Olemmeko olleet apinoita?

EiOleApina

Oliko tuo nyt kolmas- vai mikä linkki puuttuu kehitys- vai mikä lie teoriasta?
Evokit sitä ovat epätoivoissaan hakeneet. Itse ole sitä mieltä että emme ole apinoita:
https://www.youtube.com/watch?v=nCksc_iUB5w&list=RDy9eOQbbtUIs&index=26

16

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SiitäJoHullukin

      Meidät on luokiteltu isoihin ihmisapinoihin jo 1700 luvulta asti Carl von Linnén luoman taksonomian mukaan. uudempi tutkimus on vain vahvistanut sukulaisuuden.

      Yleensä en katso tuubivideoita, mutta nyt tein poikkeuksen. Juomarin Turm... eiku Tuomari Nurmion biisi on hersyvän hyvä.

    • Kivaolikappale

      En nyt paljoa pistäisi painoa jonkun sinänsä varmasti miellyttävän herran von Linnenin tutkimuksiin.... :-))))
      Vai että on vielä tehty uudempiakin tutkimuksia oikein....

      Nurmio sanoi sen mitä tavallinen kansa ajattelee.

      • Kreationisti ei satiiria ymmärrä. Ei edes huumoria.


      • Geenitutkimukset ja paleontologia ovat vahvistaneet asian.

        Tiede:
        Tavallisesta suomalaisesta kansasta yli 65 % uskoo kyselyjen mukaan evoluutioon. Islannissa, Tanskassa ja Ruotsissaoikeana yli 80 prosenttia kansalaisista, joten suomalaisten tietotasoa voi tässä suhteessa pitää jälkeenjääneenä. Kyseinen tieto on kuitenkin n. 10 vuoden takaa, joten tilanne saattaa olla jo vähän muuttunut.
        Lainaus artikkelista: "Dosentti Helena Korpelainen arvelee, että kysymys evoluutiosta voi olla jäänyt epäselväksi niillä varttuneemmilla ikäluokilla, jotka eivät sitä koulussa ole opiskelleet."

        Löytyihän sitä vähän uudenpaakin tietoa ja hyvään suuntaan ainakin ollaan menossa. Suomen Kuvalehti 2013, Tiina Raevaaran blogi:
        "Nyt 69 prosenttia suomalaisista on sitä mieltä, että ”ihminen on kehittynyt vuosimiljoonien aikana muista, varhaisemmista eläinlajeista”. Vuonna 2010 osuus oli 68 prosenttia."

        https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjQ3a3zs77QAhXC8ywKHcOPCboQFggjMAE&url=http://suomenkuvalehti.fi/tarinoitatieteesta/ilmastonmuutos-on-suomalaisille-enemman-totta-kuin-evoluutio/&usg=AFQjCNEH6U83le-QOXWh-kLgtZle314gtw


    • jurassix

      Ihminen on apina vain kohdussa, mutta sitten meidän pitempi DNA muuttaa alkiota siten, että aivot kehittyvät vasta syntymän jälkeen täyteen kokoonsa. Alkion tietyssä kehitysvaiheessa ihminen on melkein sika, mikä lienee muslimeille hirveä järkytys. Siksi he eivät halua olla ihmissyöjiä ja jättävät joulukinkun suosiosta meille. "Syökää kanaa" on hyvä slogani, koska kana lienee alkion jossain kehitysvaiheessa dinosauruksen poikanen. Jurakauden liskot pistivät mielellään ihmisen esi-isät poskeensa.

    • KirjoitaKenttään

      Youtube videoiden mukaan me ollaan oltu jättiläisiä... apinoita... erillaisia kansoja... erilaisia pyramideja lol. Joskus oli vielä enemmän eläimiä. Ne todistavat paljon mitä elokuvat ovat teettäneet. Ei laisinkaan. Sarkasmia. Se on totta mielestäni että ihminen on vanhempi kuin apina evoluutio teoria. Jostain ne apinat tulivat. Ihminen muuttui apinaksi ruokavalion takia ja ne ketkä söivät oikealla tavalla niin muuttuivat apinoista ihmisiksi koska niiden geeniperimässä oli jotain ihmiseltä ketä oli syönyt oikeaa ruokavaliota. Eli meillä on nyt maapallossa tälläinen tasapaino. Isketään vielä apinoille aseet käteen ja syötetään lisää muovia. En usko tähänkään. Uskon että neandertahl ihminen kamppaili apinan kanssa. Neandertahl ihmisellä oli sellainen keho mitä näytetään koska ne uivat, kävelivät, ja kehittivät uusia lajeja apinan edeltäkävijänä joten sellaisesta menosta kehittyi sellainen keho ja niiden aivot oli kuin meillä. Niiden keho oli myös sellainen mitä näytetään koska pitää olla varuillaan jos apina hyökkää. Täytyy olla vahva. Pirun vahva. Lähi-idässä painitaan koska he eivät halua että apina karkaa afrikasta. Täytyy muistaa myös että tumma ihoinen ei ole apina. Suomi on kyllä niin yli menevästi rasistinen maa että siitä pitää mainita. En tiedä sitten jos koko maapallo olisi. Totuus on myös se että ihminen oli aina. Jotkut muuttui apinaksi ja päätyi ihmiseksi. Aina oli kumminkin ihminen. Nyt maapallossa on vain antikristus ja eläimiä.

    • Per-hana

      Emme ole olleet vaan olemme vieläkin....nämä nykyiset keskustelu linjat toimivat sekä puhelimella että ilman. haittana on vaan se että jotkut tyypit eivät ymmärrä että ns. monikielisiä "sovelluksia" ei voi käyttää saman persoonan kautta yhtäaikaa puhumattakaan eri elämän katsomuksista.....
      Kun ei näe liian kauaksi niin ihonvärilläkään ei ole väliä sanoisi joku mutta tässäkään kaupungissa ei ole asuntoja edes asukkaille jotka ovat syntyneet täällä joten voisi olla parempi olla sanomatta joillekin kuljettajille että kun kiintiöt ovat täynnä niin ne ovat täynnä. esim. tämän maan eduskunta ei pysty tekemään päätöksiä jotka olisivat tässä asiassa järkeviä.
      Kun katsot järkeväsati asioita niin huomaat että ulkomaalaiset perustavat yrityksiä jotta voisivat olla maassa ns. laillisesti mutta kun yritykset ovat rekisteröimättömiä ja he saattavat kiusata alkuperäisväestöä mm. tarjoamalla pakkotyötä joka ei tule onnistumaan. Orjatyövoiman käyttö on kiellettyä tässä maassa.
      Tosin nämä ulkomaalaista äänensävyä käyttävät paljastuivat suomalaisiksi yhteiskunnallisiksi kiusaajiksi jotka kadehtivat persaukisia hyvinkoulutettuja ihmisiä jotka etsivät oman alansa duuneja eivät paskan luonti-sellaisia.

    • senkin_apina

      "Olemmeko olleet apinoita?"
      Minä ainakin olen. On usein jopa kutsuttu sellaiseksi.

    • bv98

      Sikiö käy läpi vaiheet mikä se on, jumalaa niissä sikiön vaiheissa ei näy.

    • setänasse

      Ennen apinoita olimme olimme jopa viisaampia,kuin nykyiset apinalajit,jotka nykyään elävät.

      • MeKoDa

        Ihminen muuttui apinaksi ja apina muuttui ihmiseksi. Kaikki on käynyt tämän prosessin. On vain yksi ylivalta ketä syö yli muiden ja on risteytynyt vielä sen kehityksen jälkeen. He yrittävät hallita maapallossa ja niin ei saa tapahtua. Ennen kuin ihmiset päättivät muuttua apinoiksi he tekivät sopimuksen jossa yksi puhui ja muut kuuntelivat... he tekivät sopimuksen ja jotkut irtaantui sopimuksesta ja he yrittävät ylivaltaa maapallossa. Meidän täytyy päästää valtaan ne ketkä ei ole poikennut niiden ihmisten säännöistä milloin kaikki kuunteli yhtä ja yksi puhui kaikille ja kaikki kuuntelivat. Jos jokin yhtiö tai komppania tai rikollisuus tai valtio tai mikä tahansa ruoat mukaan lukien ei toimi niin niin silloin ihminen on sellainen ketä ei kuunnellut ennen kuin ihminen muuttui apinaksi koska apina ei osaa istuttaa kasvia maahan. Jos puut ei kasva niin me ei hengitetä. Eikä öljyä voi sekoittaa veden kanssa. Suomessa on paljon näitä geenin kantajia ketkä ovat poikenneet tästä ihmisten säännöstä ja mutta täällä on myös paljon ihmisiä ketkä ovat korjanneet geenejään ja näkemyksiään. Ns. Pyhättöjä. Olen ajatellut tämän pienenä joskus. Tuli taas mieleeni koko asia unohdettuani lapsuudesta mutta muistin tämän erittäin hyvin nähtyäni yhden ohjelman ja siinä sanottiin että supertietokone on laskenut ja tehnyt laskelmien avulla 3D lähetyksen maailman vaikutusvaltaisimmille ihmisille nähtäväksi historiasta ja tämä tietokone tehtiin sitä varten että juuri nämä asiat nähtäisiin hiipivällä tavalla miten nämä ylivaltaa haluavat ihmiset tekevät. Tämä on maailman supervaltion agenda.


    • kyllä JUMALA YKSIN on luonut ihmisen"sanokoon ateistit mitä halluuvat!

      • TekijänVastuu

        No sitten JUMALASI kantaa myös kaiken vastuun ihmisten teoista. Joka tekee, se vastaa.


    • Viisas_Lapsi

      Jumpe. mä oon 8 luokalla ja tiiän jo sen verran että ihmiset eivät ole apinoita eivätkä olleet. Todentotta ihmiset on ollut kauan kauan sitten jotain lajia mistä apinat,gorillat, ihmiset jne on kehittyneet . Silti ihmiset ei ole apinoita vaan ihmisiä.

      • ViisaampiAikuinen

        Ihmiset luokitellaan hominidae heimoon, eli isoihin ihmisapinoihin. Olemme se "kolmas simpanssi", jonka kognitiiviset kyvyt ovat kehittyneet paljon serkkujamme tehokkaammiksi.
        Miksi sinusta on vaikea myöntää olevasi apina? Tosin älyllisiltä kyvyiltäsi paljon kehittyneempi kuin mikään muu eläinlaji.


    • TämäOnTosi

      Ihminen on alkion alkuvaiheessa pelkkä persereikä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe