Kolme ihmistä tapettiin Imatralla

Mistätietää

paiikakunnalla onpaljon Vesemmistoradikaaleja ettei taas joku sekopåå vasuri olisi teon takana.

27

118

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luulenniin

      Noilla tehdaspaikkakunnilla joihin Imatra kuluu heitä on paljon,mutta luulen että ei ainakaan mistään mustasukkaisuudesta tätä tehty ampuja oli 23 vuotias ja Demari nainen jo vanha akka .kai vaan joku linksahti pojan päässä .

      • Antipersux

        Sinusta siis "joku vanha akka" voidaankin ampua? Kun kaiken lisäksi on vielä demarikin..


    • Antipersux

      Kerroppas koska aikaisemmin joku vasuri on tehnyt vastaavan teon? Oleppas hyvä JYPistä listaa tulemaan. Oliko asematorin potkija esim vassari?

    • Vasuripaskiaisia

      Mistä minä tiedän ketä kukin äänestää tai ei äänestä,mutta ketä on nämä linnanjuhlien röyhääjät muita kuin vasemmistolaisia.

      • Antipersux

        Kolmen ihmisen tappaminen on vähän "toisen luokan teko" kuin mielenosoituksessa räyhääminen. Edelleen vaadit että laitat listaa siitä kuinka vassarit ovat ammuskelleet Suomessa ihmisiä viimeisen kymmenen vuoden aikana? Ja onko tosiaan niin että aseman potkija oli hänkin vassari?


    • MV-lehdensatoa

      Uhreina kaksi toimittajaa ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja (SDP).

      Ihan MV-lehden sadonkorjuulta näyttää.

    • Huumehörhö

      Ampuja lienee näitä Karttusia huumehörhöjä jolla taitaa olla samanlainen rikoshistoria kuin tällä ampujalla .

    • persuretkut.ilkkuu

      Persuretkuilta ei voi näköjään muuta odottaakaan kuin v...lua, ei edes tällaisen murheellisen tapausken jälkeen?

      • katso_peiliin

        ... ja vastaavasti vanhojen puolueiden kiintiöpellet ja muut elämäntapapoliitikot leikkivät tällä hetkellä tekopyhiä jeesustelijoita. Tekohurskaita lausuntoja ja kannanottoja näiltä todellisuudesta vieraantuneilta riittää. Siis ihmisiltä, jotka ovat yhteiskunnassa päättävällä tasolla, mutta kaikki tulee silti aina yllätyksenä.

        En ole persuretkujen kannattaja, mutta eipä löydy sen enempää ymmärrystä vanhoille valtapuolueille, joiden edustajia yhteisten asioiden oikea hoitaminen ei ole aikoihin kiinnostanut muuten kuin poliittisissa juhlapuheissa.

        Nykyisille poliittisille sopuleille on turha yrittää kertoa, että yhteiskunta/valtio ja sen kansalaiset eivät ole oikeisto- tai vasemmistopuolue ja että maata ei johdeta yksipuolisella puoluepoliittisella ideologialla ja mantralla. Omalla esimerkillä johtamisesta teille on turha edes puhua.


    • RauhaMaahanNyt

      Vasemmistoliiton ex puheenjohtaja Arhinmäki on kertonut ihailevansa tehtyjä poliisisurmia. Nykyinen vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson "ymmärtää" ääriainesten tekoja. Nämä ja muut poliitikot pitäisi heti vangita sillä tavallinen nuori jolla on vaikeaa ja joita on paljon voi hyvinkin ajatella yksinäisillä aivoillaan jotta koska silmäätekevätkin hyväksyvät ääritekoja, niin teenpä itsekin. Erikoisesti jokaisen poliitikon pitäisi valalla vannoen sanoutua julkisesti irti ihan kaikesta väkivallasta ja muustakin rikollisuudesta. Koskee myös vihreitä tarhaiskuineen, yrittäjien koneiden särkemisineen jne.. Maailmassa, Suomessakin on paljon pahoinvointia ja kipinä lähteä tekemään rikoksia voi tarttua rikokset hyväksyvistä poliitikoista. ON KERTAKAIKKIAAN TULTAVA LOPPU PUNAVIHREIDEN HYVÄKSYMÄLLE RIKOLLISUUDELLE. KOSKEE MUITAKIN JOS RIKOKSET HYVÄKSYVÄT. Kuka tahansa olisi voinut olla Imarätran ampujan uhri.

      • Näin_se_käy

        Kerropa kerrankin missä, milloin ja linkki osoitteeseen tai paperimedian nimi, jossa Arhinmäki on noin sanonut. Muussa tapauksessa täytyy vain jälleen kerran päätellä vanha totuus: PERSU JÄLLEEN KERRAN KEKSII OMASTA PÄÄSTÄÄN SILKKOJA VALHEITA.

        Minkähänlainen Suomi olisi jos johdossa olisi lauma kaltaisiasi keskikuralla käyviä, kroonisia valehtelijoita?

        Toiseksi voisit laatia listan viime vuosien aikaisista väkivaltarikoksista, joihin voit osoittaa syyllisiksi jollaim tavoinpoliittiseen vasemmistoon liittyvät henkilöt.

        Kerrot, että Li Anderson sanoo ymmärtävänsä "ääriaineiston" tekoja. Millaisistahan teoista oli kyse? Persut joka tapauksessa tällä foorumilla suorastaan iloitsivat Asema-aukion tapauksesta ja tavoilleen uskollisina keksivät ja levittivät uhrista urakalla jos jonkinlaista legendaa. Maaseudun peräkammaripojatkin, jotka viimeksi ovat Hesassa poikenneet apukoululuokkansa luokkaretkellä 70-luvulla kirjoittelivat kuin olisivat hänet ikänsä tunteneet.

        Kirjoituksesi tasosta voisi päätellä, että olet suht fiksu kaveri perimmiltäsi. Miksi siis sorrut kirjoittamaan paskaa eli valheita. Ja miksi yleensäkin persut päästelevät tälläkin palstalla epätotuuksia liukuhihnalta? Esimerkiksi persujen valehtelulinja nykyhallituksen leikkauksista on tragikoomista luettavaa. Koulutusleikkauksiakin puolusteltiin sillä, että edellinen hallitus leikkasi enemmän?!

        Kun persut olivat oppositiossa, leikkaukset veivät mummun ruokapöydästä silakatkin. Nyt leikkauksien eläkeläiskohde menettää päivän annoksestaan pari pulloa välikaljaa. Tähän henkeen nettipersu vastasi eläkeläisen arvostellessa lääkekorvausten leikkauksia. Näin se standardieläkeläinen muuttui yhdessä yössä.


    • kuten.väitetään

      Tekikö murhaaja Hitler-tervehdyksiä??

    • ihmetyst

      Kumma kun köyhien riistäjä mamuttajia persupoliitikkoja ei ole vielä kukaan listiny.

      • MikäNeMuuttais

        Köyhiä suomalaisia riitti edellisessä hallituksessa punavihreät. Verotusta lisättiin josta kärsi eniten kaikkein köyhimmät. Sama jatkuisi jos nuo pääsisi taas hallitukseen.


      • gfdgjj

        valehtelet puhut paskaa
        köyhät sai edellishallituksen aikana 100 euron korotuksen plus muuta positiivistä
        tämän hallitus meinaa orjuutttaa kaikki köyhät


      • Höhhöhhh

        Työttömyyskorvaus nousi muuten vain 50 euroa. Ja kun sateenkaarihallitus lisäsi asumisen ja elämisen verotusta josta kärsi eniten kaikkein köyhimmät, ei tuolla korotuksella ollut juuri mitään merkitystä. Sdp vasemmistoliitto ja vihreät hommasivat Kokoomuksen Jyrkille eu viran joka maksoi suomalaisille veronmaksajille miljardin.


      • Antipersux
        Höhhöhhh kirjoitti:

        Työttömyyskorvaus nousi muuten vain 50 euroa. Ja kun sateenkaarihallitus lisäsi asumisen ja elämisen verotusta josta kärsi eniten kaikkein köyhimmät, ei tuolla korotuksella ollut juuri mitään merkitystä. Sdp vasemmistoliitto ja vihreät hommasivat Kokoomuksen Jyrkille eu viran joka maksoi suomalaisille veronmaksajille miljardin.

        Tätä paskaa te jaksatte jauhaa kuinka Kataisen virka on maksanut suomalaisille miljardin. Missään, siis MISSÄÄN ei kuitenkaan ole koskaan esitetty mitään lähdetietoa väitteen tueksi. Tästä huolimatta te palstan pölhöpersut jaksatte toistaa tätä jargonia joka viikko. Joten olkaapa hyvä ja esittäkää puolueettomat faktat. Kiitos.


    • politische

      Maahanmuuttokriittinen perssu siellä on räiskinyt, perssukonstat tietysti peittelee tekoa jotta ei tarvitse antaa syytä vainota äärioikeistoa 40-luvun lopun tapaan.

    • Käpykaartipuolueet

      Kyllä se oliedellnden hallitus joka leikkasi kaikkien köyhimmiltä ja Vasemmisto ja Vihreät jättivät raukkamaisesti hallituksen kun puoluetten kannatus alkoi laskemaan,mitä ihmeen hallitustyötä semmoiinen on että puolueitten kannsatuslukemat ovat tärkeinpiä kuin maan asiat .Perussuomalaisten kannatus on varmasti laskenut mutta pysyvät hallituksessa että kiitos heille puolue ei ole käpykaartipuolue siinä on vissi ero .

      • Antipersux

        Niin oliko persut viime kaudella hallituksessa? Siis silloin kun tuli eka jytky? Ei siis tämä toinen, jolloin persut itse asiassa hävisivät vaalit. Mutta tosiaan koskaan aikaisemmin ei puolue joka on saanut puolet suuremman vaalivoiton kuin persut 2011 ei ole jättäytynyt ulos hallituksesta. Persut sen sijaan näin teki 2011 ja oli siis todellinen rintamakarkuri.


    • Kerran_petetty

      Minusta kaikkien vaalilupausten pettäminen on pahinta käpykaartilaisuutta. Soini on pahin köyhien pettäjä, joka vei "leskien ja orpojen" leivän ministeri auton paikastaan.

    • näinsevainontaas

      Meillä vasemmisto ajanut liian löysien tuomioita jo vuosia. Nyt alkaa tulla sika riihenovelle.

    • JumalaAuttaa

      Jengii kuolee koko ajan. Miksi tämä on niin kova juttu?

    • Miettiäsaa

      Siksi, että yksikin henki on liikaa. Toivottavasti ei nyt ihmetellä miten tälläistä pääsee tapahtumaan. Ihmiset voivat huonosti tässä hyvinvointiyhteiskunnassa ja järki kai joiltakin lopulta pettää, että tälläisen hirmutekoon ryhdytään. Hyvin surullista ja valitettavaa. Ei tähän muuta selitystä osaa keksiä, en minä ainakaan ihan heti. Omaisille surunvalittelut.

    • OlikoAmpujakin

      Imatralla paljon vasemmistolaisia

    • Hyyyiiiii

      Vasemmistoliiton ex pj Arhinmäki ihailee poliisimurhia nykyinen pj Andersson kertoo ymmärtävänsä ääritekoja

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe