Sipilän johdolla Suomi nousee suosta!

Työttömyyspois

Talous on hyvässä kasvussa, työttömyys vähentyy koko ajan. Kuuteen vuoteen kansalaiset tuntevat että heillä on ostovoima lisääntynyt ja he uskaltavat ottaa taas lainaa esim. asuntoon. Mersu ottaa 1000 työntekijää töihin telakat käyvät täysillä. Lähiaikoina kuulemme lisää investointipäätöksiä ja niiden tuottamia työpaikkoja.
Pellon matkailu on hyvässä nousussa ja lisää investointeja on tulossa. Lapsimäärä on nousussa.
Pellossa nämä ovat tosi surkeita uutisia tovereille ja heidän paimenelleen. Sitä saattaa jopa joutua töihin!

13

271

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kapitalistitameriikkaan

      Koskapa patamustat porvarit olisivat töitä tehneet, ittele keinottelevat minkä ehtivät, kuppaava yhteiskuntaa. Hyvä että nimimerkki: työttömyys pois kuuluu siihen omistajaluokkaan jonka ei ole tarvinnut ikinä tehdä työtä, mitä taas työväki joutuu joka päivä tekemään. Työtätekevät tämän maan on nostaneet jaloilleen.

      • onsiinäpääministeri

        Mithään mieltä aloittajan kirjotuksesta ovat työttömät, opiskelijat, sairaat, lapsiperheet ym. vähäosaiset, joilta Sipilän hallitus on leikannut isoja summia. Sen sijaan joku maatalouden kehittämisrahasto on kyllä lihonut samoin kuin hyvätuloiset ja ennen kaikkea hyvätuloiset perijät.

        Muistaakahaan kirjoittaja Sipilän oppositioaikaisia puheita ja ristiriitaa tekojen kanssa. Yksi muistutus on kuva, jossa Sipilä seisoo vaalen tyttösen kanssa kädessä taulu, jossa lukee: "Koulutuksesta ei leikata". Se on vissiin lestatiolaista totuutta.


    • KyllästynKohta

      Kylläpä nyt on niin että meidän kirjoittajilla on valikoiva muisti ja sekin varsin lyhyt. Vasenlaita on autuaasti unohtanut sixpäkin tekemät leikkaukset aivan samoin kuin keskustalta on unohtuneet annetut lupaukset.

      Pellossa asiat kuitenkin ovat hyvin, mistä kiitos kuuluu kaikille. Toivottavasti asioita viedään tulevaisuudessakin yhteisymmärryksessä kaikkien kuntalaisten parhaaksi.

      • suksitökkiipahasti

        Tätä päivää meän lapsiperhe joutuu ainakin elämään, kovasti on eloa kurjistettu tällä vaalikaudella. Leikkashan edellinen hallitus, mutta paljon paljon vähemmän. Sipilän puheet on nähty, sama koskee Timo Soinia, puheet ja teot eivät kohtaa. Pellon tilanne ei ole kokonaiskuvassa hyvä, aivan sama millä käppyrällä mitataan. Ymmärtääkseni kuntaa ohjaa ja johtaa, täysin kuntaan kuulumattomat henkilöt.


    • vaikasvaa

      Bruttokansantuote pysyi loka-joulukuussa edellisen neljänneksen tasolla, koko vuonna 2016 kasvua 1,6 prosenttia
      Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan bruttokansantuotteen volyymi 1) kasvoi loka-joulukuussa 0,0 prosenttia edelliseen vuosineljännekseen verrattuna. Vuoden 2015 neljänteen neljännekseen verrattuna työpäiväkorjattu bruttokansantuote kasvoi 1,3 prosenttia. Koko vuoden 2016 bruttokansantuotteen volyymi kasvoi 1,6 prosenttia edellisvuodesta.

      Vuoden 2016 kolmannella neljänneksellä bruttokansantuote kasvoi tarkentuneiden tietojen mukaan 0,6 prosenttia edellisestä neljänneksestä (oli 0,4 %) ja 1,9 prosenttia vuodentakaisesta (oli 1,6 %).

      Viennin volyymi kasvoi loka-joulukuussa 0,6 prosenttia ja tuonnin volyymi 1,9 prosenttia edellisestä neljänneksestä. Kiinteän pääoman bruttomuodostus eli investoinnit kasvoivat 3,0 prosenttia edellisestä neljänneksestä.

      Yksityisen kulutuksen volyymi kasvoi 0,1 prosenttia ja julkisten kulutusmenojen volyymi pieneni 0,6 prosenttia edellisestä neljänneksestä. Käyvin hinnoin laskettuina yksityiset kulutusmenot kasvoivat 0,8 prosenttia ja julkiset kulutusmenot vähenivät 0,7 prosenttia edellisestä neljänneksestä.


      Lähde:
      Tilastokeskus / Neljännesvuositilinpito

    • Töyräs

      Arvoisa nimimerkki "Työttömyyspois". voisitko kertoa yhden semmoisen päätöksen, jonka tämä hallitus on saanut aikaan työttömyyden parantamiseksi. Kaikki myönteinen kehitys, jolla keput yrittävät ratsastaa, on tapahtunut Sipilän hallituksesta huolimatta

      • Kansantahto

        No mites olisi tämä kansalaispalkka kokeilu? Mahdollistaa mm. Mikroyrittäjyyden, joka taas lisää toimeliaisuutta. Ainoa miinus kansalaispalkan tasosta, jonka toki soisi olevan korkeampi.

        Pitkäaikaistyöttömien asemaan ei mikään hallitus ole löytänyt toimivaa ratkaisua. Koulutuspolitiikka myös tökkii hallituksesta riippumatta.


      • pöljäilyä
        Kansantahto kirjoitti:

        No mites olisi tämä kansalaispalkka kokeilu? Mahdollistaa mm. Mikroyrittäjyyden, joka taas lisää toimeliaisuutta. Ainoa miinus kansalaispalkan tasosta, jonka toki soisi olevan korkeampi.

        Pitkäaikaistyöttömien asemaan ei mikään hallitus ole löytänyt toimivaa ratkaisua. Koulutuspolitiikka myös tökkii hallituksesta riippumatta.

        Voi ristus, kuinka yksinkertaista uskoa kepuleilta löytyy, että 2000 ihmiselle maksetaan 560 euroa kuukaudessa, niin sillä on lähtenyt suomi nousuun. Johan tuolle nauraa persutkin, vaikka ei niillä ole huumorintajua


    • Sipiläoikellakokoomusta

      KELA- korvattavien lääkkeiden omavastuuta korotettu ja osista lääkkeitä korvattavuutta leikattu. Terveydenhuollon maksuja korotettu. KELAn kulkemisen sairusvakuutuksen omavastuuosuutta korotettu roimasti. Kehäkolmosen ulkopuolella asuvien ja työssäkäyvien perheiden kilometrivähennysoikeutta pienennetty, jne, jne. Koulutuspaikkoja leikattu, valtionyhtiöitä, eli meidän kansan omistamia yhtiöitä yksityistetty, jne...jne...Että sellainen hallitus... Nyt myydään työpaikat ensin yhtiömuotoiselle maakuntahallinolle ja sitä kautta ulkomaisille yrityksille.

    • Britannianesimerkkiä

      seuraamaan
      Ei Suomi Sipilän johdolla nouse yhtään mihinkään. Eihän siitä ole vielä viikkoakaan, kun Sipilä julkisesti sanoi, että tämä hallitus ei järjestä kansanäänestystä Fixitistä.
      Noi jos asiat ovat näin, niin noususta on turha puhua. Nousuun tarvitaan ero EU:sta, ilman sitä mikään ei muutu oleellisesti eikä parempaan suuntaan. Suomen pitää seurata Britannian esimerkkiä, jos Suomi aikoo saada nousua aikaan.

    • lkjhghghjklö

      Jees alkiolaisuus jyrää köyhät kyykkyyn. Huraa huraa sipilä

    • AjatustenTonava

      Kylläpä vasemmisto ilakoi, samala kun unohtuupi sixpäkkin leikkaukset jota arhinmäen, Urpilaisen ja rinteen tuella tehtiin. Muisti son näköjään lahja jota ole kaikile suotu..

      • faktahommalainen

        SOS-hallituksen mielestä edellinen hallitus leikkasi liian vähän ja jatkaa samalla linjalla. Uusia keinoja Sipilän hallituksella ovat lomarahojen leikkaukset 30 prosenttia kikysopimuksella ja lasten päivähoito. Vasemmistoliitto oli ainoa puolue joka vastusti kikyn leikkauksia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe