höpötanssit

kansakouluriittää

Eilen vietettiin penkkareira.. Poliisi kielsi heittämästä karkkeja liikkuvasta ajoneuvosta. Kuka sitä kieltoa rikko? Ei onneksi sattunut vaaratilanteita. Nyt nämä kansantanhut perään..

44

694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Turhanvalittaja

      Nuorille nämä tapahtumat ovat tärkeitä kohokohtia lukio-opiskelussa. Valitettavasti on kaltaisia ihmisiä, jotka eivät hyväksy eivätkä suvaitse mitään. Jos joku asia/tapahtuma sinua ei kiinnosta, niin anna sen elää omaa elämäänsä ja lopeta turha valitus ja arvostelu.

      • Etelästä

        Kyllä tähän koko toimintaan liittyy luokkarasismi jota veljenikin joutui vaimoa vanhempana etsiessään kokemaan kun ei ollut lukio leidien suosiossa hyi ja nämä vielä puolustavat muka kaikkien oikeuksia pakolaisiakin muka puolustaessa!


    • Lotta-Lunkreeni

      Tyhjänpäiväistä paskaa koko vanhojen tanssit. Kivikautista touhua, mitä ei tunneta missään muualla tämän Junttilandian ulkopuolella. Some on täynnä videoituja kaikenlaisten Taka-Hikiän lukioitten vanhojen tansseja. Hoh, hoijaa... ketähän nekin kiinnostaa? Ei niitä kömpelöitten nuorten ihmisten kompurointeja jaksa enää edes katsoa, kun on kerran erehtynyt sitä sahapukin pyörittelyä muistuttavaa tanssin nimellä kulkevaa sähläämistä katsomaan. Vähintään 500 € (joillakin jopa 3000 €) menee ryysyihin ja naaman ja hiusten ehostukseen, kun kilpaillaan kuka on tapahtuman "kuningatar".

      • Köyhääon

        Idiotismi ja kateus nostaa jälleen päätään. Myös Joulu, Pääsiäinen, Vappu jne ovat jäänteitä menneisyydestä, mutta niitä vietetään rahanmenosta riippumatta. Jos vanhemmat haluavat nuorille tämän lysti maksaa, niin suotakoon se heille. Minä ainakin olen mielelläni kaikille 3 lapselleni mielelläni tämän juhlapäivän ja elinikäisen positiivisen muiston suonut.


      • Entinen_lukiolainen

        Aika alkoholikeskeistä vaan valitettavasti taitaa olla sitten juhliminen pikkutunneilla. Kyllähän se on kiva, kun ollaan nuoria ja kauniita, mutta meneekö niiden ihannointi jo liian pitkälle?


      • Budde
        Entinen_lukiolainen kirjoitti:

        Aika alkoholikeskeistä vaan valitettavasti taitaa olla sitten juhliminen pikkutunneilla. Kyllähän se on kiva, kun ollaan nuoria ja kauniita, mutta meneekö niiden ihannointi jo liian pitkälle?

        Niinpä! Onneksi on nämä Iskelmäfestarit, jossa nämä kirjoittelevat vanhat pierut pääsee fiksusti tanssimaan selvin päin! Ja maanantaina sitten kyselemään antibioottikuuria ;)


    • Mamut-Tarvii

      Kovat sakot ja vankeutta jos kansa muuten ala uskoa ja lopettaa moiset turhanpäiväiset rahan menot ja antas nekin mamuloille.

    • Jamalillevanne

      Minun mielestä nimimerkki mamut-tarvii on oikeassa että rahat mamuille koska jamalin uudesta valtion kustantamasta pyörästä meni männä viikolla vanne kun vei 3 serkkuaan kyydissä lidliin!!

    • jopaontaas

      Jaa ettei tämmöisiä koulutanssiaisia ole missään muualla, kuin Suomessa????

      Ei herranjee, kuka on noin tietämätön?

      Amerikoissa touhu on kymmenen kertaa isommallaan ja olen nähnyt videon, joka näytettiin mulle venäläisen ystäväperheen tyttären koulun päätöstanssiaisista. Suomalaiset vanhojentanssit kutistuu mitättömyyksiin sen rinnalla. Semmoista pukuloistoa on ole nähnyt missään ja paikalla oli oppilaitten koko suku viimeistä myöten, juhlat jatkui vielä yksityisesti jokaisen oppilaan oman perheen ja suvun tai ystäväpiirin kesken joko kotona tai jossakin juhlapaikassa.

      "Tanssin nimellä kulkevaa sähläämistä..." Se on kuulkaas hyvä vaan, että edes nämä lukiolaiset oppivat kunnon paritansseja, nehän opetellaan varta vasten. Olen minäkin käynyt katsomassa vanhojen tanssia, ja minun käsitykseni on aivan toinen. Menepä sinä, hyvä nimimerkki Lotta-Lunkreeni antamaan näyte omasta osaamisestasi, laita sinne someen versio, miten oikeasti pitää tanssia.

      Katsoit siis televisiouutisista, kuinka joku nuori tyttö kertoi pukuunsa ja kampaukseensa menneen n. 500 euroa. Ja ärtymyskynnyksesi nousi. Niin kuin se raha olisi sinulta jotenkin pois, no ei todellakaan ole. Olet sitä sinäkin ostellut itsellesi juhlavaatteita ja pitänyt niitä siinä hetkessä tarpeellisina.

    • Elämä-on_

      Vanhojen tanssit joutaa lopettaa. Kohta lähtevät onneksi Jämsästä pois ikuisiksi ajoiksi ja osa "tanssaajista" päätyy Cittarin kassalle.

    • 626

      tämäkin hömppä on tullu trumppilandiasta. sais lopettaa.vähävaraiset kodit ei ole varaa kustantaa kersoille prinsessa röyhelöitä. tämä hömppä eriarvoistaa oppilaita. täällä pikku jenkkilässä imetään ja matkitaan jenkkihöttöa. koulut lopettakaa tämä ja keksikää jotain järkevämpää.

    • penkitön

      Se pieni ilo suotakoon heille tähän harmaaseen maailmaan. Nämä tanssiaisethan tuovat iloa myös toisille ja välillisesti työtä. Kampaajille, ompelijoille, autoilijoille tähän lähi ympäristöön, älkää aina marmattako silloin kun ei ole itse pakko osallistua, suvaitsevuuta, pleace!

    • öxx

      joo ihan homojen hommaa. sais lopettaa. annettais nekin rahat kersoille vaikka ajokorttia varten. tai vaikka kalijapäkkeihin. ehän jukolauta aikuinen mies tanssi, on hirveetä kattoo kun raavas mies vetää jotain patespaniaa.

    • Grease_

      Eihän ne pingviinin näköiset nulikat edes osaa tanssia... kuvittelevat olevansa joku John Travolta.

    • töxx

      rikkairen pentujen näyttäytymiskekkerit, tulevia seiskalehde lööppienaiheta. voi kikkelis kokkelis mitä ällötystä.

    • Koulunsa_käynyt

      No jo on taas kaikki vuokraslummien turskat heränneet vuodattamaan tuskaansa tyhjien viinapullojen keskeltä. Eipä tuo ole pois kenenkään sossurahoista, jos lukiolaiset juhlivat. Olisittehan itsekin voineet käydä lukion ja olla kyseisissä juhlissa, lisänä vielä ylioppilastodistuksen ja mahdollisesti lipun parempaan elämään.

      • Älä_pahasti_kaadu

        Ylpeys käy lankeemuksen edellä.


      • Katkeravitsi

        Kyllä sekin tanssien kunigatar nyt morjestaa kun sai Amerikan mieheltä potkut pyllylle ja loppu ilmainen raha.


    • lusikkalinna

      samaa mieltä edellisen kanssa.kateellisten ja katkerien pöpinää.

    • valivalivaa

      Joessa ei sais olla laivoja, tehtaissa ei sais olla työntekijöitä, kirjastopalveluja ei tarvita, koululaiset ei sais viettää penkkareita eikä vanhojentanssia. Kyllä kiertää joittenkin mielissä. Kaikesta valitetaan. Ei kelpaa yhtään mikään. No nyt on kunnallisvaalit tulossa, ehdokkaista kuulemma pulaa, ja tämmönen aktiivinen valittajaporukka vaan täällä urputtaa! Sinne nyt vaan ehdokaslistoille niin kenties saatatte oikeasti päästä sanomaan sanottavanne ja toimimaan eikä valittamaan! Siellä voitte sitten laittaa kapuloita rattaisiin niin paljon kuin kerkiitte ja osaatte.

      • Nasse-setä_

        Laivurien polttoaineet ratsataan tulevana suvena. Loppuu se kaminaöljyllä ajo.


      • Märkä1

        Luuletko että joku sinua äänestää vaikka omasta mielestä olet lähes aina oikeassa ja sinulle kuuluu isompi osa leivästä mutta äitisi oli väärässä se joka sinua äänestää!


    • rihkamabileet

      Vanhojen tanssit on turhuuden markkinat. Tuo naurettava sirkus tulee loppumaan yhtä varmasti, kuin tuon pelleporukan Jämsässä asuminen.

    • Pajunen-Company

      Vuosi vuodelta näyttää paine käyvän kovemmaksi lopettaa nuo narsistiset vanhojen tanssit täysin turhanpäiväisenä rahanmenona. Vielä 5 vuotta sitten ei asiasta näin pitkiä keskusteluketjuja ollut. Ei nuo kompuroinnit oikeasti kiinnosta ketään muita, kuin oppilaiden läheisiä, sukulaisia, sirkuspellevaatteiden myyjiä ko. pippaloihin, naaman maalaajia ja tukan tupeeraajia.

      • Sinuakomuka

        Ketäs muita niiden sitten pitäisi kiinnostaa?


    • Travolta_

      Että miten osaavatkin nuoret vatsamakkaroilla varustetut tytöt ja pattipolviset kankeat pojat näyttää typeriltä !!

    • suloinen-myrkynkeittäjä

      Töihin siitä... Cittarin kassoilla odotetaan jo työpanostanne yhteiskunnalle höpötanssien sijaan.

    • JämsänSulttaani

      Sharian-laki voimaan. Loppuu perkeleelliset kotkotukset.

    • turhuuden-markkinat

      Pingviinit ja kotkottavat kanat suloisessa sekamelskassa.

    • En-ymmärrä

      En kyllä edelleenkään ymmärrä, miksi järjestetään jotain penkkari ajeluita, vanhojen tansseja, tai lukiolaisille valmistujaisjuhlia, saatikka sitä, miksi lukiolaisia ylipäätään hehkutetaan? Nämä apinat eivät valmistu yhtikäs mihinkään käytyään tuota turhaa koulua kolme vuotta, ja seuraavat 20 vuotta notkutaan bilettäen jossain korkeakouluissa, vältellen tehokkaasti työntekoa, ja valittaen elävänsä tonnikalalla pitkin palstoja. Ei ole tullut mieleenkään, että olisin mennyt yhteenkään ylioppilasjuhliin. Ammattikoulu taas on minunkin mielestäni se oikea koulu, jossa saa kolmen vuoden kulutua ammattipätevyyden ja ammatin, ja sitä sietää jo juhliakkin.

    • Joku_joka_ymmärtää

      Tuo nimimerkkisi kertoo ihan kaiken.

    • Qqwq

      :D jotkut taas katkerina huutelee kun oma parasta-ennen päiväys ylittynyt muutamallakymmenellä vuodella, antakaa nyt muitten iloita siitä mitä heillä on ja teillä ei :D

      • elämän-eliksiiriä

        Hah, hah... mutta mepäs päästiin jo eläkkeelle. Vanhojen tanssien kotkottavat kanat ja pingviini-luuserit ei saa välttämättä edes töitä koskaan. Eläkkeelle eivät ainakaan tule ikinä pääsemään.


      • Påp

        mieluumin ei töissä ollenkaan kuin paskaa lapioidessa, niinkuin sinä varmasti ylpeänä teit eläkeikääsi asti. :D


      • Kaipolan-kultakaivos

        Rikkaita eläkkeellä olevia paperimiehiä ollaan yli 40 vuoden työuralla. Hyvin ilmastoidussa valaistuksen himmentimellä varustetussa valvomossa istuttiin jalat pöydänreunalla. Tuosta luxuksesta voi vanhojentanssi-pingviinit ja röyhelökanat vain unelmoida... sossuun mars... huonolla ylioppilastodistuksella.


    • koputapäätäs

      Sun ammattikoulun tutkinnollasi et pääse sairaalaan kuin potilaaksi. Eräät pääsevät sinne lääkäriksi, mutta siihen tarvitaan se sun haukkuma ylioppilastutkinto. Ja näitä ylioppilaita sinä tarvitset läpi elämäsi milloin missäkin asiassa.

      • sutta-ja-sekundaa

        Taitaa tuosta pelleporukasta tulla korkeintaan semmoisia aikoinaan Pihti-Virtasen leikkaukseen osallistuneen lääkärin tasoisia.


    • Kdkk

      jos täällä kerran on "rikkaita" paperimiehiä niin miksi vitussa tulette valittamaan vanhojentanssien kustannuksista :D, ettei ny vaa olis kateutta kun näistä meidän "kotkottavista kanoista" ja "pingviineisä" sattuu nyt tuleamaan parempi palkkaisia ja paremmin menestyneempiä kuin teistä perus paskaduunareista ;)

      • rikas-paperimies

        Älä unta näe, pingviinitanssin kannattaja. Cittarin kassalta ja Jämsän kaupungin puistopuolelta rikkaruohon kitkijöinä nämä pelletanssin kankeat pattipolvet saavat EHKÄ töitä. Jäikö sinulta koulusivistys vähän kesken? Etkö tiedä, että "parempipalkkaisia" kirjoitetaan yhteen. Muutenkin hirveästi kirjoitusvirheitä tuossa sinun kirjoituksessasi. Oikeata paskaduunarin mongerrusta. Oletko juovuksissa?


    • Muuta_osaava

      Tämä nyt menee vähän sivuun aloituksesta, mutta jos haluaa käydä sen 40 vuoden työuransa vuorotyössä tehtaalla, niin se on ok. Jos toinen haluaa lukea ylioppilaaksi ja siitä edelleen, sekin hänelle suotakoon. Jollain voi olla enemmän kunnianhimoa tulevaisuutensa osalta ja haluaa oppia muutakin kuin paperinvalmistuksen. Nauttikaa paperimiehet hyvistä palkoistanne vielä, kun niitä teille maksetaan. Sehän on kuitenkin tosiasia, että paperin, varsinkin sanomalehti paperin käyttö tulee vähenemään tulevaisuudessa. Silloin kannattaa osata jotain muutkin..

    • ööörni

      amiksesta pääsee nopeammin leivän syrjään, näitä larvantoja elikkäs kaulusköyhällistöa on liikaa. vähemmälläkin pänttäämisellä pääsee lidin kassalle, ekä tartte tanhuta missään höpötansseissa. sais lopettaa mun puolestani koko pelleily.

      • Jotakinsentään

        Jospa lukiossa oppii kirjoittamaan kauppojen nimet oikein ja aloittamaan lauseen isolla alkukirjaimella


    • zoppi

      tanhutaanko näissä höpötansseissa letkajenkkaa. olis kivaa jos näin on. nuo plösöt vatsamakkara prinsessat alleinnen olis vänkä näky kun allit heiluu, tuun kattoon ens vuonna jos näin on.

    • Märkä1

      Mitää eikö nämä tanssien tytöt iskenytkään rikkaat paperipoijat jotka toi kysymättä rahat kotiin ja saatiin sukuun kerrankin älyä ja vaimon valitseman auton ja talonkin ainakin sisältä valkoiseksi remontoidun ja sitten luvalla veneen päijänteelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe