Näin nainen isketään

Itse aloittaisin baarissa sillä että menisin naisen luo ja antaisin tälle 4000 euroa yhdestä yöstä.

25

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaanmistä4000yhteenyöhön

      Hyvä idea!!

    • backtoyoung

      No vieläkö hengaat yksin?

    • on sisäänrakennettu elämä

    • Tuosta tuli mieleen eräs savolaisvitsi, jonka kuulin joskus. Se menee seuraavasti.

      Savolainen Paavo lähti Rautavaaralta Pohjois-Savosta Helsinkiin. Stadissa Paavo meni heti ensimmäiseen ravintolaan, jossa tapasin kivan naisen. Paavo ehdotti sen, että he olisivat silleesti. Kerrasta Paavo lupasi maksaa tuhat euroa. Paavo meni opiskelijatytön luokse ja he olivat kerran. Sitten toisen kerran. Kolmannen tuhat eurosen opiskeljatyttö myös sai. Neljännen kerran tyttö alkoi kyselemään Paavolta, että mistä noin rikas mies on oikein kotoisin. Siihen Paavo vastasi, että Rautavaaralta. Siihen tyttö yllättyneenä vastasi, että niin on hänkin. Siihen Paavo vastasi, että "kyllähän minä sen tiedän, sinä olet olet se Romppasen Tiina. isäs lähetti sinulle neljä tonnia rahaa."

      Kieroja nuo savolaiset!

      • Tää oli hyvä, edelleen ja tulee kyl melkein aina oleenkin :D


      • Perttimies86 kirjoitti:

        Tää oli hyvä, edelleen ja tulee kyl melkein aina oleenkin :D

        Ehkä sitä ei tarvita 4000 euroa vaan olemalla kiva mies naisen seurassa. Ennen kaikkea nainen suostuu ottamaan miehen sängyynsä, jos saa sydämensä pohjasta kertoa jotakin mitä on sydämellään. Naisen sydämeen pääsee kuuntelemalla häntä paljon keskustelujen lomassa. Jos nainen saa puhua sydämensä pohjasta noin 60-80 prosenttia keskusteluajasta - niin mies on aivan ihana. Tämä saattaa edellyttää sitä, että mies on hyvä keskustelija, kuuntelija ja naisen sekä miehen kemiat pitää sopia yhteen. Teoriassa Sinun tarvitse maksaa mitään paitsi ehkä yhden taksimaksan naisen kotiovelle. Kohteliasta myös tarjota joku drinkki, sillä vähän humalassa nainen on suostuvampi. Sitä paitsi treffit voivat olla vasta tulevaisuudessa, sillä nainen onkin vasta kiinnostunut ja antaa alustavasti ihastuneena puhelinnumeronsa.

        Itse en ole mikään pelimies, mutta olen joskus saanut puhelinnumeroita naisilta. Et tarvitse 4000 euroa yhteen kertaan, sillä summalla voi viettää riemuloman jonkun naisen kanssa vaikka ulkomailla! :) Käytä rahasi vähän järkevämmin! :D


    • Joo en mä suomalaisista suomalaisnaisista tie, mut kyl kaikki on aina ilahtunut kun oon niille muutenkin rahaa antanut.

      • Viisaasti käytettynä se sanomasi 4000 euroa voi johtaa suhteeseen. Sillä rahalla saat ostettua siisti vaatteet, käytyä parturissa, maksettua kuntosalilla bodaamisesta monta kuukautta, syötyä terveellisesti. Sillä rahalla voit olla hetken varakas herrasmies. Viedä naisen syömään ravintolaan. Voit viedä naisen huvituksiin. Ja ostaa vielä vaikka jonkun kivan korun lahjaksi. Sinulla on myös rahaa antaa naisille kukkia, jos olet ihastunut. Rahasta ei ole haittaa, mutta ehkä yhdestä ravintolaillasta ei tarvitse maksaa 4000 euroa?

        Rahalla ei taida sitä aitoa rakkautta saada. Naisiin uppoaa tietysti rahaa ja jotkut naiset saattavat hyväksi käyttää sellaista miestä, joka tulee 4000 euroa tyrkyttäen. Ehkä on naisia, jotka laulavat "Can't buy my love".


    • No mutta eihän tämä nyt ole kuin tälläistä ajatusleikkiä, kyllähän sitä aikuisella ihmisellä saa olla sellainen mielikuvitus myös kaikkien muiden mielikuvien lisäksi missä hän tarjoaa rahaa seksiä vastaan. Muutenhan hänen elämänsä olisi niin kolkkoa ja mitään sanomatonta. Mistä hän repisi sitten ilon elämäänsä. Eivät miljoonat ja miljardit lämmitä paljoa jos ei niitä pysty käyttämään?

      • http://www.vauva.fi/keskustelu/1653758/ketju/olenko_ihan_hullu_jos_suostun_seksiin_rahasta

        4000 euroa on aika paljon, kun nainen tuolla jumaloimallani vauva.fi:n keskustelussa on myymässä itseään 400 eurolla. Raha pulaa helpottaakseen naiset ovat valmiita köyhemmissä maissa valmiit tekemään, vaikka mitä. Se on sitten toinen asia onko asian miehen kannalta sen arvoista.

        Olen pettynyt, kun moni ei ole vastannut aloittamaasi aiheeseen. Minusta se on mielenkiintoinen ja olen tietoisesti pyrkinyt pitämään sitä täällä esillä vastauksillani. Toivon sitä, että siihen alettaisiin kirjoittamaan enemmän.

        Itse en jostain syystä suostu maksamaan seksistä, sillä yhden kerran tavallaan itse olin gigolona, jolle maksettiin epäsuorasti. Tai en saanut suoraa rahaa vaan minun ravintolalaskuni syömisineen ja juomisineen maksettiin. Minä koin niin, että minun olla seuralaisena yhdelle naiselle ja tanssitaan häntä siisti puku päällä. Jotenkin rahasta en halua itse suudella ketään. Sen opin tuolloin, kun olin jonkinlainen maksettu seuralainen.

        Naisella voi olla se, että hän haluaa tienata rahaa, kun miehet ovat valmiita maksamaan. Monet naiset ovat seksuaalisesti aktiivisia ja kokevat miksei he voisivat tienata samalla. Myös köyhyys ja huumeet ovat prostituution syinä joillakin. Maksava mies voi olla samalla kertaa businessenkeli ja joissakin tapauksessa toisen köyhyyden hyväksikäyttäjä?


    • påsvenska

      Well Hello You Lucky Girl !
      Can I buy You a Ferrari or sumthin' ?

      • Unfortunately I am not a girl! :) I like very much Ferraries . Nyt Ferrari jäi siis saamatta tai joku muu auto? Rikas Suomen ruotsinkielinen olisi siis ostanut Onnen Tytölle Ferrarin? Mitä muuta hän olisi tarjonnut? Kuinka hän olisi hurmannut naisen? Miten rikas mies iskee naisen?


    • ps---

      It's a some kind of disease.
      You know to overAnalyze everythin' 'till nothin' feel nothin'

      • Sekö on jonkinlainen tauti? Kaiken ylianalysointi johtaa siihen, että kunnes mikään ei tunnu miltään? Kuka täällä on liika analysoimassa. Tästä aiheesta voisi tulla vaikka minkälaisia keskusteluja. Tuo ei ollut suora suomennos, mutta yritin kääntää vastaajan ajatusta, mutta käänsinkö oikein? Täällä kielinähän pitäisi olla suomi ja ruotsi?

        Aihehan on miten nainen isketään?


    • Oma taktiikka on, että jos nainen tai mies tai joku muu mille voi puhua niin sitten puhutaan. Jos ymmärrämme toisiamme, niin sitten voidaan lähentää puheenaihetta. Harvemmin kenellekkään on joutunut edes drinkkiä oikeassa elämässä ostamaan. Ollaan voitu tanssia ja muutakin. Olen tullut liian kyyniseksi oikeaan suhteeseen. Ehkä pitäisi tosiaan päästä sinne ulkomailla jo tässä vaiheessa.

      • En tiedä onko tämä rahanantotaktiikka niin hyvä. Minä tässä rakastuin yhteen naiseen ja annoin tälle monta syntymäpäivälahjaa. Yksi lahjoista oli pankkista haettu suurin seteli. Nainen ei vastaanottanut näitä lahjoja ja antoi sen suurimman setelinkin takaisin, vaikka se oli hänelle omaksi tarkoitettu.

        Kyllä nainen voi sen jälkeen olla ystävällinen ja hymyilläkin, mutta ei hän välttämättä ole kiinnostunut miehestä, jos hänellä on suunnitelmat vaihtaa Turun yliopistoon ensimmäisen lukuvuotensa jälkeen. Nainen oli lähtökuopissa ei halunnut rakentaa muun muassa sen takia suhdetta.

        Et hurmaa naista 500 euron setelillä, etkä välttämättä edes kahdeksalla sellaisella. Nainen voi saada sinusta varakkaan kuvan, mutta jotkut muut asiat ratkaisevat sen, että onko hänellä kiinnostusta sillä hetkellä suhteeseen.

        Uteliaisuuttani - mitä sinä tällä aloituksella yrität hakea oikein?


    • kerroin sisäisestä elämästäni, siellä on kaikki mahdollista


      • Hukassa2016
        TÄHTI92 kirjoitti:

        Seuraavassa on naisten ohjeita siitä, miten nainen hurmataan tai isketään. Jokainen nainen on yksilö ja se riippuu paljon naisesta. Jos lisäät seuraavia "sisäiseen elämääsi" niin voit onnistua jonkun suhteen! :)

        http://www.kauneusjaterveys.fi/seksi-suhteet/suhteet/20-naisen-vinkit-miehille

        Näissä naisten antamissa ohjeissa on vain se huono puoli että niiden ei tarvitse nähdä vaivaa että toimiiko ne, koska seksuaalinen kysyntä kohdistuu niihin. Eikä niiden edes tarvitsekkaan koska se ei kuulu niiden sukupuolirooliin ottaa riskejä ja luoda hyviä tilanteita.

        Sanotaan näin että kukaan ei jaksaisi lukea tätä sivua loppuun jos kertoisin miten se nainen oikeasti isketään. Perttimiehen86 on vain yksinkertaisempaa mennä ulkomaille bordelliin ja ihan varmasti täällä pahoinvointi yhteiskunnassakin joku voi antaa ihan satkustakin.


      • Hukassa2016 kirjoitti:

        Näissä naisten antamissa ohjeissa on vain se huono puoli että niiden ei tarvitse nähdä vaivaa että toimiiko ne, koska seksuaalinen kysyntä kohdistuu niihin. Eikä niiden edes tarvitsekkaan koska se ei kuulu niiden sukupuolirooliin ottaa riskejä ja luoda hyviä tilanteita.

        Sanotaan näin että kukaan ei jaksaisi lukea tätä sivua loppuun jos kertoisin miten se nainen oikeasti isketään. Perttimiehen86 on vain yksinkertaisempaa mennä ulkomaille bordelliin ja ihan varmasti täällä pahoinvointi yhteiskunnassakin joku voi antaa ihan satkustakin.

        Ehkä se iskeminen saattaa tapahtua jossain ravintolan ulkopuolella vähitellen. Nainen niin kuin hakee vähän sitä miestä ja millainen tämä on. Sitten, kun nainen on todennut miehen mielenkiintoiseksi ja sopivaksi hän vähitellen myöntyy vieteltäväksi. On niitä tietysti niitä Casanovia, jotka ovat osaavat toimia nopesti.

        Itse mieluummin katso positiivisemmin sellaista "hidasta iskemistä", jossa molemmin puolin todella rakastutaan. Sellaistakin sattuu. Tänään juttelin yhden miehen kanssa. Hän on menossa naisen kanssa naimisiin kuukauden päästä. Avioliitossa ratkeaa sitten monella ainakin osin se saamisongelma.

        Ehkä nainen on sipuli, jossa on monta kerrosta. Jos naisen saa rakastumaan itseensä täysin niin sipuli olisi kuorittava monine kerroksineen ja se ei tapahtu yhdessä päivässä yleensä. Naisen kun naisen kanssa pitää monesti seurustella, vaikka löytyy luonnollisesti niin muunlaisiakin naisia. Jokainen taplatkoon omalla tyylillään! :)


      • Hukassa2016
        TÄHTI92 kirjoitti:

        Ehkä se iskeminen saattaa tapahtua jossain ravintolan ulkopuolella vähitellen. Nainen niin kuin hakee vähän sitä miestä ja millainen tämä on. Sitten, kun nainen on todennut miehen mielenkiintoiseksi ja sopivaksi hän vähitellen myöntyy vieteltäväksi. On niitä tietysti niitä Casanovia, jotka ovat osaavat toimia nopesti.

        Itse mieluummin katso positiivisemmin sellaista "hidasta iskemistä", jossa molemmin puolin todella rakastutaan. Sellaistakin sattuu. Tänään juttelin yhden miehen kanssa. Hän on menossa naisen kanssa naimisiin kuukauden päästä. Avioliitossa ratkeaa sitten monella ainakin osin se saamisongelma.

        Ehkä nainen on sipuli, jossa on monta kerrosta. Jos naisen saa rakastumaan itseensä täysin niin sipuli olisi kuorittava monine kerroksineen ja se ei tapahtu yhdessä päivässä yleensä. Naisen kun naisen kanssa pitää monesti seurustella, vaikka löytyy luonnollisesti niin muunlaisiakin naisia. Jokainen taplatkoon omalla tyylillään! :)

        Eli mitä me tehdään niille miehille jotka nainen ei todennut mielenkiintoiseksi ja sopivaksi? Valitettavasti eräät asiat pätevät yhtä lailla ravintolan sisä ja ulkopuolellakin. Lisäksi jos nyt kävisi niin että nainen olisi halukas vieteltäväksi, mitä tekee kokematon mies joka ei ole saanut edes ravintolasta sitä naista mukaansa? Aivan, ei yhtään mitään. Nyt nainenkin ihmettelee että mistä kysymys ja homma kaatuu siihen. Elikkä niiden naisten kanssa sitten solmitaan liittoja jotka itse ottavat ohjat käsiinsä ja viettelevät miehen.

        Siinä asiassa olen kanssasi täysin samaa mieltä, nainen on kuin sipuli jossa kuorima järjestyskin on tärkeä.


      • Hukassa2016 kirjoitti:

        Eli mitä me tehdään niille miehille jotka nainen ei todennut mielenkiintoiseksi ja sopivaksi? Valitettavasti eräät asiat pätevät yhtä lailla ravintolan sisä ja ulkopuolellakin. Lisäksi jos nyt kävisi niin että nainen olisi halukas vieteltäväksi, mitä tekee kokematon mies joka ei ole saanut edes ravintolasta sitä naista mukaansa? Aivan, ei yhtään mitään. Nyt nainenkin ihmettelee että mistä kysymys ja homma kaatuu siihen. Elikkä niiden naisten kanssa sitten solmitaan liittoja jotka itse ottavat ohjat käsiinsä ja viettelevät miehen.

        Siinä asiassa olen kanssasi täysin samaa mieltä, nainen on kuin sipuli jossa kuorima järjestyskin on tärkeä.

        Nainen on sipuli, jonka saattaa siellä ravintolassa kuoria kuuntelemalla ja keskustelemalla. Ennen kaikkea kuuntelemalla. Itse en enää naisia ravintolasta etsi, mutta on joskus käynyt niin, että nainen on suostunut ottamaan sänkyynsä.

        Ehkä on parempi se, että mies onnistuu sen yhden kerran ja se on sitten mahdollisesti se aviovaimo. :)

        Tuntuu se, että voisin sanoa jotain siitä, miten nainen isketään, mutta parempi on miesten itse se oppia. Moni osaakin asian paljon minua paremmin ja jotkut huonommin.


      • Hukassa2016
        TÄHTI92 kirjoitti:

        Nainen on sipuli, jonka saattaa siellä ravintolassa kuoria kuuntelemalla ja keskustelemalla. Ennen kaikkea kuuntelemalla. Itse en enää naisia ravintolasta etsi, mutta on joskus käynyt niin, että nainen on suostunut ottamaan sänkyynsä.

        Ehkä on parempi se, että mies onnistuu sen yhden kerran ja se on sitten mahdollisesti se aviovaimo. :)

        Tuntuu se, että voisin sanoa jotain siitä, miten nainen isketään, mutta parempi on miesten itse se oppia. Moni osaakin asian paljon minua paremmin ja jotkut huonommin.

        No, en taida jatkaa enempää aihetta. Mutta itse jatkan opiskeluja ja kokeiluja naisten iskemisessä.

        Omalla kohdallani olen todennut saman, ehkä miesten on parempi itse oppia miten nainen isketään. Mutta oli vain pakko puuttua jos annat listan 20 naisesta jotka antavat iskuvinkkejä.


    • huonostimenee

      päin vastoin kun leikit työtöntä reppanaa. rouvat tarjoo vielä illan ja aamulla taksi rahan uusintakin tiedossa kun puhut leipä jonoon kiiruhtavasi

    • Mietin.tarkkaan

      On muitakin tapoja tuhlata rahaa kuin sijoittaa naisiin....
      Minulla on parempiakin sijoitus kohteita tiedossa ja paljon tuottoisampia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe