Se on sitten jo MAAHANMUTTOA eikä pakolaisuutta!

pakolaisuudestamandaatti

Suomeen tulijat ovat sitten jo maahanmuuttajia eikä pakolaisia !!
pakolaisia tulee auttaa ... mutta kestääkö Suomi hallitsemattomasta maahanmuutosta?

MITEN SUOMEN HALLITUS ON MENNYT HAKOTEILLE TÄSSÄKIN SUHTEESSA ??

Suomen kansalaisille annetaan sellainen kuva, että tänne otetaan vain pakolaisia ..... mutta onkohan ne tulijat edes niitä ??? KYLLÄ NYT PUHUTAAN MAAHANMUUTOSTA EIKÄ PAKOLAISVIRRASTA ...... Mikähän lienee nyt ajankohtainen tuhat määrä ... kenties jo 50 tuhatta .. ensivuonna jo 100 000 ..... pitäisi ottaa jo järki käteen Suomen päättäjienkin tämä asia !!!

31

457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HölmöysOnSaanutVallan

      Saamme vielä lisää näitä rikastuttajia kun seuraavat vaalit on käyty on voittajia nämä oppositiossa olevat puolueet ja sitten he hallituksessa pistävät tämän hölmölän täyteen musutunkeutujia? Hölmölässä väki äänestää miten hölmölässä pitääkin eli samat läskinaamat mitä ennenkin pääsevät taas hölmöilemään, paitsi persut he ovat nyt jytkyputoajia eli täysin häntäpäässä.
      Eduskunnassa ei ole yhtään järkevää edustajaa joka pitäisi oman maan kansalaisista huolta on vain läskiperseitä joille nämä maahantunkeutujat on tärkeintä.

      • koululainen9v

        Timppa joutuu luopumaan konjakkipieruisesta Audin takapenkistä.


    • näinköon

      Onkohan tosi kun väitetään, että maamme eliitti, eli virkamiehet ovat yhdessä juonessa mukana ....... he ottavat tänne maahanmuuttajia niin, ettei heidän rötöksensä ja etunsa kärsi ??? ELI HAJOITA JA HALLITSE MENETELMÄ , jolloin huomio on kansan keskuudessa , ei virkamiespäässä!

      • Olisko syytä Suomalistenkin radikalisoitua ja alkaa toimimaan ? Että silleen.


    • Jussi..Pussi

      Silloin, kun porukkaa alkoi lappamaan Ruotsista Tornioon valemedia kirjoitti turvapaikanhakijoista, tai pakolaisista. Kun myöhemmin selvisi, etteivät he olleet kumpiakaan alettiin kirjoittamaan maahanmuuttajista. Nyt valemedia käyttää pelkästään nimitystä, maahanmuuttajat.
      Välimeren yli veneillä tulijoista valemedia käyttää nimitystä, siirtolaiset.

    • kansaavedätetään

      Kauankohan Suomen kansalaisia vedätetään ??? Kyllä KEKKOSEN AIKAAN OLTIIN VIELÄ REHELLISIÄ HALLITUSPUOLELLAKIN , NYT EI ENÄÄ ?

      onkohan juuri, että sdp/kok hallitus on saanut aikaan tuollaista vääryyttä , jollaista on vieläkin .... 1990-luvun laman aiheuttajat olivat sdp/kok, ja siitä lähtien on jouduttu tekemään puolueiden välillä sopupelejä ja KANSA KÄRSII !!

      • E.ennustaja

        Kauankohan Suomen kansalaisia vedätetään ??? No mitäpä noin itse luulisit, kun teitä on jo vedätetty vuodesta toiseen ja ainoa aktivoitumisen taso on kirjoitella palstalle jota valtaosa kansaa ei edes lue. Eli kyllä teitä vedätetään vielä pitkään ja hartaasti, usko pois.


    • aina.vaan.paranee

      Kohta se on kunniakansalaisten valtiovierailua. Johan niitä jo nyt kohdellaan kuin kuninkaita.

      • hohoijaa

        Me pelataan afrikantähteä. Ei tässä kerkiä mitään maahantulijoita miettiä.
        terv. sos.toimistosihteeri


    • Hoplaax

      Pakolaisuus muuttui taakanjaoksi ja taakanjako maahanmuutoksi. Käsitettä muuttamalla ongelma on lakaistu maton alle.

      Vaaleilla valittujen päättäjiemme ensisijainen velvollisuus on ajaa valitsijoidensa etuja. Missä kaikki meni vikaan...

    • kgukn

      Ero EU:sta on ainoa ratkaisu tähän ongelmaan. Britannia lähtee tästä syystä myös. Suomen päättäjä ei osaa lyödä nyrkkiä pöytään eu pöydässä, joten ainoa ratkaisu on tämä.

    • uusia.termejä

      Loisiminen on monikulttuuririkastuttamista. Autojen polttaminen ja kuorma-autoiskut ovat pahoinvointia.

    • EiPakolaisia

      Turvapaikanhakija siirtolaisia he ovat, joille kuuluu omasta mielestään ilmainen oleskelu Suomessa ja kaikki edut siihen päälle.

    • Ti3mo

      Jotenki moon kans alkanu vähä karsastaa koko maahanmuutto termiä kuvaamaan IHAN kaikkea noita siirtolaisuutta, pakolaisuutta ja turvapaikanhakua, ja varsinki turvapaikkalottoa!? :/
      Ku jotenki sitä vaa mieltää et toi maahanmuutto olis lähinnä vaan tota siirtolaisten tekemää touhua?!

      Ja varsinki sanahirviö "maahanmuuttokriittinen" on ton valossa melko perkeleen huono! Koska ainakaan minä en o koskaa ollu sitä vastaa et tänne muutetaa siirtolaisena töihin, enkä oikein sitäkään et tänne tullaa YK pakolaismandaatilla pakoon. Enkä välttämättä edes sitä, et tullaan turvapaikkaa kinuimaan, jos se tehtäis vaan niiden sääntöjen mukaan ja puitteissa jotka EUssa on sille sovittu! Ja YKssakin.

      Meinaa Ruåtsista AINAKAAN ei pitäs hyväksyä yhtä ainoatakaan tulijaa! Eikä mun mielestä Turkistakaan purjehtineita, koska Turkki on ihan turvallinen maa, joten ei muuta ku käännytys joka iikalle joka sieltä yrittää EUn! Ja sama koskee Pohjois-Afrikkaakin, koska eipä siinä Välimeren rantsullakaan taida olla ainuttakaan sotaa käyvää maata, mitä ny Libyassa vähä ISIS rähisee, mut koskas ny rauhan uskontoisessa maassa on töysin rauhallista ollutkaan? Ja silloin loppus noi turhat hukkumisetkin tohon Välilätäkköön! :/

      Joten: Pitäskö mun siis alkaa "elintasopakolaiskriittiseks"? :P
      (joka taas ei o sanahirviö OLLENKAAN?! Eihän vaan? :D )

    • Nuhjunuhju

      35 000 matua maahantuoneiden petossuomalaisten poliitikko jo ehdotti ettei niitä saa kutsua pakolaisiksi vaan siirtotyöläisiksi,tuo petossuomalaisten tai nyk, bernersuomalaisten matujen hyysääminen omanmaan kansalaisten kustannuksella menee jo liian pitkälle.

    • sotilaita

      Eilen katselin, kun rautatieasemalla oli kaksi naispuolista alikersanttia junamatkalle lähdössä. Varmaankin viikonloppulomalle. Vieressä seisoi kaksi irakilaista n. 30v miestä, arvatenkin sotilaskarkureita tai isis-hemmoja. Katselivat tarkkaan näitä naissotureita. Mitähän mahtoi päässä raksuttaa näillä pakoloisilla?

      • ÄläJohdataKiusaukseen

        Eilen ruotsalaisessa "Nyheter idag"-lehdessä kirjoitettiin, että naispuolisista kurdisotilaista koostuva joukko kalashnikoveineen lähestyy Raqqaa. Artikkelissa sanotaan: "Terroristien pahin painajainen lähestyy Raqqaa".

        Asia nääs on niin, että jos tuossa kulttuurissa nainen tappaa miehen, mies ei pääsekään luvattuun paratiisiin.

        Olisiko ollut jotain yhteyttä raksuttamiseen. Miettivätkö ehkä, että saattavat joutua näiden naisten kanssa tekemisiin ehkä totutusta poikkeavalla tavalla???

        Tein aloituksen eilen samasta asiasta, mutta sensuurin luuta viuhui tiheästi. Tosin en ymmärrä miksi...Aiemminkin olen kirjoittanut: ei pidä aliarvioida naisen raivon voimaa.

        http://nyheteridag.se/kurdiska-kvinnor-med-kalashnikov-terroristernas-varsta-mardrom-narmar-sig-is-huvudstaden-raqqa/


    • HölmöysOnSaanutVallan

      Suomessa kansa on niin aivopestyä median toimesta että saamme näitä kunniavieraita vielä paljon tänne hölmöläämme. Kansa uskoo kaiken paskan mitä esimerkiksi YLE syöttää ohjelmissaan ja uutisissa sitten vaaleissa äänestetään näitä limanuljaskoja taas päättämään asioistamme. EU on menossa loppusuoralle loppuaan ja nämä Suomen päättäjät saavat kokea sen mitä ovat kerjänneetkin eli maamme on ajettu ahdinkoon mistä ei ole enää paluuta.

    • Sosiaalipakolaisia

      Kaikki, jotka eivät tule suoraan töihin ovat sosiaalipakolaisia, taloudellista taakkaa heti alkuun. Myös esim. Afrikasta haalitut miehet ovat pelkkä sosiaalipakolaisuutta.

      Miksi ne onneksi harvahkot, mutta tyhmät naiset eivät mene itse sinne Afrikkaan asumaan ? Mulattilaisuus ei kaunista eikä vie eteenpäin maamme geenistöä, mutta Afrikkaa se voisi edistää ellei heitä metsästetä siellä albiinoina noitien taikakaluiksi.

      Tuo sosiaalipakolaisuus pitää lailla pysäyttää. Ei rahaa toisten kansojen ihmisille lainkaan !

      Meillä ei ole varaa siihen, eikä se ole oikein suomalaisia kohtaan !

    • OnkoVaikeaa

      Pakolainen = maahanmuuttaja silloin, kun hän jää asumaan kohdemaahan. Ja totta hemmetissä nämä kultakimpaleet jäävät tänne rakentamaan ja kehittämään yhteiskuntaamme, koska suomalaiesta pullamössönuorisosta tai eläköityvästä ammattikunnasta ei siihen yksinkertaisesti ole.

    • SuomalaisetAsunnottomia
    • kylä_näin_o

      Jos passit ja henkkarit häviää matkalla,mutta puhelin säilyy, silloin se
      on maahantunkeutuja.

    • kamelikuskit.ry

      Se on työperäistä maahanmuuttoa, kamelikuskeja tarvitaan elvyttämään Suomen kamelitalous.

    • sellastaaa

      Ruotsi aikoo rajoittaa työperäistä maahanmuuttoa, koska työt pitää tarjota jo maassa oleville, sanoi Löfven. Mutta kelpaako heille tiskaus ja siivous

      • Paikat-loppuneet

        Etenkin sitä tiskausta alkaa olla entistä rajoitetummin tarjolla, koska tiskikoneet ovat kaikissa ravintoloissa ja suurkeittiöillä olleet jo vuosikymmeniä.

        Siivoojan paikkojakaan ei ole rajattomasti, vaikka niin yleensä luulotellaan.
        http://www.fi.issworld.com/tyopaikat-career/avoimet-tyopaikkamme/Avoin-hakemus

        Kannattaa koettaa kokeeksi laittaa oma resumee sisään tuonne ISS:lle, ja katsoo miten nopeasti ne sieltä vastailevat, jos vastaavat. Pääkaupunkiseudulla paikkoja on jonkin verran, mutta siivoojan palkalla ei tahdo pystyä asumaan Helsingissä enää.


    • Suomen-etu-ensin

      Jos kerran ei ole kyse suojelua tarvitsevasta pakolaisuudesta vaan maahanmuutosta, niin kyllä silloin on SUomella se kai,kkein painavin sana keitä tänne päästetään muuttamaan ja asumaan.

      Ei ole Suomen edun mukaista että maahanmuutatamme lukutaidottomia ihmisiä Afrikasta tänne. Meidän kansallisen etumme ja tavalölisten kansalaisten edun muaista on ottaa maahamme huippututkijoita. Valmiiksi koulutettuja ammatti-ihmisiä eri aloille, professoreita ja opettajia, jotka saavat Suomen oloja kohennettua.

      Menee aivan nurinpäin, että vedetään Kongosta 10.000...30.000 lukutaidotonta henkeä tänne. Aletaan niille opettaa ABC-merkistön alkeita, ja sitä kuinka vaatetetaan ja pestään itteänsä ja opetellaan kielen alkeita 10 vuoden ajan alkajaisiksi jne.

      Tällaisessa menee 30 vuotta aivan hukkaan. Kun samaan halukkaita koulutettuja tulijoita on satoja tuhansia Euroopassa ja Aasian puolella olemassa.

      • Oikea maahanmuuttaja tulee toimeen omilla rahoillaan. Asunto on valmiina odottamassa ja joko työpaikka tai opiskelupaikka. Muut tulijat ovat turisteja omalla kustannuksellaan tai vierailijoita tuttujensa luona Suomessa sekin omalla kustanuksella. Valehtelu on saatava loppumaan medioissa asiasta. Että silleen.


    • mitäihmetttäää

      jos amerikkalaiset eivät saa pystytellä muureja ja palauttaa laittomia maahanmuuttajia, miksi suomi saisi

    • kirotusvire

      "MAAHANMUTTOA" kuulunee johonkin takahikiän terminologiaan. Ei tunne wiki...

    • kopfdu

      No mutta eihän Suomi saa ajatella kansallista etua, sehän on rasismia. Muut maat kyllä saa ja ajattelee.

    • hirveääää

      Eikö noita laittomia maassa olijoita mitenkään saada täältä pois. Miksi niitä annetaan olla suvakkien kanssa asemalla. Jokainen tietää, että niin kauan on levotonta, kun nuo maahan tunkeutujat poistetaan.
      Eikö poliisilla ole muuta tekemistä, kuin ajaa suomalaisia veronmaksajia pois omasta kaupungistaan. Hirveää. Nuo laittomat kiireesti pois suomesta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe