AVOIN KIRJE MINISTERI TERHOLLE

Varavaraani

Herra ministeri Sampo Terho.

Tämä kirje teille on avoin - minä en. Siksi esiinnyn nimimerkillä.

Olen yksi niistä, jotka äänestivät Teidät, herra ministeri, eduskuntaan. Äänestäessäni odotin Teidän pitävän linjan, jolla olitte ollut: maahanmuuttokriittisen ja isänmaallisen. Te ette pitänyt. Valta huumasi
Teidät, herra ministeri.

Te laskelmoitte, että lähtemällä Timo Soinin ryhmään te voitte pitää hyväpalkkaisen virkanne ainakin kaksi vuotta. Sen jälkeenhän te ette enää eduskuntaan pääse, mutta ilmeisesti se riittää teille. Voi olla, että menestytte kunnallisvaaleissa, mutta vallan huipulta Te tulette putoamaan.

Minusta on vastenmielistä, että Te, herra ministeri, olette niin rahan ja vallan kiimainen, että myytte aiemmat periaatteenne. Se oksettaa minua. Ymmärrän toki, että Suomen hallituspolitiikka sanellaan EU:n johdosta käsin, ja siksi Teidänkin on se allekirjoitettava. Se allekirjoitus ei kuitenkaan tapahdu minun antamallani mandaatilla. Enää koskaan.

Voitte olla varma, että en koskaan tule äänestämään teitä enkä ketään muutakaan Uusi vaihtoehto-ryhmän jäsentä. Mitä tulee timokratia-hallintomallin paaviin Timo Soiniin, lainaisin Raamatusta tätä kohtaa:

"Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa."
http://raamattu.fi/1933,38/Luuk.16.html

Minulla ei muuta.

27

398

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VinkkiNatsille

      MENE SINÄ MIELISAIRAS NATSIPSKA HIRTEEN.

      • JereNosse

        Jere Nosse Nousiainenko se siinä taas tehtailee taas näitä mielenpahoituksiaan..?


      • Varavaraani

        No paska minä kyllä olen, mutta natsi en. Ihan hyvä fifty-fifty.-osumaprosentti kuitenkin.


    • Anti-Fasisti

      Tuskinpa Halla-ahon fasisteja suomalaiset tahtovat äänestää seuraavissa vaaleissa. Se tarkoittaa että perussuomalaiset ei enää tule olemaan merkittävä poliittinen tekijä eduskunnassa tai hallituspuolue enää ikinä.

      Kaiken uhoamisen ja junttauksen jälkeen fasistit saivat oman puolueen mutta siihenkään he eivät ole tyytyväisiä. Oliko Halla-aholla, Huhtasaarella, Hakkaraisella ja Eerolalla todellakin käsitys että rasismia kannattava puolue voisi olla hallituksessa ja harrastaa sellaista politiikkaa sekä uhoamista kuin mitä on luettu.

      • Mr.Himaskatainen

        Kokkelitrolli se siinä narisee marionettiensa puolesta niin, että alahuuli väpäjää...


      • Varavaraani

        Jospa nyt vaikka ensitöiksesi ottaisit selvää siitä, mitä se FASISMI todella on. Se on nimittäin Benito Mussolinin luoma ideologia, eikä se ole sama asia kuin natsismi. Se ei myöskään tarkoita kansallisuusaatetta, vaikka sosialistit niin kuvittelevatkin.


      • Erehdyt pahemman kerran!juuri noin Soinin itsemurharemmikin kuvitteli että he tuhoavat koko puolueen kun oma ehdokas ei mennyt läpi,mutta he erehtyivät ja nyt he jo käsittävät minkä mokan he tekivät.
        Perussuomalaiset ovat laajalti organisoitu puolue ja lähes kaikissa kunnissa ja kaupungeissa on viralliset osastot jotak on panttiviraston hyväksymiä ja laillisia toisin kuin mitä tuo demokratian pilkkaava puolue edeustaa.laittomuutta ja peetturuutta ja valhetta.


      • fdhgsfh
        kissamies57 kirjoitti:

        Erehdyt pahemman kerran!juuri noin Soinin itsemurharemmikin kuvitteli että he tuhoavat koko puolueen kun oma ehdokas ei mennyt läpi,mutta he erehtyivät ja nyt he jo käsittävät minkä mokan he tekivät.
        Perussuomalaiset ovat laajalti organisoitu puolue ja lähes kaikissa kunnissa ja kaupungeissa on viralliset osastot jotak on panttiviraston hyväksymiä ja laillisia toisin kuin mitä tuo demokratian pilkkaava puolue edeustaa.laittomuutta ja peetturuutta ja valhetta.

        Timokratia voi olla sana, joka jää elämään, ainakin siihen asti, kun tuo urho vaipuu historian jätekoppaan ja unohdetaan.

        Minäkin joku vaali sitten äänestin perussuomalaisia, mutta en enää aikoihin. Syynä oli seteliuselkärankainen johto. Nyt tämä timokratia teki lopun tuosta poppoosta. Jatkakoon perussuomalaiset Halla-Ahon johdolla edes jonkinlaiseen tulevaisuuteen.


    • Varavaraani

      Olen toimittanut tämän avoimen kirjeeni herra ministerin sähköpostiin. Todennäköisesti hän ei vaivaudu vastaamaan, vaan deletoi kirjoitukseni.

      • teit aivan oikein ,sinähän annoit valtakirjan petturille.


    • LesTaxKlan

      Kokoomuksen valinnanvapausmalli ei innosta muita puolueita. Jos muut puolueet saisivat vapaasti päättää, valinnanvapaus kokoomuksen malliin ei toteutuisi sotessa koskaan.

      Sen vuoksi kokoomukselle on tässä sotevedätyksessään erittäin tärkeää, että vakuutuskuorilla veronmaksua välttelevän Lestakyrvän perskekohallitus pysyy kasassa. Toista tilaisuutta julkisten terveyspalveluiden suureen pamaukseen ei tule varmasti vuosikausiin.

      Näin ollen kokoomus pitää kynsin hampain kiinni Lestakyrvän hallituksesta....


      ...sote-järjestelmä ei voi säästää verorahoja Suomessa, se on osoitettu laskelmin.
      Lestakyrvän on siis syytä pitää suihkukoneensa lähtövalmiina...

    • PainuNatsiPois

      Halla aho saa suksia Brysseliin ja ei tarvitse takaisin tulla.

      • KuoleSuvakkiKuole

        Sinä ja muut suvakit saatte painua afrikkaaan savimajaan nuolemaan terroristien peräreikää ja raiskaavaa kalua.



      • jotain.rajaa
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706172200215134_u0.shtml

        Terho kertoo !

        Late Lapista. SSSS Ry!

        Sian kunniaa loukattu ja pahasti. Joku voisi tehdä kanteen sian kunnian takia, koska siat ovat hienoja eläimiä.


      • Varavaraani
        KuoleSuvakkiKuole kirjoitti:

        Sinä ja muut suvakit saatte painua afrikkaaan savimajaan nuolemaan terroristien peräreikää ja raiskaavaa kalua.

        HYVIN sanottu HALLA-ahosat, mutta eikös se jo nuole Brysselissä???? Ulkomailla kumminkin,
        sama asia. Ottaa palkan ja laiskottelee

        varo ettei yle huomaa, antaa sulle sakkoja ha:n loukkauksesta :D

        Paitsi että kuten hieman ylempää näkyy, moderointia hoitaa myös Yandex.


      • Varavaraani
        Varavaraani kirjoitti:

        HYVIN sanottu HALLA-ahosat, mutta eikös se jo nuole Brysselissä???? Ulkomailla kumminkin,
        sama asia. Ottaa palkan ja laiskottelee

        varo ettei yle huomaa, antaa sulle sakkoja ha:n loukkauksesta :D

        Paitsi että kuten hieman ylempää näkyy, moderointia hoitaa myös Yandex.

        Voisit edelleenkin lopettaa minun nimimerkkini kopioimisen.


    • varjoainekuvaaja

      Yritys lässyttää muka kohteliaan oloisesti ei auta leipomaan paskasta paakkelsia. Ja tällä tarkoitan ketjun aloitusta. Terho nimenomaan piti linjansa. Sen sijaan puolue muutti omansa. Maahanmuutto- ja EU-kysymysten nostaminen kaiken muun yläpuolelle, josta sitten kaikki muu halutaan johtaa, on täydellisen järjetöntä ja toimimatonta, ja sen myös eduskuntaryhmän enemmistö ilmoitti kävelemällä ulos koko hulluudesta.

      Asiasta monenteen. Itse ottaisin kohteliaisuutena väitteet fasismista, joka sentään vaatii jonkin verran älyllisyyttäkin natsismiin verrattuna. Toisaalta, tuonkin oivaltaminen vaatisi sitä, edes hieman.

    • Funlandiankansalainen

      Me aisankannattajat olemme sitä mieltä, että näsien ja kepun arvot ovat ainoita oikeita arvoja, joita meidän tulee kannattaa ehdoitta. Oli meillä arvoja aikaiseminkin, mutta totesimme, että ne kantavat itsestään ilman meidän aisankannattajien kannatustakin. Me aisankannatajat olemme markkinaehdoilla toimiva tiukka demokratiaa halveksiva tiu ryhmä. Kieltäydymme ehdoitta demokratiaa tai vastuun kannosta, joihin tarkoituksiin selkäruotoamme ei todellakaan tarkoitettu.

    • Hjkkhfds

      Kiitos aloittajalle hyvästä kirjoituksesta, asia on juuri näin. Lainatakseni petturi -Soinin lausetta "kun itsensä pettää, ketä jää jäljelle"...... niin vastaus on tietysti petturi..... ja pettureita löytyi 20.....

    • Varavaraani

      Vetäkää myös YLE palstaa moferoimasta kilnvittuun, se ei edistä tätä sananvapautta.

      Juttuja sensuroitu yp. yäälttä pois. USEASTI kuten sanoin toisella nimimerkillä, ylen
      moderoinnin aikaan kakki on PASKAA

      • Hjkkhfds

        ALOITTAJA, se on kyllä "MODEROIMAAN" JA olet oikeassa kakki..... on paskaa täällä suomi24.llä. .......... miksi yle valittiin valvomaan (moderoimaan siis) tätä palstaa, pelottiko ns. että JOKU PALJASTSI YLETTÖMÄN MEININGIN SUOMI24:N VÄLELLE JA LEHDET VOISI TÄÄLTÄ LUKEA......HAH...... PELOTTAAKO YLELLINEN ELÄMÄ > ETTEI TULI...S YLETÖN ELÄMÄ SANANVAPAUDEN VIESTIEN POISTAJILLE.........204201.....TÄÄLTÄ


      • Varavaraani

        Voisit keksiä ihan oman nimimerkin, ettei tarvitse kopioida minun vuosia käyttämääni Varavaraania. Ota vaikka käyttöön se, mikä sinulla ennen oli: belial_666.


    • LesTaxKlan

      Jos joku puolue ottaa agendakseen soten vastustamisen niin suositten äänestämään kaikin mahdollisin konsten juuri tuota puoluetta.

      Lestakyrpä ja varsinkin Orpo-Urpo yrittävät epätoivoisesti saada näillä historiallissilla lehmänkaupoillaan sotevirityksen siihen kuntoon, että seuraavissa eduskuntavaaleissa sitä ei pystyisi enää uudet hallituspuolueet torppaamaan, mutta yrittänyttähän ei laiteta.

    • PeruSSmieS

      Mediat ja loikkaripersut toitottaa kilpaa selosteita Perussuomalaisten puoluekokouksen kulusta ja sen tapahtumista. Kuitenkin autuaasti unohdetaan kertoa, että puoluekokouksen järjestelyistä vastasi 100% varmasti Perussuomalaisten puoluetoimisto ja puolueen toimiva johto. Ei siis ns. Halla-aho halla-aholaisineen. Enemmistön äänet ratkaisi valinnat. Demokratia toimi ja pulinat pois!


      Vanha roomalainen tervehdys on joillekin sallittu. Hauska kuvakooste!

      http://heilhitler.fi

    • Hallaahon.äänestäjä
    • Hallaahon.äänestäjä

      Mollenbeckin isku

      Brysselin terroristi tapettiin hänen huutaessaan Allahu Akbar epäonnistuneessa hyökkäyksessä https://www.thesun.co.uk/news/3845043/brussels-bombing-terrorist-revealed-as-moroccan-sex-offender-molenbeek/ Brussels terrorist killed screaming Allahu Akbar during botched attack Authorities also confirmed he had lived in Molenbeek

      Hyökäys tapahtui Molenbeekin alueella. Halla-aho kertoo paikanpäältä ja ennustaa, miksi Molenbeekin lähiö on matuterrorismin keskus https://www.youtube.com/watch?v=7b9DwjbWGyA

      Halla-aho voitti Soinin ensimmäisessä gallupissa 10 - 2
      https://images.cdn.yle.fi/image/upload//w_1198,h_674,f_auto,fl_lossy,q_auto/13-3-9684965.png

      TIEDOTUSTILAISUUS
      PUHEENJOHTAJA HALLA-AHOLLA ON ASIAA
      TORSTAINA KELLO 9:40 SUORA LÄHETYS

      https://www.facebook.com/perussuomalaiset/

      https://www.facebook.com/perussuomalaiset/photos/pb.181106108341.-2207520000.1498112783./10154668842808342/?type=3&theater

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe