Suomalaiset tyytymättömiä Sipilän hallitukseen!

maire.k.k

18

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei.jaksa.enää

      On tämä hallitus yksi perkele. Aina vain tulee uusia kustannuksia.
      Tiet on maksettu jo moneen kertaan kaikilla veroilla joita autoilijoilta on kerätty tähänkin asti. Ei ole oikein että kaikki jotka omistaa vanhan auton joutuu maksumiehiksi. Ja ne joilla on pitkä työmatka maaseudulla. Ja ne jotka ostavat lääkkeitä. Ja palkansaajat jotka luopuvat lomarahoistaan ja tekevät enemmän vuosityötä. Yritystukeen kyllä hassataan vastikkeettomasti. Tuki valuu johdon optioihin.

    • hyvä.suomi

      Sipilällä on sijoitusrahastoissa kymmeniä miljoonia, joiden vuosituotto on 30-70 %. Tuotoista hän ei maksa veroa kun antaa rahan jatkaa lisääntymistä rahastoissa. Kun hän saa näin esim. 10 milj. tuottoa, ei siitä makseta veroa vaan annetaan rahan jatkaa poikimista huimalla korolla.

      Juuri tällä tavalla rikkain eliitti on jo kauan sijoittanut tuottamaan itselleen voittoa myös nekin miljardit, jotka kaiken oikeustajun mukaan olisi kuulunut tilittää vuotuisesta voitosta verottajalle. Ihan kuten palkansaajat maksavat veronsa vuotuisten tulojensa perusteeella.

      Miksi palkansaajat eivät voi antaa palkkatulojen maata poikimassa korkoa samalla tavoin?

      Sipilä ajaa häikäilemättömästi omia ja sukulaistensa etuja pääministerinä. Historian korruptoitunein ja epäisänmaallisin pääministeri on luonut järjestelmän, jossa verorahat kanavoituvat Sipilöille.

      Hän on aiempien pääministereiden käytännöstä poiketen ominut itselleen myös valtion omistajaohjauksen. Suunnitteleeko hän Suomen tiestön yksityistämistä pienellä viivellä itselleen?


      Hyvä Suomi!

    • ei.etene

      Persut kaataa Bernerin sompailut. Kuka hullua haluaa kannattaa? Paitsi kepu...

    • ruttuuttuutuuutu

      Oiskos sipilöillä ja pernereillä omistuksia mobiiliyhtiöissä? nethän tuosta pernen mallista korjais potin.

    • sipilä.ulos

      TYÖN TEKEMINEN TÄMÄN HALLITUKSEN VALTAKAUDELLA TULEE LIIAN KALLIIKSI.

    • kähmintäpuolue

      Jeeeesssss. Äänestä kempan kepuja niin sipiöinti jatkuu. Kähmintäpuolue kepu pois valtuustosta.

    • saatanantunarit

      Joka ainoa kuukausi Terrafame tekee 11 miljoonan euron tappiot. Revi siitä.

    • ei.moraalia

      Valtaan päästyään Sipilä ei ole tehnyt mitään veroparatiisien aiheuttamisen ongelmien kitkemiseksi. Kun Yle uutisoi syyskuussa, että liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) toimi vuosien ajan veroparatiisiyhtiön hallituksessa, Sipilä kiirehti antamaan tukensa Bernerille. Tämä siitä huolimatta, että Sipilä kertoi, ettei hän tunne tapausta.

      Sipilän hallitus on ajamassa läpi kahta lakihanketta, jotka saattavat edesauttaa veronkiertoa ja päästää veronkiertäjät pälkäästä. Hallitus haluaa mahdollistaa osakkeiden hallintarekisteröinnin suomalaisille osakkeenomistajille, jolloin osakeomistusten julkisuus heikkenisi.

      Poliisi ja syyttäjänvirasto ovat arvostelleet suunnitelmaa, koska toteutuessaan sen pelättäisiin lisäävän harmaata taloutta ja sisäpiirikauppoja.

      Toinen Sipilän lakihanke on ns. tehokkaan katumisen malli. Kyse on armahduslaista rikkaille veronkiertäjille. Varojaan veroparatiisiin piilottaneet suomalaiset saisivat tuoda varojaan Suomeen ilman, että he saisivat syytteen verorikoksista. Perustuslakivaliokunnan kuulemat neljä oikeustieteilijää tyrmäsivät lakihankkeen perustuslain yhdenvertaisuuspykälien vastaisena, kertoi Helsingin Sanomat (siirryt toiseen palveluun).

      Kun Sipilän omakin omaisuus on hämärän peitossa, voi vain todeta, että pääministerin puheet ja teot ovat raskaasti ristiriidassa keskenään, ja ettei hänen toimintansa heijasta millään tavoin moraalista käyttäytymistä ja vastuuta kansalaisista.

    • piupalipellet

      Nimenomaan! Puhumattakaan viime aikaisista lakisotkuista, oikeuskanslerin ohittamisista ja Terrafamesta.

      Sipilä-Bernerin jatkuva ja yhä yltyvä ryssiminen ei voi olla vaikuttamatta tulevien kuntavaalien tuloksiin eikä vaalikäyttäytymiseen. Kepulaiset varautukaa tulevaan vaalitappioon!

    • holding.hoitelee

      Piru vetää ahnetta paskaa kuin pässiä narussa kohti mammonan pohjatonta syöveriä.

      Bernerin yritys takoo 3,5 miljoonaa euroa vuodessa vuokrina lastensairaalasta seuraavat 30 vuotta. Berner on toiminut veroparatiisiyhtiön Saltri II LuxCo johtajana.
      Finavian hallituksessa Berner puolestaan tärväsi 2009-2011 kymmeniä miljoonia euroja veronmaksajien rahoja sijoittamalla niitä tappiollisesti Finavian liiketoimintaan liittymättömiin finanssijohdannaisiin. Päämotivaatio sijoituksille on ilmeisesti ollut Finavian tuloksen pullistaminen, jotta johto saisi perusteltua itselleen suurempia palkkioita. Vuosina 2009-2010 tehdyistä rikoksista ei kuitenkaan nostettu vahingonkorvauskannetta ajallaan ja kanneoikeus vanheni vuoden 2015 lopussa.

      Berner oli ohjeistanut Finavian hallitusta lykkäämään kanteen nostamista, kunnes pidetään ylimääräinen yhtiökokous. Yhtiökokousta ei koskaan pidetty ja kanneoikeus vanheni!!!

      Ja Sipilä siunaa tämän sielunsisarensa puuhastelut. Luuleeko hän että suomalaiset ovat typeryksiä, jotka eivät älyä mitä on tekeillä?

      Ministerin olisi Suomen PERUSTUSLAIN mukaan oltava REHELLINEN ja taitavaksi tunnettu Suomen kansalainen.

    • hirvittää.katsoa

      Sipilän tavoitteena on yksityistää Suomen metsät, tiet, terveydenhoitopalvelut jne.

      Millä oikeudella????

      Se, että Sipilä kiistää yksityistämispyrkimykset ei merkitse mitään. On jo nähty, että hänen puheidensa ja tekojensa välillä on käsittämätön ristiriita. Suomea kuppaamalla Bernerin ja Sipilän kaltaiset uskovat saavansa ulkomaalaisilta miljardööreiltä myöhemmin tuntuvia vastapalveluksia.

      Kansallisomaisuuden yhtiöittäminen johtaa vain velkaantumiseen, yhtiöt rahoittavat toimintaansa ulkomaisella velalla. Tuotot puolestaan katoavat ulkomaisten yhtiöiden kautta veroparatiiseihin. Kansalaisilta leikataan koko ajan enemmän, mutta se ei riitä, koska rahoitamme ulkomaisia veroparatiisiyhtiöitä.

      • sipilällä.ei.valtuuksia

        Tämä oli hyvin kysytty! Millä oikeudella!!! Emme ole antaneet Sipilälle tällaisia valtuuksia!


    • Paavo.on.alkiolainen

      Pölkkypää äänestää kepua. Äänestäsit ennemmin vaikka kapua. Paavo sentään on alkiolainen. Sipilä ei ole.

    • PerusVeronMaksajaEiPersu

      Hallituksen toimet tavallista kansaa kohtaan ovat olleet kovia. Yrittäjät ja työnantajat ovat saaneet roppakaupalla. Nämä rahat on otettu työntekijöiltä, eläkeläisiltä ja opiskelijoilta.

      Harmaan talouden kitkeminen on jäänyt aloitusta vaille valmiiksi. Eipä Sipilä kumppaneineen sellaisia lakia esitä jossa itse joutuisivat maksumiehiksi. Vanha sanonta ei korppi korpin silmää noki pitää tässäkin paikkansa.

      Persut ovat tässä hallituksessa olleet vietävissä niinkuin pässi narussa. Persuministerit eivät halua luopua pestistään. Siksi kaikki Keskustan ja Kokoomuksen hullut esitykset menevät läpi.

    • timpalle.neuvo

      Timon pitäisi nyt katsoa sieltä ministeriauton perspenkiltä taustapeiliin. Näkyykö oman edun tavoittelija joka antaa periksi rötösherroille vai ajaako kansan asiaa. Jos Timo ei muista katsoa peiliin, äänet karkaavat jo kunnallisvaaleissa. Ennen vaaleja kannattaisi tehdä jokin näkyvä, isompi asia. :D

    • Olipa.näky

      Kävihän timpe uimassa.

    • Paskalakimieleen

      https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/16114129_10155054191904260_2875118985800590466_n.jpg?oh=885a80abe74ce61adaa88d5dc2040b40&oe=59178A6B
      Kuvassa kättä paiskaamassa Aplicom Oy:n perustaja. Ei yllätä että Aplicom valmistaa mm. autoihin asennettavia seurantalaatikoita. Juuri sellaisia joita ministeri Berner autoihimme haluaa. Aplicomin laite on yksi valtion (Trafi ja VTT) testaamista seurantalaitteista.
      https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15822547_1194653023936792_477975172771451016_n.jpg?oh=64554a63b58e3ddb4960be03be9d0971&oe=590C63AD

    • jkjkjkjkjkjkjk

      Katsokaa hyvät ihmiset kenelle äänenne annatte. Ei kannata äänestää itseään vastaan olevia ihmisiä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe