Homostelevat eläimet, varsin yleistä luonnossa.

homo_stupidus

http://www.eluova.fi/index.php?id=1480
http://www.tiede.fi/keskustelu/46047/ketju/voiko_koira_olla_homoseksuaali

Onko Helluntaiseurakunta miettinyt mikä mättää luonnossa, kun homo- ja lespopareja löytyy pilvin pimein, eläinlajista riippumatta? Toki nämä rietastelijat eivä vaadi kirkollista vihkimistä, hehän elävät muuten vapaasti mieltymyksiensä ohjaamina kuten taivaan linnut. - Onko kukaan miettinyt eläinten eheyttämistä?

Saamani tiedon mukaan ihminen on eläin - yksi laji kädellisistä. Tiedän, tiedän, olemme luojan luomia, vielläpä viisaasti suunniteltuja, emme ole siis eläimiä - näinkö se meni? Eli ihminen ei voi olla homo, koska hän ei ole eläin, jos on homo se on syntiä, syntinen-homo-ihminen pitää eheyttää taas ihmiseski. Nyt muistin, miten joku tauti tai virus voi tarttua eläimestä ihmiseen vaikka ihminen ei ole eläin?

Ehkäpä ihminen onkin androidi, biologinen robotti. Jumala väsäsi tämän huvikseen omaksi kuvakseen, siksipä tämä androidi on mennyt pikkasen pieleen vähän jokapuolelta. Tämä homo stupidus homostelee vaikka tietää sen olevan syntiä, siksi näitä epäonnistuneita Jumalankuvia pitää eheyttää, taas ihmiseksi.
Homo stupiduksena en ymmärrä kaikkia, varsinkaan sitä, että kaikki on syntiä jos ei toisin mainita.

19

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huol

      Matti Vuolanne kertoi itsevarmana kysyneensä jossain peruskoulun oppilailta, että tiedättekö yhtään homoseksuaalista eläintä. Harmittaa, etten tiedä hänen osoitetta, johon kirjoittaisin.

    • järkierikuinvaistot

      Ihminen on ihminen ja eläin eläin.Eläin ei pysty ymmärtämään ja noudattamaan Jumalan määräyksiä ja tahtoa, eikä sitä eläimiltä vaaditakkaan tai odoteta, koska se on mahdotonta Ihmisen ja eläimen käytöstä ei voi verrata keskenään.Ihminen on Jumalan kuva ja eläin on eläin.Kristillisen opin mukaan eläin on luotu eläimeksi ja ihminen ihmiseksi.

      Jos kaksi urosta tai kaksi naarasta laitetaan keskenään, voi niiden vaistot mennä sekaisin ja ei tiedä miten toimia kun ei voi toimia siten kuin olisi luonnollista.Jos eläimen vaistot jostakin syystä häiriintyy olen kuullut kissastakin , joka on syönyt oman poikasensa.

      Voin tehdä johtopäätökset liittyen ihmisiin ja eläimiin.Molemmat käyttäytyvät omituisesti vastoin ns. normaalia luomisjärjestystä, jos jokin häiriötila on päällä eli esim. jos sukupuoli-identiteetti häiriintyy jostakin syystä ihmisellä ,tulee homoseksuaalista käyttäytymistä.

      Samoin monet ympäristömyrkyt ym. kemikaalit sekoittavat eläinten nornaaleja vaistoja minkä varassa ne toimivat.Esim. jos eläimen pennuilla on jotakin loisia turkissa ja ne pestään , käsitellään desifioaineella voi emo kadottaa hajut, joiden kautta se tunnisti poikasensa ja ei enää oikein tunnista niitä.

    • seoneroselvä

      Jeesus Kristus on kuollut kaikkien IHMISTEN puolesta.Ihminen vain kykenee kuulemaan ja ottamaan tahtoessaan evankeliumin vastaa, koska on ihminen.Ihminen on Jumalan kuva.Ihminen on vastuussa teoistaan ja kykenevä valitsemaan eritavoin oikean ja väärän välillä kuin eläin.Ihminen on luomakunnan kruunu ja eläimet eivät siksi hallitse meitä, vaan me niitä.

    • ArtoTTT

      Kyllä eläinten homoseksuaalisuus on luonnossa varsin romantisoitu ajatus, todellisuudessa monesti kyse ns. yksinäisyydestä tai siitä ettei vastakkaisen sukupuolen kumppania ole onnistuttu saamaan, näinhän se oli loppujen lopuksi siinä kuuluisassa pingviini tutkimuksessakin, urokset olivat paremminkin yksinäisiä. Kyse on paremminkin normaalista sukupuolivietistä joka kohdistuu siihen lajitoveriin joka samassa piirissä on, lehmätkin hyppivät laitumella toistenta selkään kun sonneja ei ole paikalla, mutta mitään tekemistä sillä ei ole homoseksuaalisuuden kanssa. Uroskoiralle kelpaa tyynykin kun narttu koiria ei ole, ei se silti ole seksuaalisesti tyynyihin suuntautunut.

    • ihmisellelakieieläimille

      Jumala on antanut ihmiselle elämän "ajo ohjeet", lain. Se on ihmistä suojeleva. Jeesuksen vuorisaarnasta voidaan lukea miten Jumala tahtoo meidän elävän. Jos jokainen ihminen noudattaaisi ensimmäistä ja toista käskyä rakastaa ensin Jumalaa kaikesta voimastaan ja sitten lähimmäsitään niin kuin itseään, maailma olisi erittäin hyvä paikka elää. Rikoksia ei tapahtuisi.

      Laki on siis annettu ihmisille. Eläimille ei Jumala ole antanut mitään lakia. Siksi eläin ei voi rikkoa Jumalaa vastaan. Jumala on sanonut ihmiselle: "Älä tapa". Jos nyt ihminen tappaa, hän on rikkonut Jumalaa vastaan. Jos eläin tappaa, se ei ole rikkonut Jumalaa vastaan koska Jumala ei ole sanonut sille että älä tapa.

      Eläimet toimivat vaiston varaisesti. Ihminen ymmärryksellään.

      • eläväsielu

        Allekirjoitan tämän.Ihminen onsiis ihminen ja eläin on vain eläin.


    • bilsantunnilla-miettinyt

      On eläimiä, joissa naaras syö uroksen parittelun jälkeen. Sopisiko se malliksi ihmiselle? Onhan se niille ihan luonnollista toimintaa.

      • bilsantunnilla-miettinyt

        Jos joku haluaa tutkia tätä vastenmielistä asiaa, voi googlata Armin Meiwes. Hän söi seksikumppaniaan. Aivan kuten mustaleskihämähäkki saattaa tehdä.

        Onneksi Arminin tapaus on hyvin harvinainen, todella marginaalista toimintaa.


    • homo_stupidus

      Ilmeisesti usko voittaa faktat - homous on syntiä ja syntiset homoja - vai miten se nyt oli?
      Täällä muutamat selittää, että eläinten homous johtuu ilman saasteista tms. Kyllä se johtuu ihan biologisista syistä aivan kuten ihmisilläkin. Tällä halusin osoittaa, että ihmishomojen tuomitseminen on tieteen näkökulmasta väärin, vaikka sieltä raamatusta löytyy kohta tueksi väitteelle homouksen tahallisuudesta. Noin yleisesti raamattu on aika huono biologian oppikirja, varsinkin kun sitä ei ole koottu biologien toimesta. Raamattu heijastelee aikakautensa käsityksiä eläimistä, ihmisistä ja niiden biologiasta. Ei sillä, jokainen pitäköön käsityksensä ihmisistä - homoista.

    • huuhaata1

      No enpä ole nähnyt luonnossa vapaana elävistä eläimistä filmiä, missä eläimet harrastavat homoseksiä. Sinulla on varmaan parempaa tietoa, joten laitapa linkkiä. Luontodokumenttejä on nykyään niin paljon, että kai niistä jotakin kuvamateriaalia löytyy.

      • Antipersux

      • tiedähäntäsitten

        Homoutta tai vallankäyttöä, kuka tietää? Olen nähnyt omin silmin urosapinan astuvan urosta Borneon viidakossa. Minulla oli myös kaksi uroskoiraa, jotka olivat aina toistensa kimpussa.

        Eläinmaailmassahan johtavat urokset todistelevat asemaansa kohtelemalla arvoasteikossa alempaa urosta kuin naarasta. Eikä se ole vierasta ihmisten maailmassakaan. Esim. vankiloissa jotkut siviilissä heteroelämää elävät miehet todistelevat omaa arvoaan käyttämällä seksuaalisesti hyväksi heikompia miehiä.

        Raiskaus sodankäynnin muotona kohdistuu yhtäläiseen miehiin kuin naisiin. Siinäkin on kyse useimmiten vihollisen alistamisesta kuin seksistä.


      • huuhaata1

    • asia.kerrotaan

      Tämä asia ja sen syyt kerrotaan kyllä Raamatussa !

      Siis KOKO luomakunta eli kaikki eläimet eli kaikki liha turmeltui syntiin lankeemuksessa, eli kaikki on sen kautta pielessä.

      Jos asiat olisivat kuten Jumala ne loi, niin tässä on kuvaus siitä tilanteesta:

      6 Silloin susi asuu karitsan kanssa, ja pantteri makaa vohlan vieressä; vasikka ja nuori leijona ja syöttöhärkä ovat yhdessä, ja pieni poikanen niitä paimentaa.
      7 Lehmä ja karhu käyvät laitumella, niiden vasikat ja pennut yhdessä makaavat, ja jalopeura syö rehua kuin raavas.
      8 Imeväinen leikittelee kyykäärmeen kololla, ja vieroitettu kurottaa kätensä myrkkyliskon luolaan.
      9 Ei missään minun pyhällä vuorellani tehdä pahaa eikä vahinkoa, sillä maa on täynnä Herran tuntemusta, niinkuin vedet peittävät meren.

      Mutta nythän näin ei ole koska kaikki liha siis turmeltui, ja siksi elämietkin "homostelevat" !

    • Seksologi

      Nämä homouden vastustajat eivät liene koskaan uskaltaneet seksielämässään hyväillä anaalia. Anuksessa on runsaansti erogeenisiä pisteitä, joiden hyväily tuottaa kiihotusta. Tuo nautinto on erilaista ja syvempää, kuin perinteisessä penetraatiossa. Myös anaalin stimulointi liukastetuilla sormilla tai kielellä on erityisen nannaa, jopa miehille. Ei nautintoa kannata pelätä!

    • pilaantunetta_lihaa

      Täällä tuntuu olevan osalla kirjoittajista kanisteri sekaisin?
      Osalla lihan sijaan ovat aivot turmeltuneet, no mitäpä siitä he elävät omassa maailmassaan ja sen maailman säännöillä ja ihanteilla.

    • Nännännnääh

      Niin. Tässä kovasti selitetään, että vain ihminen ymmärtää syntiä jne, että on ihan eri asia. No lopettakaa sitten ainakin sen argumentin käyttäminen että homous ei ole luonnollista. Kyllä sitä homoilua esiintyy todistetusti myös eläinten keskuudessa, eli ihan luonnossa.

      Jotlut taas väittävät että se johtuisi vain ilmansaasteista yms. Siis mikä? Eläinten homoilu? Miksi vain eläinten, eikä ihmisten? Homoseksuaalisuuttahan on ollut jo antiikin aikoina. Oliko silloinkin paljon ilmansaasteita yms?

    • lukitar

      Eläinmaailmasta löytyy kaikki seksuaalisuuden muodot, sellaisetkin, joita ihminen ei edes kykene tekemään: homostelut, ryhmäseksit, raiskaukset, sukupuolenvaihdokset seksin aikana tai jälkeen, uroksen aivojen pois kuihtuminen ja lopun ruumiin sulauttaminen naaraan ruumiiseen, uroksen tappaminen ja syöminen seksin aikana...jne,jne. Ihan kaikki mahdollinen.

      Mitä sen sitten pitäisi osoittaa? Ettäkö ihmisen olisi sopivaa tehdä samaa? Eiköhän ennemminkin että eläimet ovat eläimiä eikä ihmisen tarvitse niitä käydä matkimaan?

      Pitäisikö raiskauksetkin laillista koska jotkut eläimet tekevät niin?

      Vai pojat, kuinka moni teistä olisi ihan oikeasti halukas seksuaaliseen suuntautumiseen mehiläisten, hämähäkkien tai rukoilijasirkkojen tapaan, jossa kaikilla elossa olevilla miespuolisilla on poikuus tallella ja seksiä yhden kerran harrastaneita ei yhtään elossa?

      Kuinka moni oikeasti suostuisi sellaiseen vaikka kuinka se eläinten maailmassa on luonnollista?

    • Gtt5433dds22qa

      Minä uskon Raamatun sanaa homouden ällötyksekstä. Koen muut miehet seksuaalisesti vastenmielisenä/neutraalina. Silti useat miehet ovat mua pitäneet homona. Joten älä tuomitse ketään homoksi oman kateutesi takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe