Kristukseen Jeesuksen kirkkaudeksi ja...

Herätyys

kunniaksi, Hänen APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi kutsuttuja, Jeesuksen nimessä... etsivä / perään kuulutteleva.

"Löytäneekö"Hän... Etsivä, täältä keitään?

17

155

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herätyys

      Missä olette Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittäviä, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. YHTEYTEEN ja yhteistyöhön kutsutut, ja muut, tähän em. kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla, yhtymään halukkaat?

      Jeesuksen nimessä... teitä etsivä / peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. vasta Oikeasti Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

      Sitä asiallista ja uskottavaa, ns. "vastakaikua" odottava.

      • Onkovai

        Tämä on profetiat palsta. Mikä profetia on aloituksessasi ? Voitko selventää?


      • HyväHerätys
        Onkovai kirjoitti:

        Tämä on profetiat palsta. Mikä profetia on aloituksessasi ? Voitko selventää?

        Onkovai
        13.3.2017 17:01
        Ohhoh.. Häpeä.
        Ällöttää tuollainen omahyväisyys. Ikään kuin itse jotakin ymmärtäisit palstan aiheesta tai edes näkisit etusivun aiheitä.


    • Herätyys

      Ei vain alkaa sitä, Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen sitä ns. "vastakaikua" kuulumaan!!

      Missähän ne kaikki muut "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist, yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut piileskelee, ja miksi?

      Jeesuksen nimessä...heitä etsivä ja peräänkuulutteleva.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

    • mitäyrittääsanoa

      Miksi tämä sama sanasotku toistuu täällä. Varmaan tarkoitta hyvää, mutta ei tuosta saa mitään selvää, kysyykö, vastaako, julistaako. Vai tökeröitä sanoja ja lauseita peräkkäin.
      Tosi huonoa suomea

      • Herättelevä

        Etsii niitä muita Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen APOSOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja YHTEIS työhön kutsuttuja, ja muita tähän, kaikille hyväksi Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään halukkaita.

        Muidenhan ei tarvitsekaan näitä ymmärtää.


      • eTTT

        mitäyrittääsanoa
        12.3.2017 17:09
        HÄPEÄ JO JA PAINU SUOLLE.


      • Hrättelevä
        eTTT kirjoitti:

        mitäyrittääsanoa
        12.3.2017 17:09
        HÄPEÄ JO JA PAINU SUOLLE.

        Palautteet on kuin Nooan aikaisilla Nooalle. Jotka sitten saivat sen ansaitsemansa maailman LOPUKSEEN tuomionsa siinä vedenpaisumuksessa!!

        = "Sitä saa mitä tilaa", = Oikeuden mukaisuuden Lainalaisuutta.


    • pitkäänuskossa

      En minä kyllä ymmärrä tuosta aloituksesta yhtään mitään. Huonoa suomea.

      • Herätyys

        Niin, voihan se olla vaikeaa pitkään väärässä, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden vastaisessa uskonnollisesa, vain uskossa olleelle, Ei Raamatun UT mukaisesti, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist vaihtoehtoa rakentavassa Kristillisyydessä. Kun on siihen väärään jo niin syvälliseksi kasvanut, ja siihen riippuvaiseksi jäänyt.

        Mutta kun alkaa uudelleen lukemaan ja tutkimaan niitä kaikille hyväksi Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvia ja mukaisia, kaikki kohtaanLaillisen kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisia opetuksia ja ohjeita, niin voi vielä päästä siihen Oikeasti Kristillisyyteen / siihen Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön / siihen lopulliseen pelastumiseen...

        Joka edellyttää siihen ylösottoon kelvollisuuteen, siihen käskynsä kaikilta osin pitävään ja täyttävään, Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, mukaisen täysimääräiseen Kristillisyyteen, siihen, ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävään ja täyttävään, kasvamista.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin tähän em. Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herätykseksi / valkeudeksi, Totuutta.

        Vähäinen, Totuudessa / valkeudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, tähän, em.Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita etsivä / peräänkuukutteleva.


      • sdvdvfg

        pitkäänuskossa
        13.3.2017 19:27

        KAIKEN MUUNKO SITTEN MUKA YMMÄRRÄT. Olet ymmärrystä vailla siis.


      • Herätyys
        sdvdvfg kirjoitti:

        pitkäänuskossa
        13.3.2017 19:27

        KAIKEN MUUNKO SITTEN MUKA YMMÄRRÄT. Olet ymmärrystä vailla siis.

        Ekiköhän se ole kuitenkin niin että, ne jotka ei tiedä mikä vasta on Raamatun UT mukaista Kristillisyyttä, sitä ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävää ja täyttävää, ne käytännön arkielämässä, elämällä, sanoilla ja teoilla osoittavaa / todistavaa Kristillisyyttä, ne ovat sitä kaikille hyväksi Totuuteen (Jumalan Sanaan) perustuvaa ja mukaista, Kristillisyyttä, ovat sitä Oikeasti Kristillisyydestä YMMÄRRYSTÄ vailla, sitä mitään tietämättömiä. = Niitä NUKKUIVIA.

        Jeesuksen nimessä... Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi / ymmärtäväisesti elävä ja toimiva. Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut?!

        "Löytäneekö uskoa", sitä kaikille hyväksi, Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä...

        Vielä ei ole löytänyt!! Vuosikausien näin julkisesti peräänkuulutteluista / etsimistä huolimattakaan. Mihin lie ja miksi, ne muut eksyneet?!!

        Kun ei näy eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi näkyä, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille. Myös ja etenkin tänne suomi24 keskustelufoorumeillekin, jossa on näin valtavasti pimeydessä / ymmärrystä vailla, tuomiokseen eläviä ihmisiä!

        Uskovilleen / muillekin herätykseksi valistaen ja muistuttaen, siitä Raamatun UT mukaisesta Kristillisyydestä.


    • Hihhulihihhii

      Onhan se jotenkin surkuhupaisaa, että uskova toope kirjoittaa niin sekavan typerästi ja niin huonolla suomen kielellä, ettei saa edes omia uskontoveritaan kiinnostumaan eikä saa näiltä mitään positiivista vastakaikua.

      Taas yksi toope joka on perustanut ikioman seurakuntansa, johon kuuluvat hän itse yksinään eikä koskaan ketään muita, koska uskova toope ei osaa kirjoittaa riviäkään järjellistä tekstiä. Mikä tosin on näissä porukoissa erittäin yleistä.

      • hahahhaaa

        Hihhulihihhii
        16.3.2017 23:25

        Hyvin analysoit itseäsi.


      • hoohii

        Hahahhaa

        heh heh..


      • Herätyys

        Niin, eihän ne vääryyden mukaisiin ja pahuuden puolesta touhuihin ja politiikkaan mielistyneet voi ymmärtää Totuuden / Laillisen, kaikille Luvallisen Oikeuden mukaisia ja mukaisuutta. Kun ovat antautuneet / taipuneet, "pirun" vietäviksi, vedettäviksi, johdettaviksi ja hallittaviksi, jossa menossa PAHA perii.

        Niistä PAHAN perimistähän tiedostus välineet, vain joistakin, päivittäin, kautta maailman uutisoi. Kuka vain niitä uutisointeja maailmalta seuraa, niin pitäisi tietää ja ymmärtää.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin, Raamatun UT mukaiseen, kaikille hyväksi Kristillisyyteen herätykseksi, muistuttaen ja valistaen.

        Vähäinen, Totuudessa / valkeudessa pysyvä ja mukaisesti elävä ja toimiva, sitä kaikille hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu / näyllä armoitettu palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muita tähän vasta Oikeasti Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään haluavia, etsivä / peräänkuulutteleva.

        "Löytäneekö"Hän... uskoa, Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä?


      • swvrf

        Saapas nähdä, mitä löytyy.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe