Järki ja tunteet ovat taistelleet koko viikonlopun

TummalleJlle

Mun sisälläni on käynyt viikonlopun uskomaton myllerrys. Töissä tulit lauantaina koko ajan mieleen, vaikka kiirettä olikin. Tietoisuus siitä, että et ole siellä ja se etten voi vahingossakaan törmätä sinuun ja silmiisi. Tämä on ollut pitkä kolme päivää! Sä olet tosiaan mies valloittanut mun ajatukset.
Onneksi sain nauttia seurastasi torstaina vähän varastoon. Sinun tahdostasi sekä kohtalon oikusta. Kunpa tämä ihana kohtalo puuttuisi sinunkin ajatuksiisi. Päästäisi minut mielesi sopukoihin, lämpimiin ajatuksiin. Jos ajatuksesi pyörisivät minussa edes puolet näistä ajatuksista sinusta, jotka päässäni solmivat järkeä pakettiin. Ei meillä olisi enää vaihtoehtoa, sinäkin haluaisit heittäytyä ja ottaa riskin. Muutoksen ei aina tarvitse olla vaikea tai ikävä. Haluan toivoa, että tuollainen muutos olisi molemmille hyvä.

Näin viimeyönä unta taas sinusta. Tuntuu aina unen jälkeen niin uskomattomalta! Voisiko kosketuksesi olla oikeassa elämässä niin, kuin kuuma hiekka iholla. Silmäsi kyllä oikeassa elämässäkin lumoavat, kun katsot silmiini. Voisin vain katsoa niitä ja kuunnella juttujasi. Kaivautua miehekkäiden käsiesi suojaan ja tuntea lämpösi sekä tuoksusi. Olet saanut minut miettimään paljon elämän valintoja. Sinä herätät minussa juuri ne tunteet, jotka aikuinen parisuhde mielestäni tarvitsee, jotta voisi onnistua. " Olen kanssasi, koska haluan. En siksi, että tarvitsen sinua". Totta, että kyllähän kiintymys muuttuu lähes tarvitsemiseksi jossain elämän vaiheissa. Mä niin haluan sinua, monella tapaa ;)

Voi, kun olisi jokin kristallipallo, josta näkisin tunteesi. Viestisi ovat vähän ristiriitaisia. Haluatko oikeasti? Kun minä olin lomalla ajattelitko minua? Huomasitko, että puutun?

Toivottavasti nähdään huomenna ❤ MIES.

4

446

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimikäänbarbikuitenkaan

      Ooh olipa ihana ja kaunis viesti, jos tykkää pelleillä. Ja annakun arvaan niin ensin tulee ihania ja rakastuneita vastausia, ooh. Sitten tulee satikutia, joku taas vikittelemässä moraalittomasti jotakin. Sitten haukutaan pystyyn, osa puolustelee.
      Mutta aloitukseen ääätsh, harmi kun menee tummalle ja vielä J:lle. Olis voinut osua, jos olisi mennyt vaalealle ja edes M:lle tai S:lle tai vaikka H:lle. Minua muuten kiinnostaa kovasti nyt kun ilmatkin on olleet kivat ja itse olen ollut ulkonakin enemmän, en paljoa mutta vähän ja luonnossa kun itse ainakin hyvin rentoudun, että tykkäköhän kaipaamani mies luonnossa olemisesta. Hänestä kun saa sellaisen vähän urbaanin vaikutelman, ja ehei en nyt tarkoita mitään urbaanilegendaa, ihan sillä korjasin ettei taas tule väärinkäsityksiä. Mutta mitenkähän on, ken tietää.

      • EnMinäkäänKenOle

        Pelleillä? Ei musta ap tunnu pelleivän. Hän välittää J:stä ja ei ole varma toisen ajatuksista.


      • eimikäänbarbiekuitenkaan

        Jos ei ole varma toisen ajatuksista niin miksi ap ei itse irl kerro noita asioita sille toiselle. Mitä menetettävää hänellä on, kuka tahansa haluaa kuulla kauniita asioita ja joskus niillä voi olla todella suuri merkitys. Itse olen hyvinkin lojaali ihminen enkä ole koskaan unohtanut niitä ihmisiä, jotka heikolla hetkellä ovat tukeneet.


      • TummalleJlle

        Siksi en kerro, kun en uskalla. Hän oikeasti minulle tärkeä ihminen. Jos menetän hänet kokonaan. Enkä kyllä usko, että olisin nainen joka kelpaisi hänelle. Olen liian tavallinen. Ei itsetuntoni riitä. Hän minun silmissäni oikea timantti. Juuri se unelmamies.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe