Tässäkö se nyt oli?

IlpoEskoLauri

Ensimmäiset 5 vuotta kehityin, lihakset kasvoivat ja voimaa tuli. Seuraavat 20 vuotta olen junnannut samoissa raudoissa pienillä heitoilla. Natulimiittiä ei kai voi mitenkään ylittää olematta alkamatta ei-natuksi. En valita hyvä näinkin, mutta välillä meinaa olla motivaatio hukassa kun ei tule mitään kehitystä, toki hienoa jos pysyy tällaisena vielä pitkään.

14

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KoviaUkkoja

      Teet varmaan samat virheet kuin Utti Hietala eli treenaat vähän väärin ja ravinteesi ovat huonolaatuisia. Muuta treeniäsi järkeväksi ja tehokkaaksi ja panosta laadukkaaseen ravintoon ja ravinteisiin.
      Tossa pari esimerkkiä todella vahvoista naturaaleista. Tohon ei nää suomiroinarit pysty kun se pumppu saattaa monelta pettää jos liikaa reuhtoo.

      https://www.youtube.com/watch?v=Pw_qDMfgux0

      https://www.youtube.com/watch?v=tqPDnkiHZRA

    • Ventskari
      • arvostan

        On todella kova äijä. Ja sen ei ole tarvinnut vetää kemiaa kun psyyke on ollut niin vahva ettei tarvi itseään kemiallisesti huijata. On ihan eri luokassa kuin ne amfetamiini ja kasvuhormoni bodarit.


      • MarjikselleBanaania

        Tuo Dikul on ihan pelle, no sirkuksessahan se työskenteleekin.
        Nuo painot, mitä se nosteleee, on monesti todistettu feikkipainoiksi. Miehellä ei ole yhtään todistettua kisanostoa, vaikka on muka maailman vahvin mies. Ei yhtä ainoaakaan. Kaikki on tehty videolla, ilman yleisöä. Mies on Venäjän voimanostopiireissä täyden idiootin maineessa ja jopa lajiliiton johtaja on ottanut kantaa asiaan.
        Täysi fake koko äijä, mutta uskoohan ne jotkut ufoihinkin.
        Vaikka se on netissä, se ei silti ole totta.


      • rfg5e4y54y

      • videojavideo

        Ja tuoko video sitten muka todistaa ettei Dikulinilla ole koskaan ollut voimaa?
        Sitä en tiedä mitä kaikkea ja miksi Dikul on sohlannut mutta sen tiedän että kyllä äijällä on oikeasti voimaa ollut.
        Kaikki aineäijät eivät varmasti hänestä tykkää kun Dikul on heitä vahvempi joten varmasti miehestä pahaa puhutaan jossain piireissä.


      • videojavideo

        Tiedän sen verran että yksi suomalainen mielestään vahva sälli, ja myönsi itsekin olevansa roinari, oli käynyt kerran Dikulinin esityksessä ja siellä oli yleisö päässyt tutustumaan rautamötiköihin. Tämä vahva sälli ei saanut mötikkää kuin vaivoin liikkumaan ja hetken päästä Dikulin heitteli samaa mötikkää.
        Sinä et taida edes tuntea ketään oikeasti vahvaa naturaalia kun asenteesi on tuollainen. Etkö vieläkään tajua että ne roinaäijät sulaa vanhemmiten todella huonoon kuntoon jos eivät kuole ennen sitä.


      • 517

        Missä kylässä? Oon kuullut saman jutun ja vois olla sama sälli kyseessä... voimamieskisoissa vois pärjätä melko hyvin.


      • MarjikselleBanaania

        Joo, ja nyt sä väität, että tunnet montakin 200 naturaalipenkkaajaa. Tietysti tunnet, koska eihän ne 200 penkkaajat SINULLE valehtele. Ja sähän olet seuraamassa niitä 24/7, ettei ne roinaa.

        Sano vielä, että sustakin tulee 200 naturaalipenkkaaja.

        Ja tottakai toi vanha pieru nostaa kovempia tuloksia naturaalina kuin maailman vahvimmat roinaajat.

        Joo, sovitaan näin niin sulle tulee hyvä mieli ja voit jatkaa sitä 200 naturaalipenkin tavoittelua. Kyllä säkin sitten 10 vuoden päästä tajuat totuuden.


      • MarjikselleBanaania
        517 kirjoitti:

        Missä kylässä? Oon kuullut saman jutun ja vois olla sama sälli kyseessä... voimamieskisoissa vois pärjätä melko hyvin.

        "Missä kylässä? Oon kuullut saman jutun ja vois olla sama sälli kyseessä... voimamieskisoissa vois pärjätä melko hyvin."

        En muista, mistä kylältä, mut asuu kuulemma sen äijän naapurissa, joka on menossa kehonrakennuksen SM-kisoihin, joka on ihan sikakiree, mallikas ja sillä on ihan sairaan kokoset lihakset. Et voittaa ne ihan kuulemma heittämällä, kaikki ennakkosuosikitkin jää sen varjoon. Se on monena vuonna ollu menossa ja paljon siitä on puhettakin ollu, mut nyt se kuulemma menee. Ne molemmat asuu jossain korvessa kai, ku kukaan ei ole niitä vielä nähny, mut nyt kuulemma näkee.


      • aivansaatananhienoa

        Hieno homma. On jo korkea aika saada uutta verta kisoihin ja vielä tommosia vanhan kansan miehiä, jotka ei ikipäivänä ole käyttäneet mitään muuta kuin puhtaista puhtainta luomua "siellä jossain" korvessa. Voima on varmasti hankittu karhujen kanssa painimalla, ikimetsän puita kaatamalla ja runkoja kantamalla sekä pihapiirin kiviä pyöritellessä ja heitellessä. Tommoselle sissille kyllä täydet rispektit!


      • videojavideo
        MarjikselleBanaania kirjoitti:

        Joo, ja nyt sä väität, että tunnet montakin 200 naturaalipenkkaajaa. Tietysti tunnet, koska eihän ne 200 penkkaajat SINULLE valehtele. Ja sähän olet seuraamassa niitä 24/7, ettei ne roinaa.

        Sano vielä, että sustakin tulee 200 naturaalipenkkaaja.

        Ja tottakai toi vanha pieru nostaa kovempia tuloksia naturaalina kuin maailman vahvimmat roinaajat.

        Joo, sovitaan näin niin sulle tulee hyvä mieli ja voit jatkaa sitä 200 naturaalipenkin tavoittelua. Kyllä säkin sitten 10 vuoden päästä tajuat totuuden.

        Edistystä, nyt et enää käyttänyt sitä vittu sanaa, kyllähän sinäkin näköjään osaat vähän paremmin käyttäytyä kun vaan haluat. Vielä kun sitä maailmankuvaasi pystyt laajentamaan niin toivoa on paremmasta.
        Mitä pahaa siinä on jos Dikul on sirkuksessa töissä? Olisiko parempi jos olisi portsari tai personal traineri joka vetää piriä ja hormoneita kun menee piirintason bodauskisoihin?
        Sinä et siis oikeasti tunne ketään todella vahvaa naturaalia se on nyt käynyt selväksi. Yritä nyt ymmärtää että on ihmisiä jotka eivät suostu roinaa käyttämään vakaumuksensa tai jonkun muun periaatteen takia.
        Monet eivät sen takia käytä aineita kun pelkäävät niiden vaarantavan kehityksen kun paikat hajoaa ym tai tulee jotain psyykkisiä ongelmia. Tiedät varmaan että yksi roinarien yleisimmistä kuolinsyistä on itsemurha.
        Yrität kääntää ja vääntää asiaa kun et oikeasti tunne niitä vahvoja natuja etkä tiedä kuinka sellaiseksi pääsee. Ehkä mahdollisesti olet itse roinari tai ex-roinari ja sisimmässäsi tiedät valinneesi väärin ja nyt yrität puolustella itsellesi asiaa väittämällä että roina on ainoa oikotie koviin tuloksiin.
        Tuolla asenteella et tule koskaan voimailusta tarpeeksi oppimaan mutta toki voit muuttaa asennettasi ja ottaa asioista selvää niiltä jotka oikeasti jotain tietävät ja ihan vinkkinä se ei ole teinitoisto eikä suomi24 mistä sitä tietoa löytyy.


    • kikulininnaapuri

      Mites ruotsinpyhtääläinen Kikulini sitten? Nostaa kikulillaan ainakin 200kg. Melkonen meetvursti se sen jätkän jortikka. Ootteko nähny?

    • shittiä

      Mitä te täällä Dikulinia valehtelijaksi sanotte, entäs sitten roid gut Mentula. Äijä on väittänyt olevansa puhdas jossain jutuissa, mutta roid gut paljastaa Mentulan.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe