Huijarisaarnaajat ja seurakuntalaiset

Loppu.huijaamiselle

Toivoisin seurakuntalaisille hieman parempaa näkökykyä. Toivoisin myös, ettei seurakuntiin enään pääsisi luikertelemaan saarnaamaan tälläisiä tapauksia, joista viime aikoina on ollut puhetta. Tälläiset tapaukset voisivat hakea huomionnälkäänsä kuulijoita ja heitä palvovia faneja, vaikkapa joistain seksuaalista tasa-arvoa ajavasta yhdistyksestä. Eikä suinkaan uskovien yhteisöistä ja seurakunnista. He kyllä tietävät sen, että saarnamiehen ei kuulu elää näin, kuten he elävät. Silti jatkavat röyhkeästi toimintaansa, kunnes ns.jäävät kiinni.

Tälläiset Koivistot ja Tiaiset eivät todellekaan anna ulkopuolisille kovin mairittelevaa kuvaa uskosta, uskovista, saarnaajista ja seurakunnista.
Mistä näitä tyyppejä oikein ilmaantuu julistamaan raamatun sanaa?
Showtyyliin (huutamalla ja huitomalla, hihittämällä jne?) Tekevät tätä jopa ihan pokerinaamalla. Saavat selvästi kiksejä siitä, että heitä palvotaan? Ovat riippuvaisia tälläisestä huomiosta? Tuoko tälläinen kaksoiselämä jotain jännitystä heidän elämäänsä?

Onko tämä nyt sitä lopunajan eksytystä? Harmi, että niin monet on eksytettävissä.
Ollaan kuin, narusta talutettavia sokeita pässejä. Kaikenlaisten julistajien jutut menee läpi.
Sitä hyväuskoisuutta tälläiset juuri käyttävät hyväkseen. Näitä kahtakin kehuttiin minulle ja ylistettiin liian kauan, huomaamatta heissä mitään sopimatonta. Ainoastaan minä olin sopimaton, kun huomasin sen, mitä kaikki ei huomanneet.
Mitä hurmoshenkisempi möykkääjä saarnaaja on, näköjään sitä suositumpi.

Miksi tälläiset feikkisaarnaajat saavat reuhata aika kauan, ennen kuin tajutaan mitä ne on miehiään? Onko uskovien pakko olla näin sinisilmäisiä ja sokeita?
Metroautoareenalla, nähtyäni Koiviston ensimmäsen kerran, mies oli heti minulle täysin läpinäkyvä. Samoin Tiaisesta on loistanut selkeä homous kilometrien päähän noissa youtubevideoissa.
Ei siinä mitään, suuntauksensa olkoon kullakin. Mutta ei pidä tulla julistamaan seurakuntiin muille asioita raamatusta, joiden mukaan ei itsekään pysty elämään.

9

149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12____13

      "Miksi tälläiset feikkisaarnaajat saavat reuhata aika kauan, ennen kuin tajutaan mitä ne on miehiään? Onko uskovien pakko olla näin sinisilmäisiä ja sokeita?"

      Niinpä, Jeesuksen opetuslasten olisi syytä lukea huolella Raamattu, jotta oppivat tuntemaan Jeesuksen ja Jumalan ja myös nämä sanat:

      "He sitovat kokoon raskaita ja vaikeasti kannettavia taakkoja ja panevat ne ihmisten hartioille, mutta itse he eivät tahdo niitä sormellaankaan liikuttaa. Ja kaikki tekonsa he tekevät sitä varten, että ihmiset heitä katselisivat. He tekevät raamatunlausekotelonsa leveiksi ja vaippansa tupsut suuriksi ja rakastavat ensimmäistä sijaa pidoissa ja etumaisia istuimia synagoogissa, ja tahtovat mielellään, että heitä tervehditään toreilla, ja että ihmiset kutsuvat heitä nimellä 'rabbi'. Mutta te älkää antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä yksi on teidän opettajanne, ja te olette kaikki veljiä. Ja isäksenne älkää kutsuko ketään maan päällä, sillä yksi on teidän Isänne, hän, joka on taivaissa. Älkääkä antako kutsua itseänne mestareiksi, sillä yksi on teidän mestarinne, Kristus. Vaan joka teistä on suurin, se olkoon teidän palvelijanne. Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan; ja joka itsensä alentaa, se ylennetään."
      Mat. 23:4-12

      • vai.mitä

        Nyt on sellainan aika maailmassa, että niitä tinttejä ja muita tulee sinne kirkkoon ja saarnaa, ja kirkonpenkkiä kuluttaja kuuntelija kestää sen jos on asioista toista mieltä, voisi vaikka väitellä mieluiten ystävällisessä mielessä...?


      • Siitä.Ystävällisyydestä

        Saarnaako ne huijarit sitten ystävällisessä mielessä? Eikö tuollainen kaksinaamaisuus ole muita kohtaan, kaikkea muuta kuin ystävällisyyttä? Pitääkö tuollaiset seurakuntalaisia pilkkanaan ja ihan tyhminä? Huiputtavat hyväuskoisia, kunnes jäävät kiinni? Siitä etteivät olekaan sellaisia, millaisia heidän raamatun mukaan tulisi olla.


      • todettakoon-että
        Siitä.Ystävällisyydestä kirjoitti:

        Saarnaako ne huijarit sitten ystävällisessä mielessä? Eikö tuollainen kaksinaamaisuus ole muita kohtaan, kaikkea muuta kuin ystävällisyyttä? Pitääkö tuollaiset seurakuntalaisia pilkkanaan ja ihan tyhminä? Huiputtavat hyväuskoisia, kunnes jäävät kiinni? Siitä etteivät olekaan sellaisia, millaisia heidän raamatun mukaan tulisi olla.

        ...pitävät.


    • opmnojitcyw3guybk
    • a----a

      Lahkot ovat ja tulevat aina olemaan paikkoja, joissa kieroutuneen mutta hyväpuheisen ihmisen on hyvin helppo tehdä paljon rahaa ja hakea uhreja perversioilleen, viitaten näihin lukemattomiin ja nähtävästi loputtomiin uutisiin lahkojen ja kirkkojen suojelemista pedofiilijäsenistään. Mitkään muut yhteisöt eivät tarjoa yhtä hyviä mahdollisuuksia moiseen. Korupuheita kyllä riittää, mutta silmät on niin helppo sulkea kun kyseessä on lahkon imago.

      • joopa--joo

        Ne" luikero papit" ovat siis jo osansa maailmasta saaneet, kun haluavat kunniaa itselleen, eivätkä anna kunniaa Jumalan pojalle jolle se oikeasti kuuluu...!


      • on.olemassa.muutakin
        joopa--joo kirjoitti:

        Ne" luikero papit" ovat siis jo osansa maailmasta saaneet, kun haluavat kunniaa itselleen, eivätkä anna kunniaa Jumalan pojalle jolle se oikeasti kuuluu...!

        Tässä maailmassa on monen ihmisen vaikea ymmärtää, että yliluonnollinen onkin normaalia, ja että sen pahvilaatikon reunan takana on muutakin kuin mitä siinä näkyy...!


    • oiuuy

      Suuurin huijaus on rakkauden kakasoiskäskyn laiminlyöminen lähimmäinen on unohdettu kaikki etsii vaan hyvää rusketusta herralta etelässä. suurin huijaus on että seurakunnissa on kylmempää kuin pakastimessa. mihin se kadonneiden ja haavoittuneidenja eksyneiden haku on kadonnut jos ei enä elää kuin jeesus sydämessä. kyllä on harahaopit syvällä ja täysin hyväksutty

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      386
      3911
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      216
      1935
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1444
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1305
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      971
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      60
      950
    7. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      903
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      900
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      868
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      859
    Aihe