Itsemurhasta

Hyvästi.jää

Olin masentunut aika pitkään.
Viime kesänä tapahtui jokin asia mikä on raiskaamiseen verrattuna pahempi teko.
Olen ollut siitä allapäin ja vihainen.

Olen saanut perheeltäni vain välinpitämättömyyttä osakseni. Elän painajaista jollaista en uskonut olevan totta kuin fiktiossa. Perheeni ei ole sanonut yhtään lohdutuksen sanaa tai tekoa. Ajdistukseni on noussut vihaan asti. Viha nouseenäitä välinpitämättömiä kohtaankin.
He vihaavat minua sen takia yhä enemmän.
Äitoni kehoitti minun tappamaan itseni ja sanoi auttavansa.
Olisin hakenut köyttä, mutta sitten hänellä meni pupu pöksyyn.

Itse toimisin aivan toisin. Ymmärtäisin tragedian kohdannutta ja tajuaison ettei ole minun asia kasvattaa taakkaa olemalla ilkeä.

Aion tappaa itseni tänä keväänä.
Olen lukenut paljon kuolemasta ja olen tullut siihen tulokseen, että aikani tässä hyvin raadollisesssa maailmassa on täysi.

Kohdelkaa toisianne inhimillisesti. Älkää hankkiko lapsia, jos ette osaa heitä ohjata ja olette luonteeltanne narsistisia. Maailmassa on aivan liikaa pahuutta joten sellaista ei pitäisi enempää lisätä. Joku ajattelee itsemurhan olevan pahuutta. No lähes 40 vuotta vastaaottettuani pahuutta voi mielestäni lopettaa maykan kesken ja toivottavasti päästä parempaan paikkaan.

5

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinulletoivoa

      Olet todella pahaa jos se on vieläkin pahempaa kuin raiskaaminen. On sinulla raaka äiti jos on noin myötätahtoinen lapsena kuolemaan. Oletko yrittänyt saada ammattiapua ahdinkoosi. Oletko varma että itsemurha avaa oven parempaan olotilaan? Millä voit sen todistaa ja varmistaa?
      Sinä ole saanut kokea pahaa, mutta ihmisenä et ole yhtään arvottomampi kuin yksikään meistä.
      Kyllä narsismin vaurioista voi toipua päästä elämään.

    • yksinoleva111

      Kaikesta toipuu.

      Tv.Yksin "oleva".

    • Hei nimimerkki, Hyvästi.jää

      Olen pahoillani siitä mitä olet joutunut kohtaamaan. Olet elänyt kesästä asti eli puolisen vuotta sen kamalan asian kanssa, mikä se sitten onkaan. Perheestä ei ole ollut sinulle tukea tai apua. Mietit kuolemaan. Jospa voisit ottaa yhteyttä johonkin auttavaan tahoon. Tilaa itsellesi aika lääkäristä, pyskologilta, perheneuvojalta tai jos olet töissä työterveyshuollosta. Auta itseäsi sen verran, että menet avun piiriin. Usko ja luota, että sinua voidaan auttaa, kun haet sen avun. Ei ole toivotonta tilannetta. Kukaan ihminen ei selviä elämästä ja sen tuomista asioista yksin, eikä tarvitse, me voimme kukin vuorollamme tukea toisiamme. Ota se ensimmäinen askel eli puhelu.

      Tsemppiä,
      Pirkko-pappi

    • Feeniksin_kyynel

      Hei aloittaja!
      Itsemurha ei ole todellakaan pahuutta. Se on seuraus, vähän kuin golfmailan heilautuksen seurauksena pallo lentää kauas. Tiedät varmasti, ettet ole itse voinut valita kohtaloasi. Masentuneisuus, viha ja paha olo kumpuavat kaikesta siitä, mitä oket joutunut kokemaan. Asiaa kärjistää se, ettet ole saanut lohdutusta sieltä mistä olisit kuvitellut sitä saavasi.

      On siis ymmärrettävää, että olet vihan ja epätoivon keskellä valmis mihin tahansa. Millään ei ole enää mitään väliä. Miksi siis enää yrittää, kun ei ole menetettävää eikä oikein mitään saavutettavaakaan ole? Se ei ole rohkea joka tappaa itsensä oman käden kautta. Pieni lapsikin tietää mikä tuo hänelle iloa, mielihyvää ja helpotusta pahaan oloon. Myöskään elämän jatkaminen ei ole rohkeutta. Jos on aivan sama kuoleeko vai elääkö, kunhan vain voisi tuntea edes hetken olevansa vapaa siitä liian isosta taakasta, niin eikö kyse ole silloin kaipuusta? Sen eteen on valmis näkemään vaivaa. Loppujen lopuksi sillä ei ole niin väliä näkeekö sen vaivan elämän vai kuoleman hyväksi. Molemmilla tavoilla voi onnistua ja epäonnistua.

      Maailma on täynnä ymmärtämättömiä ihmisiä. Joillain ei ole edes mahdollisuutta käyttäytyä ystävällisesti ja vastuunsa tuntien, vaikka me sitä heiltä odotamme ja uskomme heidän siihen kykenevän. On kamalaa kun tästä seuraa molemminpuolista vahinkoa.

      Vaikka perhettäsi ei voisi sinun asiasi vähempää kiinnostaa, ei se tarkoita etteikö ketään kiinnostaisi. Toki perhe on yksi suurimpia tuen ja turvan antajia, mutta loppujenlopuksi me kaikki olemme ihmisiä. Kuka vain käy lohduttajaksi, vierellä kulkijaksi, pelastavaksi enkeliksi tai miten sen ikänä tahtookaan omalla kohdalla muotoilla.

      Sinä teet itseäsi koskevat päätökset ja jos se on itsemurha, niin selvä juttu sitten. Epäilen kuitenkin, että jos et olisi kokenut sitä kaikkea pahaa ja masennusta, et edes ajattelisi sellaista ratkaisua. Mennyttä elämää ei saa takaisin, mutta ihmisen tilaa ja tulevaisuudenuskoa kyllä voidaan kohentaa, sillä aivot ovat plastiset eli jatkuvasti muuttuvat. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen ajatus ja teko mitä päivässä teemme, vahvistaa tiettyjä hermoyhteyksiä. Myös se mitä jätämme tekemättä, ehkä epätoivon turruttaminan vaikuttaa.

      Näin ollen pelin ei tarvitse olla vielä poikki ellet sitä todella halua. Psykoterapiamuotoja on nykyään niin paljon erilaisia, että niistä löytyy jokaiselle se mieluisa. Ajatus pitkästä terapiajaksosta tuskin houkuttelee ketään, mutta siinä tässä kaikessa onkin kyse. Kun ongelmaansa alkaa työstämään, voi kaiken tohinan keskeltä löytyä se rahtunen toivoa ja uskoa selviytymiseen, jotka auttavat kummasti jaksamaan.

      Apua löytyy jos sitä vain jaksaa etsiä. Kaltaisesi suuren kriisin kohdannut ei välttämättä jaksa etsiä itselleen apua, sillä kaikki tuntuu turhalta. Etsintätyötäkään ei tarvitse tehdä onneksi yksin, vaikka tuntisikin itsensä hylätyksi. On monia vapaaehtoisia ja ammattilaisia, jotka kyllä osaavat auttaa, opastaa ja ohjata ihan ilmaiseksi.

      Tsemppiä elämään tai kuolemaan!
      Jos päätät kuolla, kannattaa se todella tehdä, sillä kitumaan jääminen on pahempaa kuin kuolema ja surkea elämä. Myöskään muiden ihmisten satuttaminen omalla kuolemalla on hyvä ehkäistä. Viattomat liikenteessä liikkujat sun muut tahtovat elää kuten kuka tahansa. Onnellisesti.

      Vaikka elämässä olisi menettänyt kaiken, ei ihminen koskaan ole menettänyt onneaan ja vapauttaan valita asennettaan. Kerran eräs mies käveli tuhoutuneen talonsa jäänteissä vähän liiankin intoa puhkuen. Paikalle sattunut kysyi mieheltä: "Mikset sure? Menetithän koko perheesi, kotisi, omaisuutesi ja monia ystäviäsi eilen tsunamissa?"
      Siihen mies vastasi: "Niin, se oli eilen ja tänään on tänään."

      "Onni ei ole paikka johon saavutaan vaan tapa matkustaa"

      "Ole onnellinen siitä mitä sinulla on, älä sure sitä mitä sinulla ei ole"

      "Jokainen joka luulee, että auringonpaiste on puhdasta onnea, ei ole koskaan tanssinut sateessa"

      Helppohan täältä on huudella ja kiusata... Ei. Kyse ei ole siitä, että pitäisi heti uskoa, että elämä on vaihtoehto. Kenenkään ei tarvitse olla syntyjään niin sisukas, että voi kääntää selkänsä vastoinkäymisille. Sitä taitoa, kuten monta muutakin voi harjoitella. Ja harjoittelua ei tarvitse tehdä yksin. Jos mentäisiin aasian maihin, ei tässä olisi niiden maiden ihmisille mitään uutta. Toki ei saa yleistää ja jokainen on yksilö, mutta pääasiassa kuitenkin. He ovat kulttuurinsa takia tottuneet siihen, että kaikki tehdään yhdessä ja jos haluaa saavuttaa jotain, vaatii se paljon työtä. Mutta länsimaalaisille suoritusyhteiskunnassa eläville yksin selviäville ei harjoittelu ja ihmisten yhteistyö ole yhtä arkipäiväistä.
      Siksi muistutin siitä.

      Tsemppiä siihen mitä päätätkään tehdä!

    • HurraanAina

      Lue Iltalehteä niin masennut lisää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe