Tämä on aivan hirveä järkytys ja pettymys!

MinäOlenJärkyttynyt

Minä olen riehunut tällä palstalla jo kymmenen vuotta. Olen kirjoitellut vaikka minkälaisia tarinoita mustatakseni Toyotaa. Kirjoitellut tien sivuun jääneistä Toyotoista, keksinyt nähneeni niitä hinausauton lavoilla, kirjoitellut tarinoita joita olen muka kuullut kahviloissa, kertonut tavanneeni yksinkertaisia Toyotan omistajia, keksinyt kaikenlaisia Toyotan vikoja joista olen muka kysynyt vastausta tällä palstalla, väittänyt Toyotan huoltojen olevan järkyttävän kalliita, ottanut kaikkein pitkäaikaisimman huolenpitosopimuksen laskurista ja kertonut olevan sen todella kallis, olen suorastaan raivopäisesti keksinyt Toyotan ruostuvan välittömästi oston jälkeen, kirjoitellut Toyotan diesel-moottoreista sepittämiäni tarinoita, väittänyt Afrikan olevan ainoa Toyotan markkina-alue, raivonnut Toyotan liian tiheistä huolloista, suorastaa huutanut yrittäen valehdella Toyotan ajo-ominaisuuksista, yrittänyt väittää kaikenlaisin keinon Toyotan olevan turvaton auto, vaikka siinäkin asia on aivan päinvastoin, yrittänyt tehdä Toyotasta vanhanaikaisen, vaikka sillä on teknisesti kaikkein innovatiivisemmat autot. Minä käytän kaiken mielikuvitukseni tehdäkseni modernista autosta vanhanaikaisen.

Minä olen vuosikausia käyttänyt makkaravertausta, yrittääkseni kääntää innovatiivisten, edelläkävijöiden ja modernien autojen valmistajan autojen mielikuvan halvaksi, vaikka Toyota on aina ollut suunnannäyttäjä muulle autoteollisuudelle mm. hybridi- ja vetyautoillaan ja modernilla muotoilullaan. Muut tulevat kaukana jäljestä. Kaikki tämä vaivannäköni näyttää kuitenkin olleen täysin turhaa. Niin turhaa.

Minä olen myös koko ajan metelöinyt Toyotan takaisinkutsuista, vaikka kyse on ollut vain Toyotan huolenpidosta asiakkaistaan ja autoistaan. Kaikki on ollut täysin turhaa. Niin turhaa kaikki. Maailmani on romahtanut.

Minä niin raivostuin kun joku moitti Octaviaa kalliiksi ja sen korjauskuluja suureksi, että kirjoitin siihen jälkeen 10 viestiä kahdessa minuutissa.

Edelleen minä jatkan Esson nurkkapöydän valheellisilla keksimilläni jutuilla enkä tajua, että niiden uskottavuus on mennyt täysin ja kirjoitan kaikkea perätöntä Toyotan ruostumisista, vaikka kirjoituksiini ei enää kukaan uskoisikaan. Minä nostan esiin myös kuusi vuotta vanhoja keksimiäni kirjoituksia ja toivon etteivät lukijat sitä huomaisi. Minä kääntelen aiempien kirjoittajien tekstejä päälaelleen ja taidan saattaa itseni tällä tavoin vain naurunalaiseksi. Jokaisen liikenneonnettomuuden minä aina kerron tapahtuneen Toyotalle, vaikka onnettomuuteen osallisilla autoilla ei olisi mitään tekemistä Toyotan kanssa.

Suurin tuskani on uuden Priuksen myyntimäärät. Autoahan on kehuttu kaikkialla Euroopassa. Toyotia myytiin maaliskuussa 300 autoa enemmän kuin toiseksi tullutta vikawagenia, vaikka uusi Prius ei ollut edes markkinoilla. Samoin uusi RAV4 on tullut juuri markkinoille ja vieläpä hybridinä. Ja C-HR:kin on tulossa. Ja joka toinen ostaa vielä kaiken lisäksi hybridin, joita muilla valmistajilla on tarjolla pelkkinä asiakkaiden kokeiluversioina. Toyotalla sellainen on ollut markkinoilla jo 20 vuotta ja on todettu kaikkien aikojen kestävimmäksi autoksi. Minä piehtaroin tuskissani. Minä piehtaroin. Piehtaroin tuskissani.

Olen kuullut järkyttäviä uutisia uuden Priuksen tilausmääristä. Niitä on tilattu aivan jumalattomasti ja taksimiehetkin ovat niitä tilanneet paljon. Vapisen, tärisen ja tutisen. Vaikka olen käyttänyt kaikki voimani Priuksen hakkumiseen kaikkialla. Kaikki on ollut aivan turhaa.

JATKUU SEURAAVASSA VIESTISSÄ...

51

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MinäOlenJärkyttynyt

      JATKUU...

      Olen kirjoitellut painavista hybrideistä ja tavaratilaa vievistä akuista, mutta nyt nuokin väitteeni on osoitettu täysin vääriksi. Akusto ei pienennäkään mitään tilaa ja hybridi onkin kevyempi kuin vanhanaikaiset autot. Minä olen niin turhautunut ja pettynyt. Minä en jaksa.

      On tämä hirveä pettymys. Hesarin jutun kun piti tuhota kaikki Toyotan hybridit, mutta Tekniikan Maailman autoinsinööri kirjoittikin samana päivänä kylmän viileästi aivan toisenlaisen totuuden.

      Ihan minä itse keksin oikein älykkään jutun: Tata ostaa Toyotan. Aivan upeimpana huijaustekstinäni minä pidän tätä: "Ave verso D4D hyytyy"

      Tänäänkin olen istunut koneella aamukuudesta alkaen ja yrittänyt tehdä kaikkeni mustatakseni Toyotaa, mutta kaikki näyttää tänäänkin olleen aivan turhaa. Jälleen kerran älykkäämmät ovat voittaneet minut ja toimeksiantajani uhkaa lopettaa palkanmaksun.

      Minä olen niin väsynyt jankuttamaan vuodesta toiseen tätä samaa paskaa Toyotan rumuudesta, vanhanaikaisuudesta, pääjohtajan anteeksipyynnöistä, takaisinkutsuista, ruosteesta jne. jne. Minä en jaksa enää kun tiedän, että tässä ei ole mitään perää. Mutta minun vahvaa uskoani autojen ja varsinkin niiden mittaristojen pysymisestä entisenlaisena ei mikään murenna.

      Minä olen täällä trollannut vuosia ja haukkunut Toyota-liikkeitä kirjoitellen itse pitkiä ketjuja ja silti vaan Toyotaa ostetaan ja Toyotalla on kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat. Olen täällä hulluna metelöinyt, että Toyota ei kestä kilometrejä, mutta nyt minulle on juurta jaksain selvitetty, että en ole osannut ymmärtää lukemaani.
      Tänään minä tunnen itseni täydellisesti lyödyksi, nurkkaan ahdistetuksi ja aseettomaksi Toyota-yhteisöä vastaan. Olen täysin voimaton ja murtunut. Kaikki minun väitteeni ovat paljastuneet täysin perättömiksi, joille ei löydy perusteluita mistään. Toyota-yhteisö on esittänyt kaikki väitteensä perusteltuina linkkeineen. Minä en voi löytää perusteluja täysin ylivoimaista Toyotaa vastaan. Nyt minä hypin seinille ja juoksen ympyrää. Viekää minut hoitoooooooooooooooooooon! Viekäääääääääääää!

      Tämä on aivan hirveä pettymys. Näen kuinka Toyotan liikkeen ovista ajavat koko ajan uusia autoja ulos ja Toyotien myyntimäärät vain nousevat ja nousevat. Nytkin alkuvuonna myivät 1152 autoa enemmän kuin viimevuoden alkupuoliskolla. Minä olen niin pettynyt. Mustaamiseni ei tehoa ollenkaan ja kaikkialla vaan kehutaan Toyotia. Toyota elää luottamuksella ja tyytyväisyydellä. Minä olen niin pettynyt. Juoksen vain ympyrää ja hypin seinille.

      Minä olen tämän palstan Devil ja yritän estää ihmisiä ostamasta Toyotaa, koska sillä ajamalla voi tuntea päässeensä taivaaseen.

      Kaikkiin noihin kirjoituksiini olen myös aivan itse innokkaasti vastaillut haukkuen Toyotaa. Kaikki tuon on kuitenkin ollut päinvastoin Toyotan eduksi.

      Toimeksiantajani soitti, huusi ja kiroili ja aikoi lopetta palkanmaksun, jos en menesty paremmin. Minä en jaksa, pysty enkä kykene. Mi mi mi mi mi minua va va va va va va vapisuttaa. Pa pa pa pahalta näyttää. Vo vo vo vo vokkelohalli ihan tyhjänä. Korjaamoon vuoden jono takuukorjauksia.

      Minä olen todella pettynyt noiden Toyotan hybridien suuriin myyntimääriin. Kuusi kymmenestä ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ostetusta Auriksesta on ollut hybridejä. Niitä oli ostattu kaikkiaan alkuvuonna 1200 autoa. Kaikkia Toyotia yhteensä oli ostettu peräti 7019 autoa.

      Yariksiakin oli myyty hybridinä 641 autoa ja kuukauden myynnissä ollutta RAV4:sta 213 autoa hybridinä.

      Passatteja oli myyty hybridinä alkuvuonna vaivaiset 56 kappaletta. toivottavasti ihmeset eivät tiedä, että niiden latausta ei ole saatu toimimaan vieläkään.

      Minä olen niin syvästi pettynyt ja järkyttynyt.

      Tänään minä olen nostanut sata vuonna 2001 kirjoittamaani ketjua ylös, sillä tämä tässä ketjussa yläpuolella oleva tekti sai minut aivan täysin suunniltaan ja sekaisin.

    • Enjaksaenää

      Taas minun surkean troliin pitäisi jaksaa haukkua Toyotaa, mutta minä en oikein pysty enkä kykene enää. Minut vain aina haukutaan maan rakoon.

    • Ylösvaan

      Ylös.

    • Ylösvaan

      Ylös.

    • Onsyvästijärkyttynyt

      Järkyttävää, että tuo uusi kulus- ja pässtömittausmenetelmä nostaakin Toyotan hybridit tilastom kärkeen ja kun minä luulin tapahtuvan päinvastoin.

    • Hullunaminähuudan

      Minä riehun,vapisen, tärisen, sätkin, potkin, ja huudan. Aina tuo 33 kohdan lista Toyotan laadusta nousee ylös.

      • noin.voi.käydä

        Joko lääkäri on kertonut omaisillesi vai vieläkö kerää rohkeutta, kun asia on noinkin vaikea ja vakava?


    • Olenturhautunut

      Tämä on niin turhauttavaa kun kaikki valheelliset viestini aina oikaistaan kun yritän haukkua Toyotaa kaikin keinoin.

    • Olenaseeton

      Minulla on enää kaksi asiaa, joista minä huudan koko ajan. Minä väitän Toyotan ruostuvan ja että se on testien jumbosijoilla. Muita aseita minulla ei enää ole ja nuokin väitteet on osoitettu vääriksi. Olen aseeton, mutta metelöin silti.

      • T.Rolli

        Toivoton se on tuo Tojohönönkin tehtävä.


    • OlenHorkassa

      Minua ei nyt nukuta. Kello on kaksi yöllä ja minä edelleen valvon täällä koneen edessä. Minut on nujerrettu.

      • herää.hönö

        Laita nyt se kellosi ainakin aikaan, jos näyttää kahta seitsemältä aamulla.


    • no_hätä

      Luulen, että olet oikealla tiellä. Olet tulossa uskoon kun ei tarinoiden sepittely maistu enää. Ei hätää mitään.

      • Toyota-palstan

        trollipojulle sepittely kyllä maistuisi mutta kun tietoa ja kokemusta mistään oikeista jutuista ei ole yhtään. Skitsofrenia on syönyt aivokapasiteetin lisäksi kokonaan joten ulosanti on sen mukaista, peruskoulutasoista inttämistä selvistä asioista. Nolo tapaus maksetuksi trolliksi tämä poju, kertakaikkiaan.


      • Tojohönölle
        Toyota-palstan kirjoitti:

        trollipojulle sepittely kyllä maistuisi mutta kun tietoa ja kokemusta mistään oikeista jutuista ei ole yhtään. Skitsofrenia on syönyt aivokapasiteetin lisäksi kokonaan joten ulosanti on sen mukaista, peruskoulutasoista inttämistä selvistä asioista. Nolo tapaus maksetuksi trolliksi tämä poju, kertakaikkiaan.

        Muista tehdä uusia aloituksia ja nostaa vanhat ylös.


      • Vittuilu_alkanut
        Tojohönölle kirjoitti:

        Muista tehdä uusia aloituksia ja nostaa vanhat ylös.

        saavuttaa tarkoituksensa ja kohta Toyota-palstan trollipojun pää sanoo poks. Eihän se ole tosin ennenkään ihan tervepäinen ollut, trollipoju meinaan.


    • Niinpettynyt

      Pettymysten pettynys. Toyotan myynti sen kun vaan nousee.

    • Minävalvon

      C-HR ja uusi Prius valvottavat minua. Niitä myydään kuulemma aivan pilvin pimein

      • Anonyymi

        "Kuulemma" on tojomiesten tietotoimisto. Muut lukevat Traficmin tilastoja jotka kertovat että Priusta ei ole olstettu vuosiin juuri paskaakaan.

        On nämä terot niin typeryksiä.


    • Järkytys

      Tämä järkyttää minua suuresti. Toyotan hybridit hävittävät Skodan kysynnän kokonaan.
      Koko viime kuukausi myytiin Skodia ilman minkäänlaista katetta. Täm ei vo jatkua näin.

    • Anonyymi

      Minkä muun automerkin palstalla ei ole tällaista haukkumista, mutta minun on haukuttava Toyotaa, koska Skodat eivät mene kaupaksi.

      • Anonyymi

        Tässä taas osoitus siitä millainen patologinen valehtelija tojotisti on. Kaikki tietävät että Octavia on ollut Suomen ostetuin auto jo vuosia ja Skodan kauppa on ollut hyvällä mallilla muutenkin.
        Tojotisti elää valheesta. Tojotistille todellimnen maailma ei riitä vaan siihen pitää keksiä aina valhe päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä taas osoitus siitä millainen patologinen valehtelija tojotisti on. Kaikki tietävät että Octavia on ollut Suomen ostetuin auto jo vuosia ja Skodan kauppa on ollut hyvällä mallilla muutenkin.
        Tojotisti elää valheesta. Tojotistille todellimnen maailma ei riitä vaan siihen pitää keksiä aina valhe päälle.

        Octavia on pelkkää historiaa.

        Skodan ja Octavian myynti romahti täysin tammikuussa

        Hirvittävät laskut!

        Skodan myynti viime vuoden tammikuuhun verrattuna romahti 26 % ja Octavian myynti 31 %.

        https://finland.bisnode.fi/tilastot-ja-tutkimukset/tilastot/ajoneuvotilastot/


    • Anonyymi

      TROOOOL TRÖÖÖÖL yksinäisen normi elämästä täysin syrjäytyneen mt trollin massapostaus avaus taas kerran. . .TRÖÖÖÖL TRÖÖÖÖL viihde spammiä palsta täyteen. . TROOOOL TRÖÖÖÖL KAATOPAIKALLE. . .TRÖÖÖÖÖL

      • Anonyymi

        Minä tunnen itseni nyt todella avuttomaksi. Provisiotkaan eivät enää riitä edes kissan ruokaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä tunnen itseni nyt todella avuttomaksi. Provisiotkaan eivät enää riitä edes kissan ruokaan.

        Myy se Tojo jo pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myy se Tojo jo pois.

        Mistä ihmeestä tiedät, että nykyään Skoda-myyjätkin ajavat Toyotalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä ihmeestä tiedät, että nykyään Skoda-myyjätkin ajavat Toyotalla.

        Kyllä Tojohönö ajaa Tojolla.


    • Anonyymi

      Tässä hyvää mainosta Toyotasta ja sen omistajista. Kasvattaa heidän kyseenalaista mainettaan yksinkertaisista ja todella itsetunnottomista luusereista.
      Hauskaa kuinka joku uskoo tekevänsä tuolla spämmillään palveluksen Toyotan omistajille, vaikka se tekee juuri toisin päin.

    • Anonyymi

      Tässä hyvää mainosta Toyotasta ja sen omistajista. Kasvattaa heidän kyseenalaista mainettaan yksinkertaisista ja todella itsetunnottomista luusereista.
      Hauskaa kuinka joku uskoo tekevänsä tuolla spämmillään palveluksen Toyotan omistajille, vaikka se tekee juuri toisin päin.

      • Anonyymi

        Noinko yksinkertaiseksi sinä meitä kuvittelet. Kirjoituksesi on uskomatonta paskaa.


    • Anonyymi

      Terot ovat riittävän yksinkertaisia ja heidän on myös parempi silloin ajaa Tojolla.
      Muu liikenne osaa paremmin varoa, ettei tule turhia peräänajoja.

      • Anonyymi

        Totuus näköjään ottaa Toyotan pilkkaajia päähän ja vapisuttaa. Lopettakaa Toyotan perusteeton pilkkaaminen.


      • Anonyymi

        Se, että täällä selitetään miten se Toyota pudotta sen polttoaineen kulutuksen niin pieneksi, vapisutta ja tärisyttää minua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se, että täällä selitetään miten se Toyota pudotta sen polttoaineen kulutuksen niin pieneksi, vapisutta ja tärisyttää minua.

        Muita tuo asia ei kiinnosta kuin hönöjä.


    • Anonyymi

      Tämä Toyotan valtava etumatka rekisteröintilastossa ja tämä Yariksen valitseminen vuoden autoksi Euroopassa järkyttivät minu eilen suuresti.

    • Anonyymi

      Nyt alkaa voimat loppua Toyotaa pilkkaavalta rölliltä.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Lähes kaikki oli tuossa videolla Toyotia. Luotettavuus, kestävyys.


    • Anonyymi

      Rölli hyytyy kuin konserni.

    • Anonyymi

      Tojotat jyrää meitin!

    • Anonyymi

      Herään joka aamu toiveikkaana ja avaan ensimmäiseksi toyota. fi sivuston odottaen, että Toyotan moderni täyssähköauto on tullut kauppaan, kun kilpailijoilta niitä tulee viikottain. Sama pettymys viikosta ja kuukaudesta toiseen.

      • Anonyymi

        Miksi pitäisi olla nyt sähköauto koska latausinfra on lapsenkengissä, ranet aivat riittämättömiä ja hinta hirmuinen sähköpatteriautoissa tällä hetkellä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitäisi olla nyt sähköauto koska latausinfra on lapsenkengissä, ranet aivat riittämättömiä ja hinta hirmuinen sähköpatteriautoissa tällä hetkellä?

        Ei itsetyydyttävillä puoliteta päästöjä kuin ajamalla vähemmän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitäisi olla nyt sähköauto koska latausinfra on lapsenkengissä, ranet aivat riittämättömiä ja hinta hirmuinen sähköpatteriautoissa tällä hetkellä?

        Suomi on täynnä latauspisteitä. Älä elä menneisyydessä:

        https://latauskartta.fi/


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomi on täynnä latauspisteitä. Älä elä menneisyydessä:

        https://latauskartta.fi/

        Kuka hullu jaksaa ootella patterien latautumista tuntitolkulla!?!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka hullu jaksaa ootella patterien latautumista tuntitolkulla!?!?

        Oottelethan sinäkin Kelan tukia aina 30 päivää.


    • Anonyymi

      Toyotaa pilkkaava trolli on aivan raivoissaan ja sekaisin.

    • Anonyymi

      Konsernitalossa suuri kriisi!!!!

    • Anonyymi

      Konkurssi. Luovuta Toyotaa musttava trolli.

    • Anonyymi

      Jätä sinä pilkkaaja Toyota rauhaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1412
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1212
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1196
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1193
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1164
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe