AutoParkki kirjoittaa sakkoja INVA-luvallisille

veteraani26

Olen saanut jo kahdesti AutoParkki Norden Oy:ltä valvontamaksun, vaikka INVA-lupa on ollut selkeästi esillä!

Kauppias on molemmilla kerroilla hoitanut maksun jotenkin, mutta AutoParkki Norden Oy syrjii tarkoituksella liikuntavammaisia!!

8

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5trhfbgv

      Mitä sen on väliä?
      Ei niitä tarvitse maksaa.
      Reklamoit kerran kirjallisesti esimerkiksi sähköpostilla kertoen kiistäväsi sopimusmaksuperusteen. Sen jälkeen et tee mitään. Jos perintäyhtiö ottaa yhteyttä, kerrot että saatava on riitainen, ja näin olen perintä tulee lopettaa.

      Tarinan loppu.

    • Huijausfirma

      Minä taas en pysty lopettamaan AutoParkki Nordenilta vuokraamaani autopaikka. Se oli henkilökuntapaikka, työpaikalla joku sopimus tms AutoParkki Nordenin kanssa. Lopetin siinä työssä heinäkuussa. Vieläkin lähettävät laskuja.

      Olen ollut kolme kertaa yhteydessä sähköpostitse, kahteen eri sähköpostiosoitteeseen. Yksi osoite oli laskussa, toisen löysin heidän nettisivuiltaan. Kaikki sähköpostit tulevat takaisin, että "vastaanottajaa ei saavutettu", molemmista osoitteista.

      Soitin sinne, kallis puhelu. Puhelussa neuvottiin juuri se toinen sähköpostiosoite, josta myös tulee viestit takaisin. Sitten oli nettilomake jonka voi täyttää, täytin sen mutta en ole saanut mitään vastausta.

      Mitä voi tehdä? Eihän minulla edes saa olla sitä autopaikkaa, kun en enää ole töissä siellä. Ja AutoParkki Nordeniin ei saa yhteyttä.

      • 5trhfbgv

        No lakkaat maksamasta laskuja tietysti. Kyllä sieltä sitten otetaan yhteyttä. Ja taas jos menee perintään, niin ilmoitus, että saatava on riitainen, ja perintä tulee lopettaa.

        Ihan tosi ihmiset, teiltähän huijataan kalsaritkin jalasta ja hiukset päästä, jos tuolla tasolla on omien oikeuksienne puolustaminen.


    • Huijausfirma

      OK. Miten tällainen firma saa toimia? Heillä on laskussa yksi sähköpostiosoite mihin ottaa yhteyttä: sieltä tulevat viestit takaisin.

      Soittamalla saa toisen sähköpostiosoitteen, josta myös tulevat viestit takaisin. Muuta apua tai neuvoja ei soittamalla saanut. Nettisivuilla on juuri nämä kaksi sähköpostiosoitetta, joista viestit tulevat takaisin.

      Tämä vaikuttaa minusta hämäräfirmalta. Kuka tällaisia firmoja valvoo?

      • 5trhfbgv

        Ei kukaan ja kaikki yhdessä. Niinkuin suurinta osaa muistakin firmoista, jotka eivät toimi jotenkin erityisesti säädellyllä toimialalla. Sitten pöyhitään kun joku on tarpeeksi pirteä viedäkseen asiaa eteenpäin.

        Sittenkin monesti on hyvin kyseenalaista onko kyse jostain rikoksesta vai vain huonosti hoidetusta liiketoiminnasta. Se, että yrityksen yhteystiedot ovat toimimattomat, ei vielä itsessään ole mikään rikos.

        Valveutunut kansalainen ei tosiaan näille lain rajamaille häärääville pöytälaatikkofirmoille mitään maksa kuin korkeintaan aivan päivänselvissä tapauksissa, jotka suoraan sopivat siihen sopimusoikeudelliseen kaavaan, jonka lainkäyttäjä on vahvistanut olevan lain mukainen.


    • outoaljha

      Millaisesta alueesta on kyse? Jos kyseessä on yksityinen pysäköintialue, jossa ei ole asiallisesti merkittyjä invapaikkoja, niin ne voi sakottaa, koska poliisin myöntämä invapysäköintilupa ei ole voimassa yksityisalueella. Pyydä sitä kauppiasta tms. hoitamaan invapaikkojen merkinnät kuntoon.

      • 5trhfbgv

        Ei, ei ne voi sakottaa. Edes kunnallinen pysäköinninvalvontaviranomainen ei voi sakottaa. Yksityinen pysäköinninvalvoja ei voi kirjoittaa edes pysäköintivirhemaksua, mikä on se viranomaispysäköinninvalvojan toimenpide.

        He kirjoittavat yksityisoikeudellisen sopimusperusteisen maksun, joka perustuu siihen, että autoilija on pysäköimällä tehnyt konkludenttisen sopimuksen pysäköinnin ehtojen noudattamisesta ja noudattamatta jättämisen tapauksessa valvontamaksun maksamisesta. Tällainen sopimusehtojen rikkominen heidän tulee kyetä toteennäyttämään lähtien siitä, millaiset sopimusehdot alueelle pysäköinnistä oli osoitettu, ja miten niitä oli rikottu. Ennen kuin nämä ehdot on selkeästi täytetty, ei mitään maksua pidä suorittaa.

        Kaupan pihan yksityisalueluonteesta olet oikeassa. Invalupa ei sinällään oikeuta pysäköimään miten sattuu yksityisalueelle, vaan sen tulee tapahtua alueen omistajan asettamin ehdoin. Jos näitä on rikottu, niin tuo sopimusperuste toki on olemassa siten kuin se oikeuskäytännössä on vahvistettu.


    • Huijausfirma

      Päivitän omaa tapahtumaani. Eilen sain sähköpostiviestin AutoParkki Nordenista. Viesti tuli siitä sähköpostiosoitteesta, josta oli aikaisemmin tullut takaisin viesti, että sähköpostiosoite ei ole toiminnassa.

      (Pystyykö vastaanottaja säätelemään tätä, että pullauttaa osan viesteistä takaisin "ei ole vastaanottajaa", ja joskus taas itse käyttävät itse kyseistä osoitetta?)

      Minulle kuitenkin luvattiin "poikkeuksellisesti", että tulen saamaan hyvityslaskun. En ole maksanutkaan, joten en ole varma, mitä tarkoittavat. Lähetin vastausviestin ja kysyin tätä. Viesti ei ole pullautunut takaisin, mutta viimeksikin kesti monta päivää, ennen kuin tuli takaisin merkinällä että vastaanottajaa ei tavoitettu.

      Käskettiin lähettämään pysäköintilupa takaisin, minkä jo tein.

      Jokin reaktio heiltä päin vihdoinkin. Olin ehtinyt kirjoittaa kolme sähköpostia kahteen eri osoitteeseen, täyttää yhden nettilomakkeen ja soittaa kerran. Odottelen nyt tapahtumia laskun kanssa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe