Volkswagen öljynkulutus - maahantuojan selitys

Töötti1

Okei taas mennään.

Edellisen sukupolven Polo GTI autojen kaksoisahdetuissa moottoreissa oli valuvikaiset lohkot, jos ei ihan kaikissa niin todella yleinen ongelma oli, öljynsyönti oli suorastaan valtaisaa jo uudesta alkaen. Sen sijaan, että valmistaja eli tehdas eli pieni ja mahtipontinen Volkswagen olisi tutkinut autot, purkanut uusien autojen vialliset moottorit ja todennut valuviat jo takuuaikana (eikä vasta vuosien päästä) ja vaihtanut uudet moottorit takuuseen, niin se sepitti liudan valkoisia valheita.

https://www.dropbox.com/s/zrg9klkj9pppqc0/öljysumutus.jpg?dl=0

Lue uudestaan yllä olevasta linkistä avautuva Volkswagenin totuus tietäen, että kyseistä moottoria oli valmistettu tuohon mennessä jo 7 vuoden ajan ja miljoonia moottoreita oli jo maailmalla, autolehtien kestotesteissä nuo moottorit kuluttivat öljyä 0,016 litraa / 1000 km eli ei lainkaan, eräässä testissä 1,6 litraa / 100 650 km. Polo GTI autoissa sama moottori söi öljyä 0,5 - 1,1 litraa / 1000 km ihan uudesta alkaen ja syönnit vain pahentui ajan kanssa, itselläni ollut susikappale kuluttaa nyt 86 tkm ajettuna 1 litran / 800 km, kolmen viikon välein lisättävä litra öljyä, huuhaa.

Tuo sama moottori palkittiin 9. vuotena peräkkäin maailman parhaaksi moottoriksi, huolimatta venyvistä jakoketjuista ja pahasta suunnitteluvirheestä, no kilpailujen tuomarit ei näistä vioista tienneet, pokaalijat jaettiin valmistajan omien upeiden speksien perusteella, paperilla paras, käytännössä paskin koskaan valmistettu moottori.

Kun luit linkistä avautuvan sähköpostin alleviivatun kohdan, niin mietitkö hiljaa mielessäsi oletko maahantuojan silloisen asiakaspalvelupäällikön kanssa aivan samaa mieltä asiasta, että valuvikainen moottori soikeine sylintereineen kulutti liikaa öljyä siksi, että sen huohotinjärjestelmä ei saanut kaikkea öljysumua ajoissa kerättyä. Kutsun itse tuota todelliseksi öljysumutukseksi, asiakasta vietiin kuin litran mittaa.

Moottori oli suunniteltu yli 7 vuotta aiemmin, sitä oli valmistettu miljoonia ja nyt vain Polo GTI:ssä se tarvitsi muka uudenlaisen huohotinjärjestelmän öljysumun keräilyyn. Samoista autoista on löydetty lukuisia valuvikaisia lohkoja (myös Seat Ibiza ja Skoda Fabia RS samalla koneella), mutta korjauksena takuuaikana tarjottiin vain huohotinletkun vaihtoa, lähes uuteen autoon vaihdettiin uusi huohotinletku vaikka lohko oli valuvikainen eikä öljynsyönti loppunut edes männänrengasremontilla. Huohotinletku maksoi tuolloin 63 euroa, uusi moottori maksoi 9000 euroa, on varmaan vaikea arvata miksi vikaa haluttiin selittää öljysumutuksella...mainittakoon myös, että minulla on myös tekniikan maailman asiantuntijan mielipide maahantuojan vastauksesta ja se todistaa maahantuojan muotoilleen totuutta aika rankasti.

43

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Linkki100
    • LisääFaktaa

      Jos joku ei saa aloituskommentin kuvaa auki tai tekstiä luettua, niin siinä lukee seuraava viesti VV Autolta:

      Asiakaspalvelupäällikkö: "Kuten olen jo aikaisemmin ilmoittanut, valmistajalla on tutkimukset käynnissä uudenlaisesta huohotinjärjestelmästä, jossa tehostetaan huohotinkaasujen sisältämän öljyn keruuta. Valmistajan tutkimuksien mukaan huohotinkaasujen mukana kulkeutuu merkittävä määrä öljyä ja näin ollen öljysumu on saatava eroteltua pois imupuolelle johdettavasta kampikammion tuuletuskaasuista."

      Kun huomioidaan, että näistä autoista on myöhemmin öljynkulutuksen kasvaessa rajusti, löydetty valuvikaisia lohkoja ja jouduttu vaihtamaan uusia moottoreita, niin ymmärrätte varmasti mitä paskaa tuo VV Auton lausunto on tässä valossa, että muka jopa 30 litraa huohottuu moottorista huoltovälillä koska öljysumun keräily ei toimi??? Miksi öljysumun keräily toimi miljoonissa muissa samanlaisissa moottoreissa, mutta Polo GTI:ssä ei? Näin meitä asiakkaita sumutetaan.

    • 3.ford

      Eikö olisi aika ostaa jo ford, ei kuluta öljyä ja hyvä ajaa, ainoa huono puoli että saa kuulla vittuiluja taivaspaikasta. Mutta taitaa se taivaspaikka vittuilu siirtyä pikkuhiljaa volkkari puolelle.

      tiesittekö että dsg vaihteisto oli alunperin suunniteltu traktoreihin...heh

      • onhannäitä

        Lamborghini teki alunperin traktoreita. Ja Toyota kutomakoneita.


    • harvoin.asiaa

      Tämä ketju on hyvä esimerkki siitä miten käyttäytyy ihminen joka tuntee tulleensa kohdelluksi väärin. Siitä kyllä muistetaan mainita usein ja tarmokkaasti. Silloin tuodaan esiin juuri se oma tapaus ja hänellä on yksityiskohtaista tietoa asiasta.

      99% tämän palstan kirjoittelusta on vain nettipaskan uudelleentoistamista ilman mitään omaa kokemusta. Kertoo hyvin selvästi kuinka paljon autojen kanssa on oikeasti ongelmia ja kuinka paljon on vain tyhjää lätinää.

      • KyykmaninSyysmasennus

        Kyykman, ei sua ole kohdeltu väärin. Sairasta yritetään hoitaa ja mielisairauteen kuuluu lääkitys ja joskus laitoshoito, sinun vaan pitää sopeutua ja hyväksyä erilaisuutesi ja antaa muiden hoitaa sinut kuntoon.


    • otanminkähaluan

      Minä kanssa luulen, että ihmiset olisi hyljänneet volkkarin jo ajat sitten, jos noin paljon olisi oikeasti ongelmia. Trollien tarkoitushan on tuoda asia siten esiin, kuin nuo viat olisi kaikissa autoissa. Ette kai luule, että ihmiset on oikeasti tyhmiä, hylkäsiväthän he Opelinkin heti, kun huomasivat, että se on paskaa? Päästöhuijaus ei mitenkään auta volkkarin asemaa, mutta niitä ostetaan yhä ja paljon. Täällä huutelu ei johda mihinkään, uskokaa jo. Auton valinta on henkilökohtainen asia, oli merkki mikä hyvänsä.Ja, jos haluan juuri tuollaisen auton, kuin on aloituksessa, niin menen ja ostan sen eikä kukaan ei mahda mitään, vaikka on muka varoitettu.

    • HankiLääkitystäPian

      Koko ketju taas Kyykmanin omaakivaa, on se sairas.

    • KyykmanPääPehmenee

      Nyt alkaa siemenet loppumaan kun pitää kaivella vuoden 2012 juttuja.

      • Ongelmastatoiseen

        Haittakse, jos mitään ei ole saatu kuntoon ja toimivaksi.
        Jatka vain turhien testivoittojen raportointia, kun käytännön elämä on jotain muuta.


    • otasyväkyykky

      Edellisille vastaanhankaajille tiedoksi, tuossa julkaistussa sähköpostissa VV Auto valehteli asukkaalle moottorin vian, valehtelun avulla konserni säästi tuossa tapauksessa 9000 euroa kun ei korjannut autoa, autoon oli tehtaalla laitettu valuvikainen moottori.

      Ja vwtrollit ne on silti sitä mieltä että asiakkaille saa valehdella jos sillä saadaan säästöjä. Juuri tuon takia tämän konsernin autoja ei kannata ostaa. Minä tuon näitä asioita julki siksi koska vwtrolli huutelee todisteita ja koska aika harvalla on näin hyvää materiaalia tuosta epärehellisestä toiminnasta. Nämähän on viety myös lautakunnan tutkittavaksi ja tutkinta valmistuu vioden loppuun mennessä

    • korjaus

      Valehteli siis asiakkaalle.

    • itseitselleenväittelee

      Kyllä nyt olet keksinyt taas asioita omasta tyhmästä päästäsi. Ei tässäkään ketjussa kukaan ole väittänyt, että valehtelisit, tai joku on sitä mieltä että asiakkaalle saa valehdella. Nuo on sinun väitteitäsi.

      • meepois

        Lue se linkitetty posti tyhmä äläkä intä, taidat olla sylttytehtaan palveluksessa, se posti on maahantuojan virallinen lausunto ja täyttä valetta.

        Ja kun olet viestin lukenut niin sen jälkeen voit painua helvettiin tästä ketjusta jatkamasta maahantuojan valhetta.


      • osssss
        meepois kirjoitti:

        Lue se linkitetty posti tyhmä äläkä intä, taidat olla sylttytehtaan palveluksessa, se posti on maahantuojan virallinen lausunto ja täyttä valetta.

        Ja kun olet viestin lukenut niin sen jälkeen voit painua helvettiin tästä ketjusta jatkamasta maahantuojan valhetta.

        asialinja


    • Das.vilppi

      "Nyt alkaa siemenet loppumaan kun pitää kaivella vuoden 2012 juttuja."

      Taisivat olla Toyotan itsestäänkiihtymiset kuitenkin kokonaan eri vuosikymmeneltäkin jota trolli kaivelee päivittäin esille kun joku kauhistelee ja päivittelee volkkarin laajamittaista laatu ja huijausongelmaa.

    • rautalangasta

      En minä mihkään lähde. Et taas tyhmyyttäsi ymmärtänyt. Kukaan meistä keskustelijoista ei ole väittänyt valheeksi kirjoittamaasi, eikä myöskään ollut sitä mieltä, että asiakkaalle saa valehdella. Jos maahantuoja on näin tehnyt, et voi meitä täällä syyllistää. Ja painu itse vittuun täältä, urpo.

      • pellehermanni100

        Maista pikkusen hevonpaskaa hahahhaa kuorrutuksella niin jaksat lukea kaikki kommentit, kyllä tuolla oli varmuudella ainakin yksi kusetuksen kannattaja vaikka faktaa jo vino pino esitetty, entä voitko olla kommentoimatta seuraavaan julkaisuun, pidetään se urpovapaana vyöhykkeenä jossa änkyttäjät ei älyllään loista, jookosta. Entä rupeeko jo vituttaa? En tarkoituksella en, hyvää hyvyyttäni jaan tietoa jota ei muulta saa, olisit kiitollinen.


      • puolitotuusneiti

        No katotaan vastaanko? Miksi laitat sanoja muiden suuhun? Etkö pärjää omillasi? Eikä täällä muita urpoja ole, kuin te trollit. Olenko niin tärkeä vastaaja, että haluat minusta eroon? Olen lempeä luonteeltani, puolustan niitä arvoja, jotka olen tuolla edellä maininnut. Osaat kyllä uhota, mutta minuun se ei valitettavasti uppoa, joten jos aiheesi lähtee jotenkin lapasesta, niin vastaan kyllä.

        Mitään muuta faktaa et ole esittänyt kuin kaksi sähköpostia, joista se toinen osapuoli puuttuu. Voitashan me kysellä, jos ne vv autosta löytyisi, jos et ite uskalla niitä julkaista.


    • OCU

      juuri näin. kyllä vw huijaa kansaa ja todella,todella törkeästi!!!!!!! itselläni oli 2013 skoda octavia ja 43tkm ajettuna kaikki särkyi mikä särkyä voi ja kori mätäni, takuu ei korvannut mitään vaikka esitin lujuuslaskelmat. 74 hinauskertaa 2 vuodessa korjaamolle, huh!!!!!!! paaliin meni se katiska ja nykyään ajan Toyotalla eikä vian vikaa,elämä hymyilee :)

      • skodahinausVW

        Vakuutusyhtiölle kallis automerkki?


      • Keskustelua_sotkeakseen

        Toyota-palstan maksettu trollipoju postasi tämänkin oksennuksensa jonka se on postannut ennenkin. Sama poju inttää täällä maksettuna trollina selittäen ettei Vw voi mennä rikki ja sillä on testivoittojakin ainakin miljoona. Laskeskelin että poju on kirjoittanut n. 300.000 viestiä palstoille 10 vuoden aikana.


    • välkky100

      Tota yhtä uhoajaa en ymmärrä, kuten en ymmärrä tyyppejä jotka suuttuu nettikeskustelusts, kyllä tuon suuttujan kannattaisi pitää pieni tauko kun ei pää kestä, julkaistujen postien sisältö kyllä kertoo kaiken VV Auton toiminnan epärehellisyydestä, asiakkaille valehdellaan päin naama kun ensin on myyty epäkuranttia paskaa, että muka maailman suurimpana itseään pitänyt volkswagen etsi öljynkulutuksen syytä huohottimesta vaikka valuvikaiset lohkot soikeine sylintereinen ei ollut mikään uusi ilmiö tuon puljun historiassa. Kyllä lastu on sellasta että vw korjaamot juhlii yötä päivää eikä loppua korjaamiselle näy.

      Meneppä nyt mielesi pahoittaja hevon kuuseen, saattaa sulle löytyä paljon kivempaa luettavaa vaikka neppisauto osastolta...mene jo ja pysy poissa, minun julkaisut on sinulta kielletty, sinulla ei siis enää ole oikeutta niitä lukea. Tyhmälle myös sellainen vinkki, että mitä enempi täällä uhoat, sen helpommin tämä postaus näkyy koska pysyy listan kärjessä, et tosiaan ole mikään kovin välkky yksilö, pösilö itse on paras mainos vw ongelmille vaikka luulee olevansa isokin vaikuttaja, tyhmempi kuin saapas.

      • otahakkuesiin

        Taitaa alkaa pikkuhiljaa kommenteista päätellen kaveria vituttamaan. Ryhdyit liian suuren vuoren ylittäjäksi.


    • pelottaakojulkaisu

      Olet oikeassa. Tuo sähköpostien lähettäjä on tosiaan raivohullu uhoaja. Haukkuu ihmiset natseiksi sun muuksi. Ei tuollaista kaveria täällä kaivata, missä sivistyneet ihmiset yrittää vaihtaa mielipiteitään keskenään. Hörhö tulee ja vittuilee kaikille ja lukee olevansa sähköposteineen maailman napa, joka ei uskalla julkaista sitä omaa postiaan. Vitun pelkuri.

      • eiköitkulopu

        Voi ressukka en minä näin halpa ole, huudat urpo tuuleen, mutta ei se mitään, pysyy otsikko top ykkösenä vielä pitikään, vaan kuka lataa kaikkein mielenkiintoisimmat aiheet, kenen jutut kiehuttaa eniten sun sappea, et pysty uskomaan että yksi ihminen laittoi konsernin kyykkyyn, polvilleen, kontilleen ja painoi tunteella heinäseivästä hanuriin...laittoi konsernin kyykkyyn

        Lukee selvät valheet maahantuojan viesteistä ja silti vaatii lisätodisteita, mulle nuokin riittää hyvin, mutta kun paljon paljon parempaa on vielä tuloillaan, minä kun säästän parhaat palat viimeiseksi ja sitä ennen kaadan lisää suolaa haavoihin, olen kidutuksen suurmestari, voimme jatkaa tätä loputtomiin, jos löydät jostain taitavamman kuskin kuin minä niin esittele se meille ja käydään radalla katsomassa mihin se sen vauhti katosi...ajattele kaiken lisäksi olen mailman taitavin kuski, eikö yhtään vituta.


      • hulluseon

        Olin oikeassa. Napoleon kompleksi. Ei lisättävää.


    • ykkösaihe

      Miksei tämä mielenkiintoinen aihe ei saisi olla ekana?

    • viestiviestistä

      Tai lisäänkin, pysyy aihe kärjessä. Et siis uskalla julkaista omia viestejäsi, joten keksit tuota jonnenjoutavaa paskanjauhantaa viestistä toiseen. Täytyykin ottaa tuo vv auton osuus tästä keskustelusta vakavammin esiin, kun pelkäät niitä omia viestejäsi noin paljon. Ehkä muutamalla puhelinsoitolla tuokin järjestynee...saa nähdä.

      • vasikkateuraalle

        Arvasin oikein, vwtrolli on vv auton vasikka, vahtikoira joka työkseen kusettaa kanssaihmisiä, 2 viestiä ja kaveri on jo kauhusta kankea, missähän kunnossa kaveri on parin vuoden päästä kun kaikki 700 sähköpostia on julkaistu :)


    • oikeinarvasin

      Arvasin jo vastauksesi. Siksi heitin piruuttani vv auton kehiin. Eli et uskalla julkaista niitä sähköpostejasi tai mistä kukakin tietää mistä nuo on ylipäänsä kotoisin, vai feikkiä? Jos olet tosissasi 700 lähettänyt, niin et voi olla terveen kirjoissa, et sitten millään. Onko suljetullakin potilailla oikeus päästä nettiin?

    • boring1

      Ei voi kuin hymyillä tuon tuskalle, sätkii kuin sätkynukke...tuskin tuo raunio saa enää koskaan nukuttua.

    • kaikkinormaalia

      Nyt kun autotehtaat on laittaneet tämän moottorien kunnon uusiin puihin ja 15-20 litran öljynkulutuskin on normaalia vaihtovälillä niin selväähän on myös se että muitakin nesteitä saa olla tankkiauton kanssa lisäämässä normaaleihin moottoreihin. Mitäs siitä jos pikku halkeamasta jäähdytysnestettä vähän kuluu. lisää vaan vaikka ämpärillä..normaalia on!.

      • öljypoltinaudiVWskoda

        VW tehnyt sopimuksen öljyntuottajien kanssa?


    • ehhheehhheeeehehe

      Mulla on muuten paska tojota. Milloin saan korvauksia tuhansien remonteista?. D4D hinattu korjaamolle monta kertaa ja auto viikkoja poissa käytöstä. Korvaukset? missä?

      Merkkiliikkeen mukaan mitään tyyppivikaa ei ole. Ilmeisesti kyse on kuuluisista yksittäistapauksista.

      • rekkarii

        Paas rekkari jakoon niin mä käyn kyseleen mitä sulle on vastattu. Juurikin tuossa motissa on ollut ongelmia, mutta tietääkseni Toyota nimenomaan myöntää viat toisin kuin vv auto joka kertoo vain ne viat jotka se kertoo, eli volsuissa on siis moninverroin enempi tyyppivikoja kuin vv auto kertoo, koska kaikkia ei viitsitä kertoa, sehän voisi haitata bisnestä.


      • öljypoltinaudiVW
        rekkarii kirjoitti:

        Paas rekkari jakoon niin mä käyn kyseleen mitä sulle on vastattu. Juurikin tuossa motissa on ollut ongelmia, mutta tietääkseni Toyota nimenomaan myöntää viat toisin kuin vv auto joka kertoo vain ne viat jotka se kertoo, eli volsuissa on siis moninverroin enempi tyyppivikoja kuin vv auto kertoo, koska kaikkia ei viitsitä kertoa, sehän voisi haitata bisnestä.

        http://www.iltasanomat.fi/autot/art-2000000932272.html

        VW takuu toimii näin?


    • haegoogleVWviatskoda

      VW onnea jaetaan

    • epävarmuus

      Normaalia volkkareiden kanssa on vain jatkuva epätietoisuus, onko vika vai ominaisuus, kuka maksaa takuukorjaukset jos asiakas ei suostu? Saako autoa edes kaupaksi ja paljonko tulee persnettoa preemium merkkeihin verrattuna jne.

      Huojentava tieto, saat aina vaihdettua sen monivikaisen volsun toiseen volsuun about kymppitonnin persnetolla, käytännössä vain perinnöllä rikastuneet Urpot pysyy merkkiuskollisina, ei haittaa jos vähä toisten rahoja tuhlaa

    • onkona

      Uusia uutisia tähän tulossa?

      • Keskariheiluu

        tässähän niitä (näytän sulle juuri keskisormea, näetkö?)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe