Jasmin Mäntyän uusinpaa

235bhy

23.9 Alttariltakin saa vielä karata. "Olin hankkinut unelmieni hääpuvun, olimme varanneet kirkon sekä juhlapaikan, tilanneet ruoat pitopalvelun kautta, kutsuneet läheiset häihimme, suunnitelleet juhlatilan koristelut ja miettineet kaikki viimeisen päälle. Kaiken sen tohinan keskellä olimme unohtaneet sen kaikesta tärkeimmän… Oikeat tunteemme. Halusimmeko oikeasti naimisiin vai menimmekö vain kaiken mukana?" Niin, viimeisenpäälle. Denniksen kanssa olisi vieläkin, ellei Riku tai joku muu tarttunut syöttiin.

117

2063

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siperiaopettaa

      Hupaisinta oli, että Mäntylän oli saatava kahdet häät.

    • hiton.puupää

      Jassu se jaksaa vatvoa menneitä. Vaikuttaa kyllä aika katkeralta tyypiltä. Kun tulevaisuus on jo sössitty, nykyisyys on mitä on, niin kaivellaan sitten vanhoja juttuja. Haukutaan nyt vaikka joku exä tässä prinssiä odotellessa.

    • Rälidraiver

      Voi Pyhä Sylvi tuota Mäntylän Prinsessaa! Itse järjestää seremoniat vaikka jo ennen häitä sulhainen etoo. Kokemusta naimisesta kuitenkin jo useammasta kerrasta. Samoin kuin nestoreista. Joku pitkäkestoinen terapia voisi auttaa. Peliaikaa jäljellä *alle* kymmenen vuotta.

      Kun mittarissa on 43, työkokemus ilmapallotelineenä ja koulutuksena Elämän Koulu, niin työelämän voi unohtaa. Sitä myöten myös kaiken muun normaalin. Jos elämän tehtävä on rakastaa, niin pitää osata rakastaa oikein kuten Maisa. Köyhiä ja keskituloisia on turha rakastaa.

      • naidaanrahaa

        Ed. vastaajalla vähän tuhma kommentti;
        Luonnollisesti moni botoxsilla ja silikonilla "kohennettu" ex-malli tyrkkynainen haluaa varakkaan miehen? Mieti vähän muiden rallikuskien ja jääkiekkoilijoiden vaimokkeita?
        Mitä pahaa siinä on?


      • xxx3333

        "Köyhiä ja keskituloisia on turha rakastaa"

        Aivan loistava kommentti!

        Omasta kokemuksesta käy Jasmiinia pahasti sääliksi. Elin itse ennen hyvin samantapaista elämää, tosin puolta huonommalla lärvillä. Hankin pahan päivän varalle myös korkeakoulututkinnon. Mutta kyllä se "oikein" rakastaminen on ollut paras henkivakuutus tähän asti.

        Jasminin järkiavioliiton kanssa alkaa tulla kiire.


      • tosipelinainen_iskee

        Totta, jos rakastaa rahaa, kannattaa naida sitä ajoissa.
        Aivan turhaa vanhempana, jo rupsahtaneena katkeroitua ja tillittää juorusivuilla edesmenneistä mahdollisuuksistaan.

        Terveisin ex-miss peräseinäjoen toinen perintöprinsessa, (myös monissa muissa kauneuskisoissa menestynyt), nykyisin eronnut, koska ex-miehestä ei tullutkaan nhl-pelaajaa, vain juoppo kentän huoltomies...


    • köyhä.mieli

      Nyt ei mene Jässillä hyvin. Elämä junnaa paikoillaan, samaa jauhantaa ja tapahtumaköyhiä kuvia.

      • First.things.first

        Ei ihan. Uutuutena on tullut kuvioihin mielikuvitusrakas. Jasmin on nyt varmasti varattu ja seurustelee. Todennäköisesti asuu taas Australiassa, mutta ei tiedä vielä missäpäin mannerta.

        Uskottavuuden kannalta Jasminin olisi ensiarvoisen tärkeää todeta perusasiat; miehen omistamiset ja asema johtotehtävissä, sekä pystyisikö mies maksamaan Jasminin ulosottovelat ja kuinka helposti.


    • oliko_tässä_kaikki

      Oliko sen blogiplöräys tässä kokonaisuudessaan? Näin lyhyt kirjoitus? En klikkaa sen eukon blogia, mutta luen kyllä täältä, sen verran "kiinnostaa".

      • ewrfwe

        Samaa p-jauhantaa, jos tosiaan kiinnostaa, käväse sivulla ja pety......


    • öööööh

      Kaikki varsinkin viihde- sekä iltapäivälehtiä seuraavat ovat saaneet lukea viimeisimmän avioliittoni käänteistä enemmän kuin tarpeeksi. Itsekin olen saanut liittooni liittyvistä asioista tarpeekseni jo aika päiviä sitten, uskokaa pois.

      Olen kirjoittanut myös täällä blogissani nyt viime aikoina siitä, että olen (jälleen kertaalleen) alkanut tekemään tuttavuutta uuden tyypin kanssa ja toiseen tutustuttaessa niistä omaan elämään liittyvistä käänteistä kuuluu kertoa. Minulle se on tarkoittanut sitä, että olen saanut avautua sekä viimeisimmästä parisuhteestani että avioliitostani, josta yhäkin pyrin ulos. Joskus nämä jutut vain osuvat päällekkäin… ;)

      Uusi ”tuttavani” kysyi minulta, miksi menin naimisiin ja miten ihmeessä ajauduimme eroon niin nopeasti (reilun vuoden liiton jälkeen). Niinpä. En usko, että itsekään tiedän tuohon sellaista vastausta, joka selittäisi kaiken.

      Tiedän, että menimme mieheni kanssa kihloihin rakkaudesta ja kun muutin hänen luokseen Englantiin, aloitimme häidemme suunnittelun. Kaikesta kerrottiin laajalti myös Suomen mediassa ja olin todella otettu/iloinen kaikesta siitä huomiosta. Luulenkin, että useasti se huomio oli minulle jopa tulevaa liittoamme tärkeämpää ja se tavallaan sokaisi minut. Totuudelta ja oikeilta tunteiltani.

      Olin hankkinut unelmieni hääpuvun, olimme varanneet kirkon sekä juhlapaikan, tilanneet ruoat pitopalvelun kautta, kutsuneet läheiset häihimme, suunnitelleet juhlatilan koristelut ja miettineet kaikki viimeisen päälle. Kaiken sen tohinan keskellä olimme unohtaneet sen kaikesta tärkeimmän… Oikeat tunteemme. Halusimmeko oikeasti naimisiin vai menimmekö vain kaiken mukana?

      Itse mietin jopa hääpäivämme aamuna, voisinko paeta kirkosta ennen seremoniaa. Sanoinko sen ääneen jollekin? En. Ystäväni Suomesta oli tekemässä häistämme juttua lehteen, kuvaajan kanssa ja kun kaikesta oli kerran sovittu, niin toki minäkin menin virran mukana. Kirkkoon päästyäni voin paremmin ja uskoin, että tein oikean päätöksen, kun menin naimisiin. Koko loppupäivän ajattelin samoin, mutta seuraavana päivänä kaduin koko asiaa.

      Vietin ensimmäistä päivää mieheni vaimona, enkä ollut onnellinen. Olin surullinen, pettynyt ja masentunut. Ei sillä tavalla kuulu tuntea, kun on juuri mennyt naimisiin. Nuo em. tunteet seurasivat minua päivittäin reilun vuoden ajan – niin pitkään, kun sain sanottua miehelleni liittomme olevan ohi. En olisi kestänyt enää yhtäkään päivää hänen seurassaan, en yhtäkään hiljaista iltaa hänen vierellään tai yhtäkään yötä samassa sängyssä hänen vieressään. Olin saanut tarpeekseni, enkä kyennyt enää vaikenemaan oikeista tunteistani.

      Tuon kaiken jälkeen päätin, että en enää koskaan salaa sitä, miten oikeasti tunnen. Totuus on aina paras vaihtoehto – jopa silloin, kun se loukkaa toista hetkellisesti.

      • kOFI

        Jos on jo häitä seuraavana päivänä katunut, niin miksi piti vielä toistaa Oulussa? Tämä kysymys ei läpäissyt sensuuria. Mutta kuten hän aikaisemmin jo totesi olevansa valehtelija ja pettäjä, mikään ei yllätä.


      • JaTaasMennään

        Miksi ihmeessä Denniksen piti tulla vielä Ouluun joutuakseen kokemaan hirvittävän pettymyksen loukkauksen ja petollisuuden jassun taholta?
        Miksi ei voinut vaikka soittaa toiselle mikä on asioiden tila ja ettei Denniksen kannata tulla enää Ouluun, antanut toisen viettää Joulunsa omien läheistensä kanssa heiltä tukea saaden.

        Mutta ei vaan piti saada loukata vanhaa miestä pahimmalla mahdollisella tavalla.

        Toivottavasti joku pääsee valaisemaan tuota seuraavaa uhriparkaa millaiseen sekopäähän on sekaantumassa... mitä paskaa on itselleen tilaamassa.


      • AaASD

        Jasmin ei ollut vielä joulun aikaan sata varma Rikusta, siinä se syy. Jasminhan on PELKURI, ei se mitään uskalla omiin nimiinsä tehdä.


      • Heinäpään-oraakkelI
        JaTaasMennään kirjoitti:

        Miksi ihmeessä Denniksen piti tulla vielä Ouluun joutuakseen kokemaan hirvittävän pettymyksen loukkauksen ja petollisuuden jassun taholta?
        Miksi ei voinut vaikka soittaa toiselle mikä on asioiden tila ja ettei Denniksen kannata tulla enää Ouluun, antanut toisen viettää Joulunsa omien läheistensä kanssa heiltä tukea saaden.

        Mutta ei vaan piti saada loukata vanhaa miestä pahimmalla mahdollisella tavalla.

        Toivottavasti joku pääsee valaisemaan tuota seuraavaa uhriparkaa millaiseen sekopäähän on sekaantumassa... mitä paskaa on itselleen tilaamassa.

        Siksi koska Patalaiskantien vinttiloinen on paska narsisti, jonka luonteen mädännäisyys on suoraan verrannollinen typeryyteen, lapsellisuuteen ja tapojen puutteeseen.
        Riku taisi hoksata samantien että voi helvetti mikä ämmä - lienee ollut tuskastuttavaa kun lokki jumahti patiolle juopottelemaan ja lomia yms. lahjontaaa kärttämään kolmeksi kuukaudeksi.


      • First.things.first

        "Kaikki" ovat saaneet lukea viimeisimmän avioliittoni käänteistä enemmän kuin tarpeeksi.

        Varsin vahva usko oman töräytystensä perillemenoon. Eipä ihme, sillä Jasmin on PR-ammattilainen, joka muuten on blogannut itsensä nurkkaan kirjoittamalla asiansa täysin ristiin.


      • kjgvfkug
        First.things.first kirjoitti:

        "Kaikki" ovat saaneet lukea viimeisimmän avioliittoni käänteistä enemmän kuin tarpeeksi.

        Varsin vahva usko oman töräytystensä perillemenoon. Eipä ihme, sillä Jasmin on PR-ammattilainen, joka muuten on blogannut itsensä nurkkaan kirjoittamalla asiansa täysin ristiin.

        Juurikin näin.

        Jassu ihmettelee, miksi meni naimisiin. Ei osaa antaa vastausta uudelle miehelle.

        No, syyhän oli julkisuuteen pääsy, eli rahallinen korvaus höpölehdistöltä! Ja siksi hääjuhlia järjestettiin kahdet, että saatiin maksimoitua lehtijuttujen määrä.

        Mikä tässä nyt on niin vaikeaa Jassulle? Vai eikö rehellisyys olekaan kivaa?


    • totuuusEsiin

      "Totuus on aina paras vaihtoehto – jopa silloin, kun se loukkaa toista hetkellisesti."
      Kerroppa jassu nyt totuus myös riku-casesta? Että tulit jätetyksi jo touko-kesäkuussa!!!

      • totuus.on.paras

        Suhde se oli vain Jassun omassa pääkopassa.


    • Samaa.jauhamista

      Ja vuosi hehkutettiin kaikista epäilyistä huolimatta, kuinka iäkäs puoliso on rakas ja paras ja yhteiselo pelkkää onnea, vaikka petettiin jo liiton aikana ja kerrottiin toisesta kaikki yksityisasiat nettiin. Arvostelijat leimattiin. Miksi? Taitaa olla kootut selitykset taas.

      Niiin myös tästä jälkimmäisestä etäsuhteesta kerrottiin, kuinka seksikin onnistuu videopuhelujen aikana jne. vaikka suhde oli tiettävästi jo päättynyt.

    • Heinäpään-oraakkeli

      Valehteleva vinttiloiseksi jäävä vajaaälyinen lunttu joka kuvittelee olevansa rohkea ja fiksu citizen of the world.

    • whopitiwhoo
      • Heinäpään-oraakkeli

        Testerit joutuivat todennäköisesti turvautumaan lain kouraan vinttiloisen kiusaamisen lopettamiseksi eli Rikulta ne eivät ole. Eivätkä miltään deittpalstan hilsepalliltakaan - jonka on ihan turha ostella lentolippuja celebrity modelille koska tämä ei pääse Australiaan. Vinttiloinen jauhaa paskaa tapansa mukaan.


    • fghhhäi

      Totisesti toivon, että papsu sittenkin hakee elatustukea ja jättikorvauksia henkisestä pahoinpitelystä!
      (Riku vois maksaa Jassun ulosotot "tosta vaan"...sanoi eräs pettäjä ja valehtelija)

      Ton henkilön tulis muistaa eräs hyvin pitkälle paikkansa pitävä sanonta:
      MINKÄ TAAKSEEN JÄTTÄÄ, SEN EDESTÄÄN LÖYTÄÄ!

    • trueliestrue

      Miksi se vatvoo tätä taas? Mä luulen, että Mäntylä tässä treenaa uuden "tuttavuuden" kusettamista. Kun kirjoittaa asiat paperille, ne pysyy paremmin päässä.

      Paskanpuhuminen ei ole helppoa. Jos ei sitä osaa, kannattaisi pysyä totuudessa. Minulle lukijana tämä on tietty omalla tavalla viihdyttävää seurata, mutta Jaskalle itselleen seuraukset on traagiset; on vain ajan kysymys, kun tämäkin uusi ihana ihminen hoksaa, mikä patologinen valehtelija Mäntylä on.

    • hupia.meillekkin

      Tuon blogin mukaan Jassun ero Denniksestä ei ole siis vielä selvä ja nyt suunnittelee aviomiehen pettämistä jo toisen miehen kanssa. On siinä tosiaan aika jakorasia ja kehtaa oikein retostella joka tuutissa.
      Ei tämä uusikaan mies hae muuta kuin hetken panoseuraa, muut haaveilut Jassu saa unohtaa ihan suosiolla. Tai haaveilkoot, vituiks se menee kumminkin.

      • Sadan.prossan.fail

        Totta kai se menee vituiksi. Ausseihin ei ole asiaa - karkoitetuksi tulemisen yhteydessä tulleita laskuja ei ole hoidettu puhumattakaan Rikun kiusanteosta.


    • cjtdgjkk

      Onks noissa tester-jutuissa mitään perää? Siis jättämisessä, haukkumisessa yms. Vai onko täällä vaan vilkkaan mielikuvituksen kanssa porukka liikkeellä?

      • ilm.myös.puhelinkius

        No, ihmeellisesti ilmestyi Rikusta deitti-ilmoitus samalle sivustolle, jossa Jassu hakee seuraa.

        Ilmoituksessa Riku etsii miesseuraa...vaikea arvata, kuka mahdollisesti olisi niin lapsellisen typerä ja vihainen, että leimaa Rikun homoksi...kun tulee dumpatuksi...


      • Heinäpään-oraakkeli
        ilm.myös.puhelinkius kirjoitti:

        No, ihmeellisesti ilmestyi Rikusta deitti-ilmoitus samalle sivustolle, jossa Jassu hakee seuraa.

        Ilmoituksessa Riku etsii miesseuraa...vaikea arvata, kuka mahdollisesti olisi niin lapsellisen typerä ja vihainen, että leimaa Rikun homoksi...kun tulee dumpatuksi...

        Ko. ilmoitus oli varmasti Jasson tekosia, ja lainkouraan turvautumista tukee se, että ilmo kuin sitä koskeva keskusteluketju täällä hävisivät alta aikayksikön. Katkera vinttiloinen kuvitteli että kyseessä oli sorakuorman kaltainen pikku källi. Minkäänlaista seuraamusten ajattelun kykyä ei vajakilla Jassolla ole.
        Ja on myös selvää että Riku dumppasi Jasson jo toukokuussa ja Jasso painui paniikissa perään tullen karkoitetuksi Australiasta. Ja siitä koituvat laskut on maksettava mikäli maahan mielii koskaan takaisin ja nelinumeroinen ei ykkösellä tai kakkosella alkava summa on kyseessä. Ja Tyhmä-Jassohan ei ole niitä varmasti maksanut.


    • Koikkalaiska

      Mun mielestä tämä on mielenkiintonen kirjoitus. Oulun Rinsessa on alkanut huomata asioita omasta luonteestaan... Ja siitä että Rinsessa tekee koko ajan samat virheet koska on huomionhakuinen ja ilman minkäänlaisia pidemmän aikavälin suunnitelmia.

      Tästä on tietenkin vielä pitkä matka siihen että Rinsessa oppisi tienaamaan rahansa itse. Mutta onhan tuo jonkinlainen alku... Kai.

    • suurestinaurattaaminuaki

      Mennäämpä nyt menneisyyteen, kun jaska kerran jälleen aloitti:

      Denniksen kanssa tapasivat 13.päivä toukokuuta aikoinaan ja joka kk oli joku vitun treffipäivä 13.pvä.

      naimisiin piti mennä vasta syyskuussa 2015, mutta huomionhakuisuuttaan ja malttamattomuuttaan häät aikaistettiin vuodella 2014 ja piti vielä Oulun tuomiokirkossa käydä lokakuun lopulla 2014.

      Eihän tällaisille voi kun nauraa :)))))

      Sit deittiplastoilla notkutaan yöt ja päivät ja tarinoidaan mitä halutaan mediaan.

      Läpinäkyvää sanon minä...



      Ennustan jo nyt, että kerran käy vielä mäntyskä ausseissa vain pettyäkseen deittipalstoihin , hahaaahhhaaaaaa x 1000 000


      Sen jälkeen tulee päivitystä : " en suosittele deittipalstoja todellakaan kenellekään evvvvvvvkkkkkkk, vaan kyllä se naamakkain tapaaminen livenä on jotakin , tirsk.....

      Tämän rouvan tarinoinnit alkaa toistaa itseään ja ovat jo hyvinkin ennalta arvattavia.

      Instan kukatkin voi olla ihan vaikka kenen ostamia ( vaikka isäpuolen??!!) ja tarinointia vaan kukkien lomaan että tulisi tunne, että elämässä muka tapahtuu jotain suurta...... Siis valmiiksi mietittyä soopaa??

      Höpöhöpöelämää eikä kateeksi käy.

      • Heinäpään-oraakkeli

        Ei Jasso pääse lentokenttää pidemmälle vaikka joku hilsepalli matkat maksaisikin.


      • Zero-Tero

        Aussit eivät ole tyhmiä. Enemmän siellä toimii markkinatalous kuin Suomessa. Niin että lentolipun ostaminen tuntemattomalle rakastamisen ammattilaiselle ilman varmuutta rakkauden saamisesta on toiveajattelua. Lentolippu on kuitenkin tonnin hintainen joten sitä ei kuitata millään yksittäisellä rakkaudenteolla. Antaa ensin, saa sitten on markkinataloutta. Jos haluu saada, on pakko antaa.


    • kierrätystavaraa

      Ja mikä tarve sillä on nyt kertoa kaikki entiset miesjutut tälle uusimmalle? No, sehän on varmin keino saada mies tajuamaan ettei tästä naisesta ainakaan vaimoa kannata ottaa. Sen verran on tavaraa kierrätetty maailmalla ettei se enää uuden väärti ole, eikä siitä ainakaan maksaa kannata.

    • kunhansanon

      Veikkaan että Jassuli löytää syksyn kuluessa jostakin Suomen rajojen ulkopuolelta sopivasti höynäytettävän papparaisen. Alkuvuodesta ryhdytään suunnittelemaan häitä ja pumppaamaan medialta rahaa. Häät papparaisen kotopuolessa ja Oulussa vielä tunnustellaan tilannetta kakkoshäillä. Sitten alkusyksystä traaginen ero ja paluu vinttikomeroon. Näin se vuosikierto kulkee ...

      #kunhansanon

      • kfkdiehb

        Ei se välttämättä ehdi erota Denniksestä ajoissa noihin häihin.


    • paranepian

      Jassu, olet huomionhakuinen, se on huomattu, mutta etkö ihan oikeasti välitä siitä - minkälaista huomiota saat??!!Oletko tosiaan tyytyväinen, kun sinut on todettu moraalittomaksi, valehtelevaksi ilotytöksi!!?Onko julkisuudessa väkisin roikkuminen tosiaan niin hienoa, että tuo kaikki kannattaa?? Jassu, sinulle oikeasti nauretaan ja osa säälii!!

      • Heinäpään-oraakkeli

        Luuletko että korkeintaan 80 ÄO:lla varustettu kieroonkasvatettu ja umpilaiska celebrity model citizen of the world moista miettii? Kunhan mennään #muntyyliin


    • Yay_Woohonen

      Häät järjestettiin ja naimisiin mentiin julkisuuden takia, olihan vuosikymmeniä vanhempi Dennis Jassun uusi astinlauta unholasta julkisuuteen. Rakkautta hehkutettiin yhteishaastatteluissa ja sanoipa tuore Mrs Bramley, että hänellä on rietas rakastaja.
      Nyt Jassuhassu miettii muka syviä, että menimmekö "kaiken" mukana. Siis Jassun halun mennä naimisiin. Haista woohotti kuukausikaupalla, mutta mitä saatiin? Haavastaanotolla syötiin pahvilautasilta muosivin ruokailuvälinein ja Ormesbyn työväentalolle "working mens' club) saapui vain kourallinen vieraita. Jotka kaiken kukkuraksi joutuivat maksamaan nauttimistaan alkoholiannoksista. Sooo classy!
      Jassu muistaa väärin. Hääpaikan piti olla Denun yllätys, eikä sen pitänyt olla k. o. työväentalo - vaikka siis olikin. Morsiamen äitikään ei tainnut olla haissa, oli vain Seiskan toimittaja.
      Näillä ööö-luokan julkuilla on se paha tapa, että jälkikäteen asiat muistellaan itselle mieleiseksi. Niin tässäkin. Jassuhan huuteli vieraisiin pöytiin siellä ihanassa Skotlannissa, kun avion auvoa oli takana muutamia viikkoja.
      Niin makaa kuin petaa, #justsaying #muntyyliin #sarjarakastuja

      • EiYstäviäJassulla

        Unohtamatta naurettavia polttareita ja seiskan kustantamia polttarivieraita. Yleensä kaaso järjestää morsiammelle polttarit joihin osallistuu morsiammen ystävät eikä joku halvalla paikalle haalittu Tauno Peltosen ex-vaimo mukanaan ties ketä vierasta sakkia. Eipä tainnut Henna edes osallistua kumpiinkaan häihin, osallistuikohan kukaan polttariremmistä?


      • HääHuomio

        Julkisuuden takiapa hyvinkin. Niinhän Jassu itse toteaa, oli niin otettu asian saamasta huomiosta. Voihhyväluoja!


      • thisjuststinks

        Ja tämän totuudenko se aikoo läväyttää tälle uudelle deitille? Aikooko kertoa, miten ns. suhde alkoi Riku kanssa? Skottipiccolon kanssa sekoilu?

        Miten se hidalgo ei vielä somessa tykkäile DiZäästerin aikaansaannoksista? Mäntylä pelkää tämänkin kulissin romahtavan.


      • henkiolentoko

        Ei se tykkäile koska on mielikuvitushenkilö.


      • khgkgkhgkhb
        henkiolentoko kirjoitti:

        Ei se tykkäile koska on mielikuvitushenkilö.

        Näinhän se taitaa asioiden laita olla.

        Totuus vaatisi nöyrtymistä. Ei pysty.


    • Uyuyttrr

      No, ensinnäkin yhdessä asuttiin KAKSI vuotta ennen häitä joten siinä on ollut aikaa tutustua toiseen perinpohjin ja miettiä tarkasti omat tarkoitusperänsä sekä perua koko naimisiinmenokin hyvissä ajoin. Ihan paskaa Jaska taas selittelee. Kertoi myös ettei mennyt naimisiin aidosta rakkaudesta vaan siksi että oli kyllästynyt odottamaan sitä oikeaa, joten "rakkauden" uupuminen vihkimisen jälkeen ei siis ollut mikään ylläri ylläri.

      Jassu ei itse panostanut häihinsä paskaakaan ja mikä pitopalvelu muka tarjoaa sellaiset tarjoilut kuin mitä Jassun häissä tarjottiin. Luulen että tyämiesten klupin naistoimikunta "keksi" pahvilautastarjoilut ja papsun lapsenlapsihan leipoi hääkakun. Mikä oli JAssun panostus? Klupin juhlatilat oli koristeltu klupin omilla koristeilla, kuten klupin nettisivujen kuvagallariasta selvisi, samat on koristeet ja koristelut olleet useassa eri tilaisuudessa. Että suunnittelin unelmahäitäni vuosia....Joo.

      • xSDFF

        Entäs tämä: "Joku humalainen aussi kuvasi mut rappukaytavassa, siksi nama eivat ole nyt mitaan studiokuvia." Johanna Tukiaista 10.9.2016. Nåita Ausseja näköjään riittää kotosuomessa.


      • Mitämissämiksi
        xSDFF kirjoitti:

        Entäs tämä: "Joku humalainen aussi kuvasi mut rappukaytavassa, siksi nama eivat ole nyt mitaan studiokuvia." Johanna Tukiaista 10.9.2016. Nåita Ausseja näköjään riittää kotosuomessa.

        Samaa oon kans ihmetelly et miten noita ausseja maapallon toiselta puolen yhtäkkii on täällä joka puolella. Aussien maihinnousu tapahtumassa?


      • pskanmarjat
        Mitämissämiksi kirjoitti:

        Samaa oon kans ihmetelly et miten noita ausseja maapallon toiselta puolen yhtäkkii on täällä joka puolella. Aussien maihinnousu tapahtumassa?

        Aussit ovat harhaisten akkojen omissa päissä, kuvittelevat vaan kaiken kun tosi elämässä ei mikään onnistu. Aussi kuulostaa tietenkin eksoottisemmalta hörhöjen nupppipäissä, eihän eurooppalainen ole mitään, liian tavallinen.


      • boooooringgg
        pskanmarjat kirjoitti:

        Aussit ovat harhaisten akkojen omissa päissä, kuvittelevat vaan kaiken kun tosi elämässä ei mikään onnistu. Aussi kuulostaa tietenkin eksoottisemmalta hörhöjen nupppipäissä, eihän eurooppalainen ole mitään, liian tavallinen.

        No niinhän ne Mäntylän akat kuvittelee......


    • 650653

      Kuuluuko tämä täällä mainittu kukkakauppa Interflora-ketjuun?
      Jos kuuluu, niin kukkakaupan lasissa/tiskillä on Interfloran tarra.
      Jos ei, niin ihme olisi, että joku aussi maailman toiselta ääreltä olisi löytänyt paikallisen ostarin kukkakaupan...
      Kyllä todellakin ne kukat lähetetään Interfloran kautta ja siellä myöskin kuvia sidotuista kukkakimppu-ehdotelmista....
      Ei mitään valmiskimppuja sellofaanissa.

      • Heinäpään-oraakkeli

        Kukka Maaria ei kuulu Interflora-ketjuun.


      • 6508236065
        Heinäpään-oraakkeli kirjoitti:

        Kukka Maaria ei kuulu Interflora-ketjuun.

        Sitäpä epäilin :D
        Eli, silkkaa skeidaa Zäässin suusta, taas kerran ;)


      • cissaihmiset
        Heinäpään-oraakkeli kirjoitti:

        Kukka Maaria ei kuulu Interflora-ketjuun.

        no mut sehän sopii mainiosti asiaan, kukkien lähettelijäkin on varmaan se Aussien takapihan hiippari. Tai sitten se kulkukissa. Vai oliko kyseessä yks ja sama.


    • Lypsäärahaa

      Katkera vanhuus ämmällä edessä! Täysi ammattitaidoton luuseri.

    • Kjgkhgccccc

      Missäs tän päivän kirjoitus viipyy? Se, mitä alettiin heti reippaan aamulenkin jälkeen väsäämään? Rupesko se kuitenkin seurusteleen Pullon Henkien kanssa? Huoh.

      • voisentään

        Aiheet on on loppu, ja baariin on hoppu.


    • jasviini

      Jassu varmaan seuraa syksyn trendiä ja yllättää seuraavaksi kirjailijana. Nythän on yhdeltä jos toiselta julkkikselta tullut kirja. Mikäpä kirjalle nimeksi...Jassun kootut seikkailut osa1, elämäni miehet, kahdessa päivässä Ausseihin ja takas..

    • PaskaJassu

      Eipä tullut sitten aamulenkin jälkeen kirjoitettua yhtään mitään...Tais aamulenkki suuntautua lähimpään Alkoon ja takas?

      Mut muuten kovasti ihmettelen kun Jassu kertoo että hääpäivän aamuna olis katunut vihille menoaan. Koko vuodenhan se uhos olevansa happy bride to be ja epäilijät oli kateellisia akkoja huonossa parisuhteessaan. Pitäskö tohon katumiseenkaan uskoo ku näyttäis ihan kaikki olevan valetta mitä se suustaan ulos päästää.

      Muuten vähintäänkin outoo et pariskunta päättää parin kuukauden tuntemisen jälkeen mennä naimisiin kolmen vuoden kuluttua....Normaalisti ei nyt ihan noin toimita, mutta jassullehan se oli vain showtemppu jolla pääsi takas seiskajulkisuuteen. Turha nyt pillittää omia täysin tietoisia valintojaan ja yrittää esittää jotain uhria. Ainoa uhri tässä on Dennis Bramley.

      • Kikkeliskokkelix

        Avioliitto oli tietenkin diili seiskan kanssa. Jassu halus nopeuttaa prosessia ja häät pidettiinkin jo kahden vuoden kuluttua jonka jälkeen Jassu oli vapaa eroamaan. Toki vanhan kaavan mukaan sekin pit tehdä pettämisen kautta...Huh. Alkuperäiseen diiliin oli luultavasti kuulunut myös häiden kustannukset ja häämatka, jostain syystä seiska perui?

        Onkohan asioiden todellinen laita vieläkään selvinnyt Denulle? Denuparka luuli Jassun menneen naimisiin silkasta rakkaudesta? Ainakaan se ei rahallisesti hyötynyt, päinvastoin. Vanhaa miestä vedettiinreippaasti alta kölin.


      • kfkdiehb

        Sekä Denniksen silloinen vaimo, jonka kanssa hän alunperin Kreikassa lomaili, ja jota sitten Jasmin rumasti nimitteli mediassa.


    • Niinmuah

      Minkälainen ihminen nauraen kertoo ettei koskaan ole välittänyt yhdestäkään seurustelukumppanistaan? On vaan käyttänyt pelkästään hyväkseen. Täytyy olla tunnekylmä sosiopaatti. Piirteetkin sopii:

      - impulsiivinen ja ennalta arvaamaton
      - kyvyttömyys sitoutua toisiin ihmisiin
      - pitkät työttömyysjaksot
      - ei omaa perhettä
      - suuttuu nopeasti
      - valehtelee ja pettää
      - ei suunnittele tulevaisuuttaan
      - on vastuuntunnoton eikä pysty huolehtimaan talaoudellisista velvoitteistaan
      - ei tunne katumusta eikä syyllisyyttä

      Siinähän se Jassu pähkinänkuoressa.

      • Jassun.luonne

        Kun lisää vielä ilkeyden, omahyväisyyden, itserakkauden ja laiskuuden, niin Jassu on kasassa.


    • mopitkaakkoon

      Heklam perkele on suomen seksikkäin julkkis. Hekla ja musti ovat isoja tähtiä oulussa.

    • wyeg

      Tuleeko mieleenne ollenkaan, että Jasmin saattaa lukea näitä nettikirjoituksia myös? On aika törkeitä mielipiteitä suurinosa. Jasmin on hiukan lapsellinen, mutta oikein mukava ja kiltti tyttö. Nainen. Ajatelkaa omille kohdillenne, jos lukisitte jotain ympäri nettiä herjoja itsestänne. Mieleni pahoittaisin ja niin pahoittaa Jasminkin. Antakaa jo olla ja antakaa aikaa toipua avioerosta ja erosta.

      • mitäs.läksit

        Kävikö mielessäsi ett tämä honkkeli on ihan itse tuonut itsensä (ja muorinsa) ja asiansa julkisuuteen ja tekee sitä ´tänäpäivänäkin joten ällös vollota.


      • Jassulletiediksi

        Kävikö mielessä että sillehän nää kirjoitukset ihan oikeesti on kohdistettukin? Ja että totuus löytyy täältä, ei Jasminin blogin, instan eikä facen mielikuvitustarinoista ja valheista.

        Jasmin ei ole mikään "hieman lapsellinen kiltti tyttö" vaan pahansuopa, ilkeä, omahyväinen ja kateellinen keski-ikää lähestyvä aikuinen, työikäinen nainen, joka kehtaa surutta antaa pienipalkkaisen siivoojaäitinsä elättää itsensä eikä yritäkään hankkia itse elatustaan.

        Ylempänä oleva listaus sosiopaatin luonteenpiirteistä natsaa 100% Jasminiin. Täydellinen sosiopaatti.


      • Jasmin_telkkariin

        Jasmin on bimbo, oikein tosibimbo. Siis niin bimbo, että oikein ihmettelee, kuinka tälle ei ole vielä keksitty omaa tv-showta? Onhan Maisa Törpöllä ja sen homopuppelikaverillakin (mikä se nimi nyt onkaan?) oma maailmanmatkaajaohjelma. Sitä kun seuraa, niin kyllä sivistystaso ja tietämys eri maiden kulttuureista nousee.


      • dingdongitsellinen
        Jassulletiediksi kirjoitti:

        Kävikö mielessä että sillehän nää kirjoitukset ihan oikeesti on kohdistettukin? Ja että totuus löytyy täältä, ei Jasminin blogin, instan eikä facen mielikuvitustarinoista ja valheista.

        Jasmin ei ole mikään "hieman lapsellinen kiltti tyttö" vaan pahansuopa, ilkeä, omahyväinen ja kateellinen keski-ikää lähestyvä aikuinen, työikäinen nainen, joka kehtaa surutta antaa pienipalkkaisen siivoojaäitinsä elättää itsensä eikä yritäkään hankkia itse elatustaan.

        Ylempänä oleva listaus sosiopaatin luonteenpiirteistä natsaa 100% Jasminiin. Täydellinen sosiopaatti.

        Kukahan sinutkin elättää? Sun listauksesi on itsellesi sopiva. Et ole vielä löytänyt uutta miestä Jassun viemän tilalle?


    • MissäJuttu

      Jassulla on instassa taas alkamassa ihana tiistai ja aamukahvin jälkeen ollaan kovin sosiaalisia. Mutta kenenkähä kanssa pulistaan tyhjässä mökissä? Ai niin, onhan pihalla hra orava! Ja naapurin kollikissa! Ja ystävälliset Pullon Henget! Mut hei, bittiavaruuteenko hävis se maanantainen writing work? Kuullaan myöhemmin lisää. Not.

      • Metsästäjäjassu

        Jos se tarkoittikin et deittipalstalle on kirjoitettavaa? On kokopäivätyötä toi miehen metsästys...ja aina ne pääsee karkuun, nyyh.


      • Kierrätyskunniaannot

        On blogbookissa jo eilisen päivän raadannan tulos, otsikolla Etovat yhteydenotot. Teksti sama kuin aiheen facebook-postaus. Ja ajatus sama kuin ne kaikki ainakin kolme aikaisempaa avautumista aiheesta.

        Jumaleissön, tekisi nyt jotain elämällään, ettei tarvitsi samaa tahkoa kiertää eläkeikään asti.


      • Lomallataas
        Kierrätyskunniaannot kirjoitti:

        On blogbookissa jo eilisen päivän raadannan tulos, otsikolla Etovat yhteydenotot. Teksti sama kuin aiheen facebook-postaus. Ja ajatus sama kuin ne kaikki ainakin kolme aikaisempaa avautumista aiheesta.

        Jumaleissön, tekisi nyt jotain elämällään, ettei tarvitsi samaa tahkoa kiertää eläkeikään asti.

        No, siinähän sitä olikin urakkaa kerrakseen koko maanantai päiväksi ku siirsi vanhan tekstin facesta blogiinsa! Nyt kelpaa rentoutua loppuviikko. Vai onko syysloma jo alkanu?


      • dingdongitsellinen
        Kierrätyskunniaannot kirjoitti:

        On blogbookissa jo eilisen päivän raadannan tulos, otsikolla Etovat yhteydenotot. Teksti sama kuin aiheen facebook-postaus. Ja ajatus sama kuin ne kaikki ainakin kolme aikaisempaa avautumista aiheesta.

        Jumaleissön, tekisi nyt jotain elämällään, ettei tarvitsi samaa tahkoa kiertää eläkeikään asti.

        Jassu sentään kirjoittaa muuallekin, kuin julkkisjuorupalstalle. Meillä muilla menee aika päivittäin seuratessa mitä hän kirjoittaa ja mihin.


    • aamukahvia.mulle

      Ihanko Jassun aamu alkaa kahvilla? Ei hitsi miten omaperäistä! Siis todella mainitsemisen arvoinen ja harvinainen tapa!

    • STMariaSalome

      Jättäkää jasmin Mäntylä rauhaan
      Tuoll lukee "tuollainen tyhmä tollukka kuin jasmin"
      Menette pahaan suuntaan
      Nyt mentävä itseensä
      itsekritiikki
      synnintunto
      lakattava tuo haukkuminen

    • STMariaSalome

      Jasmin kirjoittaa ihan kauniisti terveesti ja normaalisti
      Siitä että ihmiset joukolla keksivät kaikkea pahaa mitä ei ole olemassa
      ja antavat oikeuden esim kirj "tuollainen tyhmä tollukka",
      siitä ei seuraa mitään hyvää sille joukolle
      ( kummallinen joukkosyndrooma

      ( se on että ovat paholaisen vallassa?
      se on sama paholainen
      se tarttuu siihen joka vastaa jotakin

    • STMariasalome

      Se on saman tyyppistä kuin Hitlerin joukkoihin j a valtaan joutuminen?

      On jokin tarve totaalisesti jotakin alentaa?
      Tuolla oli Jassun luonnekin määritelty että laiska ja itsekäs yms
      mikä ei kirjoituksistaan ilmene ?? Hän on vaan kertonut että rakastui
      ja meni naimisiin, ja erosi kun koki ettei rakkautta ollutkaan,
      ja löysi toisen johon rakastui
      ja sellaisia tarinoita on tuhansittain miksiköhän Jasmin on nyt niin kiinnostava ja erityinen? Se paholainen jotenkin viehättää? joka tarttuu.. Yllyttää kirjoittamaan jollain huumorisyndroomalla
      Se voi olla paha henki, kuolleen naisen ehkä ? Joka on paha


      ( koin tänään lukiessa uutisesta vauvasta joka sokeutui
      että olin tuntea vahingoniloa. Pidin sitä hirvittävänä.
      Kävin läpi, en tahdo sairautta.. en onnettomuuksia..

      aloin tuntea surua, myötätuntoa, kyyneleet silmiin nousi kohtalosta lapsen

      Myöhemmin, kun tarjouduin erään jolta ehkä näkö heikennyt sukulaisen avustajaksi

      ja mietin että näekvätkö sokeat unia???

      J amuistin taas tuon uutisen, vauvasta
      taas olin tuntea vahingoniloa ( koska tunne elämäni on vahingoittunut ja heikko )

      Ymmärsin, se johtui ehkä tuo henkilö katsoi pieniä ja rumia ihmisiä halveksuen
      ja tuo "paha" nainen
      joka ei kestänyt sitä ( että hänen keho syntynyt rumaksi, pieneksi
      ( eikä Herttuattaren arvonimeä..

      Hän vaikuttaa ehkä kuolleena??? vainajan henkenä???
      en ole varma
      Mietin että en ole välittänyt enkä välitä millaisena minut nähty..
      jos olen lihava tai pieni tai mitättömän näköinen
      ( en tietysti tahdo kenenkääns ellaisesta sokeutuvan )

    • STMariasalome

      Kyllä Jeesus tiesi että on monta elämää sielulla..
      sanoikin että sielu on kuin tuuli, se ei tiedä mistä tulee ja minne menee,
      teidän on synnyttävä uudestaan ylhäältä..

      Kristityt aina stereotypiaisesti (!) vastaavat samoin
      yleensä tuohon..
      että se tarkoittaa että henkisesti uudistuu ( ylemmyydentuntoisesti kertovat sen.. )

      Voi se sitäkin tarkoittaa... Mutat kyl minun käsity s on ett on monta elämää.
      Tuo sielu joka sokeutui vauvana saattoi olla joka katsoi
      rumia pieniä halveksuen
      tai saattoi olla monia muita syitä

      elämä on kyll vaarallista
      pitäis elää rakkaudesta jne

      kumpa se onnistuisi

      • hommaan.sulle.bannin

        Mene jo perkele sinne sairaalan päivystykseen!

        Sinulla on skitsofrenian oireet päällä!

        Sinun höpinäsi eivät kuulu julkkisjuorut-palstalle.


      • töttöröööjatitityy
        hommaan.sulle.bannin kirjoitti:

        Mene jo perkele sinne sairaalan päivystykseen!

        Sinulla on skitsofrenian oireet päällä!

        Sinun höpinäsi eivät kuulu julkkisjuorut-palstalle.

        Äläs nyt. Suurimmalla osalla Jasminin mollajista on samat oireet hieman vaan lievempinä.


    • STMariasalome

      anteeksi että kirjoitin liian pitkästi.
      en ole tasapainoinen tunne elämässä
      kun ei ole yhtäkään ihmissuhdetta
      Tämä on Porton maailma
      Salomea on vaan vaurioitettu kun tahtoi neitsyenä elää ja odottaa oikeaa siveänä

    • STMariasalome

      niin.. tuo Raamatun teksti oli ihana
      he oli terveitä varmana silloin
      ehkä pitäisi luke aRaamattua

      minun lisäykset sen jälkeen ...siitä ei vana tule mitään ett ei ole onnistunut terve vahva yms
      Pitää päättää ett alkaisi tervehtyä ?

      Luulin vaan että he ovat ylhäisimpiä sieluja.. Ismo ja Toni W
      mutat he antoi tunne elämäni vaurioitu aniin pahasti.
      en osa amuuta kuin valitta asitä.

    • STMariasalome

      Olin aina valmis tapaamaan elävänä ( viime vuodet )

      Nyt se voisi onnistua kun olen kellarissa
      se siis vahingoittanut sieluani
      En oikein pidä siitä
      He haluaisi vaan tavata siten että olisin heidän seksikästä pimua

      alempi he haluaa vaan nussia kehoa joka tietyn näköinen

      sellaisia ne miehet.

      eihän niinmitättöntä voi olal että minun pitäöisi olal kauniimmannäköinen?
      ja se kaunis häikäisee!! Jo sjoku on kaunis sitähän lumoutuu sen katselusta
      Kuinka voi sitten keskustella vaikkapa
      jos on jumalallisen kaunis

    • STMariasalome

      jos muuttuisi kauniiksi, ja se mies sitten tykkäisi
      eihän se ole todellista
      kyllähän sen nyt kuka vana tajuaa
      että ei se ole todellinen rakkaus jos on kiinni ulkonäöstä

      Pitätolal joku todellinen rakkaus
      että sielu on sielun rakkaus eikä ulkonäkö voi estää
      eihän siihen muuten voi uskoa.

      niin ajattelin
      mutat ei ollut mitään.... ei pelastanut

      vaikakmitä sanoi kirjoitti pyysi
      esim Sipe sanoi kun kysyin onko lukenut kirjeeeni ?
      ( kirjeitäni..
      että on hän lukenut, Silti hän ei tajunnut mitään.

      heillä on tämä olo vai?

      mutta tämä toivoton mene enyt juomana kahvia
      se on melko kivaa.

    • STMariasalome

      Yksi ällöttävä vaihe oli että se suomalainen
      näyttelijä esitti orgasmin Morrison elokuvassa..

      ( että katsoi peilistä kasvojaan sen orgasmin aikana )
      ( en katsellut sitä
      Mutta on täysin mahdotonta sellaisen näkyä,
      sellaista esittää

      Hänellä ei ole tunteet terveet
      ei ole tunteita

      ( tahdon takaisin sen normaalin tunteen!!
      että ymmärrän tunteella sen



      mitä se asia on.
      Tällainen tyhjäpäinen katsoisi vaan ett toi vääntää kasvojaan


      mitä sellaisesta elämästä tulee.
      Milalisia nuoret ovat????
      Rukoilen ett Jumala pitää kiinni tarkalleen oikeista tunteista
      ja historian
      että ei turha se kehitys tuhansien vuosien ett ei voi atomiakaan siitä tuhota
      ( Tunteista Totuudesta Mikä on jonkin asian oikea tunne

    • STMariasalome

      Niin pukeutua
      tarkoitin että aatelispukuun tai kuninkaallisenn pukuun voisi pukeutua

      • Hkurfghkky

        Painu vittuun täältä sekopää!


    • SuomiTänään

      Täytyy vaan todeta, että miten huonossa jamassa suomessa on mielenterveyshuolto.

    • Sanonpahanvaan

      Lieneekö nuo sekopäiset jorinat niitä Jassun kuuluisia kirjoitushommia?

      • Papsunpussittyhjiin

        Jee, nyt olet "asian" ytimessä, go go go!


    • STMariasalome

      Jasse imee babsua lähipubin toiletissa, hekla toista.

    • kokeile.sitä

      Voisitko salome aloittaa jonkun ihan ikioman ketjun, kun nää sun höpinät ei kuulu tänne.

    • HilsepallitTIskiin

      Jasminhan oli lataamolla eli kirjoittaako Jassun alter ego nuo pitkät ja sekavat stMariaSalome viestit? Vai joku jaskan puolustajista seonnut, Raili, mr.juho-outolintu, titityy-tyyppi? Ei ole ihan normiviestejä joten siksi epäilen että itse vinttiloinen tai lotjakkeen puolustajat seonneet.

      Milloinkahan Oulun ullakkokummitus taas imuttaa hilsepalleja? Pitääkö taas mummokorsetin nyöreillä hinaa riipputissit väkivalloin ylös että edes jollain hilsepallilla viisari värähtäisi?

    • STMariasalome

      he ovat niin pahoja
      niin mätä on naisen liha reikä siinä oksettava sielu

      että se n energiat sai aik ett vastaukseni ei mennyt perään sen mihin vastasin
      niin kuvottava se nainen yms

      silti ei jeesus tai krishna erottanut sitä sadistia
      hirvittävää
      ( maallinen oikeuslaitos on terveempi ja paremmin toimiva. sinen voi rikosilmoistuksen tehdä raiskaamisesta tms
      ( on määrätty henkinen ja fyysinen koskemattomuus )

      he ei luoneet minulel pelastajaa
      antavat menestyä Tonin ismon antoivat menestyä kun minua kidutettiin yms
      ( niin vieläkin ilmeni mutta nyt se haihtui
      Mutta niin pahoin se sai kajota ja kiduttaa kymmeniä vuosia
      Jos minulal olisi sielu, se eläm tarkoitus, tunteet ja henki he ei yhäkään
      missäään tapauksess auttaisi
      ei yhäkään haihtuisi se kiduttaja henki naisen

      siksi en elä heidän kanssa

    • STMariaSalome

      Saatanan Jassohoro! Jätä papsut rauhaan.

    • napapaljaana

      Luen tuon alkuotsakkeen joka kerta : Jasmin Mäntylän uusi napa! :)

    • SectOfGaygas

      Tässä ketjussa on vahva homokaasupitoisuus.

    • STMariaSalome

      Imasin babsulta spermat sekä yläpään että alapään huulillani ;) taisi vähän lirahtaa myös pepun puolelle ;) :P Hurja ilta!

    Ketjusta on poistettu 71 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe