Suomalainen Metodi

Dollaria

Törmäsin Suomalainen metodi sivustoon jossa suomeksi oli video että mikään ei maksa mitään ja varmasti ensi kuussa on paljon rahaa siis paljon rahaa eikä mitään sopimuksia tarvi tehdä .
Kirjauduin siihen askeleeseen jossa kysyttiin VISA, MacterCard ja puhelimessa tuli selville että Debit sopii myös .
Vaikka lopetin kirjautumisen niin tuli puhelu englannin kielellä numerosta 442037695655 .
Suomalainen Metodista ei löydy yhteistietoja taitaa olla huijausta koko asia rikastua .

23

3938

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korjaus

      siis tarkoitin MasterCard eikä MacterCard

    • toipilaanaoleva

      Joo, sivusto urkki pankkikorttinumeroni ja tunnukseni, mutta onneksi osoite oli väärä, joten olin kerinnyt jo "tallettamaan" 250 euroa, kun kone ei hyväksynytkään sijoitusta ja alkoi vaatia pankkitunnuksiani ja sitten kirjoitin nekin semmoiseen Osuuspankin näköiseen ruudukkoon, mutta onneksi taas kone löi tyhjää ja tajusin, että tää on joku huijaus ja lypsämistä, ei suinkaan luotettava kauppa-alusta kuin Nordnet. Piti välittömästi ilmoittaa pankille, etteivät luovuta tililtäni milloinkaan siihen yritykseen rahaa, jos sitä vaativat jotenkin. Että näin mummoja ja paappoja, joilla on pienet tulot ja eläkkeet, voidaan tyhjentää tili tyhjäksi, ettei ole edes kirstunlautoihin varaa! Onneksi pankki on varmaan estänyt heidän rahahuijausyrityksensä.

      • toipilasvaan

        Ja pyysin pankkia myös tekemään yrityksestä rikosilmoituksen, jos yrittävät tyhjentää mummon tilin.


    • IdiootteihinTurhautunut

      Uskoni tämän kansan järjenjuoksuun on ollut jo jonkun aikaa pahasti koetuksella, mutta jos joku on niin kertakaikkisen vitun tyhmä että lähtee jonkun saatanan ponnahdusikkunan sijoitustarjoukseen mukaan niin sinne sietää sitten kyllä rahansa menettääkin. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis ja joillain myös pankkitili.

      • hoit_su

        wuahhahhaaa☺olen ihan samaa mieltä, tossa toisessa ketjussa jo epäilin, että Suomessa leviää virus nimeltä Typeryys!!


    • Nettihuijjaus

      Jo ei kanatta jaella pankkikorin numeroita pahemmin netissä ,kun täällä on vaikka minkälaista ostamista naisille .Kannatta lukea aina toimitusehdot jos on sellaiset.Kerran kokemuksesta viisastunut. Tämä perustuu kanssa samanlaiseen huijaukseen, tuli tämä sivusto myös tänään silmilleni netissä, hyviä lupauksia paljon rahaa kuukaudessa tilille.

    • riesaaariittää

      Tänään tuli noin viides kerta Elsa Polvi'lta / Suomelainen metodi sähköposti otsikolla Laskutus. Olen pari kertaa avannut sähköpostin, mutta en luonnollisestikaan klikannut mitään muuta enempää. Viesti tulut osoitteesta [email protected] ja aihe on maksu suoritettu. Katsoin pankkitilejäni varmistaakseni, ettei minun tileitä ole lähetnyt eikä tullut mitään maksua. Viestissä lukee edelleen Tapahtumaviitteesi että maksupäivä tänään ja summa 200. Aivan käsittämätöntä paskaa. Vien asian maanantaina poliisille. En tiedäö, mistä johtuu, mutta roskapostia tulee sähköpostiin aivan tuhottomasti, noin 15...20 deletoitavaa päivässä, pääosa laina- ja jotain kasinopelitarjouksia. Varmaankin sähköpostin muutos on edessä, jossa tietysti oma vaivansa ilmoitella kontakstitahoille uusi osoite.

      • Hooklitsi

        Samanlaisia viestejä tullut myös itselleni. Enkä tietenkään niihin reagoinut. Ihmettelin vaan. Laitoin ne suoraan roskakoriin ne sähköpostit.


    • metodisti

      Kannatetaan kotimaista eikä mitään ulkomaisia metodeja.

    • Sammakko36

      riesaaariittää
      Veitkö poliisille?

      Itselleni tullut samoja sähköposteja päivittäin noin viikon ajan. Mitä pitäisi tehdä?

    • Melkein-täysin-idiootti

      Itse kans katoin et mikähän juttu tää on ja mietin et katsotaan noh seuraavaksi ruvettiinkin jo kyselemään kaikkia pankkikortissa olevia numeroita, osoitetta, syntymäpäivää jne.. siihen kohtaan lopetin ja heti tuli puhelua 0942451625 numerosta ja enkuksi tietenkin siinä se sitten kyseli paljonko haluan sijoittaa ja kortin numeroita itse yritin siihen huonolla englannin taidoillani selittää että en saa selvää kortin numeroista kun on niin kuluneet mikä ei siis pidä paikkansa noh yritti vielä kysellä että mitä ne numerot mahdollisesti vois olla... Pidin pintani ja sanoin vain että ei saa niistä mitään selvää sitten hän sanoi että soittaa kahden päivän päästä uudestaan

    • mixu69

      Kyseessä on huijaus. Tulet vain menettämään rahasi sen parissa. Se on yksi monista eri tavoista, joilla ihmisiä yritetään rahastaa netin kautta.

      Mistä tuossa huijauksessa on kyse?

      Lyhyesti: Joudut tekemään sijoistustilin, jota kautta palvelu sijoittaa sinne laittamasi summan. Tästä saat vain muutaman tunnin kuluttua ekat voitot sijoitustilillesi. Kuukauden aikana saat jo kymmeniä tuhansia dollareita. Huijarit toistavat kyllästymiseen asti etten voi muka mitenkään hävitä rahojasi.

      Jep jep. Muuten vaan he tarjoavat aivan ilmaiseksi sinulle mahdollisuutta saada kymmeniä tuhansia euroja vain muutamassa viikossa.

      Toimintaa edustaa Jaakko Perttula. Komia on miäs!

      Kuin sattumalta sama Jaakko on kuvan perusteella monimiljonäärisijoitustensa lisäksi myös kuvamallina Shutterstock-kuvapankin mallipärstä espanjalaisen valokuvaajan valikoimissa. Jaakko kerkiää moneen paikkaan, mutta onhan hänellä pakko olla aikaa. Töissä ei tarvitse käydä, kun tilille tulee itsestään kymmeniä tuhansia dollareita viikossa!

      Että näin.

    • Kokeilija66

      Minulle tuli suomalaiselta metodilta sähköpostiin viesti, että ylijäämä on nostettava kolmen päivän sisällä. Yritin, ei onnistu. Täyttä puppua, laitoin kaikki metodilta tulleet postit poliisille. Katsotaan jos jotain tapahtuu.

    • Luotto1

      Itse liityin, mutten antanut oikeaa numeroa vaan prepaid-liittymän numeron. Heti alkoi kauhea pommitus lontoosta, mutta prepaid-kortti on 4G-tikussa. En meinaa ladata tuota korttia enempää vaan se lähtee roskiin.

      Varmaan siinä potuttaa, kun puheluihin ei "vastata" ja en tiedä, miltä toisen korvaan kuuluu, kun koittaa soittaa 4G tikkuun

    • mummelioppii

      Tässä yks lisää. Sain suomalainen mtodin, laitoin sähköpostin ja salasanan. Kuuntelin videon. Sitten alkoi tulla enkun kielisiä soittoja, ei hajuakaan suomnkielestä. Vastasin yhteen huonolla kielitaidollani. Lähetin korttini numerot, kun kaikki oli ilmaista. No, sieltä napattiin 3.8.17, 250 euroa, jotka oli hienosti valmiina sijoittamaan, mutta apua huonosti saatavissa sähköpostilla. 7.8.17 Piru sisälläni käski mennä pankkini sivuille. Yllätys: Dellmond, Luxemburgista oli veloittanut 10,46 USD, 9,09 EUR. Soitin siltä istumalta pankkiini ja Visa kuoletettiin heti. Uusi tulee n. 1kk. päästä Lopputulos, pääsin kuitenkin aika vähällä ja sain taas paljon oppia. Koulua on käytävä koko ikäni, on syntymäpäiväni mietelause.

    • mummelioppii

      Unohdin mainita, että nykyinen "metodi" on www.toroption.com
      Ilkuin heille, että enää ette voi käyttää korttiani, sitä ei enää ole!

    • Moiiiiiiiii

      Miten tästä pääsee eroon minulla alkaa pikkuhiljaa mennä hermot minulle on tämän päivän aikana soitettu 5 kertaa mutta mitä tehdä että tämä loppuisi auttakaa äkkiä

    • Piruviekäden

      Sulje liittymä ja osta uusi tai vaihda numero.

    • Toinentohelo

      meinasin haksahtaa. "Jaakko" sieltä sähköttelee, että he ovat maksaneet puolestani avausmaksun ja siellä olisi minulle tulossa jo vajaat 5000. Kyselee mihin voi lähettää shekin? Nauroin katketakseni ja pyysin laittamaan sähköpostilla. Sitten sieltä on monin verroin yritetty soittaa, olen laittanut eston päälle niin eipä tarvi kuunnella niitä soittoja!

    • Hoitaja49

      Minulle myös tullut viestejä Suomalaisesta Metodista, jotka olen poistanut aina sähköpostistani. Luulen niiden olevan huijausviestejä

    • Työtön56

      Onhan täällä muitakin viisaita. Minulle on tullut myös sähköpostia ja puheluita piisaa. Jaakko Perttula on minullekin maksanut tuon 250 € ja jonkin ajan kuluttua tuli s-postia että olen voittanut 3800@, niin kuinka haluaisin rahani. Vastasin että lähettää shekin postiissa ositteeseeni, mutta siitä on jo kaksi viikkoa aikaa, mitään ei ole kuulunut ja nyt aionkin ottaa poliisiin yhteyttä, sillä jälleen alkoi sama rumpa. Hermot menee kohta.

    • Peltsunpappa

      Koskahan suomalainen oppii uskomaan ettei kukaan jaa ilmaista rahaa. Älkää hyvät ihmiset avatko mitään epämääräisiä s-posti viestejä, roskiin vaan kaikki heti. Saatte syyttää itseänne jos jonkun linkin avaatte ja sit alkaa se rumba sieltä toisesta päästä.

    • Meklarsson

      Kaikki mikä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ei sitä yleensä ole ja jos joku keksii huikean tavan tienata se ei kerro siitä muille. Sijoittamista voi harrastaa ihan luotettavastikin. Roskapostit kyllä erottaa aina. Itselleni ei tule roskapostia, kuin vain roskapostikansioon ja käyn katsomassa ne välillä, ettei sinne ole eksynyt mitään tärkeää. Loput voi poistaa avaamatta. Hankkikaa kunnon sähköposti ja tietoturva kuntoon sekä Adblock selaimeen..

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1128
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1124
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe