Mistä eroavuus?

WonderWhy

Olen vuosien kuluessa käynyt useilla treffeillä. Olen tehnyt mielenkiintoisen havainnon, johon toivoisin kommentteja.

Olen vuoroviikkoisä. Minulla on kaksi lasta. Olen tapaillut sekä lapsettomia että lapsellisia naisia. Treffit / tapailut ovat pääpiirteissään jakautuneet sen mukaan onko naisella lapsia vai ei.

Kirjoittelun jälkeen tavataan kahvin, ruokailun tai ulkoilun merkeissä. Lapsellisten naisten kanssa yleensä seksi tulee kuvaan mukaan 2-3 tapaamiskerralla. Joskus ensimmäiselläkin kerralla, harvemmin olen ollut treffeillä sellaisen lapsellisen naisen kanssa, jonka kanssa seksin harrastaminen alkaisi vasta 4 tapaamiskerralla tai myöhemmin.

Sen sijaan lapsettomien naisten kanssa seksin harrastamiseen tarvitaan keskimäärin useampia tapaamiskertoja. Tapaamiskertoja voi hyvinkin olla yli 5-7 ennen kuin mitään fyysistä kontaktia syntyy, vaikka kuinka hienovaraisesti yrittää asioita siihen suuntaan kääntää.

Koen olevani normaali ja pidän seksiä olennaisena osana parisuhdetta ja siten myös näen seksin olevan olennainen osa toiseen tutustumisessa. Seksi on aina perustunut yhteisymmärrykseen ja niin sanotusti "hitaamman" tahtiin.

Osaako joku nainen selittää tällaisen havainnon suhteessa omiin kokemuksiinsa ja näkemyksiinsä? Kumpikin tapa on hyvä toimintatapa, mutta havaitsemani ero on mielenkiintoinen.

4

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IlIIlI

      Kiitos sinulle siitä, ettet käyttänyt kertaakaan sanaa huora, yh-äippä, akka, muija tai ämmä. Kerrassaan sivistyneen miehen kirjoitus. Vau! Teihin törmää täällä netissä todella harvoin.

      Jos ihminen (nainen tai mies) on hyvin fyysinen, hänen kanssaan pääsee nopeasti sänkyynkin, jne. Jotkut "lapsettomat" naiset etsivät nimenomaan varmempaa pohjaa perheenkin perustamiselle ja haluavat siksikin tutustua miehen luonteeseen ja ajatusmaailmaan ensin verbaalisella tasolla, ja päättävät vasta myöhemmin fyysisen kontaktin ajankohdasta.
      Kiitos, jos/kun jaksat odotella sinne asti, se kertoo sinusta jo aika paljon.

      Nimittäin jotkut miehet hylkäävät naisen heti jos akti ei ollutkaan sellainen kuin he olettivat sen olevan, joten nainen ei ehkä siksikään päästä miehiä pukille heti ekoila treffeillä. Hän ei halua tuntea itseään fyysisesti hyväksikäytetyksi.

      Toiset naiset taas nauttivat käyttää viehätysvoimansa heille suomaa valtaa ja pitävät treffimiestä tietoisesti "puutteessa", koska se on mahdollista ja paljastaa miehestäkin asioita aika nopeasti.
      Jne.

      Syitä on siis niin monta kuin on ihmistäkin, joten ainakaan ei kannata kuvitella, että on olemassa joku logiikka jonka mukaan ihmislaji aina käyttäytyy. Ihminen on monimutkainen kokonaisuus, joten häneen kannattaisi myös tutustua aina kokonaisuutena.

    • fhhfdhfd

      Minä taas voin omasta kokemuksestani vahvistaa, että yksinhuoltajaäidit tuntuvat tosiaan olevan kipeämmin seksin perään, heidän kanssaan pääsee petiin yleensä nopealla tahdilla. Kiintoisaa, ehkä tässä on tosiaan jokin mielenkiintoinen ilmiö havaittavissa :)

    • rewrwerwrw

      Itse olen tinderissä 100% pyyhkinyt vasemmalle yksinhuoltajat, mutta minäpä olenkin ollut ilman seksiä koko tämän vuoden :D
      Toivoisin kyllä vakavaa parisuhdetta ja sellaista ei kyllä yh:n kanssa saa..

    • kukaonvakavissaan

      No en tiedä sinun otantaasi, että onko se 5 vai 500, mutta jokin muu muuttuja siinä kyllä vaikuttaa kuin naisen lapset. Sillä kyllä sinkku ja sinkku päätyvät yleensä nopeasti sänkyyn, jos ovat päätyäkseen.

      Olisiko ratkaiseva tekijä ennemminkin sinun lapsesi? Pienten lasten eronneet isät ovat usein aika selkeästi etsimässä vain seksisuhdetta, joten ehkä siksi lapsettomat varovat sinua, jos itse haluavat muutakin. Taas mahdollisesti jotkut äidit (ei kaikki) etsivät myös seksiä eikä niinkään muuta vapaa-ajan seuraa. Sinkuissa ehkä enemmän niitä, jotka kaipaavat seksin lisäksi ihan seuraa yksinäisyyteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      17
      1225
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe