persut ovat hyväksyneet uusnatsien toiminnan puolueen siälläö??Annapa tulla ?


      • ihmnesuvakkiperkele
        SuomenKisu kirjoitti:

        Persut ovat hyväksyneet uusnatsien toiminnan puolueen sisällä, ja sitä kautta he ovat antaneet tukensa tällaiselle ajattelulle ja toiminnalle. Soinin sopertelut siitä, ettei muka ole tiennyt puolueessaan olevan mukana uusnatseja on täyttä puppua. Propagandalla persut eivät tästä selviä - ja hyvä niin.

        Jos oikeusprosessaja ajatellaan, veikkaisin, että on aika helppo osoittaa uusnatsien toiminnan ja persujen yhteydet. Julkisuuteen on tullut vasta murto-osa tähän liittyvistä faktoista.

        Nyt voit sitten osoittaa todisteinesi kanssa ettet ole paskanjauhaja.Ole hyvä....anna tulla ?Muuten nimimerkkisi kuuluu kategoriaan suvakkipaskanlevitys -
        Linkkiä ja faktoja esille tai stfu idiootti.


      • Punikit-kutsuu-jihadist
        SuomenKisu kirjoitti:

        Persut ovat hyväksyneet uusnatsien toiminnan puolueen sisällä, ja sitä kautta he ovat antaneet tukensa tällaiselle ajattelulle ja toiminnalle. Soinin sopertelut siitä, ettei muka ole tiennyt puolueessaan olevan mukana uusnatseja on täyttä puppua. Propagandalla persut eivät tästä selviä - ja hyvä niin.

        Jos oikeusprosessaja ajatellaan, veikkaisin, että on aika helppo osoittaa uusnatsien toiminnan ja persujen yhteydet. Julkisuuteen on tullut vasta murto-osa tähän liittyvistä faktoista.

        Viherpunikit ja komukat ovat HYVÄKSYNEET jihadistien ja sotarikollisten tulon.Kiljumalla kiljupäissään Refugee -kylttiensä kanssa.


      • MelkoineKehäKukkanen

        ÖÖÖöö milläs tavalla Amerikasta on tullut tuon ajatusmaailman kannattaja, tiedät kai että kyseinen maa maksattaa sodan seurauksien laskun euroopalla, olihan siittä tieto että näin tulee käymään ennen kuin Bush juniori sotakoneensa liikkeelle laittoi.


    • AlexUbergood

      RKP:llä on puolueena ollut hyvät yhteydet natseihin. Persuja ei silloin ollutkaan ja köyhät suomalaiset eivät Saksassa matkailleet.
      Vastarintaliike on voimakas Ruotsissa. Persut eivät juuri puhu ruotsia.
      Natsit ovat kielitaitoisia, siis suomenruotsalaisia.

    • Lähtö_tuli

      Nyt vastarintaliike saa potkut Suomelta ja ihan kaikilla kielillä.

      Bye bye!

    • beethooven

      Fasistien väkivallan uhrina kuoli. valitettavasti ei osannut suojata selustaansa keskellä kirkasta päivää keskellä Helsinkiä avoimella paikalla. Otan syvästi osaa marttyyrin muistolle kunnioittaen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1957
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1506
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      27
      1423
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1418
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe