Vastaan tähän:jeesuan jumalan poikuus ja ihmisyys

Jeesus-Elää

1Joh. 4:15 Joka tunnustaa, että Jeesus on Jumalan Poika, hänessä Jumala pysyy, ja hän Jumalassa. > Siirry

http://keskustelu.suomi24.fi/t/14662451/jeesuan-jumalan-poikuus-ja-ihmisyys koska tuohon viestiin ei sallittu näin vastata, niin oli pakko tehdä uusi aloitus.

1Joh. 2:23
Kuka ikinä kieltää Pojan, hänellä ei ole Isääkään. Joka tunnustaa Pojan, hänellä on myös Isä. > Siirry

Luuk. 12:9 Mutta joka kieltää minut ihmisten edessä, se kielletään Jumalan enkelien edessä. > Siirry

Joh. 15:23 Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni. > Siirry

1Joh. 4:15 Joka tunnustaa, että Jeesus on Jumalan Poika, hänessä Jumala pysyy, ja hän Jumalassa. > Siirry

Biblia (1776)
Jokainen joka kieltää Pojan, ei hänellä Isääkään ole.

Ruotsi (1917)
Var och en som förnekar Sonen, han har icke heller Fadern; den som bekänner Sonen, han har ock Fadern.

Englanti (KJV 1789)
Whosoever denieth the Son, the same hath not the Father: (but) he that acknowledgeth the Son hath the Father also.

muistutan vain, että Suomessa on sanan vapaus.

16

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • armon-alainen

      Efe:2:
      Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne,
      joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa,
      joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;

      mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut, on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa - armosta te olette pelastetut - ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa, osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa. Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja - ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi. Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme.

      Muistakaa sentähden, että te ennen, te lihanne puolesta pakanat, jotka olette saaneet ympärileikkaamattomien nimen niiltä, joita, lihaan käsillä tehdyn ympärileikkauksen mukaisesti, sanotaan ympärileikatuiksi - että te siihen aikaan olitte ilman Kristusta, olitte vailla Israelin kansalaisoikeutta ja vieraat lupauksen liitoille, ilman toivoa ja ilman Jumalaa maailmassa;

      mutta nyt, kun olette Kristuksessa Jeesuksessa, olette te, jotka ennen olitte kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä. Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden, kun hän omassa lihassaan teki tehottomaksi käskyjen lain säädöksinensä, luodakseen itsessänsä nuo kaksi yhdeksi uudeksi ihmiseksi, tehden rauhan, ja yhdessä ruumiissa sovittaakseen molemmat Jumalan kanssa ristin kautta, kuolettaen itsensä kautta vihollisuuden. Ja hän tuli ja julisti rauhaa teille, jotka kaukana olitte, ja rauhaa niille, jotka lähellä olivat; sillä hänen kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö. Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä, apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus, jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa; ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä

    • lueraamattua

      Nämä litaniat eivät auta historiallisia tosiasioita vastaan: Vuosina 325 jeesuasta tuli jeesus, koska nimi oli keikkalainen käännös ja sopi paremmin katoliselle kirkolle, joka koostui pääasiassa pakanoista, joita ei huvittanut käyttää hebrealaista nimeä. Lisäksi tämä kirkolliskokous sopi sapatti-lauantain muuttamisesta sunnuntaiksi. Siihenkin syyt löytyy pakanuudesta. Lue raamatun historiaa ja hae netistä jeesus-nimellä jeesuksen historia esille sekä nettiin lisätyt pilatuksen kirjeet (Pontius Pilatus). Lue historiaa, se selventää kiirastuli-oppia, jota katolinen kirkko julistaa, marian ja pyhimysten rukoilua, samoin kuin keesuan jumalan sijasta. Lue kymmenen käskyä. Siitä tiedät, ketä pitää palvoa ja rukoilla.

      • ollanpa-tarkkana

        Jos Room.katolilaisilla on kiiratuli, Neitsyt Marian ja kaikenlaisten pyhimyten rukoileminen niin kuitenkin Jeesuksen vaikuttamaa uskoa sielläkin on.
        Tuo kommenttisi on taas adventtien, joille paavi on antikristus ja sunnuntain vietto pedonmerkki. Adventistit ylösnousemuksessa tulevat tänne maanpäälle jälleen tekemään otsansa hiessä työhön ja vaivaan.
        Muuten tuo litaniaksi nimittämäsi avaus on sanasta sanaan Efesolaiskirjeen 1 luku.

        Lainaankin tähän tämän kommentin tältä päivältä.

        Yksi Raamatun kehotus on se, että kaikki opit, joita ihmiset esittelevät, pitää koetella, eikä vain suu auki niellä kuin linnunpoikaset kaikki, mitä tarjotaan.

        1. Joh. 4:1

        Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan.

        1. Tess. 5:21

        mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on;

        Ap. t. 17:11

        Nämä olivat jalompia kuin Tessalonikan juutalaiset; he ottivat sanan vastaan hyvin halukkaasti ja tutkivat joka päivä kirjoituksia, oliko asia niin.


      • Kiitos-Jumalalle-

        Jeesus on lain loppu vanhurskaudeksi, jokaiselle joka uskoo:

        Ja 1 tim 1: Mutta käskyn päämäärä on rakkaus, joka tulee puhtaasta sydämestä ja hyvästä omastatunnosta ja vilpittömästä uskosta. Muutamat ovat hairahtuneet niistä pois ja poikenneet turhiin jaarituksiin, tahtoen olla lainopettajia, vaikka eivät ymmärrä, mitä puhuvat ja minkä varmaksi väittävät.

        Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään
        ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille, haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan - autuaan Jumalan kirkkauden evankeliumin mukaisesti, joka on minulle uskottu.

        Minä kiitän häntä, joka minulle on voimaa antanut, Kristusta Jeesusta, meidän Herraamme, siitä, että hän katsoi minut uskolliseksi ja asetti palvelukseensa
        minut, entisen pilkkaajan ja vainoojan ja väkivallantekijän. Mutta minä sain laupeuden, koska olin tehnyt sitä tietämättömänä, epäuskossa;

        ja meidän Herramme armo oli ylen runsas, vaikuttaen uskoa ja rakkautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. Varma on se sana ja kaikin puolin vastaanottamisen arvoinen, että Kristus Jeesus on tullut maailmaan syntisiä pelastamaan, joista minä olen suurin. Mutta sentähden minä sain laupeuden, että Jeesus Kristus minussa ennen muita osoittaisi kaiken pitkämielisyytensä, esikuvaksi niille, jotka tulevat uskomaan häneen, itsellensä iankaikkiseksi elämäksi.
        Mutta iankaikkiselle kuninkaalle, katoamattomalle, näkymättömälle, ainoalle Jumalalle, kunnia ja kirkkaus aina ja iankaikkisesti! Amen.

        Tämän käskyn minä annan sinun toimitettavaksesi, poikani Timoteus, aikaisempien, sinusta lausuttujen ennustusten mukaisesti, että niiden nojalla taistelisit jalon taistelun, säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat hyljänneet ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet.

        Niitä ovat Hymeneus ja Aleksander, jotka minä olen antanut saatanan haltuun, kuritettaviksi, etteivät enää pilkkaisi.


      • Jeesuksen-veren-voimalla

        "yhteinenuskoko
        6.1.2017 18:38
        Jeesus eli toisille jeesua syntyi mariasta ja oli elävä ihminen. Hän eli päälle kolme kymppiseksi tietojeni mukaan ja kuoli ihmisenä. Hänen ruumiinsa ei mädäntynyt, vaan jumala herätti hänet kuolleista. Mutta rukoilemmeko ihmistä, joka syntyi ja kuoli ja heräsi eloon vai rukoilemmeko jumalan poikaa. Eikö raamattu sano kymmenessä käskyssä, että älä palvo äläkä kumarra niitä. Ei mitään mikä on vesissä, taivaalla, maan alla eikä mitään luotua. Jeesus eli jeesua on jumalan luoma.
        Minun tulee osoittaa rukoukseni jumalalle, sillä jos osoitan ne jeesualle eli jeesukselle, rikon kymmentä käskyä, koska jeesus eli jeesua on jumalan luoma, jumalan poika. Hän on jumalan hengestä syntynyt, mutta koska hän oli ihminen, osoitan rukoukseni jumalalle, en jeesualle eli jeesukselle. Rukoilen jumalaa, en jeesuaa."

        Vastaan tähän muslimi papin kirjoitukseen "yhteinenuskoko" No ei suinkaan ole lue tämä niin ymmärrät.

        2 Tes 2: Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.

        Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, (koraanin jeesus antikristus mahdi) niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, (nimittäen ne joilla on Jeesuksen vaikuttama usko eli seurakunta.) niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, (islamin) niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

        Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen. Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden. Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme. Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon, lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa.


      • Musta-kiviOnSatua
        Jeesuksen-veren-voimalla kirjoitti:

        "yhteinenuskoko
        6.1.2017 18:38
        Jeesus eli toisille jeesua syntyi mariasta ja oli elävä ihminen. Hän eli päälle kolme kymppiseksi tietojeni mukaan ja kuoli ihmisenä. Hänen ruumiinsa ei mädäntynyt, vaan jumala herätti hänet kuolleista. Mutta rukoilemmeko ihmistä, joka syntyi ja kuoli ja heräsi eloon vai rukoilemmeko jumalan poikaa. Eikö raamattu sano kymmenessä käskyssä, että älä palvo äläkä kumarra niitä. Ei mitään mikä on vesissä, taivaalla, maan alla eikä mitään luotua. Jeesus eli jeesua on jumalan luoma.
        Minun tulee osoittaa rukoukseni jumalalle, sillä jos osoitan ne jeesualle eli jeesukselle, rikon kymmentä käskyä, koska jeesus eli jeesua on jumalan luoma, jumalan poika. Hän on jumalan hengestä syntynyt, mutta koska hän oli ihminen, osoitan rukoukseni jumalalle, en jeesualle eli jeesukselle. Rukoilen jumalaa, en jeesuaa."

        Vastaan tähän muslimi papin kirjoitukseen "yhteinenuskoko" No ei suinkaan ole lue tämä niin ymmärrät.

        2 Tes 2: Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.

        Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, (koraanin jeesus antikristus mahdi) niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille? Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, (nimittäen ne joilla on Jeesuksen vaikuttama usko eli seurakunta.) niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua. Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, (islamin) niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen.

        Mutta me olemme velvolliset aina kiittämään Jumalaa teidän tähtenne, veljet, te Herran rakastetut, sentähden että Jumala alusta alkaen valitsi teidät pelastukseen Hengen pyhityksessä ja uskossa totuuteen. Siihen hän on myös kutsunut teidät meidän evankeliumimme kautta, omistamaan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kirkkauden. Niin seisokaa siis, veljet, lujina ja pitäkää kiinni niistä opetuksista, joita olette oppineet joko meidän puheestamme tai kirjeestämme. Ja meidän Herramme Jeesus Kristus itse ja Jumala, meidän Isämme, joka on rakastanut meitä ja armossa antanut meille iankaikkisen lohdutuksen ja hyvän toivon, lohduttakoon teidän sydämiänne ja vahvistakoon teitä kaikessa hyvässä työssä ja puheessa.

        ja näin saat Jumalan mielisuosion Jeesuksessa Kristuksessa.
        http://www.tv7.fi/netti-tv/


    • ArmostaPelastumme-

      Efesolaiskirje: 2
      Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne,
      joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa,
      joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme luonnostamme vihan lapsia niinkuin muutkin;
      mutta Jumala, joka on laupeudesta rikas, suuren rakkautensa tähden, jolla hän on meitä rakastanut, on tehnyt meidät, jotka olimme kuolleet rikoksiimme, eläviksi Kristuksen kanssa - armosta te olette pelastetut - ja yhdessä hänen kanssaan herättänyt ja yhdessä hänen kanssaan asettanut meidät taivaallisiin Kristuksessa Jeesuksessa, osoittaakseen tulevina maailmanaikoina armonsa ylenpalttista runsautta, hyvyydessään meitä kohtaan Kristuksessa Jeesuksessa. Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta - se on Jumalan lahja -ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi. Sillä me olemme hänen tekonsa, luodut Kristuksessa Jeesuksessa hyviä töitä varten, jotka Jumala on edeltäpäin valmistanut, että me niissä vaeltaisimme. Muistakaa sentähden, että te ennen, te lihanne puolesta pakanat, jotka olette saaneet ympärileikkaamattomien nimen niiltä, joita, lihaan käsillä tehdyn ympärileikkauksen mukaisesti, sanotaan ympärileikatuiksi - että te siihen aikaan olitte ilman Kristusta, olitte vailla Israelin kansalaisoikeutta ja vieraat lupauksen liitoille, ilman toivoa ja ilman Jumalaa maailmassa; mutta nyt, kun olette Kristuksessa Jeesuksessa, olette te, jotka ennen olitte kaukana, päässeet lähelle Kristuksen veressä. Sillä hän on meidän rauhamme, hän, joka teki molemmat yhdeksi ja purki erottavan väliseinän, nimittäin vihollisuuden, kun hän omassa lihassaan teki tehottomaksi käskyjen lain säädöksinensä, luodakseen itsessänsä nuo kaksi yhdeksi uudeksi ihmiseksi, tehden rauhan, ja yhdessä ruumiissa sovittaakseen molemmat Jumalan kanssa ristin kautta, kuolettaen itsensä kautta vihollisuuden. Ja hän tuli ja julisti rauhaa teille, jotka kaukana olitte, ja rauhaa niille, jotka lähellä olivat; sillä hänen kauttansa on meillä molemmilla pääsy yhdessä Hengessä Isän tykö. Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä, apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus, jossa koko rakennus liittyy yhteen ja kasvaa pyhäksi temppeliksi Herrassa; ja hänessä tekin yhdessä muitten kanssa rakennutte Jumalan asumukseksi Hengessä.

    • ainoastaan-armosta

      ja alkuperäinen viesti oli tämä: "yhteinenuskoko
      6.1.2017 18:38
      Jeesus eli toisille jeesua syntyi mariasta ja oli elävä ihminen. Hän eli päälle kolme kymppiseksi tietojeni mukaan ja kuoli ihmisenä. Hänen ruumiinsa ei mädäntynyt, vaan jumala herätti hänet kuolleista. Mutta rukoilemmeko ihmistä, joka syntyi ja kuoli ja heräsi eloon vai rukoilemmeko jumalan poikaa. Eikö raamattu sano kymmenessä käskyssä, että älä palvo äläkä kumarra niitä. Ei mitään mikä on vesissä, taivaalla, maan alla eikä mitään luotua. Jeesus eli jeesua on jumalan luoma.
      Minun tulee osoittaa rukoukseni jumalalle, sillä jos osoitan ne jeesualle eli jeesukselle, rikon kymmentä käskyä, koska jeesus eli jeesua on jumalan luoma, jumalan poika. Hän on jumalan hengestä syntynyt, mutta koska hän oli ihminen, osoitan rukoukseni jumalalle, en jeesualle eli jeesukselle. Rukoilen jumalaa, en jeesuaa.

      Mutta Kirjoitettu on Rom 3:
      "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä." Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä; sentähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä lain kautta tulee synnin tunto.

      Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit

      jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän itse on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen.
      Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta.

      Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja. Vai onko Jumala yksistään juutalaisten Jumala? Eikö pakanainkin? On pakanainkin, koskapa Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta. Teemmekö siis lain mitättömäksi uskon kautta? Pois se! Vaan me vahvistamme lain."

      Roomalaiskirje: 10:4
      "Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo."

      • TotuusTekeeVapaaksi-

        Joh 14: "Jeesus sanoi hänelle: "Niin kauan aikaa minä olen ollut teidän kanssanne, etkä sinä tunne minua, Filippus! Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten sanot: 'Näytä meille Isä'?

        Etkö usko, että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa? Niitä sanoja, jotka minä teille puhun, minä en puhu itsestäni; ja Isä, joka minussa asuu, tekee teot, jotka ovat hänen. Uskokaa minua, että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa; mutta jos ette, niin uskokaa itse tekojen tähden.

        Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö, ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen. Jos te minua rakastatte, niin te pidätte minun käskyni. Ja minä olen rukoileva Isää, ja hän antaa teille toisen Puolustajan olemaan teidän kanssanne iankaikkisesti, totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan, koska se ei näe häntä eikä tunne häntä; mutta te tunnette hänet, sillä hän pysyy teidän tykönänne ja on teissä oleva. En minä jätä teitä orvoiksi; minä tulen teidän tykönne. Vielä vähän aikaa, niin maailma ei enää minua näe, mutta te näette minut; koska minä elän, niin tekin saatte elää. Sinä päivänä te ymmärrätte, että minä olen Isässäni, ja että te olette minussa ja minä teissä. Jolla on minun käskyni ja joka ne pitää, hän on se, joka minua rakastaa, mutta joka minua rakastaa, häntä minun Isäni rakastaa, ja minä rakastan häntä ja ilmoitan itseni hänelle."

        Juudas, ei se Iskariot, sanoi hänelle: "Herra, mistä syystä sinä aiot ilmoittaa itsesi meille etkä maailmalle?"

        Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan. Joka ei minua rakasta, se ei pidä minun sanojani; ja se sana, jonka te kuulette, ei ole minun, vaan Isän, joka on minut lähettänyt.

        Tämän minä olen teille puhunut ollessani teidän tykönänne. Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut. Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö. "

        Muslimeilla on sama ongelma kuin room.katolilaiset rukoilevat Jeesusta ja Jumalaa Marian ja pyhimysten kautta. Ja muslimit ilman syntien sovittajaa Jeesusta. Joh 1:29 Seuraavana päivänä hän näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi: "Katso, Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin!"


    • Siunattu-on-Jeesus-nimi

      "yhteinenuskoko
      6.1.2017 18:38
      Jeesus eli toisille jeesua syntyi mariasta ja oli elävä ihminen. Hän eli päälle kolme kymppiseksi tietojeni mukaan ja kuoli ihmisenä. Hänen ruumiinsa ei mädäntynyt, vaan jumala herätti hänet kuolleista. Mutta rukoilemmeko ihmistä, joka syntyi ja kuoli ja heräsi eloon vai rukoilemmeko jumalan poikaa. Eikö raamattu sano kymmenessä käskyssä, että älä palvo äläkä kumarra niitä. Ei mitään mikä on vesissä, taivaalla, maan alla eikä mitään luotua. Jeesus eli jeesua on jumalan luoma.
      Minun tulee osoittaa rukoukseni jumalalle, sillä jos osoitan ne jeesualle eli jeesukselle, rikon kymmentä käskyä, koska jeesus eli jeesua on jumalan luoma, jumalan poika. Hän on jumalan hengestä syntynyt, mutta koska hän oli ihminen, osoitan rukoukseni jumalalle, en jeesualle eli jeesukselle. Rukoilen jumalaa, en jeesuaa."

      Ellei Jeesus saa olla sinulle Jumala, niin sinullekin tuo on kaikki turhaa:
      "Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala yksin."

      Mar 10: Ja hänen sieltä tielle mennessään juoksi muuan hänen luoksensa, polvistui hänen eteensä ja kysyi häneltä: "Hyvä opettaja, mitä minun pitää tekemän, että minä iankaikkisen elämän perisin?"

      Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala yksin. Käskyt sinä tiedät: 'Älä tapa', 'Älä tee huorin', 'Älä varasta', 'Älä sano väärää todistusta', 'Älä toiselta anasta', 'Kunnioita isääsi ja äitiäsi.'" Mutta hän sanoi hänelle: "Opettaja, niitä kaikkia minä olen noudattanut nuoruudestani asti."

      Niin Jeesus katsoi häneen ja rakasti häntä ja sanoi hänelle: "Yksi sinulta puuttuu: mene, myy kaikki, mitä sinulla on, ja anna köyhille, niin sinulla on oleva aarre taivaassa; ja tule ja seuraa minua." Mutta hän synkistyi siitä puheesta ja meni pois murheellisena, sillä hänellä oli paljon omaisuutta.

      Silloin Jeesus katsoi ympärilleen ja sanoi opetuslapsillensa: "Kuinka vaikea onkaan niiden, joilla on tavaraa, päästä Jumalan valtakuntaan!" Niin opetuslapset hämmästyivät hänen sanoistaan. Mutta Jeesus rupesi taas puhumaan ja sanoi heille: "Lapset, kuinka vaikea onkaan niiden, jotka luottavat tavaraansa, päästä Jumalan valtakuntaan!

      Helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan." Niin he hämmästyivät yhä enemmän ja sanoivat toisillensa: "Kuka sitten voi pelastua?"

      Jeesus katsoi heihin ja sanoi: "Ihmisille se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle; sillä Jumalalle on kaikki mahdollista."

      Niin Pietari rupesi puhumaan sanoen hänelle: "Katso, me olemme luopuneet kaikesta ja seuranneet sinua."

      Jeesus sanoi: "Totisesti minä sanon teille: ei ole ketään, joka minun tähteni ja evankeliumin tähden on luopunut talosta tai veljistä tai sisarista tai äidistä tai isästä tai lapsista tai pelloista, ja joka ei saisi satakertaisesti: nyt tässä ajassa taloja ja veljiä ja sisaria ja äitejä ja lapsia ja peltoja, vainojen keskellä, ja tulevassa maailmassa iankaikkista elämää. Mutta monet ensimmäiset tulevat viimeisiksi ja viimeiset ensimmäisiksi."
      Ja he olivat matkalla, menossa ylös Jerusalemiin, ja Jeesus kulki heidän edellään; ja heidät valtasi hämmästys, ja ne, jotka seurasivat, olivat peloissaan. Ja hän otti taas tykönsä ne kaksitoista ja rupesi heille puhumaan, mitä hänelle oli tapahtuva: "Katso, me menemme ylös Jerusalemiin, ja Ihmisen Poika annetaan ylipappien ja kirjanoppineitten käsiin, ja he tuomitsevat hänet kuolemaan ja antavat hänet pakanain käsiin; ja ne pilkkaavat häntä ja sylkevät häntä ja ruoskivat häntä ja tappavat hänet; ja kolmen päivän perästä hän on nouseva ylös."

    • Jobinpostia

      1Kor.15:3-4. Loppulause: kirjoitusten mukaan. Biblia (1776). Ja että hän oli haudattu, ja nousi ylös kolmantena päivänä Raamattuin jälkeen.

    • Kosto-on-Jumalan-

      "yhteinenuskoko
      6.1.2017 18:38
      Jeesus eli toisille jeesua syntyi mariasta ja oli elävä ihminen. Hän eli päälle kolme kymppiseksi tietojeni mukaan ja kuoli ihmisenä. Hänen ruumiinsa ei mädäntynyt, vaan jumala herätti hänet kuolleista. Mutta rukoilemmeko ihmistä, joka syntyi ja kuoli ja heräsi eloon vai rukoilemmeko jumalan poikaa. Eikö raamattu sano kymmenessä käskyssä, että älä palvo äläkä kumarra niitä. Ei mitään mikä on vesissä, taivaalla, maan alla eikä mitään luotua. Jeesus eli jeesua on jumalan luoma.
      Minun tulee osoittaa rukoukseni jumalalle, sillä jos osoitan ne jeesualle eli jeesukselle, rikon kymmentä käskyä, koska jeesus eli jeesua on jumalan luoma, jumalan poika. Hän on jumalan hengestä syntynyt, mutta koska hän oli ihminen, osoitan rukoukseni jumalalle, en jeesualle eli jeesukselle. Rukoilen jumalaa, en jeesuaa."

      5.Ms 13: "Jos teidän keskuuteenne ilmestyy profeetta tai unennäkijä ja lupaa sinulle jonkun tunnusteon tai ihmeen, ja jos sitten todellakin tapahtuu se tunnusteko tai ihme, josta hän puhui sinulle sanoen: 'Lähtekäämme seuraamaan muita jumalia, joita te ette tunne, ja palvelkaamme niitä',
      niin älä kuuntele sen profeetan puhetta tai sitä unennäkijää, sillä Herra, teidän Jumalanne, ainoastaan koettelee teitä tietääksensä, rakastatteko Herraa, teidän Jumalaanne, kaikesta sydämestänne ja kaikesta sielustanne.
      Seuratkaa Herraa, teidän Jumalaanne, häntä peljätkää ja pitäkää hänen käskynsä, häntä kuulkaa, häntä palvelkaa ja hänessä kiinni riippukaa.
      Mutta se profeetta tai unennäkijä surmattakoon, sillä hän on julistanut luopumusta Herrasta, teidän Jumalastanne, joka vei teidät pois Egyptin maasta ja vapahti sinut orjuuden pesästä, ja on tahtonut vietellä sinut siltä tieltä, jota Herra, sinun Jumalasi, käski sinun vaeltaa. Poista paha keskuudestasi.

      Jos sinun veljesi, sinun äitisi poika, tai sinun poikasi tai tyttäresi tai vaimo, joka on sylissäsi, tai ystäväsi, joka on sinulle kuin oma sielusi, salaa houkuttelisi sinua ja sanoisi: 'Käykäämme palvelemaan muita jumalia', joita et sinä tunne eivätkä sinun isäsi tunteneet - niiden kansojen jumalia, jotka asuvat teidän ympärillänne, lähellä sinua tai kaukana sinusta, maan äärestä toiseen - niin älä noudata hänen mieltään äläkä kuule häntä; älä sääli äläkä armahda häntä äläkä salaa hänen rikostansa, vaan tapa hänet: oma kätesi kohotkoon ensimmäisenä häntä vastaan surmatakseen hänet, ja sitten koko kansan käsi. (muslimit toimii tämän lain mukaan vaikka tuokin ohje oli tarkoitettu Juutalaisille) Kivitä hänet kuoliaaksi, sillä hän koetti saada sinut luopumaan Herrasta, sinun Jumalastasi, joka vei sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä. Ja koko Israel kuulkoon sen ja peljätköön, ettei kukaan enää tekisi senkaltaista pahaa sinun keskuudessasi.

      Jos sinä kuulet sanottavan, että jossakin kaupungeistasi, jotka Herra, sinun Jumalasi, antaa sinun asuttaviksesi, sinun keskuudestasi on lähtenyt kelvottomia miehiä, jotka viettelevät kaupunkinsa asukkaita sanoen: 'Käykäämme palvelemaan muita jumalia', joita te ette tunne, niin tutki, tiedustele ja kysele tarkoin; ja jos on totta ja varmaa, että sellaista kauhistusta on harjoitettu sinun keskuudessasi, niin surmaa sen kaupungin asukkaat miekan terällä ja vihi tuhon omaksi se ja kaikki, mitä siinä on, ja tapa sen karjakin miekan terällä. Ja kokoa kaikki siitä otettu saalis keskelle sen toria ja polta tulella sekä kaupunki että kaikki siitä otettu saalis kokonaisuhrina Herralle, sinun Jumalallesi; ja jääköön se rauniokummuksi iankaikkisesti, älköönkä sitä koskaan enää rakennettako. Älköön siitä tuhon omaksi vihitystä mitään tarttuko sinun käsiisi, että Herra kääntyisi pois vihansa hehkusta, antaisi sinulle armon ja armahtaisi sinua ja sallisi sinun lisääntyä, niinkuin hän on vannonut sinun isillesi, jos sinä vain kuulet Herran, sinun Jumalasi ääntä ja pidät kaikki hänen käskynsä, jotka minä tänä päivänä sinulle annan, ja teet sitä, mikä on oikein Herran, sinun Jumalasi, silmissä."

      Israel toimi juuri noin Tuo 20:13 Gibean homoebidemiaa vastaan Jumalan antamien ohjeiden mukaan "Luovuttakaa nyt ne Gibean kelvottomat miehet, surmataksemme ja poistaaksemme pahan Israelista." Mutta benjaminilaiset eivät tahtoneet kuulla veljiänsä, israelilaisia."
      Mutta noita ohjeita ei ole tarkoitettu muiden uskontojen ohjeiksi.

      Jumalan Poika Jeesus ohjeistaa meitä näin: Mar 16: Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi." Kun nyt Herra Jeesus oli puhunut heille, otettiin hänet ylös taivaaseen, ja hän istui Jumalan oikealle puolelle.

    • Raitistukaa

      Tämän vuoksi Juutalaiset ja myös kristityt kääntävät selkänsä islamin eksytykselle.

      Gal 1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu. Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu.

      Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? Jos minä vielä tahtoisin olla ihmisille mieliksi, en olisi Kristuksen palvelija. Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani evankeliumi ei ole ihmisten mukaista;

    • ylistys-Juma-lalle-

      Aloitus on räikeän ristiriitainen ja raamatun totuuden vastainen, lue tarkkaan Filip 2 luku ja ajattele tilannetta jossa joudut kuitenkin Polvistumaan ja tunnustamaan Isä Jumalan Kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

      alkuperäinen viesti oli tämä: "yhteinenuskoko 6.1.2017 18:38 Jeesus eli toisille jeesua syntyi mariasta ja oli elävä ihminen. Hän eli päälle kolme kymppiseksi tietojeni mukaan ja kuoli ihmisenä. Hänen ruumiinsa ei mädäntynyt, vaan jumala herätti hänet kuolleista. Mutta rukoilemmeko ihmistä, joka syntyi ja kuoli ja heräsi eloon vai rukoilemmeko jumalan poikaa. Eikö raamattu sano kymmenessä käskyssä, että älä palvo äläkä kumarra niitä. Ei mitään mikä on vesissä, taivaalla, maan alla eikä mitään luotua. Jeesus eli jeesua on jumalan luoma. Minun tulee osoittaa rukoukseni jumalalle, sillä jos osoitan ne jeesualle eli jeesukselle, rikon kymmentä käskyä, koska jeesus eli jeesua on jumalan luoma, jumalan poika. Hän on jumalan hengestä syntynyt, mutta koska hän oli ihminen, osoitan rukoukseni jumalalle, en jeesualle eli jeesukselle. Rukoilen jumalaa, en jeesuaa.

      Filip 2: "Sentähden onkin Jumala hänet (Jeesuksen) korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen,

      kaikkia muita nimiä korkeamman,

      niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman,

      sekä niitten, jotka taivaissa ovat,

      että niitten, jotka maan päällä ovat,

      ja niitten,

      jotka maan alla ovat,

      ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi,

      että Jeesus Kristus on Herra.

    • valheHenkiVastustJeesust

      alkuperäinen viesti oli tämä:
      "yhteinenuskoko 6.1.2017 18:38 Jeesus eli toisille jeesua syntyi mariasta ja oli elävä ihminen. Hän eli päälle kolme kymppiseksi tietojeni mukaan ja kuoli ihmisenä. Hänen ruumiinsa ei mädäntynyt, vaan jumala herätti hänet kuolleista. Mutta rukoilemmeko ihmistä, joka syntyi ja kuoli ja heräsi eloon vai rukoilemmeko jumalan poikaa. Eikö raamattu sano kymmenessä käskyssä, että älä palvo äläkä kumarra niitä. Ei mitään mikä on vesissä, taivaalla, maan alla eikä mitään luotua. Jeesus eli jeesua on jumalan luoma. Minun tulee osoittaa rukoukseni jumalalle, sillä jos osoitan ne jeesualle eli jeesukselle, rikon kymmentä käskyä, koska jeesus eli jeesua on jumalan luoma, jumalan poika. Hän on jumalan hengestä syntynyt, mutta koska hän oli ihminen, osoitan rukoukseni jumalalle, en jeesualle eli jeesukselle. Rukoilen jumalaa, en jeesuaa.

      1 Kun 22: "Ja Herra sanoi: 'Kuka viekoittelisi Ahabin lähtemään sotaan, että hän kaatuisi Gileadin Raamotissa?' Mikä vastasi niin, mikä näin.
      Silloin tuli henki ja asettui Herran eteen ja sanoi: 'Minä viekoittelen hänet.' Herra kysyi häneltä: 'Miten?'

      Hän vastasi: 'Minä menen valheen hengeksi kaikkien hänen profeettainsa suuhun.'

      Silloin Herra sanoi: 'Saat viekoitella, siihen sinä pystyt; mene ja tee niin.' Katso, nyt Herra on pannut valheen hengen kaikkien näiden sinun profeettaisi suuhun, sillä Herra on päättänyt sinun osaksesi onnettomuuden."
      Silloin astui esille Sidkia, Kenaanan poika, löi Miikaa poskelle ja sanoi: "Mitä tietä Herran henki on poistunut minusta puhuakseen sinun kanssasi?" --Miika vastasi: "Sen saat nähdä sinä päivänä, jona kuljet huoneesta huoneeseen piiloutuaksesi."
      Mutta Israelin kuningas sanoi: "Ota Miika ja vie hänet takaisin Aamonin, kaupungin päällikön, ja Jooaan, kuninkaan pojan, luo.
      Ja sano: 'Näin sanoo kuningas: Pankaa tämä vankilaan ja elättäkää häntä vaivaisella vedellä ja leivällä, kunnes minä palaan voittajana takaisin.'" --Miika vastasi: "Jos sinä palaat voittajana takaisin, niin ei Herra ole puhunut minun kauttani." Ja hän sanoi vielä: "Kuulkaa tämä, kaikki kansat." --Niin Israelin kuningas ja Joosafat, Juudan kuningas, menivät Gileadin Raamotiin. Ja Israelin kuningas sanoi Joosafatille: "Täytyypä pukeutua tuntemattomaksi, kun käy taisteluun, mutta ole sinä omissa vaatteissasi." Ja Israelin kuningas pukeutui tuntemattomaksi ja kävi taisteluun. Mutta Aramin kuningas oli käskenyt sotavaunujen päälliköitä, joita hänellä oli kolmekymmentä kaksi, sanoen: "Älkää ryhtykö taisteluun kenenkään muun kanssa, olkoon alempi tai ylempi, kuin ainoastaan Israelin kuninkaan kanssa."
      --Kun sotavaunujen päälliköt näkivät Joosafatin, ajattelivat he: "Tuo on varmaankin Israelin kuningas", ja kääntyivät hyökkäämään häntä vastaan. Silloin Joosafat huusi. Kun sotavaunujen päälliköt näkivät, ettei se ollutkaan Israelin kuningas, vetäytyivät he hänestä pois.
      ---Mutta eräs mies, joka oli jännittänyt jousensa ja ampui umpimähkään, satutti Israelin kuningasta vyöpanssarin ja rintahaarniskan väliin. Niin tämä sanoi vaunujensa ohjaajalle: "Käännä vaunut ja vie minut pois sotarinnasta, sillä minä olen haavoittunut."
      Mutta kun taistelu sinä päivänä yltyi yltymistään, jäi kuningas seisomaan vaunuihinsa, päin aramilaisia. Illalla hän kuoli; ja verta oli vuotanut haavasta vaununpohjaan. Ja auringon laskiessa kaikui kautta sotajoukon huuto: "Joka mies kaupunkiinsa! Joka mies maahansa!" Näin kuoli kuningas, ja hänet vietiin Samariaan; ja kuningas haudattiin Samariaan.
      Ja kun vaunut huuhdottiin Samarian lammikolla, nuoleskelivat koirat hänen vertansa, ja portot peseytyivät siinä, sen sanan mukaan, jonka Herra oli puhunut.

    • Kuvakseen-hän-loi

      "yhteinenuskoko 6.1.2017 18:38 Jeesus eli toisille jeesua syntyi mariasta ja oli elävä ihminen. Hän eli päälle kolme kymppiseksi tietojeni mukaan ja kuoli ihmisenä. Hänen ruumiinsa ei mädäntynyt, vaan jumala herätti hänet kuolleista. Mutta rukoilemmeko ihmistä, joka syntyi ja kuoli ja heräsi eloon vai rukoilemmeko jumalan poikaa. Eikö raamattu sano kymmenessä käskyssä, että älä palvo äläkä kumarra niitä. Ei mitään mikä on vesissä, taivaalla, maan alla eikä mitään luotua. Jeesus eli jeesua on jumalan luoma. Minun tulee osoittaa rukoukseni jumalalle, sillä jos osoitan ne jeesualle eli jeesukselle, rikon kymmentä käskyä, koska jeesus eli jeesua on jumalan luoma, jumalan poika. Hän on jumalan hengestä syntynyt, mutta koska hän oli ihminen, osoitan rukoukseni jumalalle, en jeesualle eli jeesukselle. Rukoilen jumalaa, en jeesuaa.

      yhteinenuskoko? no e
      Jumala sanoi: 1 Ms 1:26-28
      "Tehkäämme ihminen kuvaksemme,
      kaltaiseksemme;
      ja vallitkoot he meren kalat
      ja taivaan linnut ja karjaeläimet
      ja koko maan ja kaikki matelijat,
      jotka maassa matelevat"
      Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa,
      Jumalan kuvaksi hän hänet loi;
      mieheksi ja naiseksi hän loi heidät.
      Ja Jumala siunasi heidät,
      ja Jumala sanoi heille:
      "Olkaa hedelmälliset
      ja lisääntykää
      ja täyttäkää maa
      ja tehkää se itsellenne alamaiseksi;
      ja vallitkaa meren kalat
      ja taivaan linnut
      ja kaikki maan päällä liikkuvat eläimet."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      58
      4377
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      24
      1402
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1205
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe