Vihollinen tunkeutuu mieleen

Ajatteletko usein niitä asioita, mitkä koet pahoiksi? Tämä saattaa olla vihollisen vaikutusta, sillä pelkkä pahuuden torjuntakin on jo miltei vihollisen toimintaa. Myönteisyyttä tarvitaan, uskoa hyvään ja kaikkivaltiaaseen Jumalaan.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kingdingdong

      Siellä korvien välissä kun mellastavat ne paimentolaismiehen keksimät mielikuvitusjumalat niin aika menee näiden keksittyjen vihollisten torjuntaan. Meidän normalien ihmisten ei tarvitse moiseen aikaa käyttää, valitan :)

      • Eiköhän viestisi ollut vähän viholliskuvallinen?


      • omapa.elämä

        Minusta viestiisi vastanneen olisi syytä harkita sitä myönteisyyttä, ja ymmärtää että usko on jokaisella henkilökohtainen asia.


    • myönnäpois

      Kun olemme uskossa ja antaneet elämämme Kristuksen kautta Jumalalle, niin henkeä hallitsee Pyhä Henki ja henkemme rukoilee ja huokailee Jumalan puoleen jopa unen aikana.
      Sielussa, siis minuudessa; joka on järki, ajatukset, tahto ja tunteet (liha raamatullisena käsitteenä on maaperää myös viholliselle. Tottakai se hyödyntää sieluamme saaden meidät yhteistyöhön syöttämällä pahoja ajatuksia tai voimistaen niitä - on liitossa langenneen luontomme kanssa.
      Kyllä sinä, kingdingdong, toimit vihollisen renkinä surffaillesasi näillä palstoilla. Jos olisit se normaali, niin tekisit lauantaiehtoona aivan muuta. Sinua risoo kun joku täällä uskoon.
      Niin asia on.

      • näinhän-se-on

        Hoosea 5:4
        "Heidän tekonsa eivät salli heidän kääntyä Jumalan puoleen,
        sillä haureuden henki on heidän sisimmässä eivätkä he tunne Herraa."


      • ei.kaikkea.ummarra

        Kingdingdong? No, jopas on etunimikin...??


      • onko.näin

        Ei vain sattuisi olemaan yksinäisen maalaismökin vanhapiika/poika joka on katkeroitunut koko maailmaan ja kaikkiin, istuu mökissään ja keinuttelee keinutuolissaan...?


    • fda

      Huuhaajuttuja, joilla Suomi lähtee laskuun.

      Mitään yliluonnollisten tai muunkaanlaisten vihollisten taikavaikutuksia en ole havainnut, eikä niitä ole kukaan todistanut.

      • Vaikeahan minun on sinulle todistaa, että sinulla on mieli, josta alussa puhuttiin. Itse aloituksen perusidea tuli Trumpin vaalikampanjasta, joka mielestäni toimi mieleentunkeutumisperiaatteella myös vastustajien osalta, jotka siis pitivät Trumpia vihollisenaan.
        Oire vihollisen tunkeutumisesta mieleen on havaittavissa siitä, että mieli askartelee paljon viholliskuvallisten asioiden parissa. Uskonnollisessa viitekehyksessä tämä olisi vaikkapa saatanakeskeistä julistusta Jeesuskeskeisen asemesta.


    • Vastustakaa saatanaa niin se poistuu teistä.Korvienvälissä käydään ne taistelut ja on ihmisen vapaa tahto ,mitä hän sallii korvien väliin päästää.Hyvät ajatukset tekee hyvää ja huonot huonoa.
      Tosiasia on kuitenkin se ,että uskova voi blogata huonot ajatukset pois ja se kannattaa opetella heti alussa .Sen voi oppia ja sitte aukeaa uusia asioita eteen.

      • onsevaanvaikeetaymärtää

        Sinulle hyvä kauniimpaa ehdottaisin että ajattelisitko vielä kerran mistä puhutaan.

        Vastustamalla jotakin pidät yllä sitä mitä vastustat. Huonot ajatukset tekevät huonoa, taistelu pitää yllä taistelua. Taistelu loppuu jättämällä taistelu huomiota.
        Riita loppuu kun lopetat. Kun et vastusta, missä on hyökkäys. Riita on mahdollista vain silloin kun sinä olet paikalla. Se loppuu kun lähdet. Jäljellejäävät tekevät oman ratkaisunsa teitpä sinä mitä tahansa.


    • eiluulisolevanvaikeeeta

      Mikään sota ei ole loppunut ennekuin se lopetetaan. Ainut lopetus on "antautuminen" sovintoon. Rauha ei tule etsimällä/estämällä vihollista. Aina löytää sen mitä tarpeeksi etsii: Etsivä löytää, jos raamattua uskotaan?

      • Ahaa ..no ajattelen näin ,kuinka Raamatussa sanotaan .Kun on kasvanut ja käynyt taisteluja saatanaa vastaan ja jopa nähnyt sen niin siinä oppii .Se oppi tulee Hengen kautta.
        Siis korvien välissä käydään ja on aina käyty sitä taistelua ja kun kristitty oppii tuon asian niin hän oppii hylkäämään ne ajatukset ,joita saatana syöttää ja joskus jopa niin ,että ne on puettu kauniisiin sanoihin.
        Saatanan kanssa ei ikinä pidä antautua sillä se mikä uudestisyntyneessä kristityssä on niin se voima on aina kaikkea suurempi .Kristuksen Henki ja mieli .
        Siinä on se ,mikä kasvattaa terveen kristityn.Me siis kasvamme Jumalan pojan ajatuksiin ja tekoihin.


    • Ettemme-eksyisi

      Uudesti syntyneiden uskovienkin mieleen joskus tulee vanha aatu kummittelemaa jos ei muuten niin unessa https://www.youtube.com/watch?v=A0Qj-aIP_lk
      Mutta jotka eivät ole uskossa heitä ohjelmoi alati vihtahousu.

      1 Tim 1: "ja meidän Herramme armo oli ylen runsas, vaikuttaen uskoa ja rakkautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen, että Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan, joista minä olen suurin.

      Mutta sentähden minä sain laupeuden, että Jeesus Kristus minussa ennen muita osoittaisi kaiken pitkämielisyytensä, esikuvaksi niille, jotka tulevat uskomaan häneen, itsellensä iankaikkiseksi elämäksi.

      Mutta iankaikkiselle kuninkaalle, katoamattomalle, näkymättömälle, ainoalle Jumalalle, kunnia ja kirkkaus aina ja iankaikkisesti! Amen.

      Tämän käskyn minä annan sinun toimitettavaksesi, poikani Timoteus, aikaisempien, sinusta lausuttujen ennustusten mukaisesti, että niiden nojalla taistelisit jalon taistelun,
      säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat hyljänneet ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet. Niitä ovat Hymeneus ja Aleksander, jotka minä olen antanut saatanan haltuun, kuritettaviksi, etteivät enää pilkkaisi."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe