Kokemuksia Saudit/Sinikka Ahola

Qwerty6666

Millainen tyyli hoitaa asioita? Olen kuullut monenmoista...

36

6618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdf6666

      Avaisitko vähän mitä olet kuullut? Meillä on Saudit Oy ja en ole ollut tyytyväinen heidän toimintaansa.

      • Ruskeasuo

        Hei,
        meillä myös Saudit ja talous kyllä kunnossa ja hyvin hoidettu mutta yleensä kaikki pienemmät sovitut asiat tekemättä.


    • isännöitsijäntodistus

      Sama kokemus minulla, en ole niin töykeää palvelua enkä asennetta kokenut tähän mennessä elämääni! Nykypäivänä panostetaan ystävälliseen palveluun mutta Saudit katsoo voivansa viestiä hyvin epäkohteliaasti ja lyödä puhelimen korvaan sekä olla vastaamatta viesteihin ja puheluihin.

      • Järkyttävää

        Aivan samanlaista todella törkeää palvelua olen heiltä kokenut. Yrittivät valehdella takuuvuokran itselleen eivätkä meinanneet maksaa takaisin millään ja heittivät luuria törkeästi korvaan, eivät vastanneet puheluihin tai avanneet edes ovea, kun yritimme hoitaa asiaa. En ikinä maailmassa ole niin törkeitä ja ilkeitä, epäammattimaisia ihmisiä tavannut.


    • hamsterix

      Isännöinti alan surkein toimija joka pilaa
      isännöintialan lopunkin maineen.

      • ha_haaa

        No onko pakko käyttää Saudeja. Olisitte ottaneet vaikkapa Norjalaiset.


    • Kummaksuttaa

      Kuolinpesän asunto myynnissä. Kiinteistövälittäjälle ei millään toimiteta asiapapereita ja myynti viivästyy. Puheluihin ja yhteydenottoihin ei vastata. Kuolinpesän osakkaille (=asunnon omistajille) ei anneta taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan yhteystietoja. Osakkeella kummallisia lisämaksuja joista omistajia ei oltu informoitu. Melkoisen epäammattimaista toimintaa.

      • Valeisännöitsijä

        Ala-arvoista ja täysin ammattitaidotonta asioiden hoitoa. Muuton jälkeen peri mukamas maksamatta jääneitä yhtiövastikkeita, vaikka itselläni oli kuitti jokaisesta maksusta. Asiaa selvitellessä löi luurin korvaan useamman kerran. Järkyttävän lapsellista ja huonoa toimintaa.


    • Ärsyyntynyt

      Todella tympeää palvelua. Asioita kierrellään ja kaarrellaan, eikä vastata kysymyksiin.
      Isännöitsijätodistuksen toimituksessa kestänyt aivan todella kauan, mikä luulisi olevan arkipäiväistä hommaa...
      Kukaan ei oikein tiedä mistään mitään ja keneltäkään ei saa suoria vastauksia ja kaikki tuntuu olevan todella vaikeeta..

    • Rusallaasuva

      Surkea firma; yksi huonoimpia mitä olen nähnyt.

    • KyllästynytSauditOy

      Todella surkea isännöitsijä! Ei vastaa vaikka lähettää useamman sähköpostin, kun soittaa niin lähes vittuilee. Joka kerta yhtä asiatonta palvelua. Kaikki kestää. En suosittele.

    • Kypsänä

      Tästä puljusta lähtee valitus nyt eteenpäin, ammattitaidotonta porukkaa, vissiin jokainen sukua toisilleen

    • pääsinpäseroon

      Todella törkeää käytöstä sekä palvelua koko firmasta. Isännöitsijä ei kuulu Suomen isännöntiliitton, joten hänen ei tarvitse sitoutua alan eettisiin sääntöihin. Aina kokouksessa, vaikka ääni puhelimessa kuuluu taustalta. Ei vastaa puheluihin, eikä soittopyyntöihin tai sähköposteihin. Perheyhtiö, jossa kaikki sukua toisilleen. Luulisi tiedon kulkevan. Omat mapit hankalille "asiakkaille", joilla ylpeilee. Haukkuu asiakkaita sekä puhelimessa, että selän takana.
      Yritin teettää pientä remonttia, jonka vuoksi otin yhteyttä isännöitsijään. Sain 6 sivua sähköpostitse vaatimuksia remontista, sekä taloyhtiön ulkopuolisista ja sitoutumattomista valvojista remontille. Vettä ei saa katkaista yms. kohtuuttomia vaatimuksia. Näytin listaa kaikkiaan kuudelle eri remonttifirmalle, kaikki kieltäytyivät nähdessään isännöitsijän nimen sekä listan. Jäi remontti tekemättä. Puhuu myös seläntakana asiattomuuksia ja juoruilee asukkaista, mutta ei selvitä faktoja vaan määrittelee asukkaat oman pärstäkertoimen mukaan kunnollisiin tai hankaliin. Uhkailee ja lähettää asiattomia laskuja tai maksuvaatimuksia. Naapurini muuttaessa pois talosta soitteli maksamattomien vastikkeiden perään, mutta ei pystynyt koskaan osoittamaan minkä kuun vastike oli jäänyt maksamtta (kuitit pankista todisteena). Kunnianloukkauksesta tein rikosilmoituksen.

      Tässä isännöitsijän oma kommentti asikaspalveusta lehtijutussa:

      Vuosikymmenten aikana Ahola on huomannut, että erityisesti iäkkäämpien asukkaiden kohdalla isännöitsijä saa usein olla isänä ja äitinä.
      – Aika usein saa neniä niistellä.

      Aholan kokemuksen mukaan monesti hänen toimistolleen tulevilla vanhuksilla on ihan vain toisen ihmisen tarve.

      – Että kunhan on joku, joka alkaa ratkaisemaan ongelmaa hänen kanssaan. Tarvitsee vain sanoa, että istuhan siihen ja sitten alamme soitella yhdessä.

      – Emmehän me voi koskaan sanoa, että nyt ei ole aikaa. Asukas otetaan vastaan ja pyydetään istumaan.

      Pitää ilmeisesti mennä hänen toimistolleen istuskelemaan..... Jos siis haluaa "palveua".

      • reepo

        Kyllä löytyy isännöintiliiton sivuilta tämä Saudit Oy faktat haltuun.


    • harmistunut1900

      Jos vähänkin kritisoi, isännöitsijä Ahola vastaa solvaavalla puhelulla tai solvaavalla sähköpostilla. Tiedotus on retuperällä. Surkea huoltoyhtiö ulkoisti oven avauksen, ja nyt saa pulittaa 80e entisen 56e:n sijaan. Tästä ei tiedotettu etukäteen asukkaille. Tuskinpa Saudit Oy:n toiminnasta mitään laitonta löytyy, ellei joku nosta kannetta kunnianloukkauksesta. https://fi.wikipedia.org/wiki/Kunnianloukkaus
      Tunnusmerkistö kyllä täyttyy eräissä tapaauksissa.

      • Järkyttynyt

        Itse saanut täysin samallaista palvelua tältä kyseiseltä Aholalta. Tiedotus ja asiakaspalvelu on surkeinta mihin oikeestaan ikinä törmännyt Suomessa. Itse en halua olla enään missään tekemisissä kyseisen yrityksen kanssa ja suosittelen olemaan tarkkana kun asioi kyseisen yrityksen kanssa :/


    • Kehältä

      Uskomattoman huonoa palvelua. Mikään, ei mikäänoo ei toimi.

    • Toinenketju

      Kohta on joku täällä vaatimassa omalla nimellä kirjoittelua, koska poliisi tutkii kunnianloukkausta....
      Varokaa vain.
      Ja mukstakaa käyttää omaa nimeänne noissa kommenteissa :)

      • Anonyymi

        Suomen lainsäädännön mukaan:
        1. ”Kunnianloukkauslainsäädännön mukaan pitää esittää valheellinen tieto.” Sellaista ei ole esitetty.

        2. ”Kunnianloukkauksena ei pidetä arvostelua, joka tapahtuu elinkeinoelämässä.” Asunto-osakeyhtiöt, toimitusjohtaja-isännöitsijät ja hallitukset ovat elinkeinoelämää.

        3. ”Kunnianloukkauksena ei pidetä yleiseltä kannalta merkittävän asian käsittelemiseksi esitettyä ilmaisua, jos sen esittäminen, huomioon ottaen sen sisältö, toisten oikeudet ja muut olosuhteet, ei selvästi ylitä sitä, mitä voidaan pitään hyväksyttävänä.”

        Suomi on allekirjoittanut yhdessä 43 muun valtion kanssa Euroopan ihmisoikeussopimuksen, jonka 10. artikla toteaa sananvapaudesta muun muassa:
        1. »Jokaisella on sananvapaus. Tämä oikeus sisältää vapauden pitää mielipiteitä sekä vastaanottaa ja levittää tietoja ja ajatuksia alueellisista rajoista riippumatta ja viranomaisten siihen puuttumatta.»
        2. »Ihmisoikeustuomioistuimen oikeuskäytännön mukaan sananvapaus on eräs demokraattisen yhteiskunnan keskeisistä perustoista, eräs sen edistyksen ja jokaisen yksilön kehityksen perusedellytyksistä.”
        3. ”Sananvapaus ei koske pelkästään sellaisia "tietoja" tai "ajatuksia", joihin suhtaudutaan myötämielisesti tai joita pidetään vaarattomina tai yhdentekevinä, vaan myös sellaisia, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät.”


    • tyytymätön

      Epäilen ammattitaitoa - olisiko alanvaihto paikallaan

    • vertikaali

      Kyllä minä löysin Saudit Oy Suomen Isännöintiliiton sivuilta. Minulla ei ole ollut koskaan hankalaa asioida heidän kanssaan. Kaikki on tiedotettu niin kuin pitääkin.

      • Anonyymi

        Mitä tuo kertoo isännöintiliiton omavalvonnasta tai muusta. Se ei toimi. Ja se on ainoa valvontakeino isännöinnistä.


    • Anonyymi

      Meilläkin meni asiakassuhde poikki tämän isännöintitoimiston kanssa. Syynä pääasiassa isännöitsijän epäasiallinen ja vihamielinen käytös ja se, että asiat eivät tunnu etenevän sitten millään.

      Kun hallituksen kokouksissa kyseltiin, miten jokin toimeksianto on edennyt, niin se vaikutti olevan isännöitsijälle ihan uusi asia uudestaan ja uudestaan.

      Isännöitsijän tekemiin tarjouspyyntöihinkin tuli melko haluttomasti vastauksia. Onko hän polttanut sillat urakoitsijoidenkin kanssa, vaiko muuten kyvytön etsimään urakoitsijoita, joita kyseinen urakka kiinnostaa. Fiksu isännöitsijä soittaisi urakoitsijalle ja kysyisi kannattaako tarjouspyyntöä lähettää eikä vaan pistä sähköpostia ja jää odottelemaan jos joku vastaisi. Helpommallahan aina pääsee, kun lähettää muutamalle urakoitsijalle sähköpostin ja laskuttaa sitten tarjouskilpailutuksesta taloyhtiötä.

      En voi suositella.

    • Anonyymi

      Tuntuu että ei ole ihan kaikki aina hallinnassa. Asioiden hoitaminen kestää todella kauan ja aina kokouksiin mentäessä on paperit hukassa.
      Ei ehkä ihan osaa mitoittaa omaa työmääräänsä ja eikä taida luottaa muiden tekemiseem tarpeeksi että uskaltaisi jakaa vastuuta.
      Asiakaspalvelun kautta olen aina saanut palvelua.

    • Anonyymi

      Sinikka Ahola on todella epäkohtelias ja saamaton hoitamaan taloyhtiön asioita.
      Virheiden määrä on jokseenkin käsittämätön - ei ole edes kärryillä maksetuista vastikkeista/vuokrista.

      En voi suositella Saudit Oy:tä kenellekään.

      • Anonyymi

        Umpisurkea isännöitsijä. Kun lopulta kyllästyimme epäammattimaiseen ja epäasialliseen toimintaan ja vaihdoimme toiseen isännöintitoimistoon, Ahola oli katsonut asiakseen haukkua ja panetella taloyhtiötä kaikille muille lähialueen isännöitsijöille.

        Kyseessä on kostonhimoinen ja ilkeä henkilö, josta kannattaa pysytellä mahdollisimman kaukana. Hyvää isännöitsijää on vaikea löytää, mutta Sauditia huonomman löytäminen on varmasti mahdotonta.


    • Anonyymi

      Lyhyesti sanottuna, täysin paska isännöitsijä. Huonoja on, muttei tämän huonompaa.

    • Anonyymi

      On tullut oltua taloyhtiön hallituksen jäsenenä tekemisissä kyseisen isännöitsijän kanssa. En suosittele kenellekään.

      Sen ohessa, että hän on kyllä kova kehumaan itseään ja osaamistaan, hän unohtelee asioita ja tehtäviä, käyttäytyy epäasiallisesti jos asiasta huomautetaan, ei tunnu oikein tietävän mitään, ei saa hoidettua toimeksiantoja, eikä osaa tehdä edes taloyhtiön tilinpäätöstä kovin hyvin.

      • Anonyymi

        Täälläkin on tuttua ketjussa mainitut asiallisen kritiikin jälkeiset vihaiset puhelut ja hallituksen jäsenten lapselliset haukkumiset ja isännöitsijän oman itsensä loputon (täysin perusteeton) kehuminen . Uskomatonta että koko firma on edes pystyssä!

        Meidän taloyhtiössämme kyllästyttiin myös siihen, että parin vuoden aikana mikään asia ei edennyt, vaikka niistä huomautettiin uudelleen ja taas uudelleen. Jo kertaalleen sovitut asiat tulivat isännöitsijälle aivan uusina uudelleen ja uudelleen.

        En suosittele.


    • Anonyymi

      Onko joku saanut tähän toimistoon yhteyttä? Eivät tunnu vastaavan puhelimeen, eikä ole mahdollisuutta jättää viestiä. Joku nostaa kyllä luuria, mutta yhteys katkeaa heti. Eivät myöskään vastaa sähköpostiin. Onko vielä hengissä oleva yritys?

      • Anonyymi

        On siellä ainakin yhä teipit ikkunassa ja sisällä palaa välillä iltaisin valot. Eivät taida pahemmin tehdä töitä normaaliin toimistoaikaan.

        Eipä firmassa tosin tunnu oikein olevan mitään muutakaan normaalia.

        Tässä ketjussa kerrotut asiat ovat pitkälti meillekin tuttuja. Saudit/Ahola oli meidänkin taloyhtiössä jokunen hetki sitten isännöitsijänä, mutta reilu vuosi sai riittää sitä touhua.

        Vuoden aikana ei mikään taloyhtiön asia edennyt. Kokouksissa kun otettiin edellisessä taloyhtiön hallituksen kokouksessa päätetyt asiat puheeksi, niin ne tulivat Aholalle ihan uusina asioina. Ei hän ollut hoitanut niitä millään lailla eteenpäin. Suuttui kyllä verisesti, kun siitä huomautettiin ja soitteli sitten perästä päin hallituksen jäsenille kiukkupuheluita.

        Lopulta kun vaihdettiin isännöintitoimistoa, niin uusi isännöitsijä kertoi, että ei Ahola (entiseltä ammatiltaan kirjanpitäjä) oikein ollut osannut edes kunnollista tilinpäätöstä tehdä. Siinä oli vakavia puutteita. Myös taloyhtiön papereita oli kadoksissa todella paljon. Ei siellä paljon muiden omaisuudesta ja asioista tunnuta välittävän.

        Se jäi mieleen huimana paradoksina, kuinka Ahola itse kehui itseään todella hyväksi ja osaavaksi isännöitsijäksi ja toimistolla muut mummot nyökyttelivät kilpaa päitään.

        Lupausten, odotusten ja toteutusten välinen ristiriita oli todella suuri. Ei siitä jäänyt käteen muuta kuin täysin turhaa rahanmenoa.


    • Anonyymi

      Emäntä taloon

    • Anonyymi

      Aivan perseestä. Mikään ei suju, ja mihinkään ei saa vastausta. Jos joku menee pieleen, ei se ainakaan hänen syy ole missään nimessä.

    • Anonyymi

      Meillä ollaan tyytyväisiä, olen hallituksessa ollut muutaman vuoden ja nyt +75 täytettyäni erosin. Suosittelen. Heillä on laaja tuntemus ja tieto. Kai tiedät että hallitus sitten päättää mitä tehdään.

    • Anonyymi

      Löytyihän se tyytyväinen asiakas.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1896
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1648
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe