Miten mies voisi ottaa puheeksi / haluatko kuulla?

ykkön_en

Mies on hurmaava, pilke silmässä aina kaikille (myös anopilleen!), pukeutuu hyvin, vieläpä aikaansaava ja valloittava työssään. Kuulen kotona, kuinka nainen tuppautuu seuraan, kuinka on niin kovin tehokas päivän aikana, kuinka kuitenkaan päivät eivät lyhene toisesta päästä vaikka nainen ahkeroi, vaan asiaa riittäisi vielä ylitöiksi saakka. Mies ei naura hänelle, vähän harmittelee vain: miten ottaisi tämän puheeksi.

Tapasin sinut, nainen, etkä uskaltanut katsoa silmiini. Tiesin, ettei mies ole kaukana aavistuksissaan.

Työpaikkaihastuja: haluatko että pieni jännite jatkuu, koetko että se parantaa työpäivää ja työtehoa? Vai haluatko oikeasti tietää totuuden, että miehellä on hyvä parisuhde kotona ?

10

478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älävarattunavehtaa

      Ai kun ihanaa kun varattu mies uneksii! Kuule jos sulla kotona huono parisuhde niin eroa ensin voisi tehdä työpaikan ihastukseen säväyksen. Vai oletko niitä miehiä jotka siirtyvät ovelta ovelle kun et uskalla sinkkuna olla? Ihan aikuisten oikeasti sulla olisi parempi mahdollisuus saada se ihastus itselle kun eroat! Usko pois. Paljon helpompaa on tuon ihastuksen tehdä päätös kertomisesta kun toisit tietoon sinkkuna olosi. Yritä kasvaa aikuiseksi joskus ja ala sinkuksi! Olisi suhteelle paljon parempi alku.

      • ykkön_en

        Nyt tuli kyllä väärinkäsitys. Tämä on vaimo joka kirjoittaa.


      • En.suostu.tuollaiseen

        Elämä on yllättävää myös ns. ykkösen silmin! Onkohan kyseessä sama tehokas mies... joka nuokkuu vieressäni, soittelee useasti päivän aikana, kertoo parisuhteestaan. Kehuu ja liehittelee.. flirttailee, koskettelee minua päivän aikana. Aluksi se teki vaikutuksen, mutta tajusin... kotona odottaa säälittävä blondi, joka ei yrityksistään huolimatta onnistu missään muussa, kuin ihmisten pelottamisessa ja miehen nujertamisessa. Miten onkin saanut komean ja seksuaalisen miehen lampaaksi? Pitäköön siis luomuksensa itse!!! Edelleen mies jatkaa "roikkumistaan" minussa, vaikka tilaa en anna flirtille. Hoidan työni töissä ja sillä selvä. Silloin muuten, kun tapasit tuon miehen ja aloit itse vikitteleväksi kakkoseksi niin taisit tosiaan olla vaihtoehto kaksi... vasta. Mä annoin jo silloin pakit. Nyt on ollut rauhallinen mies joitain vuosia... kunnes taas on aloittanut piirittämään minua. Tiedän, olisin varallisuudessani pirun hyvä sijoitus... ei tarttis hänen elättää vaan voisi itse nauttia omasta ahkeruudestaan ja ammattitaidostaan....


    • typaih

      Minne päin tämä viesti menee?

      • ykkön_en

        Alaspäin...

        Kiinnostavaa, että kukaan ei vaivaudu vastaamaan. Hyökkäys on paras puolustus?


    • Olet.fiksu.vaimo

      Ei miesten liehakoijat muusta välitä kuin saada mahdollisimman monia miehiä koukkuunsa ja elää pää sekaisin omissa kuvitelmissaan. Miehesi on heille itse ilmaistava että ei käy ja lopettaa tuollainen alkuunsa. Fiksu mies ottaa asian puheeksi ja ilmaisee että ei kiinnosta. Tyhmemmänkin sen selvistä sanoista pitäisi tajuta.
      Jos liehittelijänainen ei rohkene sinua silmiin katsoa, hänen ajatukset ei ole rehellisiä suhteessa mieheesi. Voit ottaa itsekin asian esille hänet nähdessäsi jos miehesi on vaikea asiaa yksin hänen kanssa esille ottaa. Tai tehkää se yhdessä, noloin tilanne sille työkaverinaiselle mutta itsepä on leikkinsä aloittanut.

    • onsilläsuusanoa

      Ei se sun mies siitä naisesta puhuisi kotona mitään ellei olisi itsekkin hänestä kiinnostunut. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Miehesi tehtävä on (jos haluaa) pistää peli poikki. Joitain miehiä imartelee naisten huomio ja miehesi taitaa olla juuri sellainen. Flirttaa jokaiselle ja sä et voi ikinä tietää, milloin hän menee liian pitkälle. Etkä sä voi tietää, vaikka olisi jo mennyt.

      • ykkön_en

        Höpö höpö. Jos olisi kiinnostunut, ei todellakaan puhuisi asiasta vaan pitäisi pienen kiihokkeensa. Ei pilaisi sitä vaimon kommenttiraidalla.

        Mies mietti asian puheeksi ottamista, mutta itse olen estellyt. Pelkään miten nainen siihen suhtautuisi: nolostuuko, suuttuuko, vaikuttaako työilmapiiriin ja työn mielekkyyteen.

        Siksi kysyin täällä: miten nainen haluaa asiaa lähestyttävän, jottei koe "menettävänsä kasvojaan"? Minkälainen puhe on riittävää, että kiinnostuksen puute tulee selväksi muttei herätä häpeän tunnetta?

        Mitään pelkoja minulla ei ole miehestä. Tuon naisen puolesta on sellainen isosiskomainen tai jopa äidillinen huolen tunne. Vaikkei hän mikään tyttö enää olekaan.


    • Sejasejase

      Nyt kyllä yleensä on aivan toisinpäin liekö varatut ihmiset eivät kykene ymmärtämään miten kuuluu käyttäytyä yhteisöissä. Se on niin yleistä, että imutellaan muiden energioita. Ja pyöritellään vielä nuoria ihmisiä. Mut narsisti voi tämänkin tehdä itsekeskeisyydessään. Muille ei anneta tilaa. Menkää jonnekin käytös kouluun neuvoisin monia häiriköitä.

    • Ewae

      Onko vieläkään kukaan keksinyt vastausta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe