Huomenna Suomessa murheen päivä 1.3.2017

VoiNäitäLopunAikoja

Silloin alkaa joidenkin pappien osalta oamvaltainen samaa sukupuolta olevien
vihkimys kun maallinen laiki sallii sen vaikka kirkkojärjestys ei siihen muodollista lupa
antaisikaan.

Itse arkkipiispakin on epäsuorasti kannustanut sen suuntaiseen syntiseen toimintaan Irja piispattaren tuella.

On kauheaa jos Herran Huone saastutetaan tuollaisella synnillä. Siitä ei hyvä seuraa.

Kornia on että rauhansanalaistaustaisen pääministerin aikana vielä
tälläinen onnettomuss pääsee lakiin asti.

27

340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lepakkkoa

      Aika monelle se on ilon päivä. Koetko olevasi kristitty mielipiteinesi? Vai pelkkä lesta?

      • Aloittajalta

        1. kor 6:
        9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, [Room. 13:13 ]

        Selkeää tekstiä, miten kristityn tulee toimia ja mikä odottaa niitä, jotka tuonkin Jumalan Sanan tallovat jalkoihinsa elleivät tee parannusta.


      • Matriina

        Ei se homoseksuaalisuus ole pelkästään toisen peräreikä. Homoseksuaalit voivat toteuttaa seksuaalisuuttaan monin eri tavoin ja mitä se meille kuuluu, mitä he omissa makuukammareissa tekevät. Moni heterokin saattaa harrastaa anaaliyhdyntää, miksi sitä ei kauhistella?
        Tietysti oman uskon näkökulmasta heteroavioliitto on ainut oikea ja siinä toteutettu siveellinen seksuaalisuus on ok. Ymmärrän kuitenkin niitäkin, jotka näkevät asian toisin. Miksi ihmeessä riitelemään näistä asioista, kun ne ovat jokaisen oma henkilökohtainen asia!


      • anaali.on.pop

        Et varmaankaan ole kokenut anaaliyhdynnän ihanuutta?


      • Homohumppaa
        anaali.on.pop kirjoitti:

        Et varmaankaan ole kokenut anaaliyhdynnän ihanuutta?

        Jep. Se on teidän pienimunaisten pelastus.

        Persepano = PASKA haisee ja balalaikat soi - tunnelma on muutenkin kuin itämaisessa painiottelussa.


      • puhdaspeppuinen
        Homohumppaa kirjoitti:

        Jep. Se on teidän pienimunaisten pelastus.

        Persepano = PASKA haisee ja balalaikat soi - tunnelma on muutenkin kuin itämaisessa painiottelussa.

        Oletko tietoinen, että anaalin voi huolellisesti pestä ja voidella hyväntuoksuisella öljyllä ihanan liukkaaksi ennen yhdyntää?


    • Vl-nainen

      Tuskin huominen päivä minua mitenkään heiluttaa. Minä kun en ole homoseksuaali, vaan hetero. Huominen ei siis kosketa minua millään tavoin, joten se on normi keskiviikko, siinä missä kaikki muutkin keskiviikot. Ei tule muuttamaan siis minun elämääni millään lailla.

      • KimmonNousu

        iinpä - vl-papit taipuu vihkasee homot kuin lesbotkin kunhan rahaa tulee.


      • Ceekasetti

        Kaikki joilla on lapsia, tulevat kokemaan hyvin läheltä seta,n ideolokian. Monet luulee, että tämä laki koskee vain homoliittoja, mutta se tulee koskemaan jokaista Jumalan luomistyön mukaisessa avioliitossa elävää ihmistä tavalla tai toisella. Varsinkin päiväkoti ja koululapsia!


      • koetus

        Testikirjoitus.


      • suusta_tuleva
        Ceekasetti kirjoitti:

        Kaikki joilla on lapsia, tulevat kokemaan hyvin läheltä seta,n ideolokian. Monet luulee, että tämä laki koskee vain homoliittoja, mutta se tulee koskemaan jokaista Jumalan luomistyön mukaisessa avioliitossa elävää ihmistä tavalla tai toisella. Varsinkin päiväkoti ja koululapsia!

        Kyllä lapset joutuvat kohtaamaan monia muitakin ideologioita koulussa ja muualla. Lasten säilyminen vanhempien uskossa ei ole vanhempien voimien varassa, vaan Jumalan työ. Vanhemmat ovat kylväjiä, Jumala antaa kasvun. Paavalikin tunnusti, että Jumala oli kutsunut armossaan hänet jo hänen äitinsä kohdusta.

        Koulussa uskovaiset uskonnon opettajat saavat käsittääkseni kertoa myös oman mielipiteensä asioista, joita he opettavat opetussuunnitelman mukaan. Kannattaa yrittää valita lapsille paikkoja, joissa opettajat kunnioittavat ja arvostavat ainakin henkilökohtaisesti puhtaita uskovaisille lapsille sopivia asioita. Sillä on merkitystä paikan ilmapiiriin. Maailmallisiin ideologioihin samaistuneet opettajat saastuttavat opetuksillaan itseään, eivät niinkään toisia. Se, mikä tulee ihmisen suusta, saastuttaa hänet. Pienet uskovaiset tytöt ja pojat erottavat kyllä, milloin opettaja saastuttaa puheillaan itseään.


    • Matriina

      On olemassa myös vanhoillislestadiolaisia, joille uusi avioliitto on se ja sama.
      Miksi emme voi antaa niiden, jotka eivät ole vl:iä elää omanlaista elämää.
      Miksi kieltäisimme homoseksuaaleilta kristinuskon?
      Se, että vanhoillislestadiolaisina pidämme oman kannan, ei tarkoita sitä, että kaikkien täytyisi olla samaa mieltä. Kristillisiä seurakuntia kyllä mahtuu tähän maahan. Ja myös kirkon alle. Jokainen saa pitää itseään kristittynä tai ei kristittynä.
      En näe huomisen mitenkään mullitavan tai muuttavan meidän heteroseksuaalien elämää millään lailla. Se, että homoseksuaalit saavat mennä naimisiin, ei pitäisi muuttaa meidän elämää millään lailla.

      • Raamatussa_nuo

        #
        Miksi kieltäisimme homoseksuaaleilta kristinuskon?
        #
        saastat on haluttu kivittää. Se ei ole nykyaikaa, joten jätettäköön kivittämiset sikseen. Olimmepa täällä mitä mieltä tahansa, homot touhuilevat omiaan niin kuin haluavat. Sehän tässä kummastuttaa, että ne homot haluavat lykätä paskaansa myös kirkkoihin, mutta se tietysti on ymmärrettävää siksi, että arkkipiispa tykkää siitä homopaskasta niin kuin paksiu emakkopiispa Irja ja vähän hoikempi oulunainen tuomionaaras Satu.


    • kkantz

      Voin rukoilla sammaa sukupuolta olevien parien puolesta ja toivottaa heille siunausta.i

    • RaimoP

      Rukousrintamaan Suomen ja kirkkojen puolesta, että samaa sukupuota olevien vihkimiset eivät pääsisi kirkkotiloihin.

      Rukoilua myäs homoutta ja lesboilua puolesta että saisivat parannuksen armon ja kääntyisivät takaisin Jumalan tahdon alle. Samoin rukoilua kateellisten (meidän kaikkien) puolesta ja .....kaikkien syntiä tekevien puolesta että kääntyisimme pahoilta teiltämme ja saisimme armon ...

    • Kattiakanssa

      Varmasti tulee Yleltä näyttävästi uutisoituna jonkin pervoparin "häät". Voipi olla, että on peräti iltauutisten ykkösaihe.

      Yle jatkaa aivotonta homotustaan, vaikka ei enää Sipilän kakkarakirjeiden jaJääskeläisen ukaasien jälkeen tohdi millään tavoin arvostella tai julkistaa Sipilän rosvokoplan koplauksia.

    • Kattiakanssa

      Eroaisin kirkosta tänään, ellen olisi jo eronnut mäkisen ja askolan puheiden vuoksi.

    • lumiäijä

      Eipä tämä ole ongelma muiden pohjoismaiden EvLut kirkoille, siellä vihitään samaakin sukupuolta olevat parit.

      Meillä näkyy herätysliikkeiden vaikutus, näkyi naispappeudenkin kohdalla. Samaa polkua kirkko Suomessakin kulkee länsinaapureiden perässä, ennemmin tai myöhemmin.

      • etelänvanhin

        Lestadiolaiset on todella umpimielistä porukkaa. Aivopestyjä sivistymättömiä johtajien palvojia. Tämä on vaan minun mielipide. Oikea lammaslauma. Vielä 2000-luvulla nainenkaan ei ole tasavertainen lestamiehen mielestä, pelkkä lastenhoitaja ja kodinhoitaja. En osaa nähdä kristillisiä arvoja koko lahkossa.


      • kissapöydällejo

        Lestadiolaisissa paljon homoja ja kieroutuneita, siksi niin arka aihe puhua.


      • kirkkohajoaa
        etelänvanhin kirjoitti:

        Lestadiolaiset on todella umpimielistä porukkaa. Aivopestyjä sivistymättömiä johtajien palvojia. Tämä on vaan minun mielipide. Oikea lammaslauma. Vielä 2000-luvulla nainenkaan ei ole tasavertainen lestamiehen mielestä, pelkkä lastenhoitaja ja kodinhoitaja. En osaa nähdä kristillisiä arvoja koko lahkossa.

        En ole lestadiolainen, mutta arvostan ja kunnioitan uskovaisia. Olen pohtinut surullisena mitenkä ev.lut kirkkon pappisvihkimisen ottanut pappi alkaa vasten ^työnantajiensa^ tahtoa vihkimään homoja ja lespoja. Ortodoksi kirkossa ei edes keskustella moisesta asiasta. Tuntuu että se kirkkokunta tulkitsee puhtaammin raamattua kuin meillä ev.luterilasuudessa. Ei nyt sentään kaikkea tehdä rakkauden nimissä. Alkasivat kirkonpiirissä tosi suurta ryhmää, avopareja, houkuttelemaan menemään avioliittoon. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto. Avopareissa olisi työsarkaa!


    • Mikä_murhe

      se on, että homot pääsevät leikkimään kirkon siunaamalla paskalla? Heille se lienee hauskaa. Me muut voidaan katsella ja nauraa.

    • 3333

      Koko asian ydin on siinä, ettei noudateta Jumalan tahtoa. Siitä tulee kansoille tuomio aikanaan. Nyt ollaan, kuin sopulilauma menossa samaan suuntaan. Päämäärästä ei ole tietoa... Lavea tie vie kadotukseen. Jokainen oman tiensä valitsee.
      Jumalan kunnioitus on maasta hävinnyt. Oikein on Sanassa sanottu, ihmiset valitsevat päättäjänsä korvasyyhyyn. Ne pääsevät eteenpäin, jotka noudattavat ihmisten tahtoa.

    • tässä.vaihtoehdot

      Luterilaisen teologian mukaan avioliitto on valtion asia. Kirkkolaissa ja kirkkojärjestyksessä nojataan siten avioliittolain määrittelyyn avioliitosta.

      Kirkon säännöksiin voitaisiin esimerkiksi tunnustuksellisista syistä ottaa valtion kannasta poikkeava määrittely avio­liitosta. Sellaista ei kuitenkaan ole säännöksiin otettu. Kirkon juridinen kanta avioliitosta ei siis poikkea valtion kannasta.

      Joten, jos valtionkirkon meno ei miellytä, niin voitte sitten pysyä vaan niissä omissa seuroissanne, jossa saatte tehdä mitä ikinä haluattekaan. Niin hyvässä, kuin pahassakin.

    • setäse

      Tässä homostelussa on kärpäsestä tehty härkänen. Wikipedian mukaan homoja on väestöstä noin 1 - 2 %. Ja tästä pienestä porukasta julkinen sana ja muut tahot pitävät aivan mahdotonta meteliä. Miksi meidän heterojen pitäisi niin kauheasta välittää tästä sakista. Hoidetaan vaan omat asiamme. Meidän tehtävämmehän on pitää huolta ihmiskunnan säilymisestä. Siinä on riittävästi urakkaa.

      • Kai_ne_arkki-

        piispat ja paksut emakkopiispat ja oululaiset tuomionaaraat ja Haavistot haluavat hyvittää nykyiselle homosukupolvelle menneet vääryydet, joiden mukaan homous oli Suomessa rikos vuoteen 1971 saakka ja sairaus vuoteen 1981 saakka. Nyt arkkipiispa kiittää Jumalaa homojen olemassaolosta. Ei olisi arvannut, että arkkipiispakin on homo ja että sillä harmaan naamansa takana on niin auvoinen olo kun on saanut patukkaa peräsuoleensa. Kyllä varmaan meidän täytyy seuraavaksi valita se Pekka Haavisto presidentiksi. Tuossa edellinen kirjoittaja on oikeassa, että homoja on vain marginaalinen vähemmistä eli 1 % väestöstä, mutta kaukana ei liene aika, että homous säädetään pakolliseksi ja heteroudesta rangaistaan.


      • Fyra

        Kyllä moni erkanoo kirkosta/seurakunnasta, kun papit alkavat vihkiä homopareja ja lesbopareja kirkossa.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1555
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1265
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1238
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe